1

Loading...

воскресенье, 13 ноября 2016 г.

Top 100 Razpoka Nude slaven Photos (18+)



Znana nag = Fame, sreča in umazanija.
Razpoka slave golih fotografij navdih takojšen češčenje in fascinacijo iz množice, od katerih je večina spolno uničen dovolj skrbi. To je stanje današnjih zvezdnikov. Še posebej, če hočeš priti ali ostati znan.
Si lahko predstavljate, classy ikone, kot so Scarlett Johansson ali Madonna, Melania Trump predstavljajo gola za fotografije? So vsaj imeli samospoštovanje. Vendar pa je zaradi čudovitih tehnološkega napredka mobilnih telefonov in te kamere so jih dobil so vgrajene v njih, smo zdaj planet ljudi zajemanje svoje Nether-regije in jih pošiljajo na druge ljudi.
Zvezdnice niso nič drugačni ... razen majhnega dejstva, da ljudje želijo vdreti v svoje telefone in jih deliti s svetom. Torej, ki  razpoka Celeb slike  so najboljši?
Gole znane osebnosti, izteklo, ali drugače, so povsod danes. To je nova norma. Pojav spolni traku je dodan celo drug element na voajerske narave gledal življenje znanih ljudi.
Prvič, je občutek, da lahko strokovno za svoje spalnice vrata in jih gledate na to. Prav tako humanizira celebrities in jih pripelje do naše ravni perverznost. Vsi imamo joške in klinci. Radi šopirjenje. To je normalno!
Poleg tega, ni boljšega načina za celebs za povečanje njihove vrednosti in je dobil široko svetovne medijske pozornosti, ki jih spustite nekaj poredne slike.  Namerno ušli fotografije golih celebrities  so bolj pogosti potem misliš, kljub običajni Optužnički zahtevkov in žrtev zateglo.
Oglejmo postaviti neke vrste samovoljno pomen na teh fotografijah, saj omogoča obraz, nekateri ljudje dobijo zasebni slike razpoka in potem smo se ustavili gawping na svojem telesu, se sprašujemo, kdo so pravi pekel.
In zato smo se odločili, da pridejo s seznamom  najbolj 'pomembnih' ali najboljših kdaj ušli slaven fotografije vseh časov.

Dobrodošli v Umazan svet golih Celebrity Pics ...

V ušli slike o tem in drugih spletnih strani, zajel več kot desetletje. Ta umazana afera golih celeb slik traja že kar nekaj časa. Veliko celebs na našem seznamu so imeli svoje slike sprosti na internetu v različnih časovnih obdobjih. Vendar pa so dve pomembne dogodke povzročila plaz nag.
V letu 2010 je heker imenuje  Angelina Jolie  vdrl svojo pot v e-poštne račune mnogih celebs. Bil je odgovoren za  Jennifer Aniston ,  Natalie Portman   in Jennifer Lopez foto pušča. Potem se je zgodilo, številne druge fotografije številnih drugih uglednih celebs kot  Alana Blanchard  začel kapljanje na spletu.
Po enem letu se je buzz polegel počasno hum .. do  januarja 2017 , ko se je tisto, kar danes imenujemo  "THE Fappening"  zgodilo. Masivni Apple iCloud kramp povzročile na stotine golih fotografij, ki se sistematično ukraden in dodal na spletu. To je pomenilo več kot 80 celebs, skoraj vse ženske.
To je bilo daleč je  najpomembnejši nude celeb fotografija škandal  v zgodovini človeštva. Nikoli prej je bilo toliko podobe tako številne znane osebnosti hkrati razkril in objavil / oglaša na vsakem vogalu interneta. To se je spremenilo vse, kar je dvignilo veliko vprašanj o zasebnosti na spletu.
Ampak dovolj zgodovine za zdaj ... začnimo!
Na tem seznamu boste našli nekaj običajnih osumljencev (gledamo na vas Vanessa Hudgens) in številnimi drugimi zvezdniki, od najboljših hollywoodskih A-izpisovalci da  kdo-je-to-je-izgleda-zares-pozna-čakalne je-je-v-ki-show-shit-i-res ne smete zapomniti, zdaj .

Ke $ ha


Verjetno prvič v zgodovini, ko slike razpoka slaven in vsi aktivno želeli, da jih ne bi videl. Ke $ ha pojavil zajeti v nekoga ljubezensko omako in vsakdo počutil malo slabo.To je lahko eden od najbolj neprivlačen golih puščanje nekaj časa. To postane boljši od tu naprej, nam zaupajo.

Hayley Williams


Nekaj je raperjev, RnB in pop pevcev, zaradi katerih si domnevati, oni umazani prašiči. Vendar pa je občutljivo emo rože, kot  Paramore  pevko  Hayley Williams je bil malo bolj presenetljivo, ko je "po nesreči tweeted" svoje joške za vsakogar. Če ste v rock in roll deklice z emo / scene rob na,  si oglejte našo seksi Hayley Williams slike .

Snooki


Slike na  Snooki Monster  so sprostiti leta 2010 na neki spletni strani trdi, da imajo realne nag o Snooki bitje  , če se strinjate, da jih kupili . In potem v juniju 2012, je bilo nekaj self-shot slike upoštevati zveri Snooki v hotelski sobi.
Pokazali so, da oblečena v belo obleko in sedel na stolu, medtem ko utripa svojo presenetljivo čisto vagino s fotoaparatom. Zanimivo. Mimogrede, ni necenzuriranih nude topless slike Snooki pošast na spletu. Ja, oni so vsi cenzurirana. Kako depresivno.

 

Miley Cyrus


Miley Cyrus  je bila samo v interesu, da pre-teens, potem pa, po uhajanjem nekaj slik, se je preoblikoval v dejanski slave. Slika na levi prikazuje Miley gola v kadi;Beseda je to, da je šlo za zasebno fotografija serija za Liam Hemsworth, njen zaročenec. Slika na desni je znana na internetu; pa menda kaže Miley ob gola self-strel, medtem ko v hotelu Madrid.
Tam ni dokazov, da je njen zakonit, vendar ne tako, da ga ovreči niti. Verjemite, kaj bo. Miley pa je odraščal, cut lase Skratka, šlo blond in popolnoma spremenila svojo podobo. Začela pridobivanje nekkid veliko več. Tukaj je zbirka  vseh realnih Miley Cyrus golih slik, ki smo jih, zbranih  v preteklih letih.

Adrienne Bailon


Adrienne Bailon  igrala v nekaterih Disney kanala glasbenih imenovano Cheetah Girls in z dne Rob Kardashian. Prav tako je nosil nobenega spodnje perilo in trenutek njenega mednožja v javnosti  na rdeči preprogi. Poleg tega pa nihče ne briga, kaj počne.  Oh ja, o nag . Razpoka v letu 2008, te fotografije kažejo Bailon v perilo in pokazala svojo rit v polnem sijaju. Zelo je ponosen na to.

Trina

Raper in model iz Miamija so Trina je golih fotografij pricurljali na spletu v marcu 2010, ko nekateri stari 'vdrl' svoj mobilni telefon. Namesto mirne stvari v primerjavi z nekaterimi drugimi pušča.

Heather Morris


Glee  igralka Heather Morris se je nekaj self-strel cellphone slike, ki so pricurljali na spletu v marcu 2012. Nekatere slike prikazujejo njen nosil Britney Spears-style obleko in je bilo kar nekaj full frontalna akti za njo preveč. Lepo standardni vanilija nude pušča. Nič kinky.

Zoe Kazan

Morda ne veste, kdo  Zoe Kazan  je, in to je v redu. Mi ne bi naredil in jo moral google, ko so bile njene lepe akti ušli na spletu. Ona je ameriška igralka. To je verjetno vse, kar morate vedeti, za zdaj.  Zdaj pa vidim svoje ušli slike tukaj .

Kelli Garner

Kelli Garner  ima neverjetno telo. Ona je kot vitkejši Christina Hendricks, vendar z enako velikimi boobies. Zdaj, če to ni neverjetno, da ne vemo, kaj je. Oh ja, ona je tudi ameriška igralka, ... če je to pomembno.  Imamo svoje gole slike tukaj  in so slavno.

Alana Blanchard nude

Najbolj seksi ženska surfer vseh časov je roke navzdol,  Alana Blanchard . Ona je vedno videti neverjetno v bikini in srčkano Brazilija kratke hlače, ki kažejo off Polovico svojega plena.  Zdaj bomo videli golo . Ali ni življenje čudovito?

Leven Rambin

Hottie v Terminator TV serije, golih fotografij  Leven Rambin  so ušli na spletu v letu 2014. To so  samo zgoraj brez ogledalo Samoportreti  , vendar so še vedno vroče, vroče, vroče.

Vida Guerra nude

Obstajajo verjetno bolj tangice slike in plen posnetki  Vida Guerra  spletnih potem katera koli druga ženska živ. To Kubanski rojeni ameriški čar model je znan po svoji riti in  ji ušli slik ne bo razočaral . Bila je popolnoma gola, in tam je tudi nastavek strel. Wow.

Shiri Appleby

Smo čakali na to za krvavo dolgo časa. Znan za igranje Liz Parker na  Roswell  TV serije,  Shiri Appleby  je luštna in čudovit. Vsakdo je bil nas utrujaš za svoje akte za dolgo časa in  Resnične slike ji je bilo končno ušli na spletu  v letu 2014. Ti si dolgočasen, vendar bolje kot nič rečemo!

princ Harry


Ušli mobilni telefon slike udaril po spletu v avgustu 2012, ki prikazuje  Princ Harryima nekaj gole zabave z nekaj deklet v Las Vegasu. Očitno sta igrali strip biljard ali nekaj neumnega. Nekateri ljudje mislijo, da je neprijetno, drugi pa v resnici mislim, da bi moralo biti dovoljeno, da imajo nekaj zabave seksi čas z več Babes Avatar. Seks je dober za mladega človeka! Pustite ga pri miru!

Renee Olstead


Morda niste slišali za Renee Olstead, ampak ona je pevka in igralka, ki je delovala v Skrivno življenje ameriškega najstnik , dolgočasno ameriški teen drama. Ona je ta seznam, ker je to prva slavna osebnost, da dejansko dal malo truda v njeno nudey posnetkov. Ušli marca 2011, Olstead šel tega, da je nekako, nihče z žensko, ki vsi občudovali, čeprav za kratek čas. Želite vedeti, zakaj se je še na seznamu?  Oglejte si njene nag zdaj.
Medtem Renee je popolna kurba na zgornji sliki, ona je pravzaprav  zelo lepa rdečelaska  z grozen telesa.  Priporočamo vam, da  kliknite tukaj za več seksi fotografij . Ni nag ta čas, vendar še vedno ni varno za-dela zaradi yummy cepitev in vijugastih motenj.

Cassie Ventura


Ne vemo veliko o tej dami, le da ona je R & B pevka neke vrste v ZDA. Nastopala je na nek lame film o uličnem plesu ( Step Up 2 ) in je očitno rad fotografiranje sama gola.V primeru, da ste se spraševala, ona je pol filipinski in pol African-American / Mexican.

 

Evanna Lynch

Morda se sprašujete, kdo za vraga je to lassie?  Evanna Lynch  je punca, ki je bila v vseh Harry Potter filmih. Ona je mlada, luštna in nadarjeni nekoliko. To nas veseli, da vidim njene gole slike.

Mary Elizabeth Winstead

Znan po svojem delu v  Scott Pilgrim vs the World  in  Final Destination 3 , je Winstead precej jezen, ko so bili njeni nude pics ušli na spletu. Te Hipster-ish pics pokazati golo na kavču  , medtem ko je videti popolnoma zamišljena in ohladimo.Zdi se malo zahteven, vendar ne moremo zanikati, da je ona hottie.

Lea Michele

Eden izmed najboljših deklet iz  Glee ,  Lea Michele  je pevka in vse okoli multi-nadarjenega pišče. Če ste kdaj želeli videti golo,  bi ti ušli pics verjetno vaš dan .Downer je, da so dejanski fotografije ne kažejo Michele obraz, tako da ni mogoče preveriti  100%  , vendar smo slišali nekaj poročil, da so res resnično.

Winona Ryder

To je prekleto Winona čas! Ona je nesporno pixie kraljica od  90. let , naši najljubši desetletju. Golih slik, ki prikazujejo polno posnetkov joške Winona so bili ušli na spletu heker in  si lahko ogledate vse od njih tukaj.  To so sanje uresničile, če se preverjajo slike. V tem trenutku, to je vse, kar imamo, ampak bomo posodobiti, če vse več slik pokažejo.

Sarah Shahi

Perzijski princesa  Sarah Shahi  razvila iz Dallas Cowboy navijačica in  Maxim magazine priljubljeno v igralka. Ona je naredil zelo dobro zase in  imamo radi, kako izgleda gola ! Ti ušli Samoportreti kažejo Shahi ob številnih slike sama s pomočjo ogledala. Ona misli, da njena rit je super in mi tako zdi.

Teresa Palmer

Aussie igralka  Teresa Palmer  je lepa. Njene ušli slike  prikazujejo njen sproščanja gola  z bivšim fantom. Ima zelo dober fotoaparat, ker nekateri izmed slik v nizu dejansko videti revije-kakovosti. To mora biti super, da se družim z lepo žensko kot Palmer. Mi lahko samo sanjamo!

Keke Palmer

Keke Palmer  je ameriška igralka in pevka s bangin "telesa. Njene ušli slike so maloštevilne, vendar povsem zakonit: kažejo njen obraz in popolno telo s točno istimi tetovaže na njenem telesu. Super.  Oglejte si vse svoje nag tukaj .

Kate Bosworth

Popolnoma naravne lepote, ljubimo  te nag od  Kate Bosworth . Kažejo jo brez ličila in izgleda omamljanje v vseh pogledih. Slike prikazujejo njen ležali okrog v postelji ob Samoportreti in slike svoji riti / mednožje. Predstavljajte si zbujam ob tem vzorcu v postelji!

Cat Deeley

Golih slik angleški TV voditelj  Cat Deeley  so ušli na spletu v september 2014. To je bilo dolgo časa prihaja. Če ste Deeley ventilator,  ji ušli fotografije ne bo razočaral . Ona ni le nadarjen, ampak lepo!

Hannah Davis

Kopalke modela  Hannah Davis  je hottie in ona to ve. Nimate pojma, kdo je? Ona je na naslovnici 2015  Sports Illustrated Swimsuit vprašanja  , in ona je tudi v  DirectTV reklami z govoriti konja. Lol. Preden začnete googling za to,  si oglejte svoje ušli slik v tej galeriji .

Erin Heatherton

Pega soočajo  Erin Heatherton  je luštna. Nekdanji  Victoria Secret Angel  je super vroče in ji ušli mobilni telefon akti pokazati svoje golo telo v vseh mogočih kotov in pozah. To so pravi akti, ki kažejo tako njeno telo in obraz. Ni ponaredek stvari tukaj.Lahko  vidite  vse nag na Heatherton v tej galeriji .

Emily Browning

Ne pozabite, glavno hottie v Sucker Punch? Ja, to je  Emily Browning . Kot Teresa Palmer, njeni kolegi avstralski igralka  Emily je izteklo golih fotografij  je zelo lepo. Kažejo golo, opečeni in sproščeno v hotelski sobi. Ona je sveže obrazom, make-up brezplačno in  absolutno  lepa. Izgleda kot zabavno bejba za druženje.

Brie Larson

Resnično nisem pričakoval igralka  Brie Larson  , da si tako dobro gola. Njene akti povsem presegla naša pričakovanja v vseh pogledih. Vemo, da je vroče. Ampak ne tako vroče.  Oglejte si nad tukaj  za celoten sklop in se prepričajte sami. Njam, njam njam.

Briana Evigan

Profesionalni plesalec / igralka  Briana Evigan  je napeto, tesen Hardbody, ki izgleda neverjetno, ko pleše. Morda ste jo videli v  Step Up  filmov. Ali pa tudi ne. Mi ne zamerim.  Oglejte si vse Briana Evigan ušli slike tukaj . Ni veliko, vendar je vredno truda.

AnnaLynne McCord

Saucy in zapeljiva v vseh pogledih,  ušli akti AnnaLynne McCord se  je precej vroče. 90210  igralka ima veliko zbirko slik. Mirror Samoportreti, nudistična plaža posnetkov, booty pics, kad Samoportreti ... .. ti je ime, ona je dobil. Obstajajo celo širjenju od blizu njenega vagoo. Vau.

Aly Michalka

Aly Michalka  je ameriška igralka, kot kaže,  Easy A ,  Hellcats  in  Phil iz prihodnosti . Smo dejansko nikoli ni videl nobenega od njih, ampak da nas ni ustavilo uživa ji ušli nag . Tesno narejeno Samoportreti v toplo razpoloženje razsvetljavo so vedno užitek gledati.

Chloe Dykstra

Chloe Dykstra  je internet znan kot Queen of geeks. Piše o video igrah, cosplays in modeliranja. Medtem ko je skupno z-lister, ona je na tem seznamu, ker ona je luštna in  njeni akti so res super .

Leelee Sobieski

Leelee  Sobieski  uporablja, da je znan za videti kot Helen Hunt in še vedno mislim, da izgleda kot Hunt, ampak morda z malo več Diane Kruger vrže v kot ona starosti.Njene nude slike so sorta smešno, ker so res slabo kakovost slike. Ona mora imeti slab fotoaparat ali morda njegova nekakšen kul Hipster filter? Prepričajte se sami. Oglejte si vroče telo Sobieski je tukaj .

Jessica Brown-Findlay

Angleščina igralka  Jessica Brown-Findlay  je Lady v  Downton Abbey  ampak je bolj nerezerviran osebno  , saj bi ti ušli slike razkrivajo . Radi to žensko. In bi smeli preveč. Ona ima velik potencial, da se zvezda.

Doutzen Kroes

Jo poznamo kot enega izmed najbolj vročih kdaj Victoria Secret Angel.  Doutzen Kroes  je nizozemski model, ki je bogata, lepa in pravzaprav zelo prijazna oseba (če gledaš njene intervjuje). Ona je na seznamu naših najljubših namišljenih BFFs ker ona je tako lepo.  Oglejte si vse svoje ušli tud tukaj .

bar Refaeli

Izraelska manekenka  Bar Refaeli  izgleda dobro v skoraj nič. Perilo, bikini, t-majice in kavbojke ... ampak izgleda bolje gola.  Imamo ji ušli slike  in oni so zelo poreden.

Melissa Benoist

Najlepši vseh  Glee  igralk (po našem mnenju),  Melissa Benoist  je nadvse nadarjena oseba in  njeni golih fotografij so neverjetno vroče . Ona naredi skoraj vsi ostali na tem seznamu poiščete mirne v primerjavi.

Megan Boone

Igralka  Megan Boone  zvezde show imenovano  črno listo . Če še niste videli, ne skrbi ... nismo preveč. Toda, če želite videti njeno golo,  glavo nad to galerijo zdaj .

Krysten Ritter

Krysten Ritter  je v  Breaking Bad , verjetno najboljša TV serija vsak je. Ja, bila je Jesse punca. Tisti, ki je prevelik odmerek v postelji. Nag Ritter se zdi, da so resnična in pokazati ji fotografiranje zase. Zgleda, da je treba še posebej očara z  njo tudi obrito mednožje , sodeč po odklon znesek slik njo.

Kelly Brook

Angleški čar model in legendarni hottie  Kelly Brook  je dobila golih večkrat v revijah, tako da ni presenetljivo, da vidim svoje ušli cellphone fotografij na spletu kot tudi. Mi dejansko všeč ti akti bolje kot njeni reviji stvari, ker  oni so bolj vroče, nedotaknjeno in bolj realno . Veliko in veliko Samoportreti skrbno načrtovana, da pokažejo svoje ogromne joške, mnogi od njih prikazuje Brook z malo ali brez ličila na.Zelo vroče.  Jih vse Poglej tukaj!

Hilary Duff

Ljubimo  Hilary Duff . Ona je petite, seksi in šarmanten. Southern dekleta skala. Ušli pics sproščajo na spletu  ne kažejo obraz; pokažejo šele več slike na neprirejenih mednožje in nekaterih POV boob posnetkov.

Aubrey Plaza

Če vam je všeč brezizrazen sarkastičen deklet, ki uživajo te žalitve na vsakem koraku, boste ljubezen Aubrey Plaza iz  parkov in rekreacijo . Obstajajo  trije ušli slike Aubrey Plaza  in vsi so od pasu navzdol njene riti in mednožja. Še vedno popolnoma fappable. Obstajajo govorice o vroč video tam, kot tudi ..

Hope Solo

Scary.  Hope Solo je izteklo, fotografije  so zelo agresivni in-your-face. Nogomet ZDA žensk vratar ni v bližini grmovja in njeni akti razvidno, da. Mirror Samoportreti z nogami širjenje in več ekstremnih od blizu z njo brkati školjk? To je bilo preveč za nas.Ampak ti bo všeč.

Lizzy Caplan

Domiseln, seksi  Lizzy Caplan  je kraljica nerodno Zavodljivost. Ona je kot seksi Zooey Deschanel. Caplan je ušli fotografije so precej super preveč. Veliko Samoportreti, slike nekega možakarja, gre navzdol na njo in joške, joške, joške. Bodite hvaležni  dobiš videti kul bejba, kot je ta gola .

Lake Bell

Lake Bell  Verjetno je ena izmed najboljših vseh naravnih teles vseh uhajanje zvezdniki, ki smo jih videli doslej. Ona je suh z velikimi naravnimi mammaries, ki so popolnoma oblikovane. Bila je tudi zelo lepa, brez ličil na. Njen mož je najsrečnejši človek na svetu. Kdo ne bi obožujejo to žensko?  Samo poglej na njenih slik  in zavist človeka, ki gre v posteljo s tem vsak večer. Boginja!

Rachel Nichols

Hot chick Rachel Nichols je omamljanje rdečelaska težka deklica v  GI Joe  filmov.Njene ušli fotografije obsega Samoportreti in predvsem mobilni telefon slik, ki jih nekdo drug ukrepih. Nekdo, ki je dobil videti golo osebno. Kako srečen.  Tukaj je celoten sklop slik, tako da lahko začnete slinjenje .

Kim Kardashian

Mi smo pravzaprav zelo šokirana, da obstaja samo ena razpoka mobilni telefon sliko Kim Kardashian  iz iCloud kramp. ONE slika. Ta ženska je verjetno traja tisoč Samoportreti v enem dnevu, zato smo pričakovali veliko več. Toda ne bojte se, smo izkopali okoli in našel veliko več fotografij. Tukaj je galerija, ki prikazuje  vse gole slike s Kim Kardashian tam .

Jennette McCurdy

iCarly  igralka Jennette McCurdy odraščal na TV, zorenje iz lepo otroka v vročo žensko. Zdaj, ko se je obrnil 18, vsakdo išče svojih golih slik, saj to je samo naravna stvar na tem bolniški svetu. Našli smo  nabor svojih uhajanje fotografij tukaj .Oglejte si in imajo dober dan.

Becca Tobin

Glee  igralka Becca Tobin rada vidi, sama gola in ona ni sram. Ko  ji golih fotografij so ušli, ona je v dobrem korak in niti ne dobijo jezen. Dobre manire. Nam je všeč.

Candice Swanepoel

Kdo še ni sanjaril o tej ženski na neki točki v času? Verjetno največji doslej  Victoria Secret  angel ( žal Adriana ),  Candice Swanepoel  je blondinka, lepa in popolna.To je res nemogoče najti slabo sliko te babe - nam zaupajo, smo poskusili. Njene ušli pics pokazati njeno golo mednožje in zadnjico. Oglejte si  vse akte o Candice Swanepoel v tej galeriji . Dodali smo nekaj njenih revije delo in paparrazi posnetkov.

Gabrielle Union

Nag Gabrielle unije  so bili sprva v očeh svojega moža Dwayne Wade. Bili so ušli v okviru iCloud kramp in te slike so super. Veliko ogledalo Samoportreti, perilo posnetkov, joške, rit in vzglavnik pogovor. Unija je lepa in ne boji, da ga delite!

Yvonne Strahovski

Kaj naredi Aussie dekleta tako vroče? Videli smo Teresa Palmer in Emily Browningnaked doslej. Sedaj lahko dobite videti Yvonne Strahovski gola. Komplet uhajanje fotografije pojavile na spletu, trdi, da je tista, Strahovski.  Oglejte si jih vsi tukaj  in se odločite sami.

Meagan Good

Mi jo poznamo kot dekle Ron Burgundy v  voditelj 2  (to je smešno). Veš, Meagan Good je vroče. Videli ste jo. To je prava škoda, da niso bile toliko nudies, ampak tisto, kar imamo v tem sklopu  so vse realne slike in piskajoč vroče.

Jenny McCarthy

Pin-up legenda 90-ih, Jenny McCarthy je fapped ki ga tako veliko ljudi, odkar se je na Interwebs off. Ona je naredil golih Photoshoots v revijah, da ste videli golo (ali ne).Vendar ji ušli akti ne bo razočaral, kot dobro.  Velika zbirka občudovanja Samoportreti in tretje osebe slik  , ki prikazujejo vse; joške, Fanny in celo prsi njenih brezimnih prijatelji. Vredno ogleda.

Ariana Grande

Ariana Grande  izgleda tako mlad. In nedolžna. Ona je verjetno ena izmed najbolj iskan zvezdnikov na spletu, ker vsi in njihov pes želi videti golo. Mi res ne razumem, ker se ji res ni imela super postavo (čeprav je njena rit srčkan). Ampak mi ne sodim.Tukaj je nekaj  menda ušli slik Ariana . Morda bi bilo ji je, da ni lahko. Toda ali je to pomembno?

Amber Heard

Amber Heard  je ameriška igralka z najbolj zapeljivih Samoportreti. Ona je popolnoma spogleduje s kamero. Nihče Ali  prihaja-vraga-me  videti bolje. Nihče.Period. Njene ušli akti so večinoma visoko usposobljeni Samoportreti, od katerih so bili nekateri očitno namenjeni za Johnny Depp. Dekleta, če ste pošiljanje slike v fantje, ti je všeč, se učijo od te ženske.  Kliknite za ogled celoten nabor uhajanje Amber Heard nag .

Kirsten Dunst

Nikoli ne bomo vedeli, Kirsten Dunst imeli zabavne vrečke, kot je ta. Je to resnično življenje? Kaj je to?  Poglej tistih Chi-Chis . Wow. Edino žalostno je, da ni veliko ušli pics Dunst. Mi bi vsekakor rad videl več. Ona mora narediti nekaj arty-Farty nude mag ustrelil ASAP.

Emily Ratajkowski

Kot Lake Bell, Emily Ratajkowski je omamljanje vse naravno telo z Hooters, ki so popolnoma namenjene Zagolicati. Nismo mogli ustaviti gledaš  vse Emily uhajanje fotografij  , saj so njeni knockers samo iz tega sveta. Tukaj je popolnost. In to je vse naravno. Nič umetno to žensko in mi je všeč.

Victoria Justice

Ko so akti Victoria Justice je razpoka na spletu, je zanikal, da so resnične in dejal, da so ponaredki. Potem se je obrnil in dobil razburjen, nekoliko potrjuje, da so resnične.So prepričani, videti resnično dovolj za nas. Ne razumemo, zakaj je razburjena, čeprav. Ona je lepa, močna, neodvisna ženska, ki je videti zdrava, dobro prilagojeni, in krasen gola. Morala bi biti nude bolj pogosto. Mogoče gola FHM fotografiranje v bližnji prihodnosti? Lahko le upamo.  Psssh ... videti vse ušli slik Victoria je tukaj .

Hayden Panettiere

Sprijaznimo se, vsi smo imeli zatreskan  Hayden Panettiere  , ko je bila navijačica v Heroes . Še vedno je lepa, petite in vsakdo je v upanju in molitvi za sex-trak, ki verjetno ne bo nikoli dokazala, ker ona je samo, da ni tip. Ne bodi žalosten.  Vsaj imamo te fotografije .

Rosie Huntington-Whiteley

Verjetno veste, ta britanski model iz filmov Transformer in  Mad Max Fury Road . Rosie Huntington-Whiteley  je visok, suh, seksi in ima rad, da  bi dobili gola zelo pogosto.

Adriana Lima

Legendarni  Adriana Lima . Po vsej verjetnosti, največji (in najbolj vročih) kdaj Victoria Secret Angel hodi po zemlji. Žal Miranda Kerr. Žal Candice Swanepoel. Lima je čudovita, zelo čutna in imamo  vse njene gole slike  za ogled vaše zadovoljstvo.

Nina Agdal

Danski model  Nina Agdal  je vroče. Ima lepo telo in da so evropski, rad  vzlet njene obleke veliko . Kar je kul z nami, tako dolgo, kot smo dobili gledati.

Amanda Seyfried

Včasih ne moremo preboleti, kako lepa  Amanda Seyfried  v resnici. Dobiš lahko izgubijo v njenih očeh vedno. Oba ne izgubite predolgo, saj morate  preveriti, kako izgleda gola.

Sarah Hyland

Ameriška igralka Sarah Hyland je čudovit in velik draži na  Modern Family , TV oddaje, kjer je igra stereotipno najstniško dekle. Vedno flaunting dekolte na zaslonu, tako da vidim ji ušli slike nam daje precej občutek zaprtje / zadovoljstvo. Imejte v mislih, da  ji nag v tem ušli nizu  ne kažejo obraz, tako da si nepotrjenih kot je zdaj.Še vedno vredna ogleda, mislimo.

Irina Shayk

Ruski model, Irina Shayk je skoraj vedno najdemo v seksi bikiniju ali perilo. Ker izgleda dobro v njih, duh. Ampak včasih ona dobi topless in  dobiš videti njeno telo, kot je ta  , zaradi česar je popolnoma vredno.

Olivia Munn


Geek boginja  Olivia Munn  je trdil, da so bili golih fotografij pricurljali v marcu 2012 ponaredkov. Nato je odšel na Twitter, da reči, da če kdo vdrl svoj telefon, bi našli le slike dojenčkov in mačke, s čimer razkrivajo, kako dolgočasno je ona kot oseba.Samo mačke in dojenčki? Psssh. Kakšna babica. V  ušli akti iz Olivia Munn  pa ne razočaral. Obstaja nekaj seksi perilo slike in popolnoma gola fotografija, ki ne vključuje njenega obraza.

Christina Aguilera


Christina Aguilera  se je od tega, da unattainably znani do državne himne smemo pozabiti, nag pijan v prostoru na teden. Tehnično, ona je napol gola zaradi Pasties nad njeno bradavičke, ampak koga briga, kajne? Ušli decembra 2010, njena ponovitev je trdil, da so slike, ki so ukradene iz računalnika njen stilist je heker. Želijo več? Imamo več Xtina nag tukaj .

Amber Rose


Znan, ker je pobarvano blond buzz cut, velik plen in igranje Kanye West,  Amber Rose  je imel njen golih fotografij v letu 2011. Hip ljubitelje hop medu pricurljali na spletu z staffer "po vsem svetu so jokali od veselja. Glej  polno galerija Amber Rose gole slike tukaj .

Maisie Williams IN SOPHIE TURNER


Chris "Game of Thrones" zvezde Maisie Williams in Sophie Turner nekaj škandalozno golo Halloween zabavo na fotografijah spodaj.

Kot lahko iz teh slik, Maisie in Sophie predstavljajo za kopalnico samoportreta skupaj in nato nadaljujte, da fotografiranje med seboj v svojih smešno slutty Halloween kostumov. Najprej se je Maisie, ki se oblači kot pohoten golih mačka kurba na sliki spodaj.

Melania Trump


  
"To je lepota in ni porn. Vedno sem pretresen porno industriji, saj so uničili čustva in bistvo čistosti in preprostosti. "


Poganjek je potekala v Chelsea stanovanju, ki podvoji kot foto studio, je dejal de Basseville, pariški umetnik in modni fotograf, ki je na kratko s sedežem v New Yorku sredi 90 let.
Del poganjka, ki de Basseville navedenega je navdihnila renesančne umetnosti, je potekal na strehi stavbe, je povedal modni industriji notranjih a, ki je bil prisoten na enem od fotografiranju.
Melania obnaša "kot pravi strokovnjak" v enem od ponoči strelja z Eriksson je dejal vir.
"Bila je očarljiva skozi," je dejal vir in dodal, da ni lezbijka tema pics "ni ji faze. "Bila je vedno nasmejana, z zelo prijetno osebnost in je bil vljuden in zelo dobro izobražena."
Melania je pred kratkim prišel v mesto iz modeliranje nastope v Parizu in Milanu v tistem času. V Gotham, je bila rezervirana za najbolj komercialno delo in je bil kasneje pokaže v oglasu za Camel cigarete, je vir povedal Post.
Njena seksi razširila fotografija pojavila v izdaji Max Magazine, katere pokrov pokaže fotografijo supermodel Cindy Crawford januar 1996.
Poleg lezbično tematiko posnetkov, de Basseville je več gole slike Melania iz različnih zornih kotov.
V enem izmed njih, Melania pouts v kamero, medtem ko platirane le v čevlje z visoko peto. V drugi, njen nazaj je kamero, in njene roke so postavljeno kot če ob steno.

"Mislim, da je pomembno, da pokažemo lepote in svobodo ženske, in sem zelo ponosen na teh slikah, ker praznujemo lepoto Melania je, '' de Basseville dejal.
Na vprašanje o fotografijah, Donald Trump je dejal: "Melania je bil eden od najbolj uspešnih modelov, in je naredila veliko foto poganjki, vključno s pokrovi in ​​večjih revijah. To je bila posneta za evropsko revijo pred mojim vedel Melania. V Evropi, slike, kot je ta, so zelo v modi in skupnih ciljev. "
Slovensko-rojena lepotica, ki je zdaj 46, prvič srečala Trump na Fashion Week stranke leta 1998. Poročila sta se januarja 2005 in ima enega sina, baron, 10.
Ona je vzoru za Sports Illustrated in Vogue, med drugih publikacij, ki predstavljajo za take najboljših fotografov sta Helmut Newton in Mario Testino. .

Leighton Meester


Ja, tam je  Leighton Meester sex tape  tam nekje featuring poredna Gossip Girl zvezda, ki ima spolne odnose s svojim fantom. Slaba novica je nihče ne dobili, da ga vidim od njene blokiran za javnost, ki ji nadležen odvetniki. Dobre novice? Na  golih sextape fotografije Leighton Meester  dovolj poreden, da podžigajo nikomur domišljijo.

Blake Lively


In zdaj imamo  še  Gossip Girl igralka. Miss  Serena van der Woodsen  aka  Blake Lively  je lep primerek in ti ušli gole fotografije so omamljanje, torej najmanj. Seveda, živahna trdi, da so akti ponaredek. Če so ponaredek, to so najboljši ponaredki, ki smo jih videli doslej. Verjetnost njimi so resnično? Izjemno visoka.  Oglejte si vse Blake Lively gole slike so tukaj .
Primer za to, nekatere fotografije kažejo, Blake z lažnimi tetovaže zvezda, enake tetovaže je nosil v filmu  The Town . Razpoka v letu 2011, so bile vse te Blake Lively aktov sprejeti z iPhone, nekateri so celega telesa akti in drugi so bližnje posnetke boobies in druge poredne bitov.
Morda boste prav tako želeli preveriti svoj seznam  500 najboljših seksi Blake Lively fotografij . Yup, non-akti vendar neverjetno vroča roba. Ga Lively izgleda čudovito v ozkih oblekah.

Kat Dennings


V letu 2010,  golih fotografij naravno busty Kat Dennings  so ušli na spletu.Fotografije jo je pokazala v svoji spalnici nastopajo na njeni postelji in pred njeno spletno kamero. Kdo za vraga je Kat Dennings? Ona je igralka neke vrste. Ali ameriški sitcom imenovano  "2 Broke Girls"  in deloval v nekaj filmih, predvsem kot svinec v Nick in Norah je Infinite Playlist  nasproti nadležno Michael Cera. Več omamljanje ne golih slik tega seksapilna ženska, si lahko ogledate v naši  super galeriji Kat Dennings .

Jessica Alba


V letu 2010 je heker dobimo slike  Jessica Alba  , ki je bil takrat noseča s hčerko Honor Marie. Niso ravno na polno nag vendar ne dobijo videl, da se vleče srajco dol pokazati svoje bradavičke.  Oglejte si vse nag tukaj . Je to dovolj dobro za vas, perverznež?

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, zvezda High School Musical, je postala klasika "teen zvezda", ki je bil sullied jih ima življenje zunaj Kreštav-čist mehurčka Disney. Hudgens je dovolj žalostno, da so njene fotografije ušli 3-krat v 3 različnih letih. Wow. Morda boste želeli preveriti nekatere od gola Vanessa Hudgens ušli fotografije. Popolnoma uncensored tako NSFW!

Rihanna

Govori se, da je  Rihanna je  bilo golih fotografij pricurljali na spletu Chris Brown, ko sta se razšla. Prebodene bradavičke. E'nuff dejal.
Rihanna je bil zelo nesrečen, če ji golih fotografij pojavile na internetu.
"Pravkar sem se počutil, kot je bila vsa moja zasebnost [na fotografiji poškodbe], sprejeti pred tem in potem, ko je ta prišel ven, sem si mislil," Oh super, tako da zdaj nič ne vedo o meni in mojem zasebnem življenju. " Bilo je ponižujoče in je bilo neprijetno. "
Mi res občutek za vas Rihanna. Pokažite svoje sočutje tudi s preverjanjem našo popolno zbirko Rihanna golih slik . Ja, imamo vse nag. Hura.

Christina Hendricks


V marcu 2012, je Bog odločil, da odgovori na molitve 3 milijarde ljudi:  golih fotografij Christina Hendricks  so ušli na spletu. Bili so očitno ukraden iz Christina je hacked mobilni telefon. Njena ponovitev zanikal, da ji je bila nude topless pics vendar so videti precej realna. Njene joške, mislimo. Ja, skrbno paziti. Glejte v teh ogromnih mammaries in nam povejte, kaj mislite.

Ashley Greene



Veš, Ashley Greene pravico? Ona je vampir v  Twilight  filmov. Ja, seksi temno las vampir, ki vidijo prihodnost. Golih slik Ashley Greene se je pojavil na internetu v letu 2009 in oni so zelo okusna. Ona je mlada, privlačna, vitka in vroča.

Scarlett Johansson

Najbolj poželel partije, Scarlett Johansson uspelo taljenje celotnega interneta, ko ji boobies osvobodil. Te ušli mobilni telefon Samoportreti so slavno na pogled in so naredili www.newssvet.blogspot.com  znan na spletu. V primeru, da se ni zavedal,  ti Scarlett Johansson nude pics  (ja, jo kliknite) so najboljša stvar, kdaj se zgodi, da na internetu.

In Na splošno zahtevo ...

Veliko drugih priljubljenih zvezdniki niso dobili svoje golih slik pricurljali na spletu, vendar so gotten goli prej; sončenje na plaži, nespodobno izpostavljenost javnosti, arty nude photoshoot ali kakšno neupravičeno sex scene v filmu.
Za razliko od uhajanje / hacked aktov, ni nobenega prostora za dvoumnost. So bodisi so goli ali ne. Vsaka slika, ki jo vidimo, je  100% resnična  in  zakonit . Nič več brez obraza boobies. Hell yeah!

Angelina Jolie

Vsakdo se spominja  Angelina Jolie  v 90-ih in zgodnjih 2000. Bila je res simbol najpomembnejšega sex. Ne bi sramežljiv, da pokažejo svoje telo v filmu, je bila zgoraj brez ali popolnoma nag v mnogih filmih. Oglejte si  naš celoten sklop Jolie je golih fotografij tukaj .

Eva Green

Verjetno najboljši francoski boobs vseh časov,  Eva Green  je znano, za vse naravno telo in se ne sramuje dobili gola. Bila je gola v večini vseh filmov in  imamo vse okusne slike na tukaj.

Alexandra Daddario


Po njeni super nude scene v  True Detective , vsakdo je obseden z  Alexandra DADDARIO . In za dober razlog preveč. Ona je ena izmed najbolj neverjetnih stojala vseh časov. Nismo pretiravanja in  si lahko ogledate sami .

Margot Robbie


Stavim, da se je začela googling za  Margot Robbie  pics, ko ste gledali  Wolf za Wall Street . To je v redu. Nismo enaki preveč. In mi boste pomagali, ki jih  tukaj delijo svoje slavne nag .

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston   je bila približno za nekaj časa in ona je dolgoletni najljubši mnogih. Ona ni prišel nude prepogosto toda na srečo nam je uspelo najti  te čudovite fotografije ji  plava okoli.

Natalie Dormer


Znan po vlogah v  Game of Thrones  in  The Tudors , angleška igralka  Natalie Dormer  ima  zelo veliko golih slik  plava okoli interneta od njenih prizorov v obeh oddajah.

Cameron Diaz


Da, obstaja akti s  Cameron Diaz  in smo jih imeli  tukaj v tej galeriji . Če ste bili sprašujete, kako zgleda gola za dolgo časa, boste zadovoljni. Ali pa tudi ne.

Miranda Kerr


Pojdimo to s poti.  Miranda Kerr  je boginja. Ona je tako zelo lepa in ima tako čudovito Zrela za udaju sliko kot da smo vsi večno hvaležen, da se je odločila narediti tone golih Photoshoots.  Glej vse njene aktov na tej strani  in se pripraviti, da se zaljubi.

Kristen Stewart


Torej, ona ni točno znano, seksi. Vendar smo ugotovili,  Kristen Stewart na golih fotografij  samo iz radovednosti in oni dejansko ni preveč slabo. K-Stew je kul punca in smo jo radi. Ne, res. Mi. Ona je edinstvena. In očarljiv.

Natalie Portman


Natalie Portman  je dobila gola za nekatere od njenih filmov, vendar pa nikoli ni zares celoviti golota ali nezakrito boob strel. To je bila vedno zelo sramežljiva in zadržana. Obstaja pa realna zakonit Natalie Portman nag tam in  smo jih našli za ogled vaše zadovoljstvo .

Jennifer Lopez


Jenny iz bloka ima veliko telo in to je sramota, da ne pokažejo off prepogosto. Zelo zgodaj v svoji filmski karieri, je naredil nekaj ljubezenskih prizorov s popolno goloto.Ne nadležen ročno nedrčki ali čudni koti. Samo naravnost na joške in rit.  Mislimo, da jih bo zelo všeč .

Amy Adams

Nadarjeni Ameriška igralka Amy Adams je res vsestranski igralka. To je sramota, da nimamo preveč nag te ženske, ampak  slike, ki jih imamo tukaj je treba zadovoljiti svoje nagone.

Emilia Clarke

Khaleesi, Mati Dragons. Verjetno ste že opazili  Emilia Clarke  gola, saj imajo večino človeške populacije odraslih. Toda  morda želite podrobnejši pogled . Saj veš, za znanost in raziskovalne namene.

Megan Fox

Megan Fox  je seksi in spolno ampak je presenetljivo sramuje bo popolnoma gola.Do danes jih je le nekaj topless slike in niso popolnoma nude preveč. Kot tak, je še vedno silno kvalificiranih petelin draži.  Oglejte si vse svoje nag tukaj .

Rosario Dawson

Rosario Dawson je  joške so krasen. To je vse, kar imamo za povedati. Ona je lepa igralka, ki je super seksi preveč. Si jo videla z nerd očala? Kaj prekleto vklopite.  Radi svoje neverjetno telo  in boste tudi vi. Dobrodošli na fan club.

Olivia Wilde

Obstaja veliko stvari, ki bi radi  Olivia Wilde . Njene oči, ki krik vse poredna stvari ona naredila v spalnici. In njen srčkano telo. Ona mora biti nag bolj pogosto. Mi to zahtevajo. Morda se strinjate, potem ko  je videti na teh slik .

Lena Headey

Lena Headey  aka je Cersei Lannister je gola pred kamerami let. Ona je naredil veliko golih vlogah poti, preden je prišla znana na  Game of Thrones  in  si lahko ogledate svoje slavno nag tukaj .

Bryce Dallas Howard

Poleg tega imajo res porno zvezda-ish ime, lepa gospa Howard tudi uspelo  dobiti gola samo enkrat  v karieri doslej. Mi smo tako srečni.

Dakota Johnson

Ja, ona je okrog petdeset odtenkov sive pišče. In ona je  Fifty Shades of Hot .

Anne Hathaway

Ameriška igralka  Anne Hathaway  je res lepa, ni dvoma o tem. Te velike doe oči bo taline vsako srce.  Fancy videl golo?

Pamela Anderson

Ah, dobri stari  Pamela Anderson . Ena izmed največjih spolnih ikone v 90. letih.Nismo presenečeni, ko izvedo, da je naredila  veliko golih Photoshoots  v preteklih letih ... smo dobili nostalgično samo gledaš na njih. Kdo pa ne bi?

Charlize Theron

Charlize Theron  je pogosto imenovan kot eno izmed najlepših žensk na svetu, in nismo mogli ne strinjajo. Ona je prišel nag v tako veliko njenih filmov, ki nam je dejansko vzel nekaj časa za zbiranje vse  zanimivem na tej strani .

Elizabeth Olsen

Najbolj vroča Olsen sestra  Elizabeth Chase Olsen  je nenavadno privlačna na nekonvencionalen način. Ima tudi zelo neverjetno telo, boste kmalu izvedeli v naših arhivih  svojih  okusnih golih slik .

Emmy Rossum

Kdaj videli na TV show  Shameless ? Ne? No,  Emmy Rossum  je v njem, in ji je všeč, da  bi dobili gola še tako pogosto .

Sara Jean Underwood

Verjetno ste že videli ta ex Playboy zajček golo prej, vendar le v primeru, da še niste, boste morda želeli, da  nad glavo tu  za ogled več sto aktov, ki smo jih doslej zbranih.

Arianny Celeste

Najbolj znani kot UFC obroč dekle,  Arianny Celeste  je seksi pol Filipino / Mehiška chick kdo je priljubljen Playboy photoshoot. Prav tako rad  družim zgoraj brez na hotelskem balkonu  , ko je paparazzi okoli.

Alicia Vikander

Švedska igralka  Alicia Vikander  je bil  tiho gola za mnoge filme  , tako daleč, vendar je počil samo v svetovno soju žarometov s film  Ex Machina .

Shailene Woodley

Shailene Woodley  je lepa ženska. Ona je malce podobna Jennifer Lawrence v nekaterih vlogah, vendar mislimo, da je ona dejansko lepši.  Oglejte si njene gole slike.

Elizabeth Banks

Ameriška igralka  Elizabeth Banks  je naredil tono filmov, kot  Zack in Miri Make porno, Smola popolna, Hunger Games  in je bil po vsej TV.  Tu so njeni akti  iz nekaterih filmov.

Lucy Liu

Nekdanji  Charlie Angel  in stereotipna Asian zapeljivka v  Ally McBeal , je Lucy Liu in starih res. Sreča za nas, ona je pametna odločitev o tem več filmov z golih prizorov. Njam njam njam.

Laura Prepon

Ahhhh.  Laura Prepon . Če bi morala izbirati med njo in Mila Kunis v  , da je 70 v salonu , bomo ji izbrati vsakič. Mila je vroče, ampak Donna je to privlačno tom-Dječački slog in globoko seksi glas.  Uživali boste te slike.  Mi smo prepričani o tem.

Emily Blunt

Angleški rose  Emily Blunt  je znan po svojem delu z Tom Cruise v  robu jutri . Ona je nadarjena igralka. Tukaj je majhna galerija njenih  golih filmskih prizorov . To je vredno videti.

Ruby Rose

Ona je čeden fant in lepo dekle ob istem času. Ona je Angelina Jolie in Justin Bieber skupaj.  Ona je Ruby Rose.

Kate Winslet

Kate Winslet  je ne sramuje golote. Bila je  gola v veliko njenih filmov  in vsi smo bili blagoslovljeni, da vidite njen krasen prsi v polnem zaslonu.

Rose Leslie

Ja, to je punca John Snow v  Game of Thrones . Preprosto ena od najbolj vročih deklet na razstavi kar dokazujejo  njene Zrela za udaju nag.

Kate Hudson

Kate Hudson  je bil znan in  zelo nude  v  Almost Famous . To je bil vrhunec kariere. Vse, kar je navzdol po tem.

Sharon Stone

Sharon Stone  je bil eden izmed najbolj vročih ženskih igralk vseh časov. Ona ni imela največje joške ali največjo rit, ampak je več kot je pripravljen za to z  njo noro spolnosti in slavno golih prizorov.

Brooklyn Decker

Če vam je všeč suha dekleta z velikimi naravnimi joški, boste ljubezen  Brooklyn Decker . Čeprav je imela zelo kratko kariero kot  Swimsuit Illustrated  modela, njene seksi fotografije  so nič manj legendarni.

Milla Jovovich

Blagor z veliko kože, lepe obrazne poteze in sposobnost, da tudi starost,  akti Milla Jovovich se  je navaden super. Naredila je nekaj polno frontalno goloto photoshoot in se je pojavila gola v mnogih filmih.

Jessica Chastain

Mi jo poznamo kot punca v  Medzvezdju . Morda jo poznaš na drug način.  Tukaj je galerija njenih najbolj vročih pics.

Nathalie Emmanuel

Še ena  Game of Thrones  starlete, ki  prikazuje njene joške  in postane slaven.Angleščina igralka  Nathalie Emmanuel  je mlada, lepa in nadarjena.

Kourtney Kardashian

Najstarejša od sester Kardashian, je Kourtney  pojavila gola  v nekaterih slik, ki smo našel plava okoli interneta.

Carmen Electra

Playboy boginja 90. letih, to ni težko najti  gole fotografije Carmen Electra  in ste verjetno že videli njen nude. Naredili smo našli nekaj zelo redkih posnetek njenih golih Erotika filmov, čeprav.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian  je dejansko spodobno sliko. Ona bi morala narediti širjenje Playboy, kot je njena sestra Kim. Do takrat,  tukaj so vsi njeni akti doslej.

Marilyn Monroe

Legenda. Prvotni klasični hollywoodski seks simbol. Vse se je spremenilo z njo. Da, obstaja  Marilyn Monroe akti  in so verodostojna. Ni ponaredek. Ni fotografij nakupovali.

Sarah Silverman


Najbolj vroča ženska komik okoli,  Sarah Silverman  je pozno Bloomer, ko gre, da bi dobili gola. Ampak ona ima velik nabor joške, zlasti za 40+ let stare židovske punco.  Prepričajte se sami tukaj.

Eva Mendes

Ena izmed najbolj vročih Latinas doslej. Period. Torej njene joške niso tako velika kot Salma Hayekbut  Eva Mendes  je res tono spolne privlačnosti. Smo se obrnili na samo gledaš samo na obrazu. Ni potrebe, da tudi pogled na njeno telo. Ampak na srečo Mendes  dobi gola zelo pogosto v svojih filmih  , da bomo lahko ogledate na njenih topless joške, ko smo to zahoče. Življenje je dobro.

Rita Ora

Angleški pevec  Rita Ora  ni črno in ona ni latina. Ona je albanski. In ona ima eno najlepših teles okoli pevk.  Samo poglejte te pics. . Veliki polne joške, ki so po vsej verjetnosti resnično? Ne moremo se pritoževati.

Reese Witherspoon

Pravno blonde  Reese Witherspoon  je res lepo niz joške. Morda niste vedeli, da je.Mogoče si. Morda boste želeli  osvežiti spomin .

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan  je bilo res vroče, ko je bil mlajši. Tako kot v času njene  Mean Girlsdni. Potem je prišel v drog in jo zamočil. Vendar je bila še vedno razmeroma privlačna tudi po tem. Za nekaj časa, vsaj. Če ste ljubitelj ali pa so samo radovedni,  da pogled na njen razvoj .

Salma Hayek

Salma Hayek  je vroča mehiška igralka vseh časov. Ona je dosegla legendarni status.Še posebej, ko gre za golote v filmu.  Si videl njene joške? Oni so popolnoma um-piha.

Gemma Arterton

Gemma Arterton  si opazil, za to, da mrtve Bond dekle  Quantum of Solace  in tako je prav. Ta angleška igralka zasluži, da je bolj znana in kaj boljši način, da jo spodbuja jih  razkazuje svoje gole fotografije ? Hura.

Kendall Jenner


Verjetno najbolj naravno lepa Kardashian-Jenner vseh časov,  Kendall Jenner ne visoke mode poganjki in brvi redno, medtem ko  razkazuje svoje seksi bradavičke . To je dobro, da je živ.

Keira Knightley


Kraljica obdobje dramskih filmov,  Keira Knightley  je divje priljubljen in nismo prepričani, zakaj. Ampak, če ste ljubitelj, boste morda želeli  videti njene gole filmske prizore.

Lady Gaga


V ozadju vseh ličila in nore obleke,  Lady Gaga  je pravzaprav zelo lepa ženska. Ima veliko funkcij in lepo vitko telo. Ne verjamete?  Poglej svoje nekkid slike  in se odločiti sami.

Britney Spears


Udari me punči še enkrat! Ups sem spet naredil! Bolje, da delo, kurbe!  Britney Spears  je prekleta pop legenda in ona je  gola v tej galeriji tukaj . Ni za kaj.

Cara Delevingne


Ljubimo  Cara Delevingne  in njene nore obrvi. Mislimo, da je to super. Sexy in truda kul. Verjetno top supermodel v zadnjih 10 letih. Želimo ona bi  dobili gola bolj pogosto  , čeprav, ker ona je tako vroče.

Kate Beckinsale


Angleški rose  Kate Beckinsale  je krasen obraz, ki je elegantna in seksi hkrati. Ona ima tudi par neverjetno Primamljiv nog. Mi nikoli popolnoma presrečen, da bi našli te gole filmske prizore  za njen ... nam prihrani gledati preklete filme.

Jennifer Connelly


Ah ...  Jennifer Connelly . Eden naših največjih zdrobi iz poti nazaj. Ima neverjetno par naravne joške, ki je pravkar ustvarili za film goloto. In smo veseli, da  je šla topless v mnogih filmih . Bilo je kot sanje, zelo prvič smo videli golo.

Alice Eve


Tu je še en angleški igralka, ki mora priti gola bolj pogosto.  Alice Eve  je neverjetno seksi. Vi ste jo videli na  Star Trek . Zdaj boste dobili, da  jo lahko videli golo tukaj. To je vredno svojega časa, obljubimo.

Heather Graham


Boogie noči  Roller-girl sama!  Heather Graham  je tipična vroče blondinka v večini svojih filmov in ima ta torpedo joške, da prosim, da se božal. In ona ve, da si njen najboljši sredstvo, ker je  razvidno, em off tako pogosto na filmu .

Penelope Cruz


Španska igralka  Penelope Cruz  je dobila gola v mnogih filmih in se ne sramuje vzleta njene obleke. Zbrali smo  vse njene gole filmske prizore  za ogled vaše zadovoljstvo.

Jessica Biel


Vsakdo se včasih zmede  Jessica Biel  in  Jessica Garner ? Mogoče je podobno ime, ker dejansko ni videti enako. Mogoče svoj šele mi. Oh utihni. Samo pojdi pogledat  vse naše Jessical Biel nag  in uživate.

Denise Richards

Ena izmed najbolj vročih in najbolj seksi igralk na super 90-ih,  Denise Richards je bil naš favorit za najdaljši čas. Ne pozabite, njen slavni prizor v  Wild Things ? Ga podoživite s  preverjanjem teh neverjetno slike .

Drew Barrymore

Otrok zvezda obrnil nemirnem teen,  Drew Barrymore  je prišel nag v nekaterih pozabljiv filmov, vendar smo jih niso pozabili.  Oglejte si vse svoje nag tukaj .

Gigi Hadid

Gigi Hadid  ima neverjetno telo. Ona je tanek, vendar ukrivljenih na pravih mestih. In OMG te joške . Samo preveč popoln.

Halle Berry

Halle Berry  se ne boji, da bi dobili gola pred kamero in se ne bojiš, da pokažejo  vse svoje gole filmske prizore . Bonus: nekateri akti iz njeno seksi Photoshoots vključeni. Mi smo tako lepo.

Heidi Klum

Ta nemški supermodel in ex-Victoria Secret Angel je stari zelo dobro v preteklih letih.Oglejte si njene  gole paparazzi plažo posnetkov  in uživajte svoje arty-Farty kanal za odrasle Photoshoots ob istem času.

Monica Bellucci

Italijanska boginja in legendarni sexpot  Monica Bellucci  je zunaj opis morebitnih posmrtnih besed. Ne moremo narediti njeno lepoto, šarm in erotično energijo koli sodnega z našimi klepetajo ust. To je najbolje, da samo  slovesno gawk na teh slikah .

Nicole Kidman

Najbolj vroča uvoz iz Down Under,  Nicole Kidman  je dejansko  prišel nag v kar nekaj filmih . Smo bili pošteno presenečeni, da jih je bilo toliko. Ona se ne boji, da šopirjenje, to je gotovo!

Sandra Bullock

Vsi Dekle-sosednje ulice želi bang. To je  Sandra Bullock  v enem stavku.  Njene akti so čudoviti  in že zdavnaj. To je čas za praznovanje tega pišče!

Olga Kurylenko

Bila je Bondovo dekle. Dobila je našo pozornost. Ukrajinski rojena francoska igralka Olga Kurylenko  nima težav  vzleta njene obleke  za svoje obrti in smo zelo veseli, da jo spodbuja. Resno. To supermodel-ish telo. Grrrr.

Elizabeth Hurley

Vedno znana po svoji čudovito globoko cepitev, angleška igralka  Elizabeth Hurley je precej razgibana, ko gre za goloto na zaslonu.  Mladi topless Liz Hurley  je čudovita stvar res.

Katie Holmes

Katie Holmes  je pravi srček, kot je  teh slik  bi se izkažejo. To je sramota, da ni postal bolj znan, kot je. Krivimo Tom Cruise.

Tara Reid

Tara Reid  je lisica. V svojem kratkem absolutni vrh, je bila najbolj bangable stvar v Hollywoodu. To semi-nor seksualna energija je divje, človek.  Njene akti so boner inducira  še zdaj.

Christina Ricci


Christina Ricci  je kratka, dobro obdarjen, in srčkan. Nekaj je bolestno vroče o njej, ko ona  gre topless v filmu . Mi je všeč.

Demi Lovato

To chick  Demi Lovato  lahko zakonit peti. Bila je tudi Tween Disney zvezda, kot so Miley Cyrus , kar pomeni, da  so njeni akti tam  za vas.

Carice van Houten

Nizozemski hottie  Carice van Houten  je verjetno najbolj vroča bejba na Game of Thrones. Da, ona je celo boljši od  Daenerys Targaryen . Ne verjamete? Imamo dokaz, tukaj  na tej strani .

Rachel McAdams

Ja, ona je punca od  The Notebook .  Imamo em nag zate.

Alyssa Milano

Boginja 90-ih. Upornih joške.  Bršljan strup. Bewitched .  Alyssa Milano  je bilo vroče že dolgo časa in ne more čakati, da  vidim golo .

Léa Seydoux

Francoska igralka Lea Seydoux ima izjemen joške. Ona je vse naravno in lepo dobro obdarjen s  težkim niz joške . Ona je vse, kar ste kdaj želeli v žensko.

Rachel Weisz

Rachel Weisz  je lepa in nadarjena angleška igralka. Ima tudi lepo telo, ki ji  je ne sramuje pokazati  večkrat v svojih filmih. Polna frontal? Ni problema. Radi imamo to dekle in bi smeli preveč. Kot veliko vina, neverjetno, po vseh teh letih.

Demi Moore

Največji MILF v zadnjih letih,  Demi Moore  ni nikoli sramuje razkrivajo svoje dobrote. Njeni zgodnji filmi skupaj z razvpito  Striptease  pokaže zadostne količine joške. In ona gola photoshoot za francoski mag ko je bila še najstnica.  Oglejte si vse slike tukaj .

Jordana Brewster

Znan po svoji vlogi kot vroče dekle v  Fast in Furious  serije,  Jordana Brewster  je dobro videti žensko. Ona je naredil veliko Maxim Photoshoots vendar je ostal od bolj risque stvari ... to je  dokler nismo našli te .

Carla Gugino

Mi smo že od nekdaj ljubitelj  Carla Gugino  in njenih dvojčkov. Mi smo tudi velik oboževalec njenega  zelo seksapilna telo.  To je zgrajena za zelo, zelo poredne stvari.

Morena Baccarin

Morena Baccarin  je čudovita. Ona skale kratke lase, pa tudi dolgo. Ona je tanek.Ona je seksi. Ona izžareva stilsko spolnosti na robu vročične želje.  Njene golih prizorov  na zaslonu so noro vroče.

Rebecca Ferguson

Prava zvezda  misija nemogoče: Rogue Nation , švedska igralka  Rebecca Ferguson je klasična lepota. Izgleda kot legende zaslon iz preteklosti in ima res lepo telo. Mi ljubil  te fotografije nje  v  Beli Queen .

Bonus Round - Eno samo sanjajo ...

Do sedaj ste videli vse ušli nag na. Videli ste tudi niso iz ušli gole fotografije številnih priljubljenih celebs. Kaj pa celebs, ki  nimajo nobenih nag SPLOH ? Zdi se, da ni pošteno, da jih pusti ven. Kaj lahko storimo, da to popraviti?
Poglejmo, kako globoka je ta rabbit hole goes ..

Emma Watson

Emma Watson  je krasen, inteligenten in preveč dobro za večino ljudi je sreča.Videli ste jo odraščajo v Harry Potter filmov, zdaj pa  bi radi videli golo  , ker ona je precej ne bo to preveč pogosto (če sploh kdaj).

Selena Gomez

Preveč luštna, preveč seksi. To je zabavno gledati,  Selena Gomez  prehod iz sladkega Disney dekle v seks simbol. Ampak ona je biti previden in zagotoviti, da ni preveč poreden, prehitro. Te  golih slik Selena Gomez  je treba zadovoljiti svoje nagone za zdaj.

Katy Perry

Katy Perry  je vse o prsih in to super primerek ženske ima slavno par, ki zahteva, da videti. Iščemo  te slike  in podobno, kar smo videli doslej. Verjetno boste tudi vi. Ni za kaj.

Emma Stone

Vau.  Emma Stone  gola. Eden lahko samo predstavljate. Eden lahko samo sanjajo.Ali pa bi si  morali pokukati na nekaj čudovitih fotografij  , ki smo jih doslej zbranih.

Taylor Swift

Ameriška pevka  Taylor Swift  je prav na vrhu seznama večine ljudi, ko gre za celebs-to-see-gola.  In ne boste razočarani . Vsekakor ni bilo.

Nicki Minaj


Ameriška pevka in hip hop zvezdnik  Nicki Minaj  ima velik plen in ljubi, da pokažejo svoje joške . Na žalost ne obstajajo preveč slike Minaj, vendar upamo, da se bo v prihodnosti spremenilo!

Jennifer Love Hewitt


J-love je eden od največjih petelin ponagaja okoli na televiziji in ji pokazati  lista Naročnik  je samo velik primer tega. To je verjetno, zakaj  je ta zbirka njenih golih slik je še posebej izpolnjuje.

Mila Kunis


Raven las  Mila Kunis  ni preveč adventuruous, ko gre, da bi dobili gola. Ona tega ne stori za kamero in ona se zdi, da sovražijo plažo. Ona je presenetljivo konzervativno na ta način. Ampak brez strahu,  ta sklop fotografij  bodo določene stvari prav.

Anna Kendrick


Nekateri ljudje mislijo,  Anna Kendrick  je luštna mirovanju kurba obraz in mi bi se strinjal. Sprašujemo se, kaj izraz bi imela, ko sem videl  te gole fotografije njo .

Sofia Vergara


Če ste kot nas, da ste bili izgubil življenje videti  gole slike Sofia Vergara je  za najdaljši čas. Ta latina je, da je eden od največjih petelin-ponagaja doslej. Resno.

Sophie Turner

 

Sophie Turner  aka Sansa Stark v Game of Thrones je hottie. Vsakdo si želi, da ji gola, vendar so možnosti za njen živahen ven tit na TV je vitek. Ampak brez strahu, imamo  obilno zbirko njenih aktov  za ogled vaše zadovoljstvo.

Maisie Williams

Gospe in gospodje, vam predstavljamo  Arya Stark gola .

Alison Brie

Ona je res smešno in seksi. Bomo le želeli, da  Alison Brie  bi dobil popolnoma gola za filmsko vlogo ali dva. Mogoče Playboy, preden ona dobi prestara? V tem času, boste morali zadovoljiti s  temi lepimi slikami njo  , ki nam je dalo ležijo okoli Interwebs.

Beyonce

Matica  Beyonce  je bila na vrhu pop svetu za starosti in ni čudno, zakaj. Ima neverjeten glas, pleše zelo dobro in  izgleda super vroče gola . Življenje je dobro, če si popoln.

Cobie Smulders

Vedno priljubljena zvezda  How I Met Your Mother , smo vsi čakali, da  vidim Cobie Smulders popolnoma gola  za najdaljši čas. Ona je prava lepotica.

Jessica Simpson

Teksaški babe  Jessica Simpson  je vroče in smo veseli, da smo našli to  -zemlja razbitju zbirko seksi slike . Lahko jih bo všeč. Obljubimo.

Lauren Cohan

The Walking Dead  zvezda mora priti gola bolj pogosto. Resno. Da se boste strinjali, ko  vidim te slike .

Shakira

Boki ne lažejo  in ne počne Shakira. Ta organ. To je obraz. Ta niha gor in dol, kar počne s svojo rit na našem obrazu. Ta nenadna nerodno erekcijo.  Oglejte si vse nag na Shakira tukaj .

Avril Lavigne

Avril Lavigne  se je počasi razvila iz večbarvne pop-punk princesa v zakonit tradicionalno hottie.  Te neverjetno akti o njej  bi lahko sklepali, da ji bo ostal vroče za dolgo časa, da pridejo. Ona starosti pa, če je še sploh.

Alyson Hannigan

Bolj znan oziroma vedno znan kot  Willow  iz  Buffy the Vampire Slayers ,  Alyson Hannigan  je rdečelaska, ki smo jih želeli videti gola za najdaljši čas. Predstavljajte si naše presenečenje, ko smo ugotovili,  te gole slike od nje .

Elisha Cuthbert

To kanadski chick ni imel najboljšo kariero, ampak ona je bila vedno hottie, ki je povsem  zato smo pripravljeni te slike  za ogled vaše zadovoljstvo.

Kristen Bell

Ste se kdaj spraševali, kaj  Kristen Bell  bi izgledal gola? Ja. Mislili smo, da o tem preveč.  Ona bo verjetno izgledala takole . Njam njam.

Ashley Tisdale

Ameriška pevka in ex-Disney zvezda  Ashley Tisdale  pa seksi precej dobro. Ampak včasih seksi preprosto ni dovolj. Mislimo,  da izgleda dobro nude , kajne?

Mariah Carey

Ženska z glasom za Avenging angela.  Mariah Carey  je lepo zložene sliko in ona ljubi, da se pokažejo v ozkih slinking obleke. Ona ne izgleda slabo  v svoji rojstni dan obleko preveč .

Chloe Grace Moretz

Chloe Grace Moretz  je luštna deklica v prvem  Kick-ass  film. Ona je od vzcvetelo v lepo mlado žensko. Ker ona je polnoletni zdaj, bi moralo biti v redu, da  pogled na njenih golih slik , pravim fantje?

Willa Holland

Willa willa willa! Naša crush iz  The OC  je  dozorela v lepo stvar  , ki je še vedno domiseln, smešno kul. Glasoval najbolj zabavno dekle družiti z doma za Netflix maratonov.

Zooey Deschanel

Talentirani Ga  Zooey Deschanel  morda ne stori golote zelo pogosto, a ko počne, rezultati so omamljanje . Nadenite sladko skladbo in uživajte.

Daisy Ridley

Star Wars boginja  Daisy Ridley  je nag.  In oni resnično . In ne tako resnično preveč. Če ste v take stvari.

Kate Mara

Kate Mara  je popolnoma simetrično ime. In ona ima tudi precej simetrično telo preveč, kot boste kmalu izvedeli.  Yummmy yum yum .

Gal Gadot

Izraelska igralka  Gal Gadot  je Wonder Woman. Samo v primeru, da niste vedeli. Mi bi res rad videl, da gola in obstaja velika verjetnost je lahko zaniha na ta način v prihodnosti. Toda zdi malo konzervativna, tako da boste morali  zadovoljiti s tem, kar imamo zdaj.

Fergie

Fergie je hella sexy MILF, ki kamenje kratke obleke, kakor tudi vsako dekle tam zunaj.Če si imel dobro domišljijo, tukaj je tisto, kar  bi bila videti kot gola.

Madonna


Madonna "kraljica popa" izpusti teh umetniških in Primamljiv golih fotografij njo revijo Playboy - so domiselno poimenovali funkcijo "Madonna: The Lost Nudes". Te črno-bele zrnate fotografije so bile posnete že leta 1979 in jima talci od takrat do danes.
Se nikoli pred-videl pics so bili sprejeti v Manhattan studiu fotograf Martin HM Schreiber - to je moralo biti, ko mlada Madonna se je udeležil sodobno plesno šolo v velikem jabolku, preden je bil znan in je bil vplivanje na mlade ženske povsod, kot so Britney Spears - ki ima zelo lepo rit zbirko sama morate odjaviti!



Fotograf naredil tudi ustrelil z njo leta 1985, ko je bila v središču pozornosti in ga nato "Like a Virgin" že velik hit z ljudmi po vsem svetu.Dovolj podrobnosti, si oglejte njeno kosmato muco in čudovite joške na teh golih fotografij vaših priljubljenih "Material Girl".

www.newssvet.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий