1

Loading...

суббота, 12 ноября 2016 г.

100 Lækkede Nude kendis Fotos (18+)


 


 


Celebrity nøgenbilleder = Fame, fortune og snavs.
Lækkede kendis nøgen billeder inspirere øjeblikkelig tilbedelse og fascination fra masserne, hvoraf de fleste er seksuelt frustrerede nok til at pleje. Dette er den tilstand af nutidens berømtheder. Især hvis du ønsker at få eller ophold berømt.
Kan du forestille dig klassiske ikoner som Scarlett Johansson eller Madonna, Melania Trump udgør nøgen til fotografier? De mindste havde selvrespekt. Men takket være den vidunderlige teknologiske fremskridt i mobiltelefoner og de kameraer, de har fået indbygget i dem, er vi nu en planet af mennesker fange deres nether-regioner og sende dem til andre mennesker.
Celebs er ikke anderledes ... bortset fra den lille, at folk ønsker at hacke ind i deres telefoner, og dele dem med verden. Så som  lækkede celeb billeder  er de bedste?
Nøgne berømtheder, lækkede eller på anden måde, er overalt i dag. Det er den nye norm. Fremkomsten af ​​sexvideo har tilføjet en helt anden element til voyeuristiske karakter af at se livet for berømte mennesker.
For første gang, det føles som om vi kan peer bag deres soveværelse døre og se dem på det. Det menneskeliggør også berømtheder og bringer dem ned til vores niveau af perversion. Vi har alle bryster og pikke. Vi kan godt lide at flagre. Det er normalt!
Desuden er der ingen bedre måde for celebs at øge deres værdi og få udbredt global medieopmærksomhed ved at droppe nogle frække pics.  Bevidst lækket fotos af nøgne berømtheder  er mere almindelige så du tror, på trods af deres sædvanlige anklagende krav og offer klageråb.
Lad os lægge en form for vilkårlig vægt på disse fotografier fordi, lader det i øjnene, nogle mennesker får private billeder lækket og efter at vi har stoppet gawping på deres kød, vi spekulerer på, hvem fanden de er.
Og så besluttede vi at komme med en liste over de  mest "vigtige" eller bedste nogensinde lækket berømthed fotos af hele tiden.

Velkommen til Sordid World of Nude Celebrity Pics ...

De lækkede billeder på denne og andre sider, spænder over et årti. Denne beskidte affære nøgen celeb pics har stået på i et stykke tid. Mange af de celebs på vores liste har haft deres billeder frigivet på internettet på forskellige tidspunkter. Imidlertid har to bemærkelsesværdige begivenheder resulterede i en lavine af nøgne.
I 2010 en hacker kaldet  Angelina Jolie  hacket sig vej ind i e-mail konti for mange celebs. Han var ansvarlig for  Jennifer Aniston ,  Natalie Portman   og Jennifer Lopez foto utætheder. Efter det skete, mange andre billeder af flere andre prominente celebs som  Alana Blanchard  begyndte ørkensand online.
Efter et år, den brummer døde ned til en langsom hum .. indtil  januar 2017 , når det, der nu kaldes  'The Fappening'  skete. En massiv Apple iCloud resulterede hack i hundredvis af nøgenbilleder systematisk stjålet og uploadet online. Dette involveret over 80 celebs, næsten alle af dem kvinder.
Dette var langt den  mest betydningsfulde nøgen celeb foto skandale  i menneskehedens historie. Aldrig før var så mange billeder af så mange berømtheder samtidigt afsløret og lagt / reposted på hvert hjørne af internettet. Dette ændrede alt og rejst mange spørgsmål om online privatliv.
Men nok historie for nu ... lad os komme i gang!
I denne liste finder du nogle af de sædvanlige mistænkte (vi kigger på dig Vanessa Hudgens) og mange andre celebs spænder fra top Hollywood A-listers til  hvem-er-det-hun-udseende-virkelig-kender-ventetid er hun-i-det-show-lort-i-kan-ikke-huske-nu .

Ke $ ha


Muligvis den første gang i historien, når billederne lækket af en berømthed og alle aktivt ønskede de ikke havde set dem. Ke $ ha dukkede dækket i en eller andens kærlighed-sovs og alle følte en smule kvalme. Dette kan være en af ​​de mest utiltalende nøgen utætheder i et stykke tid. Det bliver bedre fra nu af, har tillid til os.

Hayley Williams


Der er noget om rappere, RnB og pop sangere, der gør du antage at de er beskidte svin. Men sarte emo blomster som  Paramore  sangeren  Hayley Williams  var lidt mere overraskende, når hun "uheld tweeted" hendes boobies til alle. Hvis du er til rock and roll piger med en emo / scene kant,  tjek vores sexede Hayley Williams pics .

Snooki


Billeder af  Snooki Monster  blev sluppet løs i 2010 om nogle hjemmeside hævder at have reelle nøgenbilleder af Snooki væsen  , hvis du accepterer at købe dem .Og så i juni 2012 blev nogle selvstændige skudt kamerabilleder taget af Snooki udyret i et hotelværelse.
De viste det iført en hvid kjole og sidder på en stol, mens blinkende sin overraskende ren vagina til kameraet. Interessant. Af den måde, er der ingen ucensureret nøgen topløse billeder af Snooki monster online. Ja, de er alle censureret. Hvor deprimerende.

 

Miley Cyrus


Miley Cyrus  var kun af interesse for pre-teenagere, men derefter, efter lækage af nogle billeder, hun forvandlet til en egentlig berømthed. Billedet til venstre viser Miley nøgen i et badekar; ord har det, at det var en privat fotoserie for Liam Hemsworth, hendes forlovede. Billedet til højre er berømt på internettet; det angiveligt viser Miley tage en nøgen selv skudt, mens i et hotel i Madrid.
Der ingen beviser for, at dets legit, men ingen måde at modbevise det enten. Tro hvad du vil. Miley derefter voksede op, klippe hendes hår kort, gik blondine og totalt ændrede hendes billede. Hun begyndte at få nekkid meget mere. Her er en samling af alle de reelle Miley Cyrus nøgen billeder vi har indsamlet  gennem årene.

Adrienne Bailon


Adrienne Bailon  medvirkede i nogle Disney channel musical kaldet The Cheetah Girls og dateret Rob Kardashian. Hun bar også nogen undertøj og  blinkede hendes skridtet offentligt  på den røde løber. Bortset fra det, ingen virkelig bekymrer sig, hvad hun gør.  Åh ja, om nøgenbilleder . Lækket i 2008, disse fotos viser Bailon i lingeri og viste hende røv i fuld herlighed. Hun er meget stolt af det.

Trina

En rapper og model fra Miami, blev Trina s nøgen billeder lækket på nettet i marts 2010 efter nogle fyr "hacket" hendes mobiltelefon. Snarere tamme stuff sammenlignet med nogle af de andre utætheder.

Heather Morris


Glee  skuespillerinde Heather Morris tog et par selvstændige skudt cellphone billeder, der blev lækket online i marts 2012. Nogle af billederne viser hende iført en Britney Spears-stil tøj, og der var en hel fuld frontal nøgenbilleder af hende også. Nice-standard vanille nøgen utætheder. Ikke noget kinky.

Zoe Kazan

Du har måske ikke, hvem  Zoe Kazan  er, og det er OK. Vi gjorde ikke til og måtte google hende, når hendes dejlige nøgne blev lækket online. Hun er en amerikansk skuespiller. Det er nok alt hvad du behøver at vide for nu.  Gå nu se hendes lækkede billeder herovre .

Kelli Garner

Kelli Garner  har en fantastisk krop. Hun er ligesom en slankere Christina Hendricks, men med lige så store boobies. Nu, hvis det ikke er fantastisk, vi ikke ved, hvad er. Oh yeah, hun er også en amerikansk skuespiller ... hvis der betyder noget.  Vi har hendes nøgne billeder herovre  , og de er strålende.

Alana Blanchard nøgen

Den mest sexede kvindelige surfer nogensinde er hænder-down,  Alana Blanchard .Hun har altid så fantastisk i bikinier og søde lille Brasilien shorts, der viser off halvdelen hendes booty.  Nu skal du få at se hende nøgen . Er det ikke livet vidunderligt?

Leven Rambin

En hottie i Terminator tv-serien, nøgen billeder af  Leven Rambin  blev lækket online i 2014. De er  bare topløse spejl selfies  men de er stadig hot, hot, hot.

Vida Guerra nøgen

Der er sandsynligvis mere thong billeder og booty billeder af  Vida Guerra  online så nogen anden kvinde i live. Denne cubansk-fødte amerikanske glamour model er berømt for hendes røv og  hendes lækkede billeder vil ikke skuffe . Hun er helt nøgen og der er endda en muffe skudt. Wow.

Shiri Appleby

Vi har ventet på dette i en blodig lang tid. Kendt for at spille Liz Parker i  Roswell  tv-serien,  Shiri Appleby  er søde og nuttede. Alle har aflytning os for hendes nøgne i lang tid og  REAL billeder af hende blev endelig lækket online  i 2014. De er kedeligt, men bedre end ingenting, vi siger!

Prins Harry


Lækkede cellphone billeder ramt internettet i august 2012 viser  prins Harry have nogle nøgne sjovt med nogle piger i Las Vegas. Tilsyneladende var de spille strimler billard eller noget dumt. Nogle mennesker tror, at han er pinligt, men andre faktisk tror, at han skal have lov til at have nogle sjove frække tid med flere groupie babes.Sex er godt for en ung mand! Lad ham være!

Renee Olstead


Du har måske ikke hørt om Renee Olstead, men hun er en sanger og skuespiller, der handlede på  Mit Liv Som Teenager , en kedelig amerikansk teen drama. Hun gør denne liste, fordi hun er den første berømthed til rent faktisk at sætte en lille indsats i hendes Nudey snaps. Lækket i marts 2011 Olstead gik fra at være en kinda-ingen til en kvinde, der alle beundrede, omend kortvarigt. Vil du vide hvorfor hun er endda på denne liste?  Tag et kig på hendes nøgne mennesker lige nu.
Mens Renee er en total tøs i billedet ovenfor, hun er faktisk en  utrolig smuk rødhåret  med en fantastisk krop.  Vi anbefaler, at du  klikker her for at se mere sexet fotos . Ingen nøgenbilleder denne gang, men det er stadig ikke sikker for-arbejde på grund af lækker spaltning og kurvede distraktioner.

Cassie Ventura


Vi ved ikke meget om denne dame, bortset fra at hun er en R & B-sanger af en slags i USA. Hun optrådte i nogle halt film om street dans ( Step Up 2 ), og hun tilsyneladende kan lide at tage billeder af sig selv nøgen. Hvis du spekulerer, hun er halvt filippinske og halvt afrikansk-amerikansk / mexicansk.

 

Evanna Lynch

Du kan være undrende, som er fanden er det lassie?  Evanna Lynch  er chick, der var i alle Harry Potter-film. Hun er ung, sød og talentfulde noget. Det gør os glade for at  se hende nøgen pics.

Mary Elizabeth Winstead

Berømt for hendes arbejde i  Scott Pilgrim vs the World  og  Final Destination 3 , Winstead var temmelig pissed off da hendes nøgen billeder blev lækket online. Disse hipster-ish billeder  vise hende nøgen på en sofa  , mens du kigger helt eftertænksom og cool. De synes en smule prætentiøst, men du kan ikke benægte, at hun er en hottie.

Lea Michele

En af de øverste piger fra  Glee ,  Lea Michele  er en sanger og alle omkring multi-talentfulde chick. Hvis du nogensinde har ønsket at se hende nøgen,  ville disse lækkede billeder sandsynligvis gøre din dag . Den nedtur er, at den faktiske fotos ikke viser Michele ansigt, så de ikke kan verificeres  100%  , men vi har hørt nogle rapporter om, at de faktisk er ægte.

Winona Ryder

Det er freaking Winona tid! Hun er den ubestridte nisse Dronning af  90'erne , vores favorit årti. Nude billeder, der viser fuld skud af Winona s bryster blev lækket online af en hacker, og  du kan se dem alle her.  Dette er en drøm, hvis billederne er verificeret. I øjeblikket, det er alt, vi har, men vi vil opdatere om nogen flere billeder dukker op.

Sarah Shahi

Persisk prinsesse  Sarah Shahi  udviklet sig fra en Dallas Cowboys cheerleader og Maxim  magazine favorit til en skuespiller. Hun har gjort ganske godt for sig selv, og vi elsker hvordan hun ser nøgen ! Disse lækkede selfies viser Shahi tage mange billeder af sig selv ved hjælp af et spejl. Hun synes at synes, hendes røv er awesome og vi tænker så også.

Teresa Palmer

Aussie skuespiller  Teresa Palmer  er smuk. Hendes lækkede billeder  viser hende nedkøling ud nøgen  med en ex-kæreste. Han har en temmelig godt kamera, fordi nogle af billederne i sættet faktisk ser magasin-kvalitet. Det skal være fedt at hænge ud med en smuk kvinde som Palmer. Vi kan kun drømme!

Keke Palmer

Keke Palmer  er en amerikansk skuespiller og sanger med en bangin 'krop. Hendes lækkede billeder er få i antal, men helt legit: de viser sit ansigt og hele kroppen med præcis de samme tatoveringer på sin krop. Awesome.  Se alle hendes nøgne mennesker herovre .

Kate Bosworth

En helt naturlig skønhed, vi elsker  disse nøgenbilleder af  Kate Bosworth . De viser hende uden makeup, og hun ser fantastisk på alle måder. Billederne vise hende mageligt i sengen tager selfies og billeder af hendes røv / skridtet. Forestil dig at vågne op ved siden af denne model i sengen!

Cat Deeley

Nude billeder af engelsk tv-vært  Cat Deeley  blev lækket online i Sept 2014. Det har været længe undervejs. Hvis du er en Deeley fan,  vil hendes lækkede fotos ikke skuffe . Hun er ikke kun talentfulde men smuk!

Hannah Davis

Badedragt model  Hannah Davis  er en hottie, og hun ved det. Har du ikke en idé om, hvem hun er? Hun er på forsiden af 2015  Sports Illustrated Swimsuit problem og hun er også i  DirectTV  kommerciel med en talende hest. Lol. Før du begynder at google for at  tjekke hendes lækkede billeder i dette galleri .

Erin Heatherton

Freckle står  Erin Heatherton  er søde. Den tidligere  Victorias Secret Angel  er super hot og hendes lækkede cellphone nudes viser hendes nøgne krop i alle mulige vinkler og udgør. Disse er reelle nøgenbilleder, der viser både hendes krop og ansigt.Ingen falske ting her. Du kan  se  alle de Heatherton nøgenbilleder i dette galleri .

Emily Browning

Husk den ledende hottie i Sucker Punch? Ja, det er  Emily Browning . Ligesom Teresa Palmer, hendes kollega australske skuespillerinde,  Emilys lækket nøgen billeder  er temmelig nice. De viser hende nøgen, solbrændt og afslappet i et hotelværelse. Hun er frisk-faced, make-up fri og  absolut  smukke. Hun ligner en sjov chick at hænge ud med.

Brie Larson

Vi ærligt ikke forvente skuespiller  Brie Larson  at se så godt nøgen. Hendes nøgne overskredet helt vores forventninger på enhver måde. Vi ved, at hun er hot. Men ikke så varmt.  Tag et kig over her  for det fulde sæt og se for dig selv. Yummy, yum yum.

Briana Evigan

Professionel danser / skuespiller  Briana Evigan  har en stram, stram hardbody der ser forbløffende, når hun danser. Du har måske set hende i  Step Up  film. Eller ikke.Vi bebrejder ikke dig.  Se alle de Briana Evigan lækkede billeder her . Der er ikke meget, men det er indsatsen værd.

AnnaLynne McCord

Saucy og forførende på alle måder,  AnnaLynne McCord er lækket nudes  er temmelig varmt. Den  90210  skuespillerinde har en stor samling af billeder. Spejl selfies, nøgen strand skud, booty pics, badekar selfies ... .. you name it, hun fik det.Der er endda spredt nærbilleder af hendes vagoo. Whoa.

Aly Michalka

Aly Michalka  er en amerikansk skuespiller i shows som  Easy A ,  Hellcats  og  Phil of the Future . Vi har faktisk aldrig set nogen af dem, men der ikke stoppe os fra  at nyde hendes lækkede nøgenbilleder . Intimt gjort selfies i varm stemning belysning er altid en fornøjelse at se på.

Chloe Dykstra

Chloe Dykstra  er internet berømt for at være dronning af nørder. Hun skriver om videospil, cosplays og modellering. Mens hun er en total z-Lister, hun er på denne liste, fordi hun er sød og  hendes nøgne er virkelig fantastisk .

Leelee Sobieski

Leelee  Sobieski  plejede at være kendt for at ligne Helen Hunt og vi synes stadig hun ligner Hunt men måske med lidt mere Diane Kruger smidt ind som hun aldre.Hendes nøgenbilleder er sorta sjovt, fordi de er virkelig dårlig kvalitet pics. Hun skal have en dårlig kamera eller måske sin anden form for kølig hipster filter? Se selv. Tjek Sobieski hot krop herovre .

Jessica Brown-Findlay

Engelsk skuespillerinde  Jessica Brown-Findlay  er en dame i  Downton Abbey  , men hun er mere uforbeholden i person  , da disse lækkede billeder ville afsløre. Vi kan godt lide denne kvinde. Og du bør også. Hun har et stort potentiale til at blive en stjerne.

Doutzen Kroes

Du kender hende som en af de hotteste nogensinde Victorias Secret Angel.  Doutzen Kroes  er en hollandsk model, der er rig, smuk og faktisk en virkelig rart person (hvis du ser hendes interviews). Hun er på vores liste over foretrukne imaginære BFFs fordi hun er så rart.  Se alle hendes lækkede billeder herovre .

Bar Refaeli

Israelsk supermodel  Bar Refaeli  ser godt ud i næsten alt. Lingeri, bikinier, t-shirts og jeans ... men hun ser bedre nøgen.  Vi har hendes lækket billeder  og de er temmelig fræk.

Melissa Benoist

Den smukkeste af alle de  Glee  skuespillerinder (i vores udtalelse),  Melissa Benoist er en vidunderligt talentfulde person og  hendes nøgen billeder er utroligt varmt . Hun gør næsten alle andre på denne liste ser tam i sammenligning.

Megan Boone

Skuespillerinde  Megan Boone  stjerner i et show kaldet  The Blacklist . Hvis du ikke har set det, så fortvivl ikke ... vi har ikke alt. Men hvis du ønsker at se hende nøgen, head over dette galleri nu .

Krysten Ritter

Krysten Ritter  var i  Breaking Bad , sandsynligvis den bedste tv-serie hver lavet.Yup, hun var Jesse kæreste. Den, der overdoseres i sengen. Ritter er nøgenbilleder synes at være reel og vise hende at tage billeder af sig selv. Hun synes at være særligt fascineret af  hende godt barberet skridtet , at dømme efter den enorme mængde af billeder af det.

Kelly Brook

Engelsk glamour model og legendariske hottie  Kelly Brook  har fået nøgen mange gange i magasiner, så det er ikke en overraskelse at se hendes lækkede cellphone billeder online så godt. Vi har faktisk lide disse nudes bedre end hendes magasin ting, fordi  de er varmere, uberørt og mere reel . Masser og masser af selfies omhyggeligt designet til at vise hendes gigantiske bryster, mange af dem viser Brook med ringe eller ingen makeup på. Meget varmt.  Se dem alle her!

Hilary Duff

Vi elsker  Hilary Duff . Hun er petite, sexet og charmerende. Southern piger rock. De lækkede billeder frigivet online  ikke vise sit ansigt; de viser kun flere billeder af en untrimmed skridtet og nogle POV boob skud.

Aubrey Plaza

Hvis du kan lide deadpan sarkastiske piger, der nyder at fornærme dig på hver tur, vil du elske Aubrey Plaza fra  Parks and Recreation . Der er  tre lækket billeder af Aubrey Plaza  og alle af dem er fra taljen ned af hendes røv og skridtet. Stadig helt fappable. Der er rygter om en varm video derude samt ..

Hope Solo

Skræmmende.  Hope Solo er lækket billeder  er virkelig aggressiv og i-dit-ansigt.De amerikanske kvinders fodbold målmand ikke slå omkring Bush og hendes nøgenbilleder afspejle. Spejl selfies med benene spredt og flere ekstreme nærbilleder af hendes skæggede musling? Det var for meget for os. Men du kan lide det.

Lizzy Caplan

Quirky, sexet  Lizzy Caplan  er dronningen af akavet sexiness. Hun er ligesom en mere sexet Zooey Deschanel. Caplan er lækket billeder var temmelig awesome.Masser af selfies, billeder af nogle fyr går ned på hende og boobs, bryster, bryster.Være taknemmelig  du får at se en cool chick som denne nøgne .

Lake Bell

Lake Bell  har sandsynligvis en af de bedste all-naturlige organer alle de lækkede celebs, vi har set hidtil. Hun er mager med store naturlige mammaries der er perfekt formet. Hun er også utrolig smuk uden makeup på. Hendes mand er den heldigste mand på jorden. Hvem ville ikke elske denne kvinde?  Bare tag et kig på hendes billeder  og misunde den mand, der går i seng med denne hver aften. En gudinde!

Rachel Nichols

Hot chick Rachel Nichols var den fantastiske redhead hårde pige i  GI Joe  film.Hendes lækket billeder består af selfies og for det meste cellphone billeder taget af en anden. Nogen, der fik at se hende nøgen i person. Hvor heldig.  Her er det fulde sæt af billeder, så du kan begynde at savlen .

Kim Kardashian

Vi er faktisk temmelig chokeret over, at der kun er én lækket cellphone billede af Kim Kardashian  fra iCloud hack. ONE billede. Denne kvinde tager sandsynligvis tusind selfies på én dag, så vi forventede en masse mere. Men frygt ikke, vi har gravet rundt og fundet en masse flere billeder. Her er et galleri, der viser  alle de Kim Kardashian nøgen billeder derude .

Jennette McCurdy

iCarly  skuespillerinde Jennette McCurdy voksede op på TV, modning fra en dejlig dreng i en varm kvinde. Nu hvor hun er fyldt 18 år, er alle på udkig efter hendes nøgen pics, fordi det er kun naturligt at gøre i denne syge verden. Vi fandt  et sæt af hendes lækkede billeder her . Tag et kig og har en god dag.

Becca Tobin

Glee  skuespillerinde Becca Tobin lide at se sig selv nøgen, og hun er ikke skamme sig over det. Når  hendes nøgen billeder  blev lækket, tog hun det i god skridtlængde og ikke engang få pissed. Gode ​​manerer. Vi kan lide.

Candice Swanepoel

Hvem har ikke fantaseret om denne kvinde på et tidspunkt? Sandsynligvis den største nogensinde  Victorias Secret  engel ( sorry Adriana ),  Candice Swanepoel  er blond, smuk og perfekt. Det er virkelig umuligt at finde et dårligt billede af denne babe - har tillid til os, har vi forsøgt. Hendes lækkede billeder viser hendes nøgne skridtet og røv. Tag et kig på  alle de Candice Swanepoel nøgenbilleder i dette galleri . Vi har inkluderet nogle af hendes magasin arbejde og paparrazi skud.

Gabrielle Union

Gabrielle Union nudes  blev taget oprindeligt for øjnene af hendes mand Dwayne Wade. De blev lækket som en del af iCloud hack og disse billeder er stor. Masser af spejl selfies, lingeri skud, bryster, røv og pillow talk. Unionen er smukke og ikke bange for at dele det!

Yvonne Strahovski

Hvad gør Aussie piger så varmt? Vi har set Teresa Palmer og Emily Browningnaked hidtil. Nu kan du få at se Yvonne Strahovski nøgen. Et sæt af lækkede billeder dukket online hævder at være, at Strahovski.  Se dem alle her  og bestemme selv.

Meagan Godt

Vi kender hende som kæreste med Ron Burgundy i  Anchorman 2  (der var hysterisk morsom). Du kender Meagan Godt er varmt. Du har set hende. Det er virkelig en skam der var ikke så mange nudies men  hvad vi har i dette sæt  er alle reelle billeder og sydende varmt.

Jenny McCarthy

Pin-up legenden af 90'erne, har Jenny McCarthy blevet fapped til af så mange mennesker lige siden interwebs tog fart. Hun har gjort nøgen photoshoots i magasiner, så du har set hende nøgen (eller ikke). Men hendes lækket nudes vil ikke skuffe så godt.  Stor samling af beundringsværdige selfies og tredje persons billeder  viser alt; boobs, fanny og endda brysterne af hendes navnløse venner. Værd at se.

Ariana Grande

Ariana Grande  ser så ung. Og uskyldig. Hun er formentlig en af de mest søgte for berømtheder online, fordi alle og deres hund ønsker at se hende nøgen. Vi kan ikke rigtig få det, fordi hun ikke rigtig har en fantastisk figur (selvom hendes røv er sød).Men vi behøver ikke dømme. Her er nogle  angiveligt lækkede billeder af Ariana. Det kunne være hende, er det måske ikke. Men betyder det noget?

Amber Heard

Amber Heard  er en amerikansk skuespiller med de mest forførende selfies. Hun er perfekt flirter med kameraet. Ingen gør en  come-fanden-mig  se bedre ud. Ingen.Periode. Hendes lækkede nøgenbilleder er for det meste højt kvalificerede selfies, hvoraf nogle var naturligvis beregnet til Johnny Depp. Piger, hvis du sender billeder til fyre, du kan lide, lære af denne kvinde.  Klik for at se det komplette sæt af lækkede Amber Heard nøgenbilleder .

Kirsten Dunst

Vi vidste aldrig Kirsten Dunst havde sjove tasker som denne. Er det virkelige liv?Hvad er det?  Kig på dem, Chi-Chis . Wow. Den kun skuffende ting er, at der ikke er mange lækkede billeder af Dunst. Vi ville helt sikkert vil se mere. Hun har brug for at gøre nogle arty-farty nøgen mag skyde ASAP.

Emily Ratajkowski

Ligesom Lake Bell, Emily Ratajkowski har en fantastisk helt naturlig krop med hooters, der er perfekt designet til at pirre. Vi kunne ikke stoppe kigge på  alle Emilys lækkede billeder  , fordi hendes patter er lige ud af denne verden. Her er perfektion. Og det er alle naturlige. Intet kunstigt i denne kvinde, og vi elsker det.

Victoria Justice

Når Victoria Justice er nudes blev lækket online, hun benægtede at de var ægte og sagde, at de var forfalskninger. Så vendte hun rundt og fik forstyrret, noget der bekræfter, at de var ægte. De sikker kiggede virkelig nok til os. Vi forstår ikke, hvorfor hun er ked selv. Hun er en smuk, stærk, selvstændig kvinde, der ser sunde, veltilpassede og smukke nøgne. Hun skal være nøgen oftere. Måske en nøgen FHM photoshoot i den nærmeste fremtid? Man kan kun håbe.  Psssh ... se alle Victorias lækkede billeder her .

Hayden Panettiere

Lad os se det i øjnene, vi alle havde en crush på  Hayden Panettiere  , da hun var en cheerleader i  Heroes . Hun er stadig smuk, petite og alles håber og beder for et sex-tape, der vil sandsynligvis aldrig dukke op, fordi hun er bare ikke den type. Du skal ikke være ked af det.  I det mindste har vi disse fotos .

Rosie Huntington-Whiteley

Du kender sikkert denne britiske model fra Transformer-film og  Mad Max Fury Road .  Rosie Huntington-Whiteley  er høj, tynd, sexet og kan lide at  få nøgen meget ofte.

Adriana Lima

Den legendariske  Adriana Lima . Efter al sandsynlighed, den største (og hotteste) nogensinde Victoria Secret Angel at gå denne jord. Ked Miranda Kerr. Ked Candice Swanepoel. Lima er smuk, utrolig sensuel og vi har  alle hendes nøgen billeder  til dine billedoplevelser.

Nina Agdal

Danske model  Nina Agdal  er varmt. Hun har en flot krop og være europæisk, kan lide at  tage tøjet meget . Hvilket er cool med os, så længe vi får at se.

Amanda Seyfried

Nogle gange kan vi ikke komme over hvor smuk  Amanda Seyfried  egentlig er. Du kan fare vild i hendes øjne for evigt. Begge behøver ikke gå tabt for længe, fordi du har brug for at  tjekke, hvordan hun ser nøgen.

Sarah Hyland

Amerikanske skuespillerinde Sarah Hyland er sød og en stor drille på  Modern Family, TV-showet, hvor hun spiller en stereotyp teenagepige. Hun er altid flaunting spaltning på skærmen, så ser hendes lækkede billeder giver os ganske en følelse af lukning / tilfredshed. Husk på, at  hendes nøgne i dette lækket sæt  ikke viser sit ansigt, så de er ubekræftet allerede nu. Stadig værd at se, vi tror.

Irina Shayk

Russisk model Irina Shayk er næsten altid findes i sexet bikini eller lingeri. Fordi hun ser godt ud i dem, duh. Men nogle gange får hun topløs og  du får at se hendes krop som denne  , der gør det helt værd.

Olivia Munn


Geek gudinde  Olivia Munn  hævdede, at nøgen billeder lækket marts 2012 var forfalskninger. Hun gik derefter på Twitter til at sige, at hvis nogen hacket hendes telefon, ville man kun finde billeder af babyer og katte, og derved afsløre hvor kedeligt hun er som person. Kun katte og babyer? Psssh. Hvad en bedstemor. De  lækkede nøgenbilleder af Olivia Munn  dog ikke skuffe. Der er nogle sexede lingeri billeder og en helt nøgen foto, som ikke inkluderer hendes ansigt.

Christina Aguilera


Christina Aguilera  gik fra at være unattainably berømt for en nationalsang glemmer, nøgen drukket i løbet af en uge. Teknisk set er hun semi-nøgen på grund af de pasties end hendes brystvorter men hvem bekymrer sig, ikke? Lækket i december 2010, hendes reps hævdede, at billederne, der stjålet fra hendes stylist computer af en hacker. Ønsker mere? Vi har  flere Xtina nøgenbilleder her .

Amber Rose


Berømt for at have en farvet blond buzz cut, big booty og dating Kanye West,  Amber Rose  havde sine nøgen billeder lækket online ved en medarbejder «i 2011. Hip hop honning kærester rundt om i verden græd af glæde. Se  fuld galleri af Amber Rose nøgen billeder herovre .

Maisie Williams og SOPHIE TURNER


Chris "Game of Thrones" stjerner Maisie Williams og Sophie Turner har nogle skandaløse nøgen Halloween sjov i billederne nedenfor.

Som du kan fra disse billeder, Maisie og Sophie stille op til et badeværelse selfie sammen og derefter gå videre til at fotografere hinanden i deres latterligt slutty Halloween kostumer. Første op er Maisie der klæder sig som en liderlig nøgen kat hore på billedet nedenfor.

Melania Trump


  
"Dette er skønhed og ikke porno. Jeg er altid chokeret over pornobranchen, fordi de ødelægger de følelser og essensen af ​​renhed og enkelhed. "


Optagelserne fandt sted i en Chelsea lejlighed, fordobles som et fotostudie, sagde de Basseville, en Paris kunstner og modefotograf, der blev kort baseret i New York i midten af ​​90'erne.
En del af skuddet, som de Basseville sagde var inspireret af renæssancens kunst, fandt sted på bygningens tag, sagde en mode-industri insider, der var til stede ved en af ​​de fotosessions.
Melania opførte "som en ægte professionel" under en af ​​natten skyder med Eriksson, siger kilden.
"Hun var charmerende i hele," siger kilden og tilføjer, at de billeder 'lesbisk tema ikke tage pippet hende. "Hun var altid smilende, med en meget behagelig personlighed og var høflig og meget veluddannede."
Melania havde for nylig ankommet i byen fra modellering stints i Paris og Milano på det tidspunkt. I Gotham blev hun en advarsel for det meste kommercielle arbejde og blev senere præsenteret i en annonce for Camel cigaretter, fortalte kilden Post.
Hendes sexede foto spredning dukkede op i spørgsmålet om Max Magazine, hvis dækning featured et foto af supermodel Cindy Crawford januar 1996.
Ud over de lesbisk-tema skud, de Basseville tog flere nøgen billeder af Melania fra forskellige vinkler.
I en af ​​dem, Melania pouts på kameraet, mens kun iført stiletter. I en anden, hendes ryg er til kameraet, og hendes arme er hævet, som om op mod en væg.

"Jeg synes, det er vigtigt at vise den skønhed og frihed af kvinden, og jeg er meget stolt af disse billeder, fordi de fejrer Melania skønhed, '' de Basseville sagde.
Adspurgt om de billeder, Donald Trump sagde: "Melania var en af ​​de mest succesfulde modeller, og hun gjorde mange fotooptagelser, herunder for covers og store magasiner. Dette var et billede taget for et europæisk magasin forud for min kende Melania. I Europa, billeder som dette er meget moderne og fælles. "
Den slovenske-fødte skønhed, nu 46, mødtes første Trump på en Fashion Week fest i 1998. De blev gift i januar 2005 og har en søn, Baron, 10.
Hun har modelleret for Sports Illustrated og Vogue blandt andre publikationer, posere for sådanne top fotografer som Helmut Newton og Mario Testino. .

Leighton Meester


Ja, der er en  Leighton Meester sexvideo  derude et sted byder den frække Gossip Girl stjerne at have sex med sin kæreste. Dårlige nyheder er der ingen, er at få at se det siden sin blokeret fra udgivelsen af hendes irriterende advokater. Gode ​​nyheder?De  nøgen sextape billeder af Leighton Meester  er fræk nok til at vække nogens fantasi.

Blake Lively


Og nu har vi  en anden  Gossip Girl skuespiller. Miss  Serena van der Woodsen  aka Blake Lively  er en dejlig prøve og disse lækkede nøgne billeder er fantastisk, at sige det mildt. Selvfølgelig Lively påstande om, at de nøgenbilleder er falske. Hvis de er falske, disse er de bedste forfalskninger, vi har set hidtil. Sandsynligheden for dem er ægte? Ekstremt høj.  Se alle Blake Lively nøgen billeder her .
Sag i punkt, nogle af billederne viser Blake med falske stjerne tatoveringer, de samme tatoveringer hun bar for filmen  The Town . Lækket i 2011 blev alle disse Blake Lively nudes taget med en iPhone, nogle er full-body nøgne og andre er nærbilleder af boobies og andre frække bits.
Du kan også prøve at tjekke vores liste over de  500 største sexede Blake Lively fotos . Yup, ikke-nøgne, men utroligt hot stuff. Ms Lively ser fantastisk i stramme kjoler.

Kat Dennings


I 2010  nøgen billeder af naturligt busty Kat Dennings  blev lækket online.Billederne viste hende i hendes soveværelse poserer på hendes seng og foran hendes webcam. Hvem fanden er Kat Dennings? Hun er en skuespiller af en slags. Er en amerikansk sitcom kaldet  »2 Broke Girls '  og handlet i et par film, især som den ledende i  Nick og Norah s Infinite Playlist  overfor en irriterende Michael Cera. Flere fantastiske ikke-nøgen billeder af denne vellystig kvinde kan ses i vores  fantastiske Kat Dennings galleri .

Jessica Alba


I 2010 en hacker opnåede billeder af  Jessica Alba  , som derefter var gravid med datteren Honor Marie. De er ikke ligefrem fuld på nøgenbilleder, men du får at se hende trække en trøje ned for at vise dig hendes brystvorter.  Se alle de nøgenbilleder her . Er det godt nok for dig, forvanske?

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, stjernen i High School Musical, blev den klassiske 'teenage-stjerne ", som blev besudlet ved at have et liv uden for den pibende-ren boble af Disney.Hudgens var uheldige at få hendes billeder lækket 3 gange i 3 forskellige år. Wow. Du vil måske tjekke nogle af nøgen Vanessa Hudgens lækket fotos. Helt ucensureret så NSFW!

Rihanna

Rygtet siger, at  Rihanna er  nøgne fotografierne blev lækket online af Chris Brown, efter at de brød op. Piercede brystvorter. E'nuff sagde.
Rihanna var meget ulykkelig, da hendes nøgen billeder dukket på internettet.
"Jeg følte ligesom hele mit privatliv blev taget før, at [af foto skade] og derefter, da der kom ud, tænkte jeg, 'Åh stor, så nu er der ikke noget, de ikke ved om mig og mit privatliv." Det var ydmygende, og det var pinligt. "
Vi virkelig føler for dig Rihanna. Vis din sympati også ved at tjekke vores  komplette samling af Rihanna nøgen billeder . Ja, vi har alle nøgenbilleder. Hurra.

Christina Hendricks


I marts 2012 besluttede Gud at besvare bønner 3 milliarder mænd:  nøgen billeder af Christina Hendricks  blev lækket online. De blev tilsyneladende stjålet fra Christinas hacket mobiltelefon. Hendes reps benægtede, at de nøgen topløse billeder var hende, men de ser temmelig reel. Hendes bryster, mener vi. Ja, se nøje. Stirrer ind i de massive mammaries og fortælle os, hvad du synes.

Ashley Greene



Du kender Ashley Greene ret? Hun er en vampyr i  Twilight  filmene. Ja, en sexet mørkt hår vampyr, der kan se fremtiden. Nude billeder af Ashley Greene dukkede op på internettet i 2009, og de er temmelig lækker. Hun er ung, attraktiv, slank og varmt.

Scarlett Johansson

Den mest begærede af partiet, Scarlett Johansson formået at smelte hele internettet, når hendes boobies brød fri. Disse lækkede cellphone selfies er herligt at se, og de gjorde www.newssvet.blogspot.com  berømt online. I tilfælde af at du ikke klar over,  disse Scarlett Johansson nøgen billeder  (ja, skal du klikke på det), er den bedste ting at nogensinde ske til internettet.

Og by popular demand ...

Mange andre populære celebs ikke fik deres nøgenbilleder lækket online, men de har fået nøgne før; solbadning på stranden, uanstændigt offentlig eksponering, arty nøgen fotosession eller nogle umotiveret sex scene i en film.
I modsætning lækket / hacket nudes, der absolut ikke plads til tvetydighed. Enten er nøgne eller ej. Hver billede, du vil se, er  100% ægte  og  legit . Ikke flere ansigtsløse boobies. Helvede ja!

Angelina Jolie

Alle husker  Angelina Jolie  i 90'erne og begyndelsen af 2000'erne. Hun var virkelig indbegrebet sex symbol. Ikke at være genert til at vise hendes krop på film, hun var topløs eller helt nøgen i mange film. Se  vores komplette sæt af Jolies nøgne billeder her .

Eva Green

Sandsynligvis den bedste franske bryster af hele tiden,  Eva Green  er kendt for alle naturlige krop og er ikke genert om at få nøgen. Hun har været nøgen i de fleste af alle film, og  vi har alle de lækre billeder her.

Alexandra Daddario


Efter hendes fantastiske nøgen scene i  True Detective , alle er besat af  Alexandra Daddario . Og med god grund også. Hun har en af de mest utrolige stativer gennem tiderne. Vi overdriver ikke, og  du kan se for dig selv .

Margot Robbie


Bet du begyndte at google for  Margot Robbie  pics efter du set  Wolf of Wall Street .Det er ok. Vi gjorde det samme også. Og vi vil hjælpe dig ud ved  at dele hendes berømte nøgenbilleder lige her .

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston   har eksisteret i et stykke tid, og hun er en lang tid favorit af mange. Hun har ikke fået nøgen for ofte, men heldigvis lykkedes det os at finde  disse vidunderlige billeder af hende  svæver rundt.

Natalie Dormer


Kendt for roller i  Game of Thrones  og  The Tudors , engelsk skuespillerinde  Natalie Dormer  har  en hel del af nøgen billeder  flyder rundt på internettet fra hendes scener i begge shows.

Cameron Diaz


Ja, der er nøgenbilleder af  Cameron Diaz  , og vi har dem  lige her i dette galleri. Hvis du har været gad vide hvad hun ligner nøgen i lang tid, vil du være tilfreds. Eller måske ikke.

Miranda Kerr


Lad os få det ud af vejen.  Miranda Kerr  er en gudinde. Hun er så utrolig smuk og har sådan en dejlig purunge tal, vi alle evigt taknemmelig for, at hun besluttede at gøre et ton af nøgen photoshoots.  Se alle hendes nøgne på denne side  , og forberede sig på at falde i kærlighed.

Kristen Stewart


Så hun er ikke ligefrem kendt for at være sexet. Men vi fandt  Kristen Stewarts nøgen billeder  lige ud af nysgerrighed og de er faktisk ikke så dårligt. K-Stew er en cool chick og vi elsker hende. Nej virkelig. Det gør vi. Hun er unik. Og charmerende.

Natalie Portman


Natalie Portman  har fået nøgen for nogle af hendes film, men der er aldrig rigtig nogen fuld frontal nøgenhed eller tildækket Boob skudt. Det har altid været meget koket og tilbageholdende. Der er dog rigtig legit Natalie Portman Nøgne derude, og  vi fandt dem for dine billedoplevelser .

Jennifer Lopez


Jenny fra blok har en stor krop, og det er en skam hun ikke vise det for ofte. Meget tidligt i hendes filmkarriere, hun gjorde nogle kærlighed scener med fuld nøgenhed.Ingen irriterende hånd-bh'er eller mærkelige vinkler. Bare lige på bryster og røv.  Vi tror, du vil kunne lide dem meget .

Amy Adams

Talentfulde amerikansk skuespillerinde Amy Adams er en virkelig alsidig skuespiller.Det er en skam, vi ikke har for mange nøgenbilleder af denne kvinde, men  de billeder, vi har herovre burde tilfredsstille dine lyster.

Emilia Clarke

Khaleesi, Moder Dragons. Du har sikkert set  Emilia Clarke  nøgen, som har de fleste af den menneskelige befolkning voksen. Men  du måske ønsker et nærmere kig . Du ved, for videnskab og forskning.

Megan Fox

Megan Fox  er sexet og seksuel men hun er overraskende genert om at gå helt nøgen.Til dato er der kun et par topløse billeder og de er ikke helt nøgen også. Som sådan forbliver hun en mægtigt dygtig pik drille.  Se alle hendes nøgne mennesker herovre .

Rosario Dawson

Rosario Dawson s  bryster er smukke. Det er alt, vi har at sige. Hun er en smuk skuespillerinde, der er super sexet også. Har du set hende med nørd briller? Hvad en friggin tænde.  Vi elsker hendes fantastiske krop  og du vil også. Velkommen til fanklubben.

Olivia Wilde

Der er masser af ting at elske om  Olivia Wilde . Hendes øjne som scream alle de frække ting, hun vil gøre for dig i soveværelset. Og hendes søde lille krop. Hun har brug for at være nøgen oftere. Vi kræver det. Du kan blive enige efter  at se på disse billeder .

Lena Headey

Lena Headey  aka Cersei Lannister har været nøgen foran kameraerne i årevis. Hun har gjort en masse nøgen roller måde før hun blev berømt på  Game of Thrones  og du kan se hendes herlige nøgenbilleder her .

Bryce Dallas Howard

Bortset fra at have en virkelig pornostjerne-ish navn, den smukke fru Howard også lykkedes at  få nøgen bare én gang  i hendes karriere hidtil. Vi er så heldige.

Dakota Johnson

Ja, hun er den Halvtreds Shades of Grey chick. Og hun er  Fifty Shades of Hot .

Anne Hathaway

Amerikanske skuespillerinde  Anne Hathaway  er virkelig smuk, er der ingen tvivl om. Disse store dådyrøjne vil smelte ethvert hjerte.  Fancy se hende nøgen?

Pamela Anderson

Ah, gode gamle  Pamela Anderson . En af de største sex ikoner i 90'erne. Vi er ikke overrasket over at erfare, at hun har gjort  en masse nøgen photoshoots  årenes løb ... vi får nostalgisk bare at kigge på dem. Hvem ville ikke?

Charlize Theron

Charlize Theron  er ofte nævnt som en af de smukkeste kvinder i verden, og vi kunne ikke uenig. Hun fået nøgen i så mange af hendes film, at det faktisk tog os lidt tid til at indsamle alle de  Screencaps på denne side .

Elizabeth Olsen

Det hotteste Olsen søster,  Elizabeth Chase Olsen  er mærkeligt tiltrækkende på en utraditionel måde. Hun har også en rigtig bemærkelsesværdig krop som du snart vil finde ud af i vores arkiver  hendes  lækre nøgenbilleder .

Emmy Rossum

Nogensinde se tv-show  Shameless ? Ingen? Nå,  Emmy Rossum  er i det, og hun kan lide at  få nøgen nogensinde så ofte .

Sara Jean Underwood

Du har sikkert set denne ex Playboy bunny nøgen før, men bare i tilfælde du ikke har, kan du  gå over her  for at se de hundredvis af nøgenbilleder vi har indsamlet indtil nu.

Arianny Celeste

Bedst kendt for at være en UFC ring pige,  Arianny Celeste  er en sexet halv filippinsk / mexicansk chick, der gjorde en populær Playboy fotosession. Hun kan også godt lide at  hænge ud topløs på et hotel balkon  når paparazzi er omkring.

Alicia Vikander

Svenske skuespillerinde  Alicia Vikander  har været  stille og roligt nøgen for mange film  så langt, men hun kun brast i den globale rampelyset med filmen  Ex Machina .

Shailene Woodley

Shailene Woodley  er en smuk kvinde. Hun er lidt ligesom Jennifer Lawrence i nogle roller, men vi tror, hun er faktisk mere nuttet.  Tjek hendes nøgenbilleder.

Elizabeth Banks

Amerikanske skuespillerinde  Elizabeth Banks  har gjort et væld af film som  Zack and Miri Make a Porno, Pitch Perfect, Hunger Games  og har været hele TV.  Her er hendes nøgne  fra nogle film.

Lucy Liu

Tidligere  Charlies Angel  og stereotype asiatisk fristerinde i  Ally McBeal , har Lucy Liu alderen godt. Heldigt for os, gjorde hun den kloge beslutning om at gøre flere film med nøgenscener.  Yummy yum yum.

Laura Prepon

Ahhhh.  Laura Prepon . Hvis vi skulle vælge mellem hende og Mila Kunis i  Det 70 Show , vil vi hente hende hver gang. Mila er varmt, men Donna har at dragende tom-drenget stil og dyb sexet stemme.  Du vil nyde disse billeder.  Vi er sikre på om der.

Emily Blunt

Engelsk rose  Emily Blunt  er kendt for sit arbejde med Tom Cruise i  Edge of Tomorrow . Hun er en talentfuld skuespiller. Her er et lille galleri af hendes  nøgen filmscener . Det er værd at se.

Ruby Rose

Hun er en flot fyr og en smuk pige på samme tid. Hun er Angelina Jolie og Justin Bieber kombineres.  Hun er Ruby Rose.

Kate Winslet

Kate Winslet  er ikke genert om nøgenhed. Hun har været  nøgen i mange af hendes film  , og vi har alle været velsignet at se hende smukke barm i fuld skærm.

Rose Leslie

Ja, det er John Snow kæreste i  Game of Thrones . Let en af de hotteste piger på showet som bevist af  hendes purunge nøgenbilleder.

Kate Hudson

Kate Hudson  var berømt og  meget nøgen  i  Almost Famous . Det var toppen af sin karriere. Alt var nedad efter det.

Sharon Stone

Sharon Stone  var et af de hotteste kvindelige skuespillerinder nogensinde. Hun havde ikke de største bryster eller største røv men hun mere end gjort op for det med hendes vanvittige seksualitet og herlige nøgenscener.

Brooklyn Decker

Hvis du kan lide skinny piger med store naturlige bryster, vil du elske  Brooklyn Decker . Selv om hun havde en super kort karriere som  Badedragt Illustreret model,  hendes sexede billeder  er intet mindre end legendarisk.

Milla Jovovich

Velsignet med stor hud, smukke ansigtstræk og evnen til at ældes godt,  Milla Jovovich er nudes  er almindelig awesome. Hun gjorde flere en fuld frontal nøgen fotosession og har optrådt nøgen i mange film.

Jessica Chastain

Vi kender hende som den kylling i  Interstellar . Du måske kender hende på en anden måde.  Her er et galleri af hendes hotteste billeder.

Nathalie Emmanuel

En anden  Game of Thrones  starlet, der  viser hendes bryster  og bliver berømt.Engelsk skuespillerinde  Nathalie Emmanuel  er ung, smuk og talentfuld.

Kourtney Kardashian

Den ældste af de Kardashian søstre, Kourtney  optrådte nøgen  i nogle billeder, som vi fandt flyder rundt på internettet.

Carmen Electra

Playboy gudinde af 90'erne, er det ikke svært at finde  nøgen billeder af Carmen Electra  og du har sikkert allerede set hende nøgen. Vi fandt nogle ret sjældne skærmbilleder af hendes nøgen softcore film selv.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian  faktisk har en anstændig figur. Hun bør gøre en Playboy spredning ligesom hendes søster Kim. Indtil da,  her er alle hendes nøgne mennesker hidtil.

Marilyn Monroe

Legenden. Den oprindelige klassiske Hollywood sex symbol. Alt ændrede sig med hende. Ja, der er  Marilyn Monroe nøgne  , og de er autentiske. Ikke falsk. Ikke foto-handlede.

Sarah Silverman


Den hotteste kvindelige komiker rundt,  Sarah Silverman  er en sen Bloomer, når det kommer til at få nøgen. Men hun har fået en stor sæt bryster, især for en 40 + år gamle jødiske chick.  Se selv herovre.

Eva Mendes

Et af de hotteste Latinas nogensinde. Periode. Så hendes bryster er ikke så stor som Salma Hayekbut  Eva Mendes  virkelig har et ton af sex appeal. Vi får tændt bare at kigge på hendes ansigt alene. Ingen grund til at selv se på hendes krop. Men heldigvis Mendes  får nøgen meget ofte i hendes film  , så vi kan se på hendes topløse boobs, når vi har lyst til det. Livet er godt.

Rita Ora

Engelsk sanger  Rita Ora  er ikke sort og hun er ikke en latina. Hun er albansk. Og hun har en af de flotteste organer rundt for kvindelige sangere.  Bare se på disse billeder. . Store fuld boobies, der sandsynligvis ægte? Vi kan ikke klage.

Reese Witherspoon

Lovligt blonde  Reese Witherspoon  har en virkelig rart sæt bryster. Måske vidste du ikke, at. Måske du gjorde. Du vil måske  genopfriske din hukommelse .

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan  var virkelig varmt, da hun var yngre. Ligesom under hendes  Mean Girls dage. Så fik hun ind narkotika, og det rodet hende op. Men hun var stadig rimeligt attraktivt, selv efter det. For et stykke tid, i hvert fald. Hvis du er fan af eller er bare nysgerrig,  tage et kig på hendes evolution .

Salma Hayek

Salma Hayek  er den hotteste mexicanske skuespillerinde af hele tiden. Hun opnået legendarisk status. Især når det kommer til nøgenhed i film.  Har du set hendes bryster? De er helt mildt sagt forbløffende.

Gemma Arterton

Gemma Arterton  fik bemærket for at være en død Bond pige i  Quantum of Solace og retmæssigt så. Denne engelske skuespiller fortjener at blive bedre kendt og hvilken bedre måde at fremme hende ved  at vise sine nøgne billeder ? Hurra.

Kendall Jenner


Sandsynligvis den mest naturligt smukke Kardashian-Jenner af hele tiden,  Kendall Jenner gør high fashion skud og catwalks regelmæssigt, mens  vise hendes sexede brystvorter . Det er godt at være i live.

Keira Knightley


Dronningen af periode drama film,  Keira Knightley  er vildt populære, og vi er ikke rigtig sikker på hvorfor. Men hvis du er en fan, kan du  se hendes nøgne filmscener.

Lady Gaga


Bag al makeup og skøre outfits,  Lady Gaga  er faktisk en virkelig smuk kvinde. Hun har fantastiske funktioner og en flot slank krop. Tror ikke os?  Se hendes nekkid billeder  og selv bestemme.

Britney Spears


Hit mig baby, en mere tid! UPS jeg gjorde det igen! Bedre arbejde det, bitches! Britney Spears  er en friggin pop legende og hun er  nøgen i dette galleri her .Selv tak.

Cara Delevingne


Vi elsker  Cara Delevingne  og hendes skøre øjenbryn. Vi tror, hun er awesome.Sexet og ubesværet cool. Sandsynligvis den øverste supermodel i de sidste 10 år. Vi ønsker hun ville  få nøgen oftere  , men fordi hun er så varmt.

Kate Beckinsale


Engelsk rose  Kate Beckinsale  har en pragtfuld ansigt, der er elegant og sexet på samme tid. Hun har også et par utroligt lokkende ben. Vi nogensinde helt overlykkelig over at finde  disse nøgen film scener  af hendes ... sparer os fra at skulle se de forbandede film.

Jennifer Connelly


Ah ...  Jennifer Connelly . En af vores største knuser fra vej tilbage. Hun har en fantastisk par naturlige bryster, der er skabt til film nøgenhed. Og vi er så glade  gik hun topløs i mange film . Det var som en drøm, den allerførste gang vi så hende nøgen.

Alice Eve


Her er en anden engelsk skuespiller, der har brug for at få nøgen oftere.  Alice Eve  er utrolig sexet. Du har set hende på  Star Trek . Nu skal du få at  se hende nøgen herovre . Det er værd at din tid, lover vi.

Heather Graham


Boogie Night  Roller-Girl selv!  Heather Graham  er en typisk hot blondine i de fleste af hendes film, og hun har disse torpedo boobs, der beder om at blive kælet. Og hun ved, at de er hendes bedste aktiv, fordi hun  viser em off så ofte på film .

Penélope Cruz


Spansk skuespillerinde  Penelope Cruz  har fået nøgen i mange film og er ikke genert om at tage tøjet. Vi indsamlede  alle hendes nøgen film scener  for dine billedoplevelser.

Jessica Biel


Enhver tider forvirrer  Jessica Biel  og  Jessica Garner ? Måske er det tilsvarende fornavn, fordi de faktisk ikke ser det samme. Måske det bare os. Åh hold kæft. Bare gå se  alle vores Jessical Biel nøgne  og nyd dig selv.

Denise Richards

Et af de hotteste og mest sexede skuespillerinder i de awesome 90'erne,  Denise Richards har været vores favorit i længst tid. Husk hendes berømte scene i  Wild Things ? Genoplev det ved at  tjekke disse fantastiske billeder .

Drew Barrymore

Child stjerne vendte urolige teen,  Drew Barrymore  har fået nøgen i nogle ligegyldig film, men vi har ikke glemt dem.  Se alle sine nøgenbilleder her .

Gigi Hadid

Gigi Hadid  har en fantastisk krop. Hun er slank, men kurvet i de rigtige steder.  Og OMG disse bryster . Bare alt for perfekt.

Halle Berry

Halle Berry  er ikke bange for at få nøgen foran kameraet, og vi er ikke bange for at vise  alle hendes nøgen filmscener . Bonus: nogle nøgenbilleder fra hendes sexede photoshoots inkluderet. Vi er så rart.

Heidi Klum

Denne tyske supermodel og ex-Victoria Secret Angel har alderen temmelig godt i årenes løb. Se hendes  nøgen paparazzi strand shots  og nyde hendes arty-Farty nudie photoshoots på samme tid.

Monica Bellucci

Italiensk gudinde og legendariske sexpot  Monica Bellucci  er ud over beskrivelsen af eventuelle dødelige ord. Vi kan ikke gøre hendes skønhed, charme og erotisk energi nogen retfærdighed med vores snakkende munden. Det er bedst at bare  højtideligt gawk på disse billeder .

Nicole Kidman

Den hotteste import fra Down Under,  Nicole Kidman  har faktisk  fået nøgen i en hel film . Vi var ærligt overrasket over, at der var så mange. Hun er ikke bange for at skilte med det, det er helt sikkert!

Sandra Bullock

Pigen-next-door alle ønsker at bang. Det er  Sandra Bullock  i én sætning.  Hendes nøgne er vidunderlige  og længst. Det er tid til at fejre denne chick!

Olga Kurylenko

Hun var en Bond pige. Hun fik vores opmærksomhed. Ukrainsk-fødte franske skuespillerinde  Olga Kurylenko  har ikke et problem  at tage tøjet  for sit håndværk, og vi er meget glade for at fremme hende. Seriøst. Det supermodel-ish krop. Grrrr.

Elizabeth Hurley

Forever kendt for sin vidunderligt dyb kavalergang, engelsk skuespillerinde Elizabeth Hurley  er helt eventyrlystne, når det kommer til nøgenhed på skærmen. En ung topløs Liz Hurley  er en smuk ting faktisk.

Katie Holmes

Katie Holmes  er en reel cutie som  disse billeder  ville bevise. Det er en skam, at hun ikke bliver mere berømt end hun er. Vi bebrejder Tom Cruise.

Tara Reid

Tara Reid  er en ræv. På hendes korte absolutte højdepunkt, hun var den mest bangable ting i Hollywood. Det semi-crazy seksuelle energi er vildt, mand.  Hendes nøgne er boner-fremkaldende  selv lige nu.

Christina Ricci


Christina Ricci  er kort, godt udrustet og søde. Der er noget sygeligt varmt om hende, når hun  går topløs i en film . Vi elsker det.

Demi Lovato

Denne chick  Demi Lovato  kan Legit synge. Hun var også en tween Disney stjerne som  Miley Cyrus , hvilket betyder, at  hendes nøgne er derude  for dig.

Carice van Houten

Hollandske hottie  Carice van Houten  er nok den hotteste chick på Game of Thrones. Ja, hun er endnu bedre end  Daenerys Targaryen . Tror ikke os? Vi har bevis her  på denne side .

Rachel McAdams

Ja, hun er den chick fra  The Notebook .  Vi fik em nøgenbilleder for dig.

Alyssa Milano

Gudinde 90'erne. Oprørske bryster.  Poison Ivy. Bewitched .  Alyssa Milano  har været varmt i lang tid, og du kan ikke vente med at  se hende nøgen .

Léa Seydoux

Franske skuespillerinde Lea Seydoux har bemærkelsesværdige boobs. Hun er alle naturlige og smukt godt udstyret med en  tung sæt bryster . Hun er alt, hvad du nogensinde ønsket i en kvinde.

Rachel Weisz

Rachel Weisz  er en smuk og talentfuld engelsk skuespillerinde. Hun har også en dejlig krop, som hun  er ikke genert til at vise  gentagne gange i sine film. Fuld frontal? Intet problem. Vi elsker denne pige, og du bør også. Ligesom store vin, fantastisk efter alle disse år.

Demi Moore

Den største MILF i de seneste år,  Demi Moore  var aldrig genert om at afsløre sine lækkerier. Hendes tidlige film sammen med den berygtede  Striptease  featured rigelige mængder af bryster. Og hun gjorde en nøgen fotosession for en fransk mag, da hun var teenager.  Se alle billederne her .

Jordana Brewster

Berømt for sin rolle som den varme pige i  Fast and Furious  serien,  Jordana Brewster  er en god leder kvinde. Hun har gjort en masse Maxim photoshoots, men har holdt sig væk fra den mere risque ting ... der er  indtil vi fandt disse .

Carla Gugino

Vi har altid været en fan af  Carla Gugino  og hendes tvillinger. Vi er også en stor fan af hendes  meget vellystig krop.  Det er bygget for meget, meget slemme ting.

Morena Baccarin

Morena Baccarin  er smuk. Hun klipper kort hår samt lang. Hun er slank. Hun er sexet. Hun udstråler en elegant seksualitet på randen af feberagtig begær.  Hendes nøgenscener  skærmen er skøre varmt.

Rebecca Ferguson

Den virkelige stjerne af  Mission Impossible: Rogue Nation , svensk skuespillerinde Rebecca Ferguson  er en klassisk skønhed. Hun ligner skærmen legender fra fortiden, og hun har en virkelig flot krop. Vi elskede  disse billeder af hende  i hvide dronning .

Bonus Round - Man kun kan drømme ...

Indtil videre har du set alle de lækkede nøgenbilleder. Du så også de ikke-lækket nøgen billeder af flere populære celebs. Men hvad med de celebs, der  ikke har nogen nøgenbilleder OVERHOVEDET ? Det virker så uretfærdigt at forlade dem ud. Hvad kan vi gøre for at rette op på dette?
Lad os se, hvor dybt denne kaninhullet går ..

Emma Watson

Emma Watson  er smuk, intelligent og alt for godt for de fleste af de mænd, hun møder. Du har set hende vokse op i Harry Potter-film, nu er du  måske ønsker at se hende nøgen  , fordi hun stort set ikke vil gøre det for ofte (hvis nogensinde).

Selena Gomez

Alt for sød, for sexet. Det er sjovt at se  Selena Gomez  overgang fra søde Disney pige ind i en sex symbol. Men hun er at være forsigtige og sørge for at hun ikke er for fræk, for hurtigt. Disse  nøgen billeder af Selena Gomez  skal tilfredsstille dine lyster for nu.

Katy Perry

Katy Perry  handler om boobies og denne awesome eksemplar af en kvinde har en herlig par, der kræver at set. Vi ser på  disse billeder  , og kan lide hvad vi ser indtil videre. Du vil sandsynligvis også. Selv tak.

Emma Stone

Whoa.  Emma Stone  nøgen. Man kan kun forestille sig. Man kan kun drømme.Eller du kunne bare  have et kig på nogle af de dejlige billeder  vi har indsamlet indtil nu.

Taylor Swift

Amerikanske sanger  Taylor Swift  er lige i toppen af de fleste menneskers lister, når det kommer til celebs-to-see-nøgen.  Og du vil ikke blive skuffet . Vi var bestemt ikke.

Nicki Minaj


Amerikansk sanger og hip hop superstjerne  Nicki Minaj  har en stor booty og elsker at  vise hendes bryster . Desværre er der ikke mange billeder af Minaj men forhåbentlig det vil ændre sig i fremtiden!

Jennifer Love Hewitt


J-kærlighed er en af de største pik driller rundt på tv og hendes vise  Client List  er bare en kæmpe eksempel på dette. Det er formentlig grunden til  denne samling af hendes nøgen billeder er særligt tilfredsstillende.

Mila Kunis


Raven hår  Mila Kunis  er ikke for adventuruous, når det kommer til at få nøgen.Hun gør det ikke for kameraet og hun synes at hade stranden. Hun er overraskende konservative på den måde. Men ingen frygt,  dette sæt af billeder  vil sætte tingene rigtigt.

Anna Kendrick


Nogle mennesker tror,  Anna Kendrick  har en sød hvile tæve ansigt og vi er enige.Vi spekulerer på, hvad udtryk hun ville have efter at have set  disse nøgne billeder af hende .

Sofia Vergara


Hvis du ligesom os, har du været døende at se  Sofia Vergara s nøgenbilleder  for længst. Denne latina må være en af de største pik-driller nogensinde. Seriøst.

Sophie Turner

 

Sophie Turner  aka Sansa Stark i Game of Thrones er en hottie. Alle ønsker at se hende nøgen, men chancerne for hende stolene ud en tit på tv er slank. Men ingen frygt, har vi en  generøs samling af hendes nøgne  for dine billedoplevelser.

Maisie Williams

Mine damer og herrer, vi præsenterer for dig  Arya Stark nøgen .

Alison Brie

Hun er virkelig sjovt og sexet. Vi vil bare ønske, at  Alison Brie  ville få helt nøgen for en filmrolle eller to. Måske Playboy inden hun bliver for gammel? I mellemtiden, er du nødt til at nøjes med  disse dejlige billeder af hende  , som vi fundet liggende omkring interwebs.

Beyonce

Dronning bee  Beyonce  har været på toppen af pop verden for aldre, og det er ikke underligt, hvorfor. Hun har en fantastisk stemme, danser virkelig godt og  ser super hot nøgen . Livet er godt, hvis du er perfekt.

Cobie Smulders

Den altid populære stjerne i  How I Met Your Mother , har vi alle ventet at  se Cobie Smulders helt nøgen  i længst tid. Hun er en rigtig skønhed.

Jessica Simpson

Texan babe  Jessica Simpson  er varmt, og vi er glade for, vi fandt dette epokegørende samling af sexede billeder . Du vil elske dem. Vi lover.

Lauren Cohan

The Walking Dead  stjerne behov for at få nøgen oftere. Seriøst. Du er enig efter at have set disse billeder .

Shakira

Hips Do not Lie  og heller ikke Shakira. Dette organ. Det ansigt. At svinge op og ned, hun gør med sin røv i vores ansigt. Det pludselige akavet erektion.  Se alle Shakira nøgenbilleder her .

Avril Lavigne

Avril Lavigne  har langsomt udviklet sig fra en multi-farve pop-punk prinsesse i en legit traditionel hottie.  Disse fantastiske nøgenbilleder af hende  vil foreslå, at hun skal bo varmt for lang tid fremover. Hun aldre godt, hvis meget på alle.

Alyson Hannigan

Bedre kendt eller rettere for evigt kendt som  Willow  fra  Buffy the Vampire Slayers,  Alyson Hannigan  er en rødhåret, vi har ønsket at se nøgen i længst tid. Forestil Dem vores overraskelse, da vi fandt  disse nøgen billeder af hende .

Elisha Cuthbert

Denne canadiske chick har ikke haft den bedste karriere, men hun har altid været en hottie, som er helt  hvorfor vi sat disse billeder  for dine billedoplevelser.

Kristen Bell

Nogensinde spekuleret på, hvad  Kristen Bell  ville se ud nøgen? Ja. Vi tænkte det også.  Hun vil sikkert se sådan . Yum Yum.

Ashley Tisdale

Amerikansk sanger og tidligere Disney stjerne  Ashley Tisdale  gør sexet temmelig godt. Men nogle gange sexet er bare ikke nok. Vi tror  , hun ser godt ud nøgen , ikke?

Mariah Carey

Kvinden med stemme en hævnende engel.  Mariah Carey  har en temmelig stablet figur og hun elsker at vise det frem i stramme slinking kjoler. Hun ser ikke dårligt  i hendes fødselsdag trop også .

Chloe Grace Moretz

Chloe Grace Moretz  var en sød lille pige i den første  Kick-ass  film. Hun har siden blomstrede i en smuk ung kvinde. Da hun er myndig nu, skulle det være OK at  se på hendes nøgen billeder , rigtige fyre?

Willa Holland

Willa Willa Willa! Vores crush fra  The OC  er  modnet til en smuk ting  , der er stadig quirky, sjove cool. Stemte sjoveste pige til at hænge ud med hjemme for Netflix maratonløb.

Zooey Deschanel

Den talentfulde Ms  Zooey Deschanel  måske ikke gøre nøgenhed meget ofte, men når hun gør,  er resultaterne imponerende . Tag en sød spor og nyde.

Daisy Ridley

Star Wars gudinde  Daisy Ridley  har nøgne mennesker.  Og de er ægte . Og ikke så virkelig også. Hvis du er til den slags ting.

Kate Mara

Kate Mara  har en perfekt symmetrisk navn. Og hun har også en temmelig symmetrisk krop også som du snart vil finde ud af.  Yummmy yum yum .

Gal Gadot

Israelsk skuespillerinde  Gal Gadot  er Wonder Woman. Bare i tilfælde af at du ikke kender. Vi ville virkelig elske at se hende nøgen og der er en god chance for hun kunne svinge den måde i fremtiden. Men hun virker lidt konservativ, så du bare nødt til at nøjes med det, vi har nu.

Fergie

Fergie er et Hella sexet MILF der klipper korte kjoler samt enhver pige derude. Hvis du havde en god fantasi, her er hvad  hun ville se ud nøgen.

Madonna


Madonna "Dronningen af ​​Pop" udgivet disse kunstneriske og dragende nøgen billeder af hende til Playboy magazine - de behændigt navngivet funktionen "Madonna: The Lost Nudes". Disse sorte og hvide grynede billeder blev taget tilbage i 1979, og hun holdt dem som gidsler siden da, indtil nu.
De aldrig-før-set billeder blev taget i en Manhattan studie af fotografen Martin HM Schreiber - det må have været, mens unge Madonna deltog moderne danseskole i big apple, før hun blev berømt og blev påvirke unge kvinder overalt som Britney Spears - der har en temmelig nice røv samling selv du bør tjekke!



Fotografen gjorde også en shoot med hende i 1985, da rampelyset og derefter 'Like a Virgin' var allerede et kæmpe hit med mennesker over hele verden. Nok med detaljer, så tjek hendes behårede kusse og vidunderlige bryster i disse nøgne billeder af din favorit "Material Girl".

www.newssvet.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий