1

Loading...

воскресенье, 13 ноября 2016 г.

100 Unikli Nude osobností (18+)



Celebrity akty = Fame, šťastie a špiny.
Unikli celebrít nahé fotky inšpirovať okamžitý obdiv a fascináciu z más, z ktorých väčšina sú sexuálne frustrovaní dostatok zdrojov na starostlivosť. To je stav dnešných celebrít.Zvlášť ak sa chcete dostať, alebo zostať slávny.
Viete si predstaviť, elegantný ikony, ako Scarlett Johansson alebo Madonna, Melania Trump pózuje nahá pre fotografie? Oni mal aspoň sebaúctu. Avšak, vďaka nádhernej technologických výhod spojených s mobilnými telefónmi a kamery, ktoré oni majú vstavané do nich, sme teraz planéta ľudí zachytávajúce ich útrob regióny a posielať ich do iných ľudí.
Celebrity sa nelíši ... na rozdiel od malého faktu, že ľudia chcú preniknúť do svojich telefónov a zdieľať ich s celým svetom. Takže, ktoré  unikli Celeb fotky  sú najlepšie?
Nahé celebrity, unikli alebo inak, sú všade v dnešnej dobe. Je to nový štandard.Príchod páskou sexu pridal celý iný prvok na voyeurský povahe sleduje životy slávnych ľudí.
Prvýkrát, to vyzerá, môžeme nazrieť za ich spálne dverami a pozerať sa na ne na neho.Tiež humanizmus osobnosti a prináša ich dole na našu úroveň zvrátenosti. Všetci máme prsia a vtákmi. Máme radi chváliť. To je normálne!
Okrem toho neexistuje lepší spôsob, ako celebrity Tým sa zvyšuje ich hodnotu a získať širokú celosvetovú pozornosť médií tým, že upustí nejaké nemravné obrázky. Zámerne unikli fotky nahých celebrít  sú častejšie potom si myslíte, že napriek svojím obvyklým obviňujúci tvrdenia a obetí bedákanie.
Poďme umiestniť nejaký svojvoľné význam na týchto fotografiách, pretože umožňuje čeliť, niektorí ľudia dostať súkromné ​​zábery unikli a potom, čo sme zastavili gawping na svojom tele, sme sa čudovať, kto sakra sú.
A tak sme sa rozhodli prísť s zoznam  najviac "významné" alebo vôbec najlepší uniknutých fotografiách celebrít všetkých čias.

Vitajte na špinavé World of Nude Celebrity Pics ...

Unikli obrázky na tejto a iných stránkach, pokrývajú viac ako desať rokov. Táto špinavá záležitosť nahé Celeb fotiek prebieha už nejakú dobu. Mnohé z týchto celebrít na našom zozname majú svoje snímky zverejní na internete v rôznych časových obdobiach. Avšak, dva pozoruhodné udalosti viedli lavínou akty.
V roku 2010, hacker volal  Angelina Jolie  nabúral svoju cestu do e-mailových účtov z mnohých celebrít. Bol zodpovedný za  Jennifer Aniston ,  Natalie Portman   a Jennifer Lopez úniky fotografií. Potom, čo sa to stalo, mnoho ďalších fotografií z niekoľkých ďalších významných celebrít, ako sú  Alana Blanchard  začal kvapkať online.
Po roku sa všetko točilo tíšil k pomalej hučanie .. až do  januára 2017 , keď to, čo je teraz nazývané  'Nahrávka Fappening "  sa stalo. Masívne Apple iCloud hack za následok stovky nahých fotografií systematicky ukradnutý a nahrali online. To zahŕňalo viac ako 80 celebrít, skoro všetky z nich boli ženy.
To bolo zďaleka  najvýznamnejšie nahé fotografie Celeb škandál  v histórii ľudstva. Nikdy predtým sa toľko obrazy toľko celebrít zároveň odhalené a zverejnené / prevzaté na každom rohu internete. To všetko zmenilo a vyvolalo mnoho otázok o súkromie on-line.
Ale dosť histórie teraz ... začnime!
V tomto zozname nájdete niektoré z obvyklých podozrivých (pozeráme sa na teba Vanessa Hudgens) a mnoho ďalších celebrít od popredných hollywoodskych-listers na  ktorý-je-to-to-vyzerá-naozaj-oboznámení-upozornením chrániť je-she-in-že-show-hovno-i-nemôžem-pamätať-teraz .

Ke $ ha


Možno prvýkrát v histórii, kedy obrázky unikli ako celebrita a všetci aktívne si priala, aby nebolo ich nevidel. Ke $ ha sa zdala zahrnuté v niečí lásky šťavou a každý cítil trochu nevoľno. To môže byť jedným z najviac neatraktívne nahé tesnosť chvíľu. To dostane lepšie odtiaľ von, verte nám.

Hayley Williams


Tam je niečo o rapperov, RnB a popových spevákov, ktoré vás predpokladať, že sú špinavé sviňa. Avšak, jemné emo kvety ako  Paramore  speváčka  Hayley Williams bol trochu prekvapujúce, keď sa "náhodou tweeted" jej kozy pre každého. Ak ste do rock and roll dievčatá s emo / scény hrany,  pozrite sa na naše sexy Hayley Williams fotky .

Snook


Obrázky  Snook netvora  boli rozpútali v roku 2010 na niektorých internetových stránkach tvrdí, že má skutočné aktov na Snook tvora  , ak súhlasíte kupovať . A potom v júni 2012, niektoré s vlastným-shot obraz kamery boli nadobudnuté šelmy Snook v hotelovej izbe.
Tie ukázali, že na sebe biele rúcho a sedí na stoličke, zatiaľ čo blikajúce jej prekvapivo čistý vagínu k fotoaparátu. Zaujímavé. Mimochodom, nie sú tam žiadne necenzurované nahé topless obrazy Snook monštrum online. Áno, všetci sú cenzurované. Ako depresívne.

 

Miley Cyrus


Miley Cyrus  bola len predmetom záujmu pre-mladiství, ale potom, po úniku niektorých obrázkov, ona transformovaný do skutočnej celebrity. Na obrázku vľavo ukazuje Miley nahý vo vani; Slovo má to, že to bola súkromná fotografie rad pre Liam Hemsworth, svojho snúbenca. Na obrázku vpravo je známa na internete; to vraj ukazuje Miley pričom nahé Autoportrét, zatiaľ čo v hoteli Madrid.
Neexistuje žiadny dôkaz, že jej dôveryhodne, ale žiadny spôsob, ako to vyvrátiť jeden.Veriť tomu, čo bude. Miley potom vyrástol, ostrihať vlasy krátke, šiel blond a celkom zmenila jej obraz. Začala dostať Nekkid oveľa viac. Tu je súhrn  všetkých skutočných Miley Cyrus nahých fotiek sme zhromaždených  v priebehu rokov.

Adrienne Bailon


Adrienne Bailon  hral v nejakom kanáli Disney muzikálu s názvom The Cheetah Girls a datované Rob Kardashian. Ona tiež na sebe žiadnu bielizeň a  blysol rozkrok verejne  na červenom koberci. Okrem toho, nikto naozaj zaujíma, čo robí.  Ach áno, o akty . Unikli v roku 2008, tieto fotografie ukazujú Bailon v bielizni a ukázala svoj zadok v plnej kráse. Je veľmi pyšný.

Trina

Rapper a model z Miami, Trina sa nahé fotky boli prepustené on-line v marci 2010 po tom, čo niektorí vole "nabúrať" jej mobil. Skôr krotké veci v porovnaní s niektorými z ďalších únikov.

Heather Morris


Glee  herečka Heather Morris trvalo niekoľko snímok mobil Autoportrét, ktoré boli unikli online v marci 2012. Niektoré zo snímok ukázať jej nosí Britney Spears štýlu oblečenia a tam bolo dosť plný frontálne akty na ňu taky. Pekné štandardné vanilky nude úniky. Nič výstredné.

Zoe Kazan

V niektorých prípadoch nemusí vedieť, kto  Zoe Kazan  je, a to je v poriadku. My sme nie a musel ju google, kedy boli jej krásne akty unikli online. Ona je americká herečka.To je asi všetko, čo potrebujete vedieť teraz.  Teraz ísť vidieť jej unikli fotky sem .

Kelli Garner

Kelli Garner  má úžasný telo. Je ako štíhlejšie, ale Christina Hendricks sa rovnako veľkými kozy. Teraz, ak to nie je úžasné, nevieme, čo je. Ach jo, ona je tiež americká herečka ... ak na čom záleží.  Máme jej nahé fotky tu  a sú nádherné.

Alana Blanchard nude

Sexy žena surfer všetkých čias je hands-dole,  Alana Blanchard . Vždy vyzerala úžasne v bikinách a roztomilé Brazílie trenírok, ktoré ukazujú off polovicu svojej koristi.  Teraz budete mať možnosť vidieť ju nahú . Nie je život nádherný?

Leven Rambin

Hottie v televíznom seriáli Terminator, nahé fotky  Leven Rambin  boli prepustené on-line v roku 2014. Sú to  len topless zrkadlové nalíčenie  , ale oni sú ešte horúce, horúce, horúce.

Vida Guerra nude

Existuje pravdepodobne viac tangá obrázky a korisť zábermi  Vida Guerra  on-line potom to nejaké iné ženy nažive. Tento kubánsky narodený americký model pôvab je známa pre jej zadok a  jej uniknutých obrázkov nesklame . Ona je úplne nahá, a tam je aj rukávnik výstrel. Wow.

Shiri Appleby

Čakali sme na to na krvavú dlhú dobu. Známy pre hranie Liz Parker na  Roswell televíznom seriáli,  Shiri Appleby  je roztomilý a rozkošný. Všetci nás už odpočúvanie za jej akty po dlhú dobu a  REAL obrazy nej boli nakoniec unikli on-line  v roku 2014. Sú to nudné, ale lepšie ako nič hovoríme!

princ Harry


Unikli mobil obrázky narazí na web v auguste 2012 ukazuje  princ Harry má nejakú nahú zábavu s niektorými dievčatami v Las Vegas. Zrejme hrali striptízových biliard alebo niečo hlúpe. Niektorí ľudia si myslia, že je to trápne, ale iní v skutočnosti si myslím, že by malo byť umožnené mať nejaké zábavné erotické čas s viacerými fanúšička maličkým. Sex je dobrý pre mladého muža! Nechaj ho tak!

Renee Olstead


Možno ste počuli o Renee Olstead, ale ona je speváčka a herečka, ktorá pôsobila na Tajný život amerických teenagerov , tupým amerického dospievajúceho drámy. Robí tento zoznam, pretože ona je prvou celebritou, aby skutočne dať trochu úsilia do jej nude patentky. Unikli v marci 2011, Olstead išiel od bytia trochu, nikto sa ženou, ktorá každý obdivoval, hoci krátko. Chcete vedieť, prečo je aj na tomto zozname?  Pozrite sa na jej akty práve teraz.
Kým Renee je celkom suka na obrázku vyššie, je to vlastne  neuveriteľne krásna rusovláska  s ohromným telom.  Odporúčame, aby ste  tu vidieť viac sexy fotky . Tentoraz žiadne akty, ale je to stále nie je bezpečné-for-prácu z dôvodu lahodný štiepenie a kľukatých rozptýlenie.

Cassie


Nevieme nič o túto dámu tým rozdielom, že ona je R & B speváčka nejakého druhu v USA. Ona sa objavila v nejakom lame film o pouličný tanec ( Step Up 2 ), a ona vraj rada fotenie sama nahá. V prípade, že ste premýšľal, ona je polovica filipínsky a napoly Afričan-americký / Mexičan.

 

Evanna Lynch

Možno sa čudujete, kto je sakra je to dievča?  Evanna Lynch  je mačka, ktorá bola vo všetkých Harry Potterovi. Je mladá, roztomilá a talentovaný trochu. To robí nám radosť, keď  vidieť jej nahé fotky.

Mary Elizabeth Winstead

Známy pre svoju prácu v  Scott Pilgrim proti zvyšku sveta  a  Final Destination 3 , Winstead bol pekne naštvaný, keď boli jej nahé fotky unikli online. Tieto bedrovej-ish fotky  ukazujú jej nahá na gauči  pri pohľade absolútne zamyslený a chladu.Vyzerajú trochu domýšľavý, ale nemôžete poprieť, že ona je mačka.

Lea Michele

Jeden z najväčších dievčat z  Glee ,  Lea Michele  je spevák a všade okolo multi-talentovaný mláďa. Ak ste niekedy chceli vidieť nahú,  tieto unikli fotky by pravdepodobne svoj deň . Sedatívum je, že skutočné fotky neukazujú Michele tvár, takže nemôžu byť overené  na 100%  , ale my sme počuli nejaké správy, že ide skutočne reálne.

Winona Ryder

Je to Podivínský Winona čas! Ona je nesporným Pixie kráľovná  90s , nášho obľúbeného desaťročia. Nahé fotky ukazujúci plnej záberov Winona má prsia bola prepustená on-line hackerom a  môžete vidieť všetky z nich tu.  Je to splnený sen v prípade, že obrázky sú overené. V tejto chvíli je to všetko, čo máme, ale budeme aktualizovať, ak nejaké ďalšie obrázky ukazujú nahor.

Sarah Shahi

Perzský princezná  Sarah Shahi  vyvinul z roztlieskavačky Dallas Cowboys a  Maxim časopisu obľúbené, do herečka. Ona to robí celkom dobre pre seba a  milujeme, ako vyzerá nahá ! Tieto unikli Selfie ukazujú Shahi pričom mnoho obrazov seba pomocou zrkadla. Zdá sa, že jej zadok je úžasné a my sme si to tiež.

Teresa Palmer

Aussie herečka  Teresa Palmer  je krásna. Jej unikli obrázky  ukazujú jej chladenie von nahý  s ex-priateľom. Má celkom dobrú kameru, pretože niektoré z obrazov v sade vlastne vyzerať časopis kvalitu. To musí byť úžasné vyraziť s krásnou ženou, ako je Palmer. Môžeme len snívať!

Keke Palmer

Keke Palmer  je americká herečka a speváčka s hudby pre telo. Jej unikli obrázky sú málo, ale celkom dôveryhodne: oni ukazujú svoju tvár a plné telo s presne rovnaké tetovanie na svojom tele. Úžasné.  Pozrite sa na všetky svoje akty sem .

kate Bosworth

Úplne prírodné krásy, milujeme  tieto akty z  Kate Bosworth . Oni jej ukázal, bez make-upu a vyzerá ohromujúci v každom smere. Tieto obrázky ukazujú jej leňošenie v posteli pri nalíčenie a obrazy zadku / rozkroku. Predstavte si, prebúdza vedľa tohto vzoru v posteli!

Cat Deeley

Nahé fotky z anglickej televízna moderátorka  Cat Deeley  bola prepustená online v septembri 2014. Je to už dlho čakať. Ak ste fanúšik Deeley,  bude jej unikli fotky nesklame . Ona je nielen talentovaná, ale krásne!

Hannah Davis

Plavky Model  Hannah Davis  je mačka a ona to vie. Nemajú predstavu o tom, kto to je? Ona je na obálke v roku 2015  Sports Illustrated Swimsuit vydanie  a ona je tiež v DirectTV  reklame s hovoriacim koňom. Lol. Než začnete googling za to,  pozrite sa na jej unikli obrázky v tejto galérii .

Erin Heatherton

Peha čelí  Erin Heatherton  je roztomilý. Niekdajší  Victoria Secret anjel  je super hot a jej unikli mobil akty ukázať jej nahé telo vo všetkých možných uhlov a pózy. To sú skutočné akty, ktoré ukazujú, ako jej telo a tvár. Žiadne falošné veci tu. Môžete vidieť  všetky akty Heatherton v tejto galérii .

emily Browning

Nezabudnite, vedúci Hottie v Sucker Punch? Jo, to je  Emily Browning . Rovnako ako Teresa Palmer, jej kolega austrálska herečka,  Emily unikli nahé fotky  sú celkom pekné. Ukazujú nahú, opálený a uvoľnený v hotelovej izbe. Je to svieže tvárou, make-up zadarmo a  úplne  krásny. Vyzerá ako zábavné kura vyraziť s.

brie Larson

Sme úprimne nečakali herečka  Brie Larson  vyzerať tak dobre nahý. Jej akty úplne predčili naše očakávania vo všetkých smeroch. Vieme, že je horúca. Ale nie tak horúce.  Pozrite sa sem  pre celý súbor a presvedčte sa sami. Mňam, mňam mňam.

Briana Evigan

Profesionálne tanečnice / herečka  Briana Evigan  má napäté, tesné Hardbody, ktorá vyzerá úžasné, keď tancuje. Možno ste ju vidieť v  Step Up  filmov. Alebo nie.Nechceme vám nedivím.  Zobraziť všetky Briana Evigan unikli fotky tu . Tam nie je veľa, ale je to rozhodne stojí za námahu.

AnnaLynne McCord

Vyzývavé a zvodná vo všetkých smeroch,  AnnaLynne McCord je unikli akty  sú celkom horúce. 90210  herečka má veľkú zbierku obrazov. Zrkadlo Selfie, nudistická pláž výstrely, korisť pics, vaňa Selfie ... .. čo si len spomeniete, že má ju. Existujú dokonca aj šírenie ups jej Vago. Whoa.

Aly Michalka

Aly Michalka  je americká herečka na výstavách, ako je  Easy A ,  Hellcatů  a  Phil of the Future . My sme vlastne nikdy nevidel žiadneho z nich ale to nám nezabránilo páči jej unikli akty . Dôverne vykonané Selfie v teplej náladové osvetlenie sú vždy radosť pozerať.

Chloe Dykstra

Chloe Dykstra  je internet známy ako kráľovná mágov. Píše o videohry, cosplays a modelovanie. Zatiaľ čo ona je celkom z-lister, že je na tomto zozname, pretože ona je roztomilá a  jej akty sú naozaj úžasné .

Leelee Sobieski

Leelee  Sobieski  použitý byť známy vyzerá ako Helen Hunt a my si stále myslí, že vyzerá ako Hunt, ale možno s trochu väčším Diane Kruger hodená ako ona starne. Jej nahé fotky sú sorta smiešne, pretože sú naozaj nekvalitné fotky. Musí mať zlý fotoaparát alebo možno jej nejaký druh chladného bedrový filter? Pozrite sa sami. Pozrite sa na Sobieski horúce telo sem .

Jessica Brown-Findlay

Anglická herečka  Jessica Brown-Findlay  je Lady in  Panstvo Downton  , ale ona je ešte voľný, osobne  , pretože tieto unikli snímky odhalí . Máme radi túto ženu.A vy by ste mali taky. Má veľký potenciál stať sa hviezdou.

Doutzen Kroes

Vieš, že ju ako jeden z najhorúcejších kedy Victoria Secret anjel.  Doutzen Kroes  je holandský model, ktorý je bohatý, pekný a vlastne naozaj pekný osoba (ak sa budete pozerať jej rozhovory). Ona je na našom zozname obľúbených fiktívnych BFFs, pretože ona je tak pekné.  Pozrite sa na všetky svoje unikli fotky sem .

bar Refaeli

Izraelská supermodelka  Bar Refaeli  vyzerá dobre v takmer čokoľvek. Spodná bielizeň, bikiny, t-košele a džínsy ... ale vyzerá lepšie nahá.  Máme jej unikli obrázky  a sú to celkom nemravné.

Melissa Benoist

Najkrajší zo všetkých  Glee  herečiek (podľa nášho názoru),  Melissa Benoist  je úžasne talentovaný človek a  jej nahé fotky sú neuveriteľne horúci . Ona robí takmer všetci ostatní na tomto zozname hľadať skrotiť v porovnaní.

Megan Boone

Herečka  Megan Boone  hviezdy v šou s názvom  čiernu listinu . Ak ste ho ešte nevideli, neboj ... máme príliš. Ale ak chcete vidieť jej nahé,  hlavu nad týmto galériu teraz .

Krysten Ritter

Krysten Ritter  bol v  Breaking Bad , pravdepodobne najlepší televízny seriál každý vyrobený. Jo, bola Jesseho priateľka. Ten, kto sa predávkoval v posteli. Ritter akty sa zdajú byť skutočné a ukázať jej fotiť seba. Ona sa zdá byť obzvlášť fascinovaný s  ňou dobre vyholenú rozkroku , súdiac podľa naprostej množstvo obrazov neho.

Kelly Brook

Anglický glamour model a legendárny mačka  Kelly Brook  dostal nahé mnohokrát v časopisoch, takže to nie je prekvapením vidieť jej unikli mobil fotografií rovnako. V skutočnosti sme chceli tieto akty lepšia ako jej časopis veci, pretože  sú teplejšie, nedotknuté a reálnejšie . Hŕbu a spústy selfie starostlivo navrhnuté tak, aby predviesť svoje obrie prsia, mnoho z nich ukazuje potok s malým alebo žiadnym make-up na. Veľmi horúce.  Môžete ich všetky tu!

Hilary Duff

Milujeme  Hilary Duff . Je to drobná, sexy a očarujúce. Southern dievčatá skale. Uniknuté fotky uvoľnenej on-line  neukazujú tvár; oni len zobraziť viac snímok na untrimmed rozkroku a niektoré POV trdlo výstrely.

Aubrey Plaza

Ak sa vám páči s kamennou tvárou sarkastických dievčatá, ktorí majú radi uráža vás na každom kroku, budete milovať Aubrey Plaza z  parkov a rekreácie . Existujú  tri unikli obrázky Aubrey Plaza  a všetky z nich sú od pása nadol na jej zadok a rozkrok. Stále úplne fappable. Tam sú povesti o horúcom videu tam aj ..

Hope Solo

Desivé.  Hope Solo je unikli fotky  sú naozaj agresívne a in-vašej-face. USA ženský futbal brankár nemá chodiť okolo horúcej kaše a jej akty odrážať. Zrkadlové Selfie s roztiahnutými nohami a viac extrémne ups na ňu fúzatý ulity? Bolo to príliš veľa pre nás. Ale vy to mohlo páčiť.

Lizzy Caplan

Nepredvídateľný, sexy  Lizzy Caplan  je kráľovná trápne zmyselnosť. Je ako zvodnejšie Zoey Deschanel. Caplan je unikli fotky sú príliš celkom úžasné. Veľa selfie, obrazy nejakého vole ísť dole na ňu a prsia, prsia, prsia. Byť vďačný,  dostanete sa na chladné mláďa takhle nahý .

Lake Bell

Lake Bell  má pravdepodobne jedným z najlepších all-prírodné orgánoch všetkých uniknutých celebritami, ktoré sme videli doteraz. Ona je chudá s veľkými prírodnými mammaries, ktoré sú dokonale tvarované. Ona je tiež neuveriteľne krásny bez make-upu ďalej. Jej manžel je najšťastnejší muž na svete. Kto by nechcel uctievať túto ženu? Stačí sa pozrieť na jej fotky  a závisť muža, ktorý ide do postele s tým každú noc.Bohyňa!

Rachel Nichols

Hot chick Rachel Nichols bol ohromujúci rusovláska tvrdá dievča v  GI Joe  filmov. Jej unikli fotky sa skladá z selfie a väčšinou mobil snímok urobených niekým iným.Niekto, kto sa dostal do vidieť nahú osobne. Ako šťastie.  Tu je kompletnú sadu fotiek, takže môžete začať slintanie .

Kim Kardashian

Sme vlastne celkom v šoku, že existuje len jeden deravý mobil obraz  Kim Kardashian  z iCloud hack. Jeden obrázok. Táto žena sa pravdepodobne vezme tisíc Selfie v jednom dni, takže sme očakávali veľa viac. Ale nebojte sa, sme vykopali okolo a našiel oveľa viac fotografií. Tu je galéria zobrazujúci  všetky nahé fotky Kim Kardashian vonku .

Jennette McCurdy

iCarly  herečka Jennette McCurdy vyrástol v televízii, zrenie od pekné dieťa do horúcej ženy. Teraz, keď to bolo 18 rokov, každý hľadá pre svoje nahé fotky, pretože to je to prirodzená vec robiť v tomto chorého svete. Zistili sme  rad jej uniknutých fotiek tu . Pozrite sa a mať dobrý deň.

Becca Tobin

Glee  herečka Becca Tobin rád vidieť sám nahý a ona sa nehanbí za to. Keď  sa jej nahé fotky  boli prepustené, vzala ho v dobrom kroku a ani naštvaní. Slušné správanie. Máme radi.

Candice Swanepoel

Kto nemá snívala o tejto žene v určitom okamihu v čase? Pravdepodobne najväčšie niekedy  Victoria Secret  anjel ( pardon Adriana ),  Candice Swanepoel  je blondína, krásna a dokonalá. Je to naozaj nemožné nájsť zlý obraz tohto nemluvňa - verte nám, sme sa snažili. Jej unikli fotky ukazujú nahé rozkrok a zadok. Pozrite sa na všetky akty Candice Swanepoel v tejto galérii . Máme zahrnuté niektoré jej časopisu práce a paparrazi výstrely.

Gabrielle Union

Akty Gabrielle Union má  boli vzaté pôvodne pre oči jej manžela Dwayne Wade.Boli unikli ako súčasť iCloud hack a tieto obrázky sú skvelé. Veľa zrkadlových selfie, spodná bielizeň zábery, prsia, zadok a vankúš talk. Únia je krásna a nebojí sa o neho podeliť!

Yvonne Strahovský

Čo robí Aussie dievčatá tak horúce? Videli sme Teresa Palmer a Emily Browningnaked tak ďaleko. Teraz môžete vidieť na vlastné oči Yvonne Strahovský nahý. Sada uniknutých fotografií vynoril sa tvrdí, že byť to Strahovský.  Môžete ich všetky sem a sami rozhodnúť.

Meagan Good

Vieme, že ju ako priateľka Rona Burgundska v  Moderátor 2  (to bolo na roztrhanie).Viete, Meagan Good je horúca. Vy ste ju videl. Je to naozaj škoda, že nebolo toľko nudies ale  to, čo máme v tejto sade  sú všetky reálne obrázky a prskající horúce.

Jenny McCarthy

Pin-up legenda 90. rokov, Jenny McCarthy bol fapped na toľko ľudí od tej doby sa interwebs vzlietol. Ona to robí nahé fotenie v časopisoch, takže keď ste videli nahú (alebo nie). Ale jej unikli akty nesklame rovnako.  Veľkú zbierku obdivuhodných selfie a tretia osoba fotiek  ukazujúcich všetko; prsia, zadok a dokonca aj prsia jej bezmenných priateľov. Stojí za to pozrieť.

Ariana Grande

Ariana Grande  vyzerá tak mladý. A nevinné. Ona je pravdepodobne jedným z najviac hľadali celebrity on-line, pretože všetci a ich pes chce vidieť nahú. Nemáme naozaj dostať to, pretože ona nie je naozaj majú úžasnú postavu (aj keď jej zadok je roztomilý). Ale nebudeme súdiť. Tu je niekoľko  údajne unikli obrázky Ariana .Mohlo by to byť ona, ale nemusí. Ale záleží na tom?

Amber Heard

Amber Heard  je americká herečka s najzvodnejšia selfie. Ona je dokonale flirtuje s kamerou. Nikto robí  príde-kurva-me  vyzerať lepšie. Nikto. Perióda. Jej unikli akty sú väčšinou vysoko kvalifikovaní Selfie, z ktorých niektoré boli zrejme určené pre Johnnyho Deppa. Dievčatá, ak posielate obrázky do chlapov sa vám páči, poučiť sa z tejto ženy.  Kliknite pre zobrazenie kompletnú sadu uniknutých Amber Heard akty .

Kirsten Dunst

Nikdy sme nevedeli, Kirsten Dunst mal zábavné vrecia ako je táto. Je to skutočný život? Čo je to?  Pozrite sa na tie Chi-Chis . Wow. Jediným sklamaním je, že nie je veľa unikli fotky Dunst. Radi by sme určite chcieť vidieť viac. Ona potrebuje urobiť nejaké bohémsky-Farty nude mag strieľať ASAP.

emily Ratajkowski

Rovnako ako Lake Bell, Emily Ratajkowski má ohromujúci all-prírodné telo s sirény, ktoré sú navrhnuté tak, aby dokonale dráždiť. Mohli by sme sa nezastaví pri pohľade na  všetky Emily uniknutých fotografiách  , pretože jej klopadlá sú práve z tohto sveta. Tu je dokonalosť. A to všetko prirodzené. Nič umelo vytvorený touto ženou a my to radi.

Victoria Justice

Keď boli akty Victoria Justice je unikli online, ona poprel, že by boli skutočné a povedal, že sú falzifikáty. Potom sa otočila a dostal rozrušený, trochu potvrdzuje, že boli skutočné. Oni si istý vyzeral reálny dosť pre nás. Nechápeme, prečo je naštvaná hoci. Je to krásna, silná, nezávislá žena, ktorá vyzerá zdravo a dobre nastavený a nádherná nahá. Mala by byť nahý častejšie. Možno nahý FHM fotenie v blízkej budúcnosti? Možno len dúfať.  Psssh ... zobraziť všetky uniknutých fotiek Victoria tu .

Hayden Panettiere

Priznajme si to, všetci sme mali zamilovanosť do  Hayden Panettiere  , keď bola roztlieskavačky v  Heroes . Ona je stále krásne, krehké a každý dúfa a modlí sa za sex-pásku, ktorá bude pravdepodobne nikdy ukázať, pretože ona je jednoducho nie je ten typ. Nebuď smutný.  Aspoň máme tieto fotografie .

Rosie Huntington-Whiteley

Asi viete, tento britský model z transformátora filmov a  Mad Max Fury Road . Rosie Huntington-Whiteley  je vysoký, chudý, sexy a rád sa  dostať nahý veľmi často.

Adriana Lima

Legendárny  Adriana Lima . So všetkou pravdepodobnosťou, najväčší (a najteplejšie), kedy Victoria Secret Anjel chodiť po tejto zemi. Je nám ľúto Miranda Kerr. Je nám ľúto Candice Swanepoel. Lima je nádherná, neuveriteľne zmyselná a máme  všetky jej nahé fotky  pre vaše potešenie.

nina Agdal

Dánsky model  Nina Agdal  je horúca. Má pekné telo a byť Európanom, rád vzlietnuť jej šaty veľa . Čo je v pohode s nami, ak dostaneme sa pozerať.

Amanda Seyfried

Niekedy sa môžeme dostať nad tým, ako krásna  Amanda Seyfried  naozaj je.Môžete stratiť v očiach navždy. Oba nestratí príliš dlho, pretože budete musieť vyskúšať, ako vyzerá nahá.

Sarah Hyland

Americká herečka Sarah Hyland je rozkošný a hlavné vtipálek na  Modern Family , televízne šou, kde hrá stereotypné dospievajúce dievča. Vždy vystatuje štiepenie na obrazovke, takže keď ju unikli fotky nám dáva celkom zmysel pre uzatvorenie / uspokojenie. Majte na pamäti, že  jej akty v tomto unikli sade  neukazujú tvár, takže sú nepotvrdené už teraz. Napriek tomu stojí za to pozrieť, si myslíme.

Irina Shayk

Ruský Model Irina Shayk je takmer vždy našiel v sexi plavkách alebo spodnej bielizni.Vzhľadom k tomu, že vyzerá dobre v nich, duh. Ale niekedy sa dostane hore a dostanete sa na jej telo takhle  ktorý robí to absolútne stojí za to.

olivia Munn


Geek bohyne  Olivia Munn  tvrdil, že nahé fotky unikli v marci 2012 boli falzifikáty.Ona potom išla na Twitteri povedať, že ak niekto nabúral jej telefón, jeden by len nájsť fotky bábätiek a mačiek, a tým odhaľuje, ako nudné ona je ako človek. Iba mačky a deti? Psssh. To je ale babička. V  unikli akty Olivia Munn  však nesklame. Tam sú niektoré sexy fotky spodnú bielizeň a úplne nahé fotografie, ktoré nezahŕňa jej tvár.

Christina Aguilera


Christina Aguilera  išiel od bytia unattainably preslávené k National Anthem zabúdajú, nahý opitý v priestore jedného týždňa. Technicky vzaté, je to semi-nahá kvôli taštičky cez jej bradavky, ale koho to zaujíma, že? Unikli v decembri 2010, jej zástupcovia tvrdili, že obrázky ktorí ukradnuté z počítača jej stylista tým, že hackerom. Chcieť viac? Máme  viac Xtina akty tu .

Amber Rose


Preslávené za to, že farbené blond buzz rez, veľký lup a datovania Kanye West, Amber Rose  mal jej nahé fotky unikli on-line pomocou kádra "v roku 2011. Hip hop milovníkov medu po celom svete plakali radosťou. Pozri  celá galéria Amber Rose nahé fotky sem .

Maisie Williams a Sophie Turner


Chris "Hra o tróny" hviezdy Maisie Williams a Sophie Turner mať nejaký škandalózne nahý Halloween zábavu v nižšie uvedených fotografiách.

Ako môžete z týchto fotiek, Maisie a Sophie predstavujú pre kúpeľne selfie dohromady a potom pokračovať fotografovať každého iný v ich smiešne slutty Halloween kostýmy.Prvý na rade je Maisie, ktorá sa oblieka ako nadržaná nahé mačky suka na fotografii nižšie.

Melania Trump


  
"To je krása, a nie porno. Ja som vždy šokovaný porno priemysle, pretože ničí emócie a podstatu čistoty a jednoduchosti. "


Natáčanie sa konalo v Chelsea byte, ktorý fungoval ako fotoateliér, povedal de Basseville, parížsky umelec a módny fotograf, ktorý bol krátko so sídlom v New Yorku v polovici 90. rokov.
Súčasťou strele, ktorá de Basseville povedal bol inšpirovaný renesančného umenia, sa konal na streche budovy, povedal módne odborníci v danom odvetví, ktorý bol prítomný na jednom z fotografických sedení.
Melania správal "ako skutočný profesionál" v priebehu jedného z nočnej strieľa s Eriksson, uviedol zdroj.
"Bola očarujúce po celú dobu," uviedol zdroj a dodal, že lesbické tému VIC 'ani ju nevyviedlo z miery. "Ona bola vždy s úsmevom, s veľmi príjemnou osobnosť a bol zdvorilý a veľmi dobre vzdelaný."
Melania nedávno prišiel do mesta z modelovania stints v Paríži a Miláne v tej dobe. V Gothamu, ona bola rezervovaná pre prevažne komerčné práce a bol neskôr vystupoval v reklame na cigarety Camel, zdroj povedal The Post.
Jej sexy fotografie spread sa objavil v čísle časopisu Max, ktorého kryt predstavoval fotografiu supermodelka Cindy Crawford januára 1996.
Okrem lesbických tematikou zábermi de Basseville trvalo niekoľko nahé fotky Melania z rôznych uhlov.
V jednom z nich, Melania pouts na kameru pri odetá len v ihlovom podpätku. V inom, chrbtom sa ku kamere a jej ramená sú zvýšené, ako by sa proti múru.

"Myslím, že je dôležité ukázať krásu a slobodu ženy, a ja som veľmi hrdý na týchto obrázkov, pretože osláviť Melania krásu, '' povedal de Basseville.
Pýtal sa na fotografiách, Donald Trump povedal: "Melania bol jedným z najúspešnejších modelov, a urobila veľa fotenie, vrátane krytov a významných časopisov. To bola snímka odfotografovaná európskeho magazínu pred mojím vedomím Melania. V Európe, obrázky ako je tento, sú veľmi módne a bežné. "
Slovinský narodený krása, teraz 46, najprv sa stretol s Trumpa na Fashion Week strany v roku 1998. Vzali sa v januári 2005 a má jedného syna, barone, 10.
Ona modelovaný pre Sports Illustrated a Vogue okrem iného publikácie, ktoré predstavujú pre také špičkových fotografov ako je Helmut Newton a Mario Testino. .

Leighton Meester


Áno, je tu  Leighton Meester sex tape  tam niekde vonku predstavovať neposlušné Gossip Girl hviezda sexu so svojím priateľom. Zlou správou je, nikto začína byť vidieť, pretože jeho blokovaný uvoľnenie jej otravné právnici. Dobré správy? Na  nahé Sextape fotografie Leighton Meester  sú dostatočne neposlušné vyvolať niečí fantáziu.

Blake Lively


A teraz tu máme  ďalší  Gossip Girl herečka. Slečna  Serena van der Woodsen  aka Blake Lively  je krásny exemplár a tieto unikli nahé fotky sú ohromujúce, aby prinajmenšom. Samozrejme, živý tvrdí, že akty sú falošné. V prípade, že sú falošné, to sú najlepšie falzifikáty sme videli doteraz. Pravdepodobnosť, že skutočné? Extrémne vysoká.  Zobraziť všetky Blake Lively nahé fotky tu .
Názorný príklad, niektoré z fotografií ukazujú Blake s falošnými hviezda tetovanie, rovnaké tetovanie nosila vo filme  The Town . Unikli v roku 2011, všetky tieto Lively Blake akty boli nadobudnuté s iPhone, niektoré sú plné telo akty a ďalšie sú zábery z kozy a ďalšie nemravné kúsky.
Môžete tiež chcieť, aby pozrite sa na náš zoznam  500 najlepších sexy Blake Lively fotografiách . Jo, non-akty, ale neuveriteľne horúce tovaru. Ms Lively vyzerá úžasne v tesných šiat.

kat Dennings


V roku 2010,  nahé fotky prirodzene prsnatá Kat Dennings  bola prepustená online. Na fotografiách jej ukázal v jej spálni lode na posteli a pred jej webkamery. Kto je sakra Kat Dennings? Ona je herečka nejakého druhu. Má americký sitcom s názvom  "2 Broke Girls"  a hral v niekoľkých filmoch, najviac pozoruhodne ako olovo v  Nick a Norah sa Infinite Playlist  opačnom nepríjemný Michael Cera. Viac ohromujúci obrázky non-nahé tejto zmyselné ženy môže byť videný v našej  úžasnej galérii Kat Dennings .

Jessica Alba


V roku 2010, hacker získa fotky  Jessica Alba  , ktorý bol vtedy tehotná s dcérou Honor Marie. Nie sú práve full-na akty, ale vy dostanete sa na nej ťahanie košeľu nadol tak, aby zobrazoval bradavky.  Pozri sa na všetky akty tu . Je to pre teba dosť dobrá, prevracia?

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, hviezda High School Musical, sa stal klasický "Teen hviezda", ktorý bol poškvrnený tým, že má život mimo pískacie-clean bubliny Disney. Hudgens bol nanešťastie majú jej fotky unikli 3-krát v 3 rôznych rokoch. Wow. Možno budete chcieť vyskúšať niektoré nahé fotky unikli Vanessa Hudgens. Úplne bez cenzúry tak NSFW!

rihanna

Hovorí sa, že  Rihanna je  nahé fotografie boli unikli on-line Chris Brown potom, čo sa rozišli. Prepichnuté bradavky. Povedal E'nuff.
Rihanna bola veľmi nešťastná, keď jej nahé fotky sa vynoril na internete.
"Len som sa cítil ako celá moja súkromie bolo prijaté pred tým [o fotografiu zranenia] a potom, keď to vyšlo, myslel som si," No skvelé, takže teraz nič nevedia o mne a mojom osobnom živote. " Bolo to ponižujúce a bolo to trápne. "
My naozaj cíti pre vás Rihanna. Ukážte svoju sympatie príliš mimo kontrolu našej kompletnú zbierku Rihanna nahých fotiek . Áno, máme všetky akty. Hurá.

Christina Hendricks


V marci 2012 sa Boh rozhodol odpovedať na modlitby 3 miliardy ľudí:  nahé fotky z Christina Hendricks  bola prepustená online. Oni boli zrejme ukradnuté z Kristína nabúral mobil. Jej zástupcovia poprel, že nahé topless fotky ju bolo ale vyzerajú skôr reálne. Jej prsia, máme na mysli. Áno, pozorne pozerať. Stare do týchto masívnych mammaries a povedzte nám, čo si myslíte.

Ashley Greene



Vieš, Ashley Greene právo? Ona je upír v  Twilight  filmoch. Áno, sexy tmavé vlasy upír, ktorý môže vidieť do budúcnosti. Nahé fotky Ashley Greene ukázala na internete v roku 2009 a sú to celkom báječný. Je mladá, atraktívna, štíhly a horúce.

Scarlett Johansson

Najväčší túžil po pozemku, Scarlett Johansson sa podarilo rozpustiť celý internet, keď jej kozy zlomil voľný. Tieto unikli mobil Selfie sú nádherné na pohľad a urobiliwww.newssvet.blogspot.com  slávny online. V prípade, že ste si neuvedomil, tieto Scarlett Johansson nahé fotky  (áno, kliknite na neho), sú najlepšie, čo sa nikdy nestane k internetu.

A By Popular Demand ...

Mnoho iných populárnych celebrít nedostal svoje nahé fotky unikli online, ale oni sa dostali nahý pred; opaľovanie na pláži, neslušný verejného odhalenie, bohémsky nahé fotenie alebo nejaké bezdôvodné erotické scény vo filme.
Na rozdiel od uniknutých / napadnutých aktov, tam je absolútne žiadny priestor pre dvojznačnosť. Buď sú nahé alebo nie. Každý obraz uvidíte je  100% skutočnej  a dôveryhodne . Žiadne ďalšie anonymné boobies. Hell yeah!

Angelina Jolie

Každý si pamätá  Angelina Jolie  v 90. rokoch a čoskoro 2000s. Bola naozaj podstatný sex symbol. Nebyť plachý na obdiv jej telo na filme, ona bola topless alebo úplne nahá v mnohých filmoch. Pozri  naše kompletnú sadu fotiek nahých Jolie tu .

eva Green

Pravdepodobne najlepších francúzskych kozy všetkých čias,  Eva Green  je známy pre úplne prírodný tele a nehanbia sa stále nahý. Bola nahá v najviac zo všetkých filmov a  máme všetky lahodné fotky tu.

Alexandra Daddariová


Po jej úžasné nahé scény v  Temný prípad , každý je posadnutý  Alexandra Daddario . A to z dobrého dôvodu príliš. Má jeden z najneuveriteľnejších regálov všetkých čias. Nebudeme preháňať a  môžete vidieť na vlastné oči .

Margot Robbie


Stavím sa začal googling pre  Margot Robbie  fotky potom, čo sledoval  Wolf Wall Street . Je to v poriadku. To isté sme urobili príliš. A my ti pomôcť tým,  zdieľanie jej slávne akty tady .

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston   bol asi na chvíľu a ona je dlhoročným obľúbené z mnohých. Ona nedostal nuda príliš často, ale našťastie sa nám podarilo nájsť  tieto nádherné fotky z nej  plávajúce okolo.

Natalie Dormerová


Známy pre role v  Game of Thrones  a  Tudorovci , anglická herečka  Natalie Dormer  má  pomerne veľa nahých fotiek  plávajúce okolo internetu z jej scén v oboch výstavách.

Cameron Diaz


Áno, existujú akty s  Cameron Diaz  a máme ich  tu v tejto galérii . Ak ste zvedaví, ako vyzerá nahá po dlhú dobu, budete spokojní. Alebo možno nie.

Miranda Kerr


Poďme si to z cesty.  Miranda Kerr  je bohyňa. Ona je tak neuveriteľne krásna a má tak nádherne na vydaj číslo, ktoré sme všetci vďační, že sa rozhodla robiť veľa nahých fotenie.  Pozrite sa na všetky jej aktov na tejto stránke  a pripraviť sa do seba zamilujú.

Kristen Stewart


Tak ona to nie je presne známe, že sú sexy. Zistili sme ale  Kristen Stewart je nahé fotky  len zo zvedavosti a sú to vlastne nie je tak zlé. K-Stew je v pohode baba a my ju milujem. Skutočne nie. Robíme. Ona je jedinečná. A očarujúce.

Natalie Portman


Natalie Portman  dostal nahý pre niektoré z jej filmov, ale tam nikdy naozaj žiadny nahotu alebo netienenou pitomost výstrel. Je to vždy veľmi hanblivý a zdržanlivý.Existuje však skutočný dôveryhodne Natalie Portman Akty vonku a  našli sme ich pre vaše potešenie .

Jennifer Lopez


Jenny z bloku má skvelé telo a je to škoda, že neukazuje ho príliš často. Veľmi skoro vo svojej filmovej kariére, ona robila nejaké milostné scény s plnou nahoty. Žiadne otravné ručné podprsenky alebo podivné uhly. Len rovno-na prsia a zadok.  Myslíme si, že im to veľmi rada .

amy Adams

Talentovaná americká herečka Amy Adams je naozaj všestranná herečka. Je to škoda, že nemáme príliš veľa aktov z tejto žene, ale  obrazy, ktoré máme tu by mal uspokojiť svoje túžby.

Emilia Clarková

Khaleesi, Matka Dragons. Asi ste videli  Emilia Clarke  nahý, rovnako ako väčšina dospelej ľudskej populácie. Ale  možno budete chcieť pozrieť bližšie . Vieš, pre vedu a výskum.

Megan Fox

Megan Fox  je sexy a sexuálna, ale ona je prekvapivo plachá asi ísť úplne nahé. K dnešnému dňu existuje len pár topless obrazy a nie sú úplne nahá taky. Ako taký, ona zostáva mocne skúsený penis vtipálek.  Pozrite sa na všetky svoje akty sem .

Rosario Dawson

Rosario Dawson má  prsia sú nádherné. To je všetko, čo máme povedať. Je to krásna herečka, ktorá je príliš Super sexi. Videl si ju s okuliarmi nerd? Aký to prekliaty zapnúť.  Milujeme jej úžasné telo  a budete taky. Vitajte na stránkach fanklubu.

olivia Wilde

Existuje veľa vecí, o láske  Olivia Wilde . Jej oči, ktoré kričí všetky nemravné veci Urobí vám v spálni. A jej roztomilé telíčko. Ona potrebuje byť nahá častejšie. My to vyžadujú. Možno budete súhlasiť potom, čo  pri pohľade na tieto fotky .

Lena Headey

Lena Headey  aka Cersei Lannister bol nahý pred kamerami po celé roky. Urobila veľa nahých role ceste predtým, než sa dostala slávna na  Game of Thrones  a môžete vidieť jej slávne akty tu .

Bryce Dallas Howard

Okrem toho, že naozaj pornohviezda-ish meno, krásne pani Howard tiež podarilo získať nahý len raz  vo svojej doterajšej kariéry. Sme tak šťastní.

Dakota Johnson

Áno, je to päťdesiate Shades of Grey mláďa. A ona je  Fifty Shades of Hot .

Anne Hathaway

Americká herečka  Anne Hathaway  je naozaj krásny, nie je pochýb o tom. Tie veľké DOE oči budú topiť akéhokoľvek srdca.  Fancy vidieť nahú?

Pamela Andersonová

Ah, staré dobré  Pamela Anderson . Jeden z najväčších ikon pohlavia v 90. rokoch.Nie sme prekvapení, že urobila  veľa nahých fotenie  v priebehu rokov ... dostaneme nostalgické len pri pohľade na ne. Kto by nechcel?

Charlize Theron

Charlize Theron  je často menovaný ako jeden z najkrajších žien na svete a my sme nemohli súhlasiť. Ona dostala nahá, takže veľa z jej filmov, ktoré nám to vlastne trvalo nejaký čas zhromaždiť všetky  screencapsy na tejto stránke .

Elizabeth Olsen

Najteplejšie Olsen sestra,  Elizabeth Chase Olsen  je zvláštne príťažlivá v netradičným spôsobom. Ona tiež má naozaj pozoruhodný telo, ako budete čoskoro zistíte v našom archíve  svojich  vynikajúcich snímok nahých .

Emmy Rossum

Niekedy zbadá televízny program  Nestyda ? Nie? No,  Emmy Rossum  je v ňom, a rada  nahý niekedy tak často .

Sara Jean Underwood

Pravdepodobne ste videli túto ex Playboy nahé skôr, ale len v prípade, že ste nie, možno budete chcieť  cez hlavu tu  vidieť stovky aktov sme doposiaľ zhromaždené.

Arianna Celeste

Najlepšie známy pre bytie UFC krúžok dievča,  Arianna Celeste  je sexy polovice filipínsky / mexický chick, kto to urobil populárne Playboy fotenie. Ona tiež rada vyraziť topless na hotelovom balkóna  , kedy paparazzi sa pohybuje okolo.

Alicia Vikander

Švédska herečka  Alicia Vikander  bol  v tichosti nahý na mnohých filmoch tak ďaleko, ale ona len prepukla v globálnom výslní s filmom  ex machina .

Shailene Woodley

Shailene Woodley  je krásna žena. Je to trochu ako Jennifer Lawrence v niektorých roliach, ale myslíme si, že je v skutočnosti krajší.  Pozrite sa na jej nahé fotky.

Elizabeth Banks

Americká herečka  Elizabeth Banks  urobil veľa filmov, ako je  Zack a Miri točia porno, rozteč perfektné, Hunger Games  a bol po celom televízora.  Tu sú jej akty  z niektorých filmov.

Lucy Liu

Bývalý  Charlie Angel  a stereotypné ázijské zvodkyňa v  Ally McBeal , Lucy Liu bol vo veku dobre. Našťastie pre nás, natočila chytré rozhodnutie robí niekoľko snímok s nahým scénam.  Mňam mňam mňam.

Laura Preponová

Vida.  Laura Preponová . Ak by sme mali vybrať medzi ňou a Mila Kunis na  to 70 je prehliadka , budeme ju vyzdvihnúť zakaždým. Mila je horúci, ale Donna má tento lákavý TOM-chlapčenský štýl a hlboký sexi hlas.  Užijete si tieto obrázky.  Sme si istí, o tom.

emily Blunt

Anglické ruže  Emily Blunt  je známy pre jej prácu s Tomom Cruisom v  Edge of Tomorrow . Ona je talentovaná herečka. Tu je malá galéria jej  nahých filmových scén . Je to stojí za to pozrieť.

Ruby Rose

Je to pekný chlap a pekné dievča v rovnakom čase. Ona je Angelina Jolie a Justin Bieber kombinovať.  Ona je Ruby Rose.

Kate Winslet

Kate Winslet  nie je plachý o nahotu. Bola  nahá v mnohých jej filmov  a my sme všetci boli požehnaní vidieť jej nádherné prsia v plnej kráse.

Rose Leslie

Áno, je to John Snow priateľka v  Game of Thrones . Ľahko jeden z najhorúcejších dievčat v relácii o čom svedčí  jej na vydaj akty.

Kate Hudson

Kate Hudson  bol slávny a  veľmi nahá  v  Almost Famous . To bol vrchol jej kariéry. Všetko bolo z kopca po tom.

Sharon Stone

Sharon Stone  bol jedným z najhorúcejších ženských herečiek všetkých čias. Nemala majú najväčšie prsia alebo zadok najväčší ale viac ako vynahradil s  ňou šialené sexuality a nádherných nahých scén.

Brooklyn Decker

Ak sa vám páči štíhle dievčatá s veľkými prírodnými kozy, zamilujete si  Brooklyn Decker . Aj keď mala mimoriadne krátku kariéru ako  plavky Illustrated  modelu, jej sexy fotky  nie sú nič menšieho než legendárny.

Milla Jovovich

Obdarený veľkým kožu, krásne črty tváre a schopnosť dobre veku,  Milla Jovovich je akty  sú prosté úžasné. Urobila niekoľko full čelné nahé fotenie a objavil nahý v mnohých filmoch.

Jessica Chastain

Vieme, že ju ako mláďaťa v  Interstellar . Tie ju mohol vedieť iným spôsobom.  Tu je galéria jej najhorúcejších fotiek.

Nathalie Emmanuel

Ďalším  Game of Thrones  hviezdička, ktorá  ukazuje jej prsia  a preslávi. Anglická herečka  Nathalie Emmanuel  je mladá, krásna a talentovaná.

Kourtney Kardashian

Najstarší zo sestier Kardashian, Kourtney sa  objavila nahá  v niektorých obrazov, ktoré sme našli plávajúce okolo internetu.

Carmen Electra

Playboy bohyne 90. rokov, to nie je ťažké nájsť  nahé fotky z Carmen Electra  a pravdepodobne ste už videli nahú. Urobili sme nájsť nejaké celkom vzácne zábery z jej nahých Softcore filmov hoci.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian  vlastne má slušnú postavu. Mala by robiť Playboy šíri ako jej sestra Kim. Dovtedy  tu sú všetky jej akty tak ďaleko.

Marilyn Monroe

Legenda. Pôvodný klasický Hollywood sex symbol. Všetko sa zmenilo s ňou. Áno, existujú  Marilyn Monroe akty  a oni sú autentické. Nie je falošný. Nie je photo-nakupoval.

Sarah Silverman


Najhorúcejšie samice komik okolo,  Sarah Silverman  je neskoro kvitnúce, pokiaľ ide o získanie nahý. Ale ona má veľkú sadu prsia, najmä pre 40+ rokov starého židovského mláďa.  Presvedčte sa sami tu.

Eva Mendes

Jedným z najhorúcejších Latinas vôbec. Perióda. Takže jej prsia nie sú tak veľké ako Salma Hayekbut  Eva Mendes  má naozaj tony sex-appeal. Dostávame zapnutý len pri pohľade na jej tvár sám. Netreba ani pozrieť sa na jej telo. Ale našťastie Mendes dostane nahý veľmi často vo svojich filmoch  , takže sa môžeme pozrieť na jej topless prsia, keď máme pocit, ako to. Život je dobrý.

Rita Ora

Anglická speváčka  Rita Ora  nie je čierna a ona nie je latinčina. Ona je albánčina. A ona má jeden z najlepších subjektov okolo speváčok.  Stačí sa pozrieť na tieto fotky. . Veľké plné kozy, ktoré sú pravdepodobne v reálnom? Nemôžeme sa sťažovať.

Reese Witherspoon

Pravá blondínka  Reese Witherspoon  má naozaj pekné sady prsia. Možno ste nevedeli, že. Možno ste to urobil. Možno budete chcieť  osviežiť pamäť .

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan  bola naozaj horúco, keď bola mladšia. Rovnako ako počas jej  Mean Girls dní. Potom sa dostal do drog a to ju spackal. Ale ona bola stále pomerne atraktívne aj po tom. Na chvíľu, aspoň. Ak ste fanúšik, alebo sú len zvedaví,  pozrite sa na jej vývoji .

Salma Hayek

Salma Hayek  je najteplejšie mexická herečka všetkých čias. Ona dosiahol legendárny status. Zvlášť, keď ide o nahotu vo filme.  Videli ste jej prsia? Sú to úplne ohromujúce.

Gemma Arterton

Gemma Arterton  dostal všimol, že je mŕtvy Bond girl in  Quantum of Solace  a právom. Táto anglická herečka zaslúži byť známejší a čo lepší spôsob, ako ju podporiť tým,  predvádzať svoje nahé fotky ? Hurá.

Kendall Jenner


Pravdepodobne najviac prirodzene dosť Kardashian-Jenner všetkých čias,  Kendall Jenner robí vysoko módne výhonky a lávky pravidelne, zatiaľ čo  obdiv jej sexy bradavky . Je dobré byť nažive.

Keira Knightley


Kráľovná obdobie dramatických filmov,  Keira Knightley  je veľmi populárny a nie sme si úplne istý prečo. Ale ak ste fanúšik, možno budete chcieť  vidieť jej nahé filmových scén.

Lady Gaga


Za všetky make-up a šialených oblečenie,  Lady Gaga  je vlastne naozaj krásna žena.Má skvelé vlastnosti a pekné štíhle telo. Neveríte?  Vidieť jej Nekkid obrázky  a rozhodnúť sami.

Britney Spears


Hit mi bábätko ešte raz! Oops Urobil som to znova! Lepšie prísť na to, feny!  Britney Spears  je blbý pop legenda a ona je  nahá v tejto galérii tu . Nie je zač.

Cara Delevingnová


Milujeme  Cara Delevingnová  a jej šialené obočie. Myslíme si, že je úžasné. Sexy a bez námahy cool. Pravdepodobne top modelka v posledných 10 rokoch. Prajeme ona by  dostať nahá častejšie  , pretože aj keď ona je tak horúce.

kate Beckinsale


Anglické ruže  Kate Beckinsale  má nádherný tvár, ktorý je elegantný a sexy zároveň. Má tiež dvojicu neuveriteľne zvodné nohy. My nikdy úplne bez seba radosťou nájsť  tieto nahé filmové scény  z nej ... šetrí nám z nutnosti sledovať prekliatej filmy.

Jennifer Connelly


Ah ...  Jennifer Connelly . Jeden z našich najväčších drťou z cesty späť. Má úžasnú dvojicu prirodzené prsia, ktorá je práve urobil pre film nahotu. A my sme tak rada išla topless v mnohých filmoch . Bolo to ako splnený sen, úplne prvýkrát sme videli nahú.

Alice Eve


Tu je ďalšia anglická herečka, ktorá potrebuje získať nahý častejšie.  Alice Eve  je neuveriteľne sexi. Videli ste ju na  Star Trek . Teraz budete mať k  vidieť nahú sem .Stojí to za váš čas, sľubujeme.

Heather Graham


Hriešne noci je  Roller-Girl sama!  Heather Graham  je typický horúci blondína vo väčšine svojich filmov a ona má tie torpédový prsia, ktoré prosiť, aby sa láskal. A ona vie, že si jej najlepší vklad do budúcnosti, pretože sa  ukazuje, em off tak často vo filme .

Penelope Cruz


Španielska herečka  Penelope Cruz  dostal nahý v mnohých filmoch a nehanbia sa dala dole šaty. Zhromaždili sme  všetky jej nahé filmové scény  pre vaše potešenie.

Jessica Biel


Každý, kto niekedy zamieňa  Jessica Biel  a  Jessica Garner ? Možno je podobný krstné meno, pretože nemajú v skutočnosti vyzerať rovnako. Možno je to len my. Oh hubu. Stačí ísť vidieť  všetky naše Jessical Biel akty  a užívať si.

Denise Richards

Jedným z najhorúcejších a sexy herečiek v úžasnej 90s,  Denise Richards bol náš obľúbený najdlhšiu dobu. Spomenúť na jej slávnu scénu v  divokej veci ? Prežiť ju mimo kontrolu týchto úžasné obrázky .

Drew Barrymore

Detská hviezda otočil ustarostený dospievajúci,  Drew Barrymore  dostal nahý v niektorých zapomenutelný filmoch sme však zabudli je.  Pozrite sa na všetky svoje akty tu .

Gigi Hadid

Gigi Hadid  má úžasný telo. Je štíhla, ale krivky na správnych miestach.  A OMG tie prsia . Jednoducho príliš dokonalý.

Halle Berry

Halle Berry  sa nebojí dostať nahá pred kamerou a my sme neboja ukázať  všetky svoje nahé filmové scény . Bonus: niektoré akty z nej sexi fotenie hotela. Sme tak pekné.

Heidi Klum

Táto nemecká topmodelka a ex-Victoria Secret Angel je vo veku celkom dobre v priebehu rokov. Pozri jej  nahé paparazzi pláž výstrely  a užiť si bohémsky-Farty Nudie fotenie v rovnakom čase.

Monica Bellucci

Talianska bohyne a legendárny sexpot  Monica Bellucci  je mimo popisom všetkých smrteľných slov. Nemôžeme robiť svoju krásu, šarm a erotickú energiu nejaká spravodlivosť s našimi drnčanie úst. Je to najlepšie práve  slávnostne zízať tieto obrázky .

Nicole Kidman

Najhorúcejšie import z protinožcov,  Nicole Kidman  má vlastne  dostal nahý v pomerne málo filmov . Boli sme úprimne prekvapený, že tam bolo toľko. Nebojí sa ho vyťahovať, to je isté!

Sandra Bullock

Everyone dievča-nasledujúcej-dvere chce buchnúť. To je  Sandra Bullock  v jednej vete.  Jej akty sú nádherné  a už dávno. Je čas osláviť toto mláďa!

olga Kurylenko

Bola to Bond Girl. Dostala našu pozornosť. Ukrainian-narodený francúzska herečka Olga Kurylenko  nemá problém  dala dole si šaty  pre jej remeslá a my sme veľmi radi, že ju podporujú. Vážne. Že supermodelka-ish telo. Grrrr.

Elizabeth Hurley

Forever známy pre jej úžasne hlboké štiepenie, anglická herečka  Elizabeth Hurley je celkom dobrodružné, keď príde na on-screen nahoty.  Mladý topless Liz Hurley je krásna vec naozaj.

Katie Holmesová

Katie Holmes  je skutočný cutie ako  tieto obrázky  by dokázať. Je to škoda, že sa nestal slávnejší než ona. Máme vinu Tom Cruise.

tara Reid

Tara Reid  je líška. Na svoje krátke absolútneho vrcholu, keď bol najviac bangable vec v Hollywoode. Že semi-šialené sexuálnej energie je divoký, človeče.  Jej akty sú Bonera vyvolávajúce  dokonca práve teraz.

christina Ricci


Christina Ricci  je krátka, dobre dotoval a roztomilé. Je tu niečo morbídne horúci o nej, keď  chodí hore vo filme . Milujeme to.

Demi Lovato

Toto mláďa  Demi Lovato  môže dôveryhodne spievať. Bola tiež doplnenie Disney hviezdy ako  Miley Cyrus , čo znamená, že  jej akty sú tam  pre vás.

Carice van Houten

Holandský mačka  Carice van Houten  je asi najhorúcejšie mačka na Game of Thrones. Áno, ona je ešte lepší ako  Daenerys Targaryen . Neveríte? Máme dôkaz tu  na tejto stránke .

Rachel McAdams

Áno, je to tá baba z  The Notebook .  Máme známku akty pre vás.

Alyssa Milano

Bohyňa 90. rokov. Spurný prsia.  Sumach jedovatá. Okúzlený .  Alyssa Milano  bol horúci po dlhú dobu a nemôžete sa dočkať, až  vidieť nahú .

Léa Seydoux

Francúzska herečka Lea Seydoux má pozoruhodné prsia. Ona je všetky prírodné a krásne dobre obdarený  silným súborom kozy . Ona je všetko, čo ste kedy chceli u ženy.

Rachel Weisz

Rachel Weisz  je krásna a talentovaná anglická herečka. Má tiež krásne telo, ktoré sa  nehanbí predviesť  opakovane vo svojich filmoch. Plná čelné? Žiaden problém.Máme radi túto dievčinu a mali by ste taky. Rovnako ako kvalitného vína, úžasné po všetkých tých rokoch.

Demi Moore

Najväčší MILF v posledných rokoch,  Demi Moore  nikdy nebol plachý o odhalil svoje dobroty. Jej rané filmy spolu s neslávne známej  striptíz  predstavoval hojná množstvo prsia. A ona nahé fotenie pre francúzske mag, keď ona bola dospievajúci. Zobraziť všetky fotky tu .

Jordana Brewster

Známy pre jej úlohu ako hot girl v  Rýchlo a zbesilo  série,  Jordana Brewster  je dobre vyzerajúci žena. Ona to robí veľa Maxim fotenie, ale zostal od viac nemorálne veci ... to je  kým sme našli tie .

Carla Gugino

Vždy sme boli fanúšik  Carla Gugino  a jej dvojčatá. Sme tiež veľký fanúšik jej veľmi zmyselné telo.  Je postavená na veľmi, veľmi nemravné veci.

Morena Baccarin

Morena Baccarin  je nádherná. Že skaly krátke vlasy, rovnako tak dlho. Ona je mizivá. Ona je sexy. Ona vyžaruje elegantné sexuality na pokraji horúčkovité túžby. Jej nahé scény  na obrazovke sú šialené horúco.

Rebecca Ferguson

Skutočnú hviezdou  Mission Impossible: Rogue Nation , švédska herečka  Rebecca Ferguson  je klasická krása. Vyzerá ako obrazovky legiend z minulosti a ona má naozaj pekné telo. Milovali sme  tieto fotky z nej  v  Bielej kráľovnej .

Bonusové kolo - Možno len sen ...

Zatiaľ ste videli všetky unikli akty. Tiež videl non-unikli nahé fotky niekoľko populárnych celebrít. Ale ako je to s celebritami, ktoré  nemajú žiadne akty VÔBEC ? Zdá sa, že to tak nespravodlivé, aby ich vynechať. Čo môžeme robiť to napraviť?
Pozrime sa, ako hlboko králičie nora to ide ..

Emma Watson

Emma Watson  je nádherná, inteligentná a príliš dobrý pre väčšinu ľudí stretne. Vy ste ju videl vyrastať v Harry Potterovi, teraz  chcieť vidieť nahú  , pretože je do značnej miery nebude robiť príliš často (ak vôbec).

Selena Gomez

Príliš roztomilé, taky sexi. Je zábavné sledovať  Selena Gomez  prechod zo sladkej Disney dievča do sexuálny symbol. Ale ona je opatrný a uistiť sa, že to nie je príliš nemravné, príliš rýchlo. Tieto  nahé fotky z Selena Gomez  by mal uspokojiť svoje túžby pre túto chvíľu.

Katy Perry

Katy Perry  je všetko o kozy a túto hroznú exemplár ženy má slávnu dvojicu, ktorá požaduje, aby videl. Pozeráme sa na  tieto fotky  a rovnako ako to, čo vidíme tak ďaleko. Pravdepodobne budete taky. Nie je zač.

Emma Stone

Whoa.  Emma Stone  nahý. Možno si len predstaviť. Človek môže len snívať. Alebo môžete len  mať nahliadnuť na niektoré z krásnych obrázkov  sme doteraz zhromaždené.

Taylor Swift

Americká speváčka  Taylor Swift  sa nachádza priamo na vrchole zoznamu väčšiny ľudí, pokiaľ ide o celebritami-to-see-nahý.  A vy nebudete sklamaní . Rozhodne sme neboli.

Nicki Minaj


Americký spevák a hip hop superstar  Nicki Minaj  má veľkú korisť a miluje  obdiv jej prsia . Bohužiaľ existuje príliš veľa obrázkov na Minaj, ale dúfajme, že bude v budúcnosti zmeniť!

Jennifer Love Hewitt


J-láska je jedným z najväčších kohút uťahuje okolo v televízii a jej show  Zoznam Klient  je len obrovský príkladom. To je pravdepodobne dôvod, prečo  táto zbierka jej nahých fotiek je obzvlášť uspokojujúce.

Mila Kunis


Raven vlasy  Mila Kunis  nie je príliš adventuruous, pokiaľ ide o nahý. Nemá to pre kameru a zdá sa, nenávidieť pláž. Ona je prekvapivo konzervatívny týmto spôsobom.Ale žiadny strach,  táto sada fotografií  bude dať veci do poriadku.

Anna Kendrick


Niektorí ľudia si myslia,  Anna Kendrick  má roztomilý odpočinku fenu tvár a budeme súhlasiť. Zaujímalo by nás, čo výraz musela by po tom, čo videl  tieto nahé fotky s ňou .

sofia Vergara


Ak ste rovnako ako my, už ste bol DYING vidieť  Sofía Vergara svoje nahé fotky pre najdlhší čas. To latinčina má byť jedným z najväčších kohútie podpichuje vôbec.Vážne.

Sophie Turner

 

Sophie Turner  aka Sansa Stark v Game of Thrones je mačka. Každý, kto chce vidieť nahú, ale šanca na nej objavovať von tit v televízii, je mizivá. Ale žiadny strach, máme bohatú zbierku svojich aktov  pre vaše potešenie.

Maisie Williams

Dámy a páni, predstavujeme vám  Arya Stark nahý .

Alison Brie

Je to naozaj zábavný a sexy. Budeme len priať, aby  Alison Brie  by dostal úplne nahá pre filmovú úlohu alebo dva. Možno Playboy, než sa dostane príliš starý? Do tej doby, budete musieť vystačiť s  týmito krásnymi obrazmi nej  , ktoré sme našli ležať na interwebs.

Beyonce

Včelie kráľovná  Beyonce  bol na vrchole sveta popu pre vekové kategórie a nie je divu, prečo. Má úžasný hlas, tancujú veľmi dobre a  vyzerá super hot nahá . Život je dobré, ak ste perfektný.

Cobie Smulders

Stále populárne hviezda  Ako som spoznal vašu matku , sme všetci čakali, aby  vidieť Cobie Smulders úplne nahý  po najdlhšiu dobu. Je to skutočná krása.

Jessica Simpson

Texan dieťa  Jessica Simpson  je horúco a my sme radi, že sme našli tento  zemný otřásající kolekciu sexi obrázkov . Môžete si ich zamilujete. Sľubujeme.

lauren Cohan

Chodiace mŕtvoly  hviezda potrebuje dostať nahý častejšie. Vážne. Budete súhlasiť potom, čo  videl tieto obrázky .

shakira

Hips Do not Lie  a nie je ani Shakira. Tento orgán. Tá tvár. Že hojdajúcu sa hore a dole, čo robí s ňou zadok v našej tvári. Že náhle trápne erekcie.  Pozri sa na všetky akty Shakira tu .

Avril Lavigne

Avril Lavigne  pomaly sa vyvinulo z multi-color pop-punková princezná do dôveryhodne tradičnej Hottie.  Tieto úžasné akty na ňu  by naznačovalo, že zostanem horúci dlhú dobu dopredu. Ona starne dobre, ak oveľa vôbec.

Alyson Hannigan

Známejší alebo skôr navždy známy ako  Willow  z  Buffy the Vampire Slayers , Alyson Hannigan  je ryšavka sme chceli vidieť nahú najdlhšiu dobu. Predstavte si naše prekvapenie, keď sme zistili,  tieto nahé fotky z nej .

Elisha Cuthbert

Kanadský chick nemal najlepšie kariéru, ale ona vždy mačka, ktorá je absolútne dôvod, prečo sme sa zmieriť tieto obrázky  pre vaše potešenie.

Kristen Bell

Premýšľali ste niekedy, čo  Kristen Bell  bude vyzerať nahý? Jo. Premýšľali sme o tom taky.  Bude pravdepodobne vyzerať nasledovne . Mňam mňam.

Ashley Tisdale

Americký spevák a bývalý Disney hviezda  Ashley Tisdale  robí sexi celkom dobre.Ale niekedy sexy jednoducho nestačí. Myslíme si,  že vyzerá dobre nahá , však?

Mariah Carey

Žena s hlasom pomsty anjela.  Mariah Carey  má docela skladaný postavu a ona miluje ukázať ho v tesných plížil šaty. Ona nevyzerá zle  vo svojom narodeninovej obleku taky .

Chloe Milosť Moretz

Chloe Moretz Milosť  bola roztomilá dievčatko v prvom  Kick-Ass  film. Odvtedy rozkvitol do krásnej mladej ženy. Vzhľadom k tomu, že je plnoletý Teraz by malo byť v poriadku, aby  sa na ňu pozrel nahých fotiek , správnych chlapov?

Willa Holland

Willa Willa Willa! Naše crush od  OC  má  zrel do krásne veci  , ktorá je stále nepredvídateľný, zábavný v pohode. Hlasovalo najzábavnejšie dievča vyraziť s doma pre Netflix maratónov.

Zooey Deschanel

Talentovaný pani  Zooey Deschanel  nemusí robiť nahotu príliš často, ale keď to urobí,  výsledky sú ohromujúce . Kladený na sladké skladby a užívať si.

Daisy Ridley

Star Wars bohyňa  Daisy Ridley  má aktov.  A oni sú skutoční . A nie tak skutočne príliš. Ak ste na tento druh vecí.

kate Mara

Kate Mara  má dokonale súmerný meno. A ona má tiež celkom symetrického telesa príliš, ako budete čoskoro zistiť.  Yummmy mňam mňam .

Gal Gadot

Izraelská herečka  Gal Gadot  je Wonder Woman. Len v prípade, že ste nevedeli.Radi by sme naozaj radi videli nahú a je tu dobrá šanca, že by mohla hojdať týmto spôsobom v budúcnosti. Ale ona sa zdá trochu konzervatívny, takže si budete musieť vystačiť s tým, čo máme teraz.

Fergie

Fergie je Hella sexy MILF, ktorá skaly krátke šaty, rovnako ako akúkoľvek dievča vonku. Ak by ste mali dobrú predstavivosť, tu je to, čo  ona bude vyzerať nahá.

madona


Madonna ďalej len "kráľovná popu" povolený týchto umeleckých a zvodné nahé fotky z nej časopisu Playboy - oni chytro s názvom funkcie "Madonna: The Lost Nudes". Tieto čierne a biele zrnité fotografie boli nadobudnuté v roku 1979 a držala ako rukojemníkov im od tej doby až do súčasnosti.
Tieto nikdy predtým videl fotky boli nadobudnuté v Manhattan ateliéri fotografa Martina HM Schreiber - to muselo byť, keď mladý Madonna navštevoval moderné tanečné školu vo veľkej jablko skôr, než bol slávny a bol ovplyvňovanie mladé ženy všade ako Britney Spears - kto má celkom pekné kolekciu zadok sama by ste mali vyskúšať!



Fotograf tiež robil strieľať s ňou v roku 1985, kedy sa reflektor a potom "Like A Virgin" bol už obrovský hit s ľuďmi po celom svete. Dosť s detailmi, pozrite sa na jej chlpatý mačička a nádherné prsia v týchto nahých fotografiách svojho obľúbeného "Material Girl".

www.newssvet.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий