1

Loading...

суббота, 12 ноября 2016 г.

100 διέρρευσαν Γυμνό διασημότητα Φωτογραφίες (18+)



 


γυμνά Celebrity = φήμη, την τύχη και τη βρωμιά.
Διέρρευσαν διασημότητα γυμνές φωτογραφίες εμπνεύσει άμεση λατρεία και τη γοητεία από τις μάζες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σεξουαλικά απογοητευμένοι αρκετά για να με νοιάζει. Αυτή είναι η κατάσταση της σημερινής διασημότητες. Ειδικά αν θέλετε να πάρετε ή να μείνει διάσημος.
Μπορείτε να φανταστείτε αριστοκρατικό εικόνες όπως η Scarlett Johansson και η Μαντόνα, Μελανία Τραμπ ποζάρει γυμνή για τις φωτογραφίες; Αυτοί τουλάχιστον είχαν αυτοσεβασμό. Ωστόσο, χάρη στις υπέροχες τεχνολογικές προόδους των κινητών τηλεφώνων και τις κάμερες που έχεις ενσωματωμένο σε αυτά, τώρα είμαστε ένας πλανήτης των ανθρώπων σύλληψη κάτω-περιφέρειές τους και την αποστολή τους σε άλλους ανθρώπους.
Celebs δεν είναι διαφορετικά ... εκτός από το μικρό γεγονός ότι οι άνθρωποι θέλουν να χαράξει σε τηλέφωνά τους και να τις μοιραστούν με τον κόσμο. Έτσι που διέρρευσαν φωτογραφίες διασημοτήτων  είναι η καλύτερη;
Γυμνή διασημότητες, διέρρευσε ή άλλως, είναι παντού στις μέρες μας. Είναι το νέο πρότυπο. Η έλευση της ταινίας σεξ έχει προσθέσει ένα εντελώς άλλο στοιχείο για την ηδονοβλεπτική φύση του βλέποντας τις ζωές των διάσημων ανθρώπων.
Για πρώτη φορά, αισθάνεται σαν να μπορεί να κοιτάξει πίσω υπνοδωμάτιο πόρτες τους και να τις παρακολουθήσετε σε αυτό. Είναι εξανθρωπίζει, επίσης, διασημότητες και τους φέρνει προς τα κάτω για να μας επίπεδο διαστροφής. Όλοι μας έχουμε βυζιά και ψωλές. Μας αρέσει να καμαρώνω. Είναι φυσιολογικό!
Εκτός αυτού, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για διασημότητες για να ενισχύσει την αξία τους και να πάρει την εκτεταμένη παγκόσμια προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τη ρίψη μερικές άτακτος pics.  Σκοπίμως διέρρευσαν φωτογραφίες των γυμνών διασημότητες  είναι πιο συχνές τότε νομίζετε, παρά τις συνήθεις κατηγορητική τους ισχυρισμούς τους και θύματα θρήνους.
Ας θέσει κάποιο είδος αυθαίρετης σημασία σε αυτές τις φωτογραφίες, διότι, αφήνει το πρόσωπο αυτό, μερικοί άνθρωποι παίρνουν ιδιωτικές εικόνες που διέρρευσαν και αφού έχουμε σταματήσει gawping σε σάρκα τους, αναρωτιόμαστε ποιος στο διάολο είναι.
Και έτσι, αποφασίσαμε να έρθει με μια λίστα με τα  πιο «σημαντικές» ή καλύτερα διαρρεύσει ποτέ φωτογραφίες προσωπικοτήτων όλων των εποχών.

Καλώς ήρθατε στην άθλια World of Nude Celebrity Pics ...

Οι διέρρευσαν φωτογραφίες σε αυτό και άλλες σελίδες, εκτείνονται σε πάνω από μια δεκαετία. Αυτό το βρώμικο υπόθεση της γυμνό φωτογραφίες διασημοτήτων έχει αρχίσει εδώ και αρκετό διάστημα. Πολλές από τις διασημότητες στη λίστα μας είχαν φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σε διάφορα χρονικά σημεία.Ωστόσο, δύο αξιοσημείωτα γεγονότα είχαν ως αποτέλεσμα μια χιονοστιβάδα γυμνά.
Το 2010, ένας χάκερ που ονομάζεται  Αντζελίνα Τζολί  hacked τον τρόπο του στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλών celebs. Ήταν υπεύθυνος για την Τζένιφερ Ανιστον ,  Νάταλι Πόρτμαν   και διαρροές φωτογραφιών Jennifer Lopez.Μετά από αυτό που συνέβη, πολλές άλλες φωτογραφίες από διάφορα άλλα εξέχοντα διασημότητες όπως η  Αλάνα Blanchard  ξεκίνησε trickling σε απευθείας σύνδεση.
Μετά από ένα χρόνο, ο βόμβος πέθανε κάτω σε μια αργή βουητό .. μέχρι το  Γενάρη του 2017 , όταν ό, τι είναι τώρα ονομάζεται  «Η Fappening»  συνέβη. Μια μαζική της Apple iCloud hack αποτέλεσμα εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες συστηματικά κλαπεί και φορτώθηκε σε απευθείας σύνδεση. Αυτό που εμπλέκονται πάνω από 80 διασημότητες, σχεδόν όλοι τους γυναίκες.
Αυτό ήταν μακράν η  πιο σημαντική σκάνδαλο γυμνή celeb φωτογραφία  στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν τόσο πολλές εικόνες από τόσες πολλές διασημότητες ταυτόχρονα αποκάλυψε και δημοσιεύτηκε / επαναδημοσιευτεί σε κάθε γωνιά του διαδικτύου. Αυτό άλλαξε τα πάντα και εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με το ηλεκτρονικό απόρρητο.
Αλλά αρκετά ιστορία για τώρα ... ας ξεκινήσουμε!
Σε αυτόν τον κατάλογο θα βρείτε μερικές από τις συνήθεις υπόπτους (είμαστε σε κοιτάζω Vanessa Hudgens) και πολλές άλλες διασημότητες που κυμαίνονται από την κορυφή του Hollywood A-listers να  ποιος-είναι-αυτό-που-φαίνεται-πολύ-γνωστά-wait- είναι-που-στην-εν-show-σκατά-i-ΑΔΥΝΑΤΟΣ-θυμηθείτε-τώρα .

Ke $ ha


Ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία, όταν εικόνες που διέρρευσαν από μια διασημότητα και ο καθένας ήθελε ενεργά ότι δεν τους είχε δει. Ke $ ha εμφανίστηκε καλύπτονται στην αγάπη-σάλτσα κάποιου και ο καθένας αισθάνθηκε λίγο ναυτία. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά γυμνό διαρροές σε μια στιγμή. Παίρνει καλύτερα από εδώ και πέρα, μας εμπιστεύονται.

Hayley Williams


Υπάρχει κάτι σχετικά με βιαστές, RnB και ποπ τραγουδιστές που σας κάνουν να υποθέσουμε ότι είναι βρώμικο χοίρων. Ωστόσο, τα ευαίσθητα λουλούδια emo όπως Paramore  τραγουδίστρια  Hayley Williams  ήταν λίγο μεγαλύτερη έκπληξη όταν "κατά λάθος έγραψε" boobies της σε όλους. Αν είστε σε rock and roll κορίτσια με μια άκρη emo / σκηνή,  ελέγξτε σέξι φωτογραφίες Hayley Williams μας .

Snooki


Εικόνες από το  τέρας Snooki  είχαν εξαπολύσει το 2010 σε κάποια ιστοσελίδα που ισχυρίζονται ότι έχουν πραγματική γυμνά του πλάσματος Snooki  αν συμφωνείτε να τα αγοράσουν . Και, στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2012, ορισμένοι αυτο-shot φωτογραφίες της κάμερας ελήφθησαν του θηρίου Snooki σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.
Έδειξαν ότι φορώντας μια λευκή ρόμπα και να κάθεται σε μια καρέκλα, ενώ αναβοσβήνει εκπληκτικά καθαρό κόλπο της στην κάμερα. Ενδιαφέρων. Με την ευκαιρία, δεν υπάρχουν χωρίς λογοκρισία nude τόπλες φωτογραφίες της Snooki τέρας σε απευθείας σύνδεση. Ναι, είναι όλα λογοκρίνεται. Πόσο θλιβερό.

 

Miley Cyrus


Miley Cyrus  ήταν ενδιαφέρει μόνο να προ-εφηβική ηλικία, αλλά στη συνέχεια, μετά την διαρροή της μερικές φωτογραφίες, που μεταμορφώνεται σε μια πραγματική διασημότητα. Η εικόνα στα αριστερά δείχνει Miley γυμνός σε μια μπανιέρα? λέξη έχει ότι ήταν μια ιδιωτική σειρά φωτογραφιών για Liam Hemsworth, τον αρραβωνιαστικό της. Η εικόνα στα δεξιά είναι διάσημο στο διαδίκτυο? που υποτίθεται ότι δείχνει Miley λαμβάνοντας ένα γυμνό αυτο-shot, ενώ σε ένα ξενοδοχείο της Μαδρίτης.
«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι legit αλλά δεν υπάρχει τρόπος του να καταρρίψει είτε. Πιστέψτε ό, τι θέλετε. Miley τότε μεγάλωσε, έκοψε τα μαλλιά της μικρής, πήγε ξανθιά και άλλαξε τελείως την εικόνα της. Άρχισε να πάρει nekkid πολλά περισσότερα. Εδώ είναι μια συλλογή από  όλα τα πραγματικά nude pics Miley Cyrus έχουμε συλλέξει  όλα αυτά τα χρόνια.

Adrienne Bailon


Adrienne Bailon  πρωταγωνίστησε σε κάποιο μουσικό κανάλι Disney που ονομάζεται Τα κορίτσια τσιτάχ και χρονολογείται Rob Kardashian. Φορούσε επίσης δεν εσώρουχα και  έλαμψε καβάλο της στο δημόσιο  για το κόκκινο χαλί. Πέρα από αυτό, κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά αυτό που κάνει.  Ω ναι, για τα γυμνά .Διέρρευσε το 2008, αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν Bailon εσωρούχων και έδειξε πισινό της σε πλήρη δόξα. Είναι πολύ περήφανος γι 'αυτό.

Trina

Ένας ράπερ και το μοντέλο από το Μαϊάμι, γυμνές φωτογραφίες Trina είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο Μάρτιος 2010 μετά από κάποιο μάγκα «hacked» κινητό της. Μάλλον ήμερο πράγματα σε σχέση με ορισμένες από τις άλλες διαρροές.

Heather Morris


Glee  ηθοποιός Heather Morris πήρε μερικά αυτο-shot εικόνες κινητό τηλέφωνο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2012. Μερικές από τις εικόνες δείχνουν φορώντας μια στολή Britney Spears στιλ και υπήρχαν αρκετά γυμνά πλήρη μετωπική της πάρα πολύ. Ωραίο πρότυπο βανίλια γυμνό διαρροές. Τίποτα kinky.

Ζωή Καζάν

Μπορεί να μην ξέρετε ποιος  Ζωή Καζάν  είναι και αυτό είναι εντάξει. Εμείς δεν κάναμε και έπρεπε να της google όταν υπέροχη γυμνά της διέρρευσαν στο διαδίκτυο.Είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός. Αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για τώρα.  Τώρα πάω να δω διέρρευσαν φωτογραφίες της εδώ .

Kelli Garner

Kelli Garner  έχει ένα καταπληκτικό σώμα. Είναι σαν μια πιο ευέλικτη Christina Hendricks, αλλά με εξίσου μεγάλη boobies. Τώρα αν αυτό δεν είναι εκπληκτικό, δεν ξέρουμε τι είναι. Ω ναι, αυτή είναι, επίσης, ένας Αμερικανός ηθοποιός ... αν αυτό έχει σημασία.  Έχουμε γυμνή φωτογραφίες της εδώ  και είναι λαμπρή.

Αλάνα Blanchard γυμνό

Η πιο σέξι θηλυκό surfer όλων των εποχών είναι τα χέρια προς τα κάτω,  Αλάνα Blanchard . Αυτή είναι πάντα φαινόταν καταπληκτική με μπικίνι και χαριτωμένο μικρό σορτς Βραζιλία που επιδεικνύουν μισή λεία της.  Τώρα θα πάρετε για να δει γυμνή . Δεν είναι η ζωή υπέροχο;

Leven Rambin

Μια hottie στην τηλεοπτική σειρά Terminator, γυμνές φωτογραφίες της  Leven Rambin  διέρρευσαν στο διαδίκτυο το 2014. Είναι  ακριβώς τόπλες selfie των καθρέφτη  αλλά είναι ακόμα ζεστό, ζεστό, ζεστό.

Vida Guerra γυμνό

Υπάρχουν πιθανώς πιο στρινγκ εικόνες και πλάνα λάφυρα της  Vida Guerra  online τότε ότι από κάθε άλλη γυναίκα στη ζωή. Αυτή η κουβανική-γεννημένος Αμερικανός πρότυπο γοητείας είναι διάσημη για πισινό της και  διέρρευσαν φωτογραφίες της δεν θα απογοητεύσει . Είναι εντελώς γυμνός και υπάρχει ακόμη και ένα πλάνο με χιτώνιο. Ουάου.

Shiri Appleby

Έχουμε περιμένει για αυτό για ένα αιματηρό μεγάλο χρονικό διάστημα. Γνωστός για το παιχνίδι Liz Parker σε  Roswell  τηλεοπτικές σειρές,  Shiri Appleby  είναι χαριτωμένη και αξιαγάπητη. Ο καθένας έχει να μας υποκλοπών για γυμνά της για μεγάλο χρονικό διάστημα και  REAL φωτογραφίες της τελικά διέρρευσε στο διαδίκτυο  το 2014. Είναι βαρετό, αλλά καλύτερα από το τίποτα λέμε!

πρίγκιπας Χάρι


Διέρρευσαν φωτογραφίες κινητό τηλέφωνο χτύπησε το διαδίκτυο στην Αύγουστος 2012 δείχνει  πρίγκιπας Χάρι έχει κάποια γυμνός διασκέδαση με μερικά κορίτσια στο Λας Βέγκας. Προφανώς έπαιζαν μπιλιάρδο ταινία ή κάτι ηλίθιο. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ενοχλητικό, αλλά άλλοι πιστεύουν πραγματικά ότι θα πρέπει να επιτρέπεται να έχουν κάποια διασκέδαση σέξι χρόνο με πολλαπλές babes γκρούπι. Το σεξ είναι καλό για έναν νεαρό άνδρα! Άφησε τον ήσυχο!

Renee Olstead


Μπορεί να μην έχετε ακούσει για Renee Olstead, αλλά αυτή είναι μια τραγουδίστρια και ηθοποιός ο οποίος ενήργησε  The Secret Life of the American Teenager , ένα θαμπό ΗΠΑ έφηβος δράμα. Έχει κάνει αυτή τη λίστα, επειδή αυτή είναι η πρώτη διασημότητα να βάλει πραγματικά μια μικρή προσπάθεια σε nudey ασφαλίσει της.Διαρρεύσει Μάρτιο 2011, Olstead πήγε από το να είναι μια κάπως, κανείς δεν σε μια γυναίκα που όλοι θαύμαζαν, έστω και για λίγο. Θέλετε να μάθετε γιατί είναι ακόμα σε αυτή τη λίστα;  Ρίξτε μια ματιά σε γυμνά της τώρα.
Ενώ η Renee είναι ένα σύνολο πόρνη στην παραπάνω εικόνα, αυτή είναι πραγματικά μια  απίστευτα όμορφη κοκκινομάλλα  με ένα καταπληκτικό σώμα.  Σας συνιστούμε να  κάνετε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες σέξι φωτογραφίες . Δεν γυμνά αυτή τη φορά, αλλά ακόμα δεν είναι ασφαλές προς εργασία λόγω λαχταριστά διάσπαση και curvy περισπασμούς.

Cassie Ventura


Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτή την κυρία εκτός από το ότι αυτή είναι μια R & B τραγουδίστρια κάποιου είδους στις ΗΠΑ. Εμφανίστηκε σε κάποια κουτσός ταινία για το χορό του δρόμου ( Step Up 2 ) και που προφανώς αρέσει να τη λήψη φωτογραφιών του εαυτού της γυμνό. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αυτή είναι το ήμισυ των Φιλιππίνων και το μισό Αφροαμερικανός / Μεξικού.

 

Εβάνα Lynch

Ίσως να αναρωτιέστε, ο οποίος είναι στο διάολο είναι αυτό Lassie;  Εβάνα Λιντς είναι η γκόμενα που ήταν σε όλες τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Είναι νέοι, χαριτωμένα και ταλαντούχοι κάπως. Αυτό μας κάνει να χαρούμε να  δούμε γυμνή φωτογραφίες της.

Mary Elizabeth Winstead

Διάσημος για το έργο της στο  Scott Pilgrim εναντίον του Παγκόσμιου  και  τελικός προορισμός 3 , Winstead ήταν αρκετά τσαντισμένος όταν nude pics της διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Αυτά hipster-ish pics  δείχνουν γυμνή σε έναν καναπέ  , ενώ ψάχνει εντελώς σκεπτικός και δροσερό. Μοιάζουν λίγο επιτηδευμένο, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι αυτή είναι μια hottie.

Lea Michele

Ένα από τα κορυφαία κορίτσια από  Glee ,  Lea Michele  είναι ένας τραγουδιστής και όλα γύρω πολυτάλαντη γκόμενα. Αν έχετε ποτέ ήθελε να δει γυμνή,  αυτά διέρρευσαν φωτογραφίες θα κάνει πιθανότατα την ημέρα σας . Ο Ντάουνερ είναι ότι οι πραγματικές φωτογραφίες δεν δείχνουν το πρόσωπό του Michele ώστε να μην μπορούν να επαληθευθούν  100%  , αλλά έχουμε ακούσει κάποιες αναφορές ότι είναι όντως πραγματικό.

Winona Ryder

Είναι freaking χρόνο Winona! Είναι ο αδιαμφισβήτητος pixie βασίλισσα των  90s , το αγαπημένο μας δεκαετία. Γυμνές φωτογραφίες που δείχνουν την πλήρη πλάνα της βυζιά Winona που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από έναν χάκερ και  μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.  Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αν οι εικόνες επαληθεύονται. Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το μόνο που έχουμε, αλλά θα σας ενημερώσουμε αν υπάρχουν περισσότερες εικόνες εμφανίζονται.

Sarah Shahi

Περσικό πριγκίπισσα  Sarah Shahi  εξελίχθηκε από μια μαζορέτα Ντάλας Cowboy και  Maxim  αγαπημένο περιοδικό σε μια ηθοποιός. Έχει κάνει πολύ καλά για τον εαυτό της και  αγαπάμε το πώς κοιτάζει γυμνή ! Αυτά διαρρεύσει selfie των δείχνουν Shahi λαμβάνοντας πολλές φωτογραφίες από τον εαυτό της, χρησιμοποιώντας έναν καθρέφτη. Αυτή φαίνεται να σκέφτεται πισινό της είναι φοβερό και πιστεύουμε τόσο πολύ.

Teresa Palmer

Aussie ηθοποιός  Teresa Palmer  είναι όμορφο. Διέρρευσαν φωτογραφίες της δείχνουν την ψύξη έξω γυμνός  με έναν πρώην φίλο της. Έχει μια πολύ καλή φωτογραφική μηχανή, διότι ορισμένες από τις εικόνες στο σύνολο δούμε πραγματικά το περιοδικό ποιότητας. Πρέπει να είναι τρομερό να κάνεις παρέα με μια όμορφη γυναίκα όπως Palmer. Μπορούμε μόνο να ονειρεύονται!

Keke Palmer

Keke Palmer  είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής με το σώμα bangin ». Διέρρευσαν φωτογραφίες της είναι λίγοι σε αριθμό, αλλά εντελώς legit: να δείξει το πρόσωπό της και γεμάτο σώμα με τα ίδια ακριβώς τατουάζ στο σώμα της. Awesome. Δείτε όλα τα γυμνά της εδώ .

Kate Bosworth

Μια εντελώς φυσική ομορφιά, αγαπάμε  αυτά τα γυμνά της  Kate Bosworth . Θα της δείξω χωρίς μακιγιάζ και αυτή φαίνεται εντυπωσιακό με κάθε τρόπο. Οι εικόνες δείχνουν την χαλάρωση γύρω στο κρεβάτι λήψη selfie των και φωτογραφίες του πισινό / καβάλο της. Φανταστείτε να ξυπνάτε δίπλα σε αυτό το υπόδειγμα που περιλαμβάνεται στο κρεβάτι!

Cat Deeley

Γυμνές φωτογραφίες της αγγλικής τηλεόρασης παρουσιαστής  Cat Deeley διέρρευσαν στο διαδίκτυο το Σεπτέμβριο του 2014. Έχει περάσει πολύ καιρό. Εάν είστε ένας ανεμιστήρας Deeley,  διέρρευσαν φωτογραφίες της δεν θα απογοητεύσει . Είναι όχι μόνο ταλαντούχος, αλλά όμορφη!

Hannah Davis

Μοντέλο μαγιό  Hannah Davis  είναι ένα hottie και το ξέρει. Δεν έχετε ιδέα ποιος είναι; Είναι στο εξώφυλλο του 2015  Sports Illustrated μαγιό θέμα  και αυτή είναι, επίσης, στο  DirectTV  εμπορικό με ένα άλογο μιλάμε. Lol. Πριν ξεκινήσετε googling για αυτό,  ελέγξτε έξω διέρρευσαν φωτογραφίες της σε αυτή τη συλλογή .

Erin Heatherton

Φακίδα αντιμετώπισε  Erin Heatherton  είναι χαριτωμένο. Του πρώην  της Victoria Secret Άγγελος  είναι εξαιρετικά ζεστό και διέρρευσε γυμνά κινητό της δείξει το γυμνό κορμί της σε όλα τα είδη των γωνιών και πόζες. Αυτές είναι οι πραγματικές γυμνά που δείχνουν τόσο το σώμα όσο και το πρόσωπό της. Δεν ψεύτικα πράγματα εδώ.Μπορείτε να  δείτε  όλα τα γυμνά Heatherton σε αυτό το άλμπουμ .

Emily Browning

Θυμηθείτε το προβάδισμα hottie σε Sucker Punch; Ναι, αυτό είναι  Emily Browning . Όπως Teresa Palmer, τους συναδέλφους Αυστραλός ηθοποιός της, διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Emily  είναι πολύ ωραία. Δείχνουν γυμνή, ηλιοκαμένο και χαλαρή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Είναι φρέσκο-που αντιμετωπίζουν, make-up δωρεάν και  απολύτως  όμορφο. Μοιάζει σαν ένα διασκεδαστικό γκόμενα να κρεμάσει έξω με.

Brie Larson

Εμείς ειλικρινά δεν περίμενα ηθοποιός  Brie Larson  να φαίνονται τόσο καλά γυμνός. Γυμνά της ξεπέρασε πλήρως τις προσδοκίες μας με κάθε τρόπο. Ξέρουμε ότι είναι ζεστό. Αλλά δεν είναι τόσο ζεστό.  Ρίξτε μια ματιά εδώ  για το πλήρες σύνολο και να δείτε για τον εαυτό σας. Yummy, yum yum.

Μπριάνα'Εβιγκαν

Επαγγελματίας χορεύτρια / ηθοποιό  Μπριάνα'Εβιγκαν  έχει μια τεντωμένη, σφιχτό hardbody που μοιάζει καταπληκτικά όταν χορεύει. Μπορεί να έχετε δει στις Step Up  ταινίες. Ή όχι. Εμείς δεν σας κατηγορώ.  Δείτε όλα τα Μπριάνα'Εβιγκαν διέρρευσαν φωτογραφίες εδώ . Δεν υπάρχουν πολλά, αλλά είναι καλά αξίζει τον κόπο.

Άνναλιν Μακκόρντ

Αυθάδης και σαγηνευτικό με κάθε τρόπο,  διέρρευσε γυμνά Άνναλιν Μακκόρντ του  είναι αρκετά ζεστό. Το  90210  ηθοποιός έχει μια μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες. Selfie των Mirror, γυμνό πλάνα παραλία, λεία pics, selfie των μπανιέρα ... .. εσείς το όνομα, αυτή είναι το πήρα. Υπάρχουν ακόμη και εξάπλωση closeups της vagoo της. Πω πω.

Aly Michalka

Aly Michalka  είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός σε παραστάσεις όπως η  Easy A , Hellcats  και  Phil του μέλλοντος . Έχουμε πραγματικά δει ποτέ κάποιο από αυτά, αλλά αυτό δεν μας σταματήσει από το να  απολαμβάνει διαρρεύσει γυμνά της .Στενά γίνεται selfie των σε ζεστό ατμοσφαιρικό φωτισμό είναι πάντα μια χαρά να δούμε.

Chloe Dykstra

Chloe Dykstra  είναι στο διαδίκτυο γνωστή ως η βασίλισσα των geeks. Γράφει για τα βιντεοπαιχνίδια, cosplays και μοντελοποίηση. Ενώ αυτή είναι μια συνολική z-Lister, που είναι σε αυτή τη λίστα γιατί είναι χαριτωμένο και  γυμνά της είναι πραγματικά φοβερό .

Λίλι Σομπιέσκι

Leelee  Sobieski  χρησιμοποιείται για να είναι γνωστή για μοιάζοντας Helen Hunt και εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μοιάζει με κυνήγι, αλλά ίσως με λίγο πιο Diane Kruger ρίχνονται μέσα, όπως αυτή των ηλικιών. Γυμνές φωτογραφίες της είναι sorta αστείο επειδή είναι πραγματικά κακής ποιότητας φωτογραφίες. Αυτή πρέπει να έχουν μια κακή κάμερα ή ίσως κάποιο είδος της δροσερό hipster φίλτρο; Δείτε και μόνοι σας.  Ελέγξτε ζεστό το σώμα Sobieski είναι εδώ .

Jessica Brown-Findlay

Αγγλική ηθοποιός  Jessica Brown-Findlay  είναι μια κυρία στο  Downton Abbey  , αλλά αυτή είναι πιο ανεπιφύλακτη στο πρόσωπο  , όπως αυτά που διέρρευσαν εικόνες θα αποκαλύψουν . Μας αρέσει αυτή η γυναίκα. Και θα πρέπει επίσης.Έχει μεγάλες δυνατότητες να είναι ένα αστέρι.

Doutzen Kroes

Την ξέρεις ως ένα από τα πιο καυτά ποτέ της Victoria Secret Άγγελος.  Doutzen Kroes  είναι ένα ολλανδικό μοντέλο που είναι πλούσια, όμορφη και πραγματικά ένα πολύ ωραίο πρόσωπο (αν παρακολουθήσετε συνεντεύξεις της). Είναι στη λίστα μας από τα αγαπημένα φανταστικού BFFs γιατί είναι τόσο ωραία.  Δείτε όλα τα διέρρευσαν φωτογραφίες της εδώ .

bar Refaeli

Ισραηλινή supermodel  Bar Refaeli  φαίνεται καλό σε σχεδόν τίποτα. Εσώρουχα, μπικίνι, t-shirts και τζιν ... αλλά φαίνεται καλύτερα γυμνή.  Έχουμε διέρρευσαν φωτογραφίες της  και είναι αρκετά κακό.

Melissa Benoist

Η ωραιότερη όλων των  Glee  ηθοποιούς (κατά τη γνώμη μας),  Melissa Benoist είναι μια θαυμάσια ταλαντούχο άτομο και  γυμνές φωτογραφίες της είναι απίστευτα ζεστό . Κάνει σχεδόν όλους τους άλλους σε αυτόν τον κατάλογο φαίνονται ήμερο σε σύγκριση.

Megan Boone

Ηθοποιός  Megan Boone  αστέρια σε μια εκπομπή που ονομάζεται  μαύρη λίστα . Αν δεν το έχετε δει, μην ανησυχείτε ... δεν έχουμε πάρα πολύ. Αλλά αν θέλετε να δείτε γυμνό, της  πάνω από το κεφάλι αυτό το άλμπουμ τώρα .

Krysten Ritter

Krysten Ritter  ήταν στο  Breaking Bad , ίσως η καλύτερη τηλεοπτική σειρά κάθε γίνει. Yup, ήταν φίλη του Ιεσσαί. Αυτός που υπερβολική δόση στο κρεβάτι. Γυμνά Ritter φαίνεται να είναι πραγματική και να της δείξει τη λήψη φωτογραφιών του εαυτού της. Αυτή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα γοητευμένος με  καλά ξυρισμένο καβάλο της , αν κρίνουμε από το πλήθος των φωτογραφιών του.

Kelly Brook

Αγγλικό μοντέλο αίγλη και το θρυλικό hottie  Kelly Brook  έχει πάρει γυμνό πολλές φορές σε περιοδικά, έτσι δεν είναι έκπληξη να δούμε διέρρευσαν φωτογραφίες το κινητό της στο διαδίκτυο, καθώς και. Μας αρέσει πραγματικά αυτά τα γυμνά καλύτερα από ό, τι τα πράγματα περιοδικό της, γιατί  αυτοί είναι θερμότερος, ανέγγιχτη και πιο πραγματικό . Πολλά, πολλά selfie των προσεκτικά σχεδιασμένα για να αναδείξουν γιγαντιαία βυζιά της, πολλοί από αυτούς που δείχνουν Brook με λίγη ή καθόλου μακιγιάζ. Πολύ ζεστό.  Δείτε τα όλα εδώ!

Hilary Duff

Αγαπάμε  Hilary Duff . Είναι μικροκαμωμένη, σέξι και γοητευτική. Southern Rock κορίτσια.  Οι διέρρευσαν φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο  δεν δείχνουν το πρόσωπό της? δείχνουν μόνο πολλαπλές εικόνες ενός untrimmed καβάλο και μερικά πλάνα POV boob.

Aubrey Plaza

Αν σας αρέσει η ανέκφραστη σαρκαστική κορίτσια που απολαμβάνουν την προσβολή σας σε κάθε στροφή, θα λατρέψετε Aubrey Plaza από  Parks and Recreation .Υπάρχουν  τρεις διέρρευσαν φωτογραφίες του Aubrey Plaza  και όλοι τους είναι από τη μέση και κάτω της πισινό και καβάλο της. Ακόμα εντελώς fappable.Υπάρχουν φήμες για ένα καυτό βίντεο εκεί έξω, καθώς ..

Hope Solo

Τρομακτικό.  Διέρρευσαν φωτογραφίες Hope Solo είναι  πραγματικά επιθετικό και-σας-πρόσωπο. Των γυναικών των ΗΠΑ ποδοσφαίρου τερματοφύλακας δεν κτύπησε γύρω από το θάμνο και γυμνά της αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι. Selfie των καθρέφτη με τα πόδια εξάπλωση και πολλαπλές ακραία closeups του της γενειοφόρου αχιβάδα; Ήταν πάρα πολύ για εμάς. Αλλά ίσως να αρέσει.

Lizzy Caplan

Εκκεντρικά, σέξι  Lizzy Caplan  είναι η βασίλισσα της αμήχανη σεξουαλικότητα.Είναι σαν μια πιο σέξι Zoey Deschanel. Διέρρευσαν φωτογραφίες Caplan ήταν πολύ ωραία επίσης. Πολλά από τα selfie των, φωτογραφίες από κάποια μάγκα που πηγαίνει κάτω πάνω της και βυζιά, βυζιά, βυζιά. Να είστε ευγνώμων  θα έχετε να δείτε ένα δροσερό γκόμενα σαν αυτό γυμνή .

λίμνη Bell

Λίμνη Bell  έχει πιθανότατα ένα από τα καλύτερα all-φυσικό φορείς όλων των διαρρεύσει celebs που έχουμε δει μέχρι τώρα. Είναι αδύνατος με μεγάλο φυσικό mammaries που είναι τέλεια διαμορφωμένο. Είναι επίσης απίστευτα όμορφη χωρίς μακιγιάζ. Ο σύζυγός της είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στη γη. Ποιος δεν θα λατρέψετε αυτή τη γυναίκα;  Απλά ρίξτε μια ματιά σε φωτογραφίες της  και ζηλεύουν τον άνθρωπο που πηγαίνει στο κρεβάτι με αυτό κάθε βράδυ. Μια θεά!

Rachel Nichols

Γκόμενα Rachel Nichols ήταν η εκπληκτική κοκκινομάλλα σκληρή κορίτσι στις  GI Joe ταινίες. Διέρρευσαν φωτογραφίες της αποτελείται από selfie των και ως επί το πλείστον κινητό τηλέφωνο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από κάποιον άλλο.Κάποιος που πήρε για να δει γυμνή στο πρόσωπο. Πόσο τυχεροί.  Εδώ είναι το πλήρες σύνολο των pics ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να τρέχουν τα σάλια .

Κιμ Καρντάσιαν

Είμαστε πραγματικά αρκετά σοκαρισμένος ότι υπάρχει μόνο ένα διέρρευσε εικόνα κινητό τηλέφωνο της  Kim Kardashian  από το hack iCloud. Μία εικόνα. Αυτή η γυναίκα πιθανότατα παίρνει χίλιες selfie των σε μια μέρα, έτσι περιμέναμε πολλά περισσότερα. Αλλά ο φόβος όχι, έχουμε σκάψει γύρω και βρήκε ένα πολύ περισσότερες φωτογραφίες. Εδώ είναι μια συλλογή που δείχνει  όλα τα Kim Kardashian nude pics εκεί έξω .

Jennette McCurdy

iCarly  ηθοποιός Jennette McCurdy μεγάλωσε στην τηλεόραση, που λήγουν από ένα ωραίο παιδί σε μια καυτή γυναίκα. Τώρα που έχει μετατραπεί 18, ο καθένας ψάχνει για nude pics της, γιατί αυτό είναι ακριβώς το φυσικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε σε αυτό το άρρωστο κόσμο. Βρήκαμε  μια σειρά από διέρρευσαν φωτογραφίες της εδώ . Ρίξτε μια ματιά και να έχουν μια καλή μέρα.

Μπέκα Tobin

Glee  ηθοποιός Μπέκα Tobin θέλει να δει τον εαυτό της γυμνό και δεν ντρέπεται για αυτό. Όταν  γυμνές φωτογραφίες της  διέρρευσαν, που πήρε το καλό διασκελισμό και δεν είχε καν πάρει ανάποδες. Καλούς τρόπους. Μας αρέσει.

Candice Swanepoel

Ποιος δεν έχει φανταζόταν σχετικά με αυτή τη γυναίκα σε κάποιο σημείο στο χρόνο;Πιθανώς η μεγαλύτερη ποτέ  της Victoria Secret  άγγελος ( συγγνώμη Adriana ), Candice Swanepoel  είναι ξανθιά, όμορφη και τέλεια. Είναι πραγματικά αδύνατο να βρεθεί μια κακή εικόνα αυτού μωρό - πιστέψτε μας, έχουμε δοκιμάσει. Διέρρευσαν φωτογραφίες της δείχνουν γυμνό καβάλο και πισινό της. Ρίξτε μια ματιά σε  όλα τα γυμνά Candice Swanepoel σε αυτή τη συλλογή . Έχουμε συμπεριλάβει κάποια από τα έργα του περιοδικού της και paparrazi πυροβολισμούς.

Gabrielle Ένωσης

Γυμνά Gabrielle Ένωσης  ελήφθησαν αρχικά για τα μάτια του συζύγου της Ντουέιν Γουέιντ. Είχαν διαρρεύσει ως μέρος του hack iCloud και αυτές οι εικόνες είναι μεγάλες. Πολλά από τα selfie των καθρέφτη, πυροβολισμούς εσώρουχα, βυζιά, πισινό και να μιλήσουμε μαξιλάρι. Ένωση είναι όμορφη και δεν φοβάται να το μοιραστώ!

Yvonne Strahovski

Τι κάνει το Aussie κορίτσια τόσο ζεστό; Έχουμε δει Teresa Palmer και η Emily Browningnaked μέχρι στιγμής. Τώρα μπορείτε να πάρετε για να δείτε Yvonne Strahovski γυμνό. Ένα σύνολο διέρρευσαν φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι είναι εκείνη του Strahovski.  Δείτε τα όλα εδώ  και να αποφασίσει για τον εαυτό σας.

Μέγκαν Καλή

Έχουμε την ξέρουν ως την φίλη του Ron Burgundy σε  Anchorman 2  (ότι ήταν ξεκαρδιστική). Ξέρετε Μέγκαν Καλό είναι ζεστό. Έχετε δει. Είναι πραγματικά κρίμα δεν υπήρχαν και πολλά nudies, αλλά  αυτό που έχουμε σε αυτό το σύνολο  είναι όλα τα πραγματικά φωτογραφίες και καυτές ζεστό.

Jenny McCarthy

Pin-up θρύλο της δεκαετίας του '90, η Jenny McCarthy έχει fapped να με τόσους πολλούς ανθρώπους από τότε που οι interwebs απογειώθηκε. Έχει κάνει γυμνή φωτογραφήσεις σε περιοδικά, έτσι ώστε να έχετε δει γυμνή (ή όχι). Αλλά διαρρεύσει γυμνά της δεν θα απογοητεύσει, καθώς και.  Μεγάλη συλλογή αξιοθαύμαστη selfie των και φωτογραφίες τρίτο πρόσωπο  που δείχνει τα πάντα? βυζιά, Fanny και ακόμη και τα στήθη της ανώνυμος τους φίλους της. Αξίζει μια ματιά.

Αριάνα Γράντε

Ariana Grande  φαίνεται τόσο νέος. Και αθώα. Είναι ίσως ένα από τα πιο έψαξε για διασημότητες σε απευθείας σύνδεση, επειδή ο καθένας και ο σκύλος τους θέλει να δει γυμνή. Εμείς πραγματικά δεν το πάρει γιατί δεν έχουν πραγματικά ένα φοβερό σχήμα (ακόμα κι αν πισινό της είναι χαριτωμένο). Αλλά εμείς δεν κρίνουμε. Εδώ είναι μερικοί  δήθεν διέρρευσαν φωτογραφίες της Ariana . Θα μπορούσε να είναι της, δεν θα μπορούσε. Αλλά έχει σημασία;

Amber Heard

Amber Heard  είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός με τα πιο σαγηνευτικά selfie των.Της απόλυτα φλερτάρει με την κάμερα. Κανείς δεν κάνει ένα  come-σκατά-μου φαίνονται καλύτερα. Κανείς. Περίοδος. Διαρρεύσει γυμνά της είναι ως επί το πλείστον υψηλής ειδίκευσης selfie των, μερικά από τα οποία ήταν προφανώς προορίζονται για τον Johnny Depp. Κορίτσια, εάν στέλνετε εικόνες για παιδιά που σας αρέσει, να μάθουν από αυτή τη γυναίκα.  Κάντε κλικ για να δείτε το πλήρες σύνολο των διέρρευσαν γυμνά Amber Heard .

Kirsten Dunst

Εμείς ποτέ δεν ήξερε Kirsten Dunst είχε διασκέδαση σακούλες όπως αυτό. Είναι αυτό η πραγματική ζωή; Τι είναι αυτό;  ματιά σε αυτά τα Chi-Chis . Ουάου. Το μόνο απογοητευτικό πράγμα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά διέρρευσαν φωτογραφίες του Dunst. Θα ήθελα σίγουρα να δείτε περισσότερα. Θέλει να κάνει κάποια arty-farty γυμνό mag πυροβολούν ASAP.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Όπως Λίμνη Bell, Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει μια εκπληκτική all-φυσικό σώμα με Hooters που είναι τέλεια σχεδιασμένο για να γαργαλάω. Εμείς δεν μπορούσε να σταματήσει κοιτάζοντας  όλα διέρρευσαν φωτογραφίες της Emily  , γιατί ρόπτρα της είναι ακριβώς έξω από αυτόν τον κόσμο. Εδώ είναι η τελειότητα. Και είναι όλα τα φυσικά. Τίποτα τεχνητά σε αυτή τη γυναίκα και το αγαπάμε.

Victoria Δικαιοσύνης

Όταν γυμνά Victoria Δικαιοσύνης διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αρνήθηκε ότι ήταν πραγματική και είπε ότι ήταν προϊόντα απομίμησης. Τότε γύρισε και πήρε αναστατωμένος, κάπως επιβεβαιώνοντας ότι ήταν πραγματική. Που σίγουρα φαινόταν πραγματικό αρκετά για εμάς. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί είναι αναστατωμένος όμως. Είναι μια όμορφη, ισχυρή, ανεξάρτητη γυναίκα που μοιάζει υγιής, καλά προσαρμοσμένο και πανέμορφο γυμνό. Αυτή θα πρέπει να είναι γυμνό πιο συχνά. Ίσως μια γυμνή φωτογράφηση FHM στο εγγύς μέλλον; Κάποιος μπορεί μόνο να ελπίζουμε.  Psssh ... δείτε όλα διέρρευσαν φωτογραφίες Βικτώριας εδώ .

Hayden Panettiere

Ας το παραδεχτούμε, όλοι είχαμε ένα φλερτ με  τον Hayden Panettiere  όταν ήταν μαζορέτα στην  Ηρώων . Είναι ακόμα όμορφη, μικροκαμωμένη και ο καθένας ελπίζει και προσεύχεται για ένα σεξ-ταινία που ίσως ποτέ δεν θα εμφανιστούν γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το είδος. Να μην είναι θλιβερή.  Τουλάχιστον έχουμε αυτές τις φωτογραφίες .

Rosie Huntington-Whiteley

Ξέρετε πιθανώς αυτό το βρετανικό μοντέλο από τις ταινίες μετασχηματιστή και  Mad Max Fury Οδού .  Rosie Huntington-Whiteley  είναι ψηλός, αδύνατος, σέξι και του αρέσει να  πάρει γυμνό πολύ συχνά.

Adriana Lima

Το θρυλικό  Adriana Lima . Κατά πάσα πιθανότητα, το μεγαλύτερο (και πιο hot) ποτέ Victoria Secret Άγγελος να περπατήσει αυτή τη γη. Συγγνώμη Miranda Kerr.Συγγνώμη Candice Swanepoel. Λίμα είναι πανέμορφο, απίστευτα αισθησιακό και έχουμε  όλες τις γυμνές φωτογραφίες της  για την ευχαρίστηση εξέτασής σας.

Nina Agdal

Δανικό μοντέλο  Nina Agdal  είναι καυτό. Έχει ένα ωραίο σώμα και να είσαι Ευρωπαίος, θέλει να  βγάλει τα ρούχα της πολλά . Ποια είναι δροσερό μαζί μας, εφ 'όσον έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.

Amanda Seyfried

Μερικές φορές δεν μπορεί να πάρει πάνω από το πόσο όμορφη  Amanda Seyfried είναι πραγματικά. Μπορείτε να χαθείτε στα μάτια της για πάντα. Και οι δύο δεν χάνονται για πάρα πολύ καιρό, γιατί θα πρέπει να  ελέγξετε έξω πώς φαίνεται γυμνό.

Sarah Hyland

Αμερικανός ηθοποιός Sarah Hyland είναι αξιολάτρευτο και ένα σημαντικό πειράζω για  Modern Family , την τηλεοπτική εκπομπή όπου παίζει μια στερεότυπη έφηβη.Αυτή είναι πάντα εκθειάζουν διάσπαση στην οθόνη, ώστε να δει που διέρρευσαν φωτογραφίες της μας δίνει μια αρκετά λογική του κλεισίματος / ικανοποίηση. Να θυμίσουμε ότι  γυμνά της σε αυτό διέρρευσαν σύνολο  δεν δείχνουν το πρόσωπό της, ώστε να είναι ανεπιβεβαίωτες από τώρα. Ακόμα αξίζει μια ματιά, σκεφτόμαστε.

Ιρίνα Σέικ

Ρωσικό μοντέλο Irina Shayk είναι σχεδόν πάντα βρίσκονται σε σέξι μπικίνι ή εσώρουχα. Γιατί φαίνεται καλό σε αυτά, duh. Αλλά μερικές φορές παίρνει τόπλες και μπορείτε να δείτε το σώμα της όπως αυτή  που καθιστά εντελώς αξίζει τον κόπο.

Olivia Munn


Geek θεά  Olivia Munn  ισχυρίστηκε ότι οι γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν Μάρτιος 2012 ήταν προϊόντα απομίμησης. Στη συνέχεια πήγε στο Twitter να πω ότι αν κάποιος hacked το τηλέφωνό της, το ένα θα βρείτε μόνο τις εικόνες των μωρών και γάτες, αποκαλύπτοντας έτσι πόσο βαρετή αυτή είναι ως πρόσωπο. Μόνο οι γάτες και τα μωρά; Psssh. Τι μια γιαγιά. Οι  διέρρευσαν γυμνά της Olivia Munn  , ωστόσο, δεν θα απογοητεύσει. Υπάρχουν μερικές σέξι φωτογραφίες εσώρουχα και ένα εντελώς γυμνή φωτογραφία η οποία δεν περιλαμβάνει το πρόσωπό της.

Χριστίνα Αγκιλέρα


Christina Aguilera  πήγε από το να είναι unattainably διάσημη σε Εθνικό Ύμνο ξεχνάμε, γυμνό μεθυσμένος σε διάστημα μιας εβδομάδας. Από τεχνική άποψη, αυτή είναι ημι-nude, λόγω των πίτες πάνω από τις θηλές της, αλλά ποιος νοιάζεται, σωστά;Διέρρευσε το Δεκέμβριο του 2010, επαναλήψεις της ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες που εκλάπησαν από τον υπολογιστή στυλίστας της είναι από έναν χάκερ. Θέλουν περισσότερα? Έχουμε  περισσότερα γυμνά Xtina εδώ .

Amber Rose


Διάσημος για την βαμμένα ξανθά περικοπή buzz, μεγάλη λεία και χρονολογείται Kanye West,  Amber Rose  είχε γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από μια staffer »το 2011. Hip hop λάτρεις του μελιού σε όλο τον κόσμο έκλαψε από χαρά. Δείτε το  πλήρες γκαλερί της Amber Rose nude pics εδώ .

Maisie Williams και Σόφι Τέρνερ


Chris "Game of Thrones" αστέρια Maisie Williams και η Sophie Turner έχουν κάποια σκανδαλώδη γυμνός διασκέδαση Απόκριες στις παρακάτω φωτογραφίες.

Όπως μπορείτε να από αυτές τις φωτογραφίες, Maisie και Sophie ποζάρουν για μια selfie μπάνιο μαζί και στη συνέχεια να προχωρήσει για να φωτογραφίσει ο ένας τον άλλο σε εξευτελιστικά πρόστυχος κοστούμια αποκριών τους. Πρώτη είναι μέχρι Maisie που ντύνεται ως horny γυμνή πόρνη γάτα στην παρακάτω φωτογραφία.

Μελανία Τραμπ


  
"Αυτή είναι η ομορφιά και όχι πορνό. Είμαι πάντα σοκαρισμένος από τη βιομηχανία πορνό, επειδή καταστρέφουν το συναίσθημα και την ουσία της καθαρότητας και της απλότητας. "


Ο βλαστός πραγματοποιήθηκε σε ένα διαμέρισμα της Τσέλσι που διπλασιάζεται ως ένα στούντιο φωτογραφίας, δήλωσε ο ντε Basseville, ένας καλλιτέχνης και φωτογράφος μόδας στο Παρίσι, που βασίστηκε εν συντομία στη Νέα Υόρκη στα μέσα της δεκαετίας του '90.
Μέρος του βλαστού, η οποία είπε de Basseville εμπνεύστηκε από αναγεννησιακής τέχνης, πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του κτιρίου, δήλωσε μια εμπιστευτικών πληροφοριών μόδας βιομηχανία που ήταν παρούσα σε μία από τις συνεδρίες φωτογραφία.
Μελανία συμπεριφέρθηκε "σαν πραγματικός επαγγελματίας" κατά τη διάρκεια ενός από τα νυχτερινή πυροβολεί με Eriksson, είπε η πηγή.
«Ήταν όμορφο όλη", δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι οι λεσβίες θέμα των pics «δεν την ενοχλεί. "Ήταν πάντα χαμογελαστός, με μια πολύ ευχάριστη προσωπικότητα και ήταν ευγενικοί και πολύ καλά εκπαιδευμένοι."
Μελανία είχε φτάσει πρόσφατα στην πόλη από την μοντελοποίηση θητείες στο Παρίσι και το Μιλάνο στο χρόνο. Σε Gotham, που είχε κρατηθεί για κυρίως εμπορικούς εργασίας και αργότερα χαρακτηρίστηκε σε μια διαφήμιση για τσιγάρα Camel, η πηγή δήλωσε στην Post.
σέξι φωτογραφία εξάπλωση της εμφανίστηκε στο τεύχος του Max περιοδικό, του οποίου η κάλυψη χαρακτήρισε μια φωτογραφία του supermodel Cindy Crawford Ιανουαρίου 1996.
Εκτός από τις λεσβίες θέμα πλάνα, de Basseville πήρε αρκετές γυμνές φωτογραφίες της Μελανία από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Σε ένα από αυτά, Μελανία pouts την κάμερα, ενώ ντυμένος μόνο σε στιλέτα. Σε μια άλλη, πίσω της είναι στην κάμερα, και τα χέρια υψωμένα σαν ενάντια σε έναν τοίχο.

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό να δείξουμε την ομορφιά και την ελευθερία της γυναίκας, και είμαι πολύ περήφανος για αυτές τις εικόνες, επειδή γιορτάζουν την ομορφιά Μελανία, το '' de Basseville είπε.
Ερωτηθείς σχετικά με τις φωτογραφίες, Donald Trump, δήλωσε: «Μελανία ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα, και έκανε πολλές φωτογραφίσεις, συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων και μεγάλα περιοδικά. Αυτή ήταν μια εικόνα που λαμβάνονται για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό πριν από γνωρίζοντας Μελανία μου.Στην Ευρώπη, οι εικόνες όπως αυτό είναι πολύ της μόδας και κοινή. "
Η σλοβενική-γεννήθηκε ομορφιά, τώρα 46, συναντήθηκαν για πρώτη φορά ατού σε ένα πάρτι Εβδομάδα Μόδας στο 1998. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2005 και έχει ένα γιο, Baron, 10.
Έχει διαμορφώσει για Sports Illustrated και Vogue, μεταξύ άλλων δημοσιεύσεων, ποζάρουν για τέτοια κορυφαίους φωτογράφους όπως ο Helmut Newton και Mario Testino. .

Leighton Meester


Ναι, υπάρχει μια  ταινία σεξ Leighton Meester  κάπου εκεί έξω που χαρακτηρίζει το κακό Gossip Girl αστέρων σεξ με το φίλο της. Άσχημα νέα είναι κανείς να πάρει για να το δείτε από την αποκλεισμένη του από την απελευθέρωση από τα ενοχλητικά τους δικηγόρους της. Καλα ΝΕΑ? Οι  γυμνές φωτογραφίες sextape της Leighton Meester  είναι αρκετά κακό για να ξεσηκώσει τη φαντασία του καθενός.

Blake Lively


Και τώρα έχουμε  μια άλλη  ηθοποιός Gossip Girl. Μις  Serena van der Woodsen  aka Blake Lively  είναι ένα υπέροχο δείγμα και αυτά διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες είναι εκπληκτική, για να πούμε το λιγότερο. Φυσικά, Ζωηρό ισχυρισμούς ότι τα γυμνά είναι ψεύτικο. Αν είναι ψεύτικο, αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα απομίμησης που έχουμε δει μέχρι τώρα. Πιθανότητα να είναι πραγματικό; Εξαιρετικά υψηλή. Προβολή όλων των Blake Lively nude pics εδώ .
Υπόθεση στο σημείο, μερικές από τις φωτογραφίες δείχνουν Blake με ψεύτικα τατουάζ αστέρι, τα ίδια τα τατουάζ που φόρεσε για την ταινία  Η Πόλη . Διέρρευσε το 2011, όλες αυτές οι Blake Lively γυμνά ελήφθησαν με το iPhone, μερικά είναι γυμνά όλο το σώμα και άλλα είναι κοντινά πλάνα των boobies και άλλα άτακτα κομμάτια.
Ίσως επίσης να θέλετε να ελέγξετε έξω λίστα μας με τις  500 κορυφαίες σέξι Blake Lively φωτογραφίες . Yup, μη γυμνά αλλά απίστευτα ζεστό πράγματα. Η κ Lively μοιάζει καταπληκτικά με σφιχτό φορέματα.

Κατ Ντένινγκς


Το 2010,  γυμνές φωτογραφίες της με φυσικό τρόπο πρόστυχο Κατ Ντένινγκς  διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες της παρουσίασε στην κρεβατοκάμαρά της ποζάρει στο κρεβάτι της και μπροστά από την κάμερα της. Ποιος στο διάολο είναι Kat Dennings; Είναι μια ηθοποιός κάποιου είδους. Μήπως μια αμερικανική κωμική σειρά που ονομάζεται  «2 αποσπάστηκε για κορίτσια»  και έδρασε σε μια-δυο ταινίες, κυρίως ως επικεφαλής στο  Νικ και η Νόρα είναι άπειρη Playlist  απέναντι από ένα ενοχλητικό Michael Cera. Πιο εντυπωσιακή μη γυμνές φωτογραφίες αυτού του ηδονικός γυναίκα μπορεί να δει κανείς σε μας  φοβερό γκαλερί Κατ Ντένινγκς .

Jessica Alba


Το 2010, ένας χάκερ που λαμβάνονται φωτογραφίες του  Τζέσικα Άλμπα  ο οποίος ήταν τότε έγκυος με την κόρη Honor Marie. Δεν είναι ακριβώς πλήρες σε γυμνά, αλλά μπορείτε να πάρετε για να δείτε τραβώντας ένα πουκάμισο κάτω για να σας δείξω θηλές της.  Δείτε όλα τα γυμνά εδώ . Είναι ότι αρκετά καλό για σας, διεστραμμένο;

Βανεσσα Χατζενς

Vanessa Hudgens, αστέρι του High School Musical, έγινε το κλασικό «έφηβος αστέρι» που είχε αμαυρωθεί από την κατοχή μια ζωή έξω από το squeaky-καθαρή φούσκα της Disney. Hudgens ήταν ατυχία να έχουν φωτογραφίες της που διέρρευσαν 3 φορές σε 3 διαφορετικά έτη. Ουάου. Μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω μερικά από τα γυμνά Vanessa Hudgens διέρρευσαν φωτογραφίες. Εντελώς χωρίς λογοκρισία τόσο NSFW!

Rihanna

Οι φήμες λένε ότι η  Rihanna είναι  γυμνή φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τον Chris Brown μετά χώρισαν. Τρυπημένα θηλές. E'nuff είπε.
Rihanna ήταν πολύ δυσαρεστημένος, όταν γυμνές φωτογραφίες της εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο.
"Εγώ απλά ένιωθα σαν σύνολο της ιδιωτικής ζωής μου είχε ληφθεί πριν από αυτό [η φωτογραφία τραυματισμό] και, στη συνέχεια, όταν αυτό βγήκε, σκέφτηκα," Ω μεγάλη, έτσι και τώρα δεν υπάρχει τίποτα που δεν ξέρουν για μένα και την προσωπική μου ζωή. » Ήταν ταπεινωτικό και ήταν ενοχλητικό. "
Πραγματικά αισθάνομαι για σας Rihanna. Δείξουν την αλληλεγγύη σας πάρα πολύ από τον έλεγχο μας  πλήρη συλλογή Rihanna γυμνή pics . Ναι, έχουμε όλα τα γυμνά. Ζήτω.

Christina Hendricks


Τον Μάρτιο του 2012, ο Θεός αποφάσισε να απαντήσει στις προσευχές των 3 δισεκατομμυρίων ανδρών:  γυμνές φωτογραφίες της Christina Hendricks διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Είχαν προφανώς κλαπεί από hacked κινητό Χριστίνας.Επαναλήψεις της αρνήθηκε ότι οι nude τόπλες φωτογραφίες της ήταν, αλλά φαίνονται μάλλον πραγματικό. Βυζιά της, εννοούμε. Ναι, να εξετάσουμε προσεκτικά.Κοιτάζω σε αυτές τις μαζικές mammaries και να μας πείτε τη γνώμη σας.

Ashley Greene



Ξέρετε Ashley Greene σωστά; Είναι ένα βαμπίρ στο  Λυκόφως  ταινίες. Ναι, μια σέξι σκοτεινό μαλλιά βαμπίρ που μπορεί να δει το μέλλον. Γυμνές φωτογραφίες της Ashley Greene εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το 2009 και είναι πολύ νόστιμα. Είναι νέος, ελκυστικός, λεπτός και ζεστό.

Σκάρλετ Γιόχανσον

Η πιο lusted μετά της παρτίδας, Scarlett Johansson κατάφερε να λιώσει όλο το διαδίκτυο όταν boobies της έσπασε δωρεάν. Αυτά που διέρρευσαν selfie των κινητών τηλεφώνων είναι ένδοξο να βλέπω και έκαναν www.newssvet.blogspot.com διάσημη σε απευθείας σύνδεση. Σε περίπτωση που δεν έχετε συνειδητοποιήσει, αυτά Σκάρλετ Γιόχανσον nude pics  (ναι, κάντε κλικ σε αυτό) είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στο διαδίκτυο.

Και με τη δημοτικότητα της ...

Πολλά άλλα δημοφιλή celebs δεν πάρετε γυμνές φωτογραφίες τους που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αλλά έχουν πάρει γυμνός μπροστά? ηλιοθεραπεία στην παραλία, άσεμνη έκθεση του κοινού, arty γυμνή φωτογράφηση ή κάποια περιττή σκηνή σεξ σε μια ταινία.
Σε αντίθεση με διέρρευσε / hacked γυμνά, δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο για αμφιβολία. Μπορούν είτε είναι γυμνή ή όχι. Κάθε εικόνα που θα δείτε είναι 100% πραγματικό  και  legit . Δεν υπάρχει πλέον η απρόσωπη boobies. Ω ναι!

Αντζελίνα Τζολί

Ο καθένας θυμάται  Αντζελίνα Τζολί  στη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ήταν πραγματικά η πεμπτουσία σύμβολο του σεξ. Δεν είναι ντροπαλός για να αναδείξουν το σώμα της στην ταινία, ήταν τόπλες ή πλήρως γυμνό σε πολλές ταινίες. Δείτε  την πλήρη σειρά μας της γυμνές φωτογραφίες Jolie εδώ .

Eva Green

Πιθανώς το καλύτερο γαλλικό βυζιά όλων των εποχών,  Eva Green  είναι γνωστή για όλα-τα φυσικά του σώματος και δεν είναι ντροπαλός για να πάρει γυμνός. Της ήταν γυμνό σε περισσότερες από όλες τις ταινίες και  έχουμε όλα τα νόστιμα φωτογραφίες εδώ.

Αλεξάντρα Νταντάριο


Μετά φοβερό γυμνή σκηνή της στο  True ντετέκτιβ , ο καθένας έχει εμμονή με Αλεξάντρα Νταντάριο . Και για καλό λόγο πάρα πολύ. Έχει ένα από τα πιο απίστευτα ράφια όλων των εποχών. Εμείς δεν υπερβάλλω και  μπορείτε να δείτε και μόνοι σας .

Margot Robbie


Σίγουρα θα ξεκινήσει googling για  Margot Robbie  pics αφού παρακολούθησαν Λύκος της Wall Street . Είναι εντάξει. Κάναμε το ίδιο και εγώ. Και θα σας βοηθήσει με  την ανταλλαγή διάσημα γυμνά της εδώ .

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston   ήταν γύρω για μια στιγμή και αυτή είναι ένα από τα αγαπημένα πολύ καιρό πολλών. Δεν έχει πάρει γυμνή πάρα πολύ συχνά, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να βρούμε  αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες από την  επιπλέουν γύρω.

Natalie Κουφώματα


Γνωστός για τους ρόλους στο  Game of Thrones  και  The Tudors , αγγλική ηθοποιός Natalie Κουφώματα  έχει  πάρα πολλά γυμνό φωτογραφίες  επιπλέουν γύρω από το διαδίκτυο από τις σκηνές της σε δύο παραστάσεις.

Cameron Diaz


Ναι, υπάρχουν γυμνά της  Cameron Diaz  και τους έχουμε  εδώ σε αυτή τη συλλογή . Εάν έχετε αναρωτηθεί τι μοιάζει γυμνή για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είστε ικανοποιημένοι. Ή ίσως όχι.

Miranda Kerr


Ας πάρει αυτό από το δρόμο.  Miranda Kerr  είναι μια θεά. Είναι τόσο απίστευτα όμορφη και έχει μια τέτοια θαυμάσια εφηβικός εικόνα που είμαστε όλοι αιώνια ευγνώμων που αποφάσισε να κάνει έναν τόνο των γυμνών photoshoots.  Δείτε όλα τα γυμνά της σε αυτή τη σελίδα  και να προετοιμαστούν για να ερωτευτεί.

Kristen Stewart


Έτσι, η ίδια δεν είναι ακριβώς γνωστό για την ύπαρξη σέξι. Αλλά βρήκαμε  γυμνές φωτογραφίες Kristen Stewart είναι  μόνο από περιέργεια και δεν είναι πραγματικά πάρα πολύ κακό. K-Stew είναι ένα δροσερό γκόμενα και την αγαπάμε.Όχι πραγματικά. Κανουμε. Είναι μοναδικό. Και γοητευτικό.

Νάταλι Πόρτμαν


Natalie Portman  έχει πάρει γυμνή για μερικές από τις ταινίες της, αλλά δεν υπάρχει ποτέ πραγματικά οποιαδήποτε πλήρη μετωπική γυμνότητα ή απεριόριστη πυροβολισμό boob. Είναι πάντα πολύ ντροπαλός και συγκρατημένη. Υπάρχουν, ωστόσο, η πραγματική legit Νάταλι Πόρτμαν Γυμνά εκεί έξω και  βρήκαμε τους για την προβολή σας ευχαρίστηση .

Τζένιφερ Λόπεζ


Jenny από το μπλοκ έχει ένα μεγάλο σώμα και είναι κρίμα που δεν το αναδείξουν πολύ συχνά. Πολύ νωρίς στην καριέρα της ταινία, έκανε κάποιες ερωτικές σκηνές με πλήρη γυμνότητα. Δεν ενοχλητικά χέρι-σουτιέν ή περίεργες γωνίες. Απλά ευθεία για βυζιά και κώλο.  Πιστεύουμε ότι θα τους αρέσει πάρα πολύ .

Έιμι Άνταμς

Ταλαντούχος Αμερικανός ηθοποιός Amy Adams είναι ένα πραγματικά ευέλικτο ηθοποιός. Είναι κρίμα που δεν έχουν πάρα πολλά γυμνά αυτής της γυναίκας, αλλά  οι εικόνες που έχουμε εδώ θα πρέπει να ικανοποιούν τις παρορμήσεις σας.

Emilia Clarke

Khaleesi, η μητέρα των δράκων. Έχετε δει πιθανώς  Emilia Clarke  γυμνό, καθώς έχουν το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού των ενηλίκων. Αλλά  ίσως να θέλετε μια πιο προσεκτική ματιά . Ξέρετε, για τους σκοπούς της επιστήμης και της έρευνας.

Μέγκαν Φοξ

Megan Fox  είναι σέξι και σεξουαλικής αλλά είναι εκπληκτικά ντροπαλός για να πάει πλήρως γυμνό. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν μόνο μερικά τόπλες φωτογραφίες και δεν είναι εντελώς γυμνή πάρα πολύ. Ως εκ τούτου, αυτή παραμένει ισχυρά εξειδικευμένο πειράζω κρουνός.  Δείτε όλα τα γυμνά της εδώ .

Rosario Dawson

Rosario Dawson είναι  βυζιά είναι πανέμορφα. Αυτό είναι το μόνο που έχουμε να πούμε. Είναι μια όμορφη ηθοποιός που είναι πολύ σούπερ σέξι. Έχετε δει με τα γυαλιά σπασίκλας; Τι ένα friggin στροφή σε.  Αγαπάμε το καταπληκτικό σώμα της  και θα σας πάρα πολύ. Καλώς ήρθατε στο fan club του.

Olivia Wilde

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αγαπούν περίπου  Olivia Wilde . Τα μάτια της που ουρλιάζουν όλα τα άτακτα πράγματα που θα κάνετε για να σας στην κρεβατοκάμαρα. Και χαριτωμένο μικρό σώμα της. Θέλει να είναι γυμνή πιο συχνά.Εμείς το απαιτούν. Μπορεί να συμφωνήσουν, μετά  κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες .

Lena Headey

Lena Headey  aka Cersei Lannister ήταν γυμνός μπροστά από τις κάμερες για χρόνια. Έχει κάνει πολλά γυμνό ρόλους τρόπο πριν πήρε διάσημη για  Game of Thrones  και  μπορείτε να δείτε την ένδοξη γυμνά της εδώ .

Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Εκτός από το να έχουν μια πραγματικά πορνοστάρ-ish όνομα, η όμορφη κα Howard, επίσης, κατάφερε να  πάρει γυμνό μόνο μία φορά  στην καριέρα της μέχρι σήμερα. Είμαστε τόσο τυχεροί.

Ντακότα Johnson

Ναι, αυτή είναι τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι γκόμενα. Και αυτή είναι  Πενήντα Αποχρώσεις του Hot .

Αν Χάθαγουεϊ

Αμερικανός ηθοποιός  Anne Hathaway  είναι πραγματικά όμορφο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Αυτά τα μεγάλα μάτια ελαφίνα θα λιώσει κάθε καρδιά. Fancy δει γυμνή;

Pamela Anderson

Αχ, το παλιό καλό  Pamela Anderson . Ένα από τα μεγαλύτερα εικονίδια σεξ στη δεκαετία του '90. Δεν είμαστε εκπλαγείτε να μάθετε ότι έχει κάνει  πολλά γυμνά photoshoots  όλα αυτά τα χρόνια ... παίρνουμε νοσταλγική απλά κοιτάζοντας τους.Ποιος δεν θα;

Σαρλίζ Θερόν

Charlize Theron  είναι συχνά αναφέρεται ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει. Της πάρει γυμνός σε τόσες πολλές από τις ταινίες της, που στην πραγματικότητα μας πήρε λίγο χρόνο για να συγκεντρώσει όλα τα  screencaps σε αυτή τη σελίδα .

Elizabeth Olsen

Το πιο καυτό αδελφή Olsen,  Elizabeth Olsen Chase  είναι παραδόξως ελκυστική σε ένα αντισυμβατικό τρόπο. Έχει επίσης ένα πολύ αξιόλογο σώμα, όπως σύντομα θα μάθετε στα αρχεία μας  της  νόστιμα γυμνές φωτογραφίες .

Emmy Rossum

Δείτε ποτέ την τηλεοπτική εκπομπή  Shameless ; Όχι? Λοιπόν,  Emmy Rossum είναι σε αυτό και της αρέσει να  πάρει γυμνό ποτέ τόσο συχνά .

Sara Jean Underwood

Έχετε δει πιθανώς αυτό το πρώην Playboy λαγουδάκι γυμνή πριν, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν έχετε, ίσως να θέλετε να  το κεφάλι πάνω εδώ  για να δείτε τις εκατοντάδες γυμνά που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής.

Arianny Celeste

Ευρύτερα γνωστός για την ύπαρξη ένα UFC κορίτσι δαχτυλίδι,  Arianny Celeste είναι μια σέξι μισό Φιλιππίνων / Μεξικού γκόμενα που έκανε δημοφιλές φωτογράφηση Playboy. Της αρέσει επίσης να  κρεμάσει έξω τόπλες στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου  , όταν ο παπαράτσι είναι γύρω.

Alicia Vikander

Σουηδική ηθοποιός  Alicia Vikander  ήταν  ήσυχα γυμνή για πολλές ταινίες μέχρι τώρα, αλλά ξέσπασε μόνο στο παγκόσμιο προσκήνιο με την ταινία  Ex Machina.

Shailene Woodley

Shailene Woodley  είναι μια όμορφη γυναίκα. Είναι λίγο σαν Τζένιφερ Λόρενς σε ορισμένες ρόλους, αλλά νομίζουμε ότι είναι στην πραγματικότητα πιο νόστιμος. Αναχώρηση γυμνές φωτογραφίες της.

Elizabeth Banks

Αμερικανός ηθοποιός  Elizabeth Banks  έχει κάνει έναν τόνο των ταινίες όπως Zack και Miri Make ένα Porno, Pitch Perfect, Hunger Games  και έχει σε όλη την τηλεόραση.  Εδώ είναι γυμνά της  από κάποιες ταινίες.

Λούσι Λιου

Ο πρώην  άγγελος του Τσάρλι  και στερεοτυπικές Ασίας γυναίκα πειρασμός σε  Ally McBeal , Lucy Liu έχει γεράσει καλά μάλιστα. Ευτυχώς για μας, έκανε την έξυπνη απόφαση να κάνει πολλές ταινίες με γυμνές σκηνές.  Yummy yum yum.

Laura Prepon

Ahhhh.  Laura Prepon . Αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε εκείνη και Mila Kunis στο  ότι το 70 δείχνουν , θα την πάρει κάθε φορά. Mila είναι ζεστό, αλλά Donna έχει ότι δελεαστική tom-αγορίστικο στυλ και βαθιά σέξι φωνή.  Θα απολαύσετε αυτές τις εικόνες.  Είμαστε βέβαιοι γι 'αυτό.

Emily Blunt

Αγγλικά αυξήθηκε  Emily Blunt  είναι γνωστή για τη δουλειά της με τον Tom Cruise στην  άκρη του αύριο . Είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός. Εδώ είναι μια μικρή συλλογή από της  γυμνές σκηνές της ταινίας . Αξίζει μια ματιά.

Ruby Rose

Είναι ένας όμορφος άντρας και μια όμορφη κοπέλα την ίδια στιγμή. Είναι η Αντζελίνα Τζολί και ο Justin Bieber σε συνδυασμό.  Είναι Ruby Rose.

Κέιτ Γουίνσλετ

Κέιτ Γουίνσλετ  δεν είναι ντροπαλός για το γυμνό. Της ήταν  γυμνή σε πολλές από τις ταινίες της  και όλοι έχουμε την ευλογία να δείτε το πανέμορφο στήθος της σε πλήρη οθόνη.

Rose Leslie

Ναι, αυτή είναι η φίλη John Snow σε  Game of Thrones . Εύκολα ένα από τα πιο καυτά κορίτσια για την παράσταση, όπως αποδεικνύεται από  εφηβικός γυμνά της.

Kate Hudson

Kate Hudson  ήταν διάσημος και  πολύ γυμνό  στην  Σχεδόν Διάσημοι . Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας της. Όλα ήταν κατηφόρα μετά από αυτό.

Sharon Stone

Sharon Stone  ήταν ένα από τα πιο καυτά θηλυκά ηθοποιούς ποτέ. Δεν είχε τα μεγαλύτερα βυζιά ή μεγαλύτερο πισινό αλλά περισσότερο από ό, τι έκανε για αυτό με τρελό σεξουαλικότητά της και ένδοξη γυμνές σκηνές.

Brooklyn Decker

Αν σας αρέσει το κοκαλιάρικο κορίτσια με μεγάλο φυσικό βυζιά, θα λατρέψετε Brooklyn Decker . Ακόμα κι αν είχε μια εξαιρετικά σύντομη καριέρα ως  Μαγιό Illustrated  μοντέλο,  σέξι φωτογραφίες της  δεν είναι τίποτα λιγότερο από το θρυλικό.

Milla Jovovich

Ευλογημένος με μεγάλη δέρμα, όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και την ικανότητα να γερνούν καλά,  γυμνά Milla Jovovich που  είναι απλά φοβερό.Έκανε αρκετές πλήρη μετωπική γυμνή φωτογράφηση και έχει εμφανιστεί γυμνή σε πολλές ταινίες.

Jessica Chastain

Έχουμε την ξέρουν ως την γκόμενα στο  Interstellar . Μπορεί να τη γνωρίζουν με άλλο τρόπο.  Εδώ είναι μια συλλογή από τα πιο hot φωτογραφίες της.

Nathalie Emmanuel

Μια άλλη  Game of Thrones  στάρλετ που  δείχνει βυζιά της  και γίνεται διάσημος.Αγγλική ηθοποιός  Nathalie Emmanuel  είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα.

Kourtney Kardashian

Το παλαιότερο από τις αδελφές Kardashian, Kourtney έχει  εμφανιστεί γυμνή  σε κάποιες εικόνες που βρήκαμε επιπλέουν γύρω από το διαδίκτυο.

Carmen Electra

Playboy θεά της δεκαετίας του '90, δεν είναι δύσκολο να βρείτε  γυμνές φωτογραφίες της Carmen Electra  και ίσως έχετε ήδη δει γυμνό της. Κάναμε βρείτε κάποια πολύ σπάνια στιγμιότυπα των γυμνών Ελαφρό ταινίες της όμως.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian  στην πραγματικότητα έχει μια αξιοπρεπή εικόνα. Αυτή θα πρέπει να κάνει μια εξάπλωση Playboy σαν αδελφή της Κιμ. Μέχρι τότε,  εδώ είναι όλα τα γυμνά της μέχρι τώρα.

Μέριλιν Μονροε

Ο θρύλος. Το αρχικό κλασικό σύμβολο του σεξ Χόλιγουντ. Όλα άλλαξαν με την. Ναι, υπάρχουν  Marilyn Monroe γυμνά  και είναι αυθεντικά. Δεν είναι ψεύτικο. Δεν φωτο-ψωνίσει.

Sarah Silverman


Το πιο καυτό θηλυκό κωμικός γύρω,  Sarah Silverman  είναι ένα πρόσφατο bloomer όταν πρόκειται να πάρει γυμνός. Αλλά έχει κι ένα μεγάλο σύνολο βυζιά, ειδικά για μια 40+ ετών εβραϊκής γκόμενα.  Δείτε και μόνοι σας εδώ.

Eva Mendes

Ένα από τα πιο hot Λατίνες ποτέ. Περίοδος. Έτσι βυζιά της δεν είναι τόσο μεγάλη όσο Salma Hayekbut  Eva Mendes  έχει πραγματικά έναν τόνο των σεξαπίλ.Μπορούμε να ενεργοποιηθεί μόνο ψάχνει μόνη της στο πρόσωπό της. Δεν χρειάζεται να δούμε ακόμα και στο σώμα της. Αλλά ευτυχώς Mendes  παίρνει γυμνή πολύ συχνά στις ταινίες της,  ώστε να μπορούμε να δούμε τόπλες βυζιά της, όταν αισθανόμαστε σαν αυτό. Η ζωή είναι ωραία.

Rita Ora

Αγγλικά τραγουδίστρια  Rita Ora  δεν είναι μαύρο και αυτή δεν είναι μια Λατίνα.Είναι αλβανικά. Και έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα γύρω για τραγουδίστριες. Κοιτάξτε αυτές τις φωτογραφίες. . Big πλήρη boobies που είναι πιθανόν πραγματικό; Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε.

Ρις Γουίδερσπουν

Legally Blonde  Reese Witherspoon  έχει ένα πολύ ωραίο σύνολο βυζιά. Ίσως δεν το γνωρίζουν αυτό. Ίσως κάνατε. Μπορεί να θέλετε να  φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan  ήταν πραγματικά ζεστό όταν ήταν νεότερος. Όπως και κατά τη διάρκεια της  Mean Girls ημέρες. Στη συνέχεια πήρε στα ναρκωτικά και την μπερδεμένο. Αλλά ήταν ακόμα εύλογα ελκυστική ακόμα και μετά από αυτό. Για ένα διάστημα, τουλάχιστον. Εάν είστε ένας ανεμιστήρας ή είναι απλά περίεργοι,  ρίξτε μια ματιά σε εξέλιξη αυτήν .

Salma Hayek

Salma Hayek  είναι το πιο καυτό μεξικάνικο ηθοποιός όλων των εποχών. Της επιτευχθεί θρυλική θέση. Ειδικά όταν πρόκειται για γυμνό στον κινηματογράφο. Έχετε δει βυζιά της; Είναι εντελώς το μυαλό-blowing.

Gemma Arterton

Gemma Arterton  έχεις παρατηρήσει για να είναι ένα νεκρό κορίτσι Bond στο Quantum of Solace  και δικαίως έτσι. Αυτή η αγγλική ηθοποιός αξίζει να είναι καλύτερα γνωστή και τι καλύτερος τρόπος για να την προωθήσει με  επίδειξη γυμνές φωτογραφίες της ; Ζήτω.

Kendall Jenner


Πιθανώς το πιο φυσικό τρόπο αρκετά Kardashian-Jenner όλων των εποχών, Kendall Jenner κάνει βλαστούς υψηλής μόδας και πασαρέλες τακτικά, ενώ επίδειξη σέξι θηλές της . Είναι καλό για να είναι ζωντανός.

Κίρα Νάιτλι


Η βασίλισσα των ταινιών της περιόδου δράμα,  Keira Knightley  είναι εξωφρενικά δημοφιλές και δεν είμαστε πραγματικά βέβαιοι γιατί. Αλλά εάν είστε ένας ανεμιστήρας, ίσως να θέλετε να  δείτε γυμνές σκηνές της ταινίας της.

Lady Gaga


Πίσω από όλα το μακιγιάζ και τρελό ρούχα,  Lady Gaga  είναι πραγματικά μια πραγματικά όμορφη γυναίκα. Πήρε μεγάλες δυνατότητες και ένα ωραίο λεπτό σώμα.Δεν μας πιστεύετε;  Δείτε nekkid φωτογραφίες της  και να αποφασίσει τον εαυτό σας.

Britney Spears


Χτύπα με μωρό μου άλλη μια φορά! Ουπς το ξαναέκανα! Καλύτερα να λειτουργήσει, σκύλες!  Britney Spears  είναι ένα friggin ποπ θρύλος και αυτή είναι  γυμνή σε αυτό το άλμπουμ εδώ . Παρακαλώ.

Κάρα Ντελεβίν


Αγαπάμε  Κάρα Ντελεβίν  και τρελό φρύδια της. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι φοβερό.Σέξι και αβίαστα δροσερό. Πιθανώς η κορυφή supermodel τα τελευταία 10 χρόνια.Ευχόμαστε ότι θα  πάρει γυμνή πιο συχνά  όμως γιατί είναι τόσο ζεστό.

Kate Beckinsale


Αγγλικά αυξήθηκε  Kate Beckinsale  έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο που είναι κομψή και σέξι ταυτόχρονα. Έχει, επίσης, ένα ζευγάρι απίστευτα δελεαστική πόδια.Εμείς ποτέ απόλυτα ενθουσιασμένος για να βρείτε  αυτές τις γυμνές σκηνές της ταινίας  δικός της ... μας σώζει από την υποχρέωση να παρακολουθήσουν τις καταραμένο ταινίες.

Τζένιφερ Κόνελι


Αχ ...  Τζένιφερ Κόνελι . Ένα από τα μεγαλύτερα μας συνθλίβει από το δρόμο της επιστροφής. Έχει ένα καταπληκτικό ζευγάρι των φυσικών βυζιά που είναι μόλις έκανε για γυμνό ταινία. Και είμαστε τόσο χαρούμενοι  πήγε τόπλες σε πολλές ταινίες . Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, την πρώτη φορά που είδαμε γυμνή.

Alice Eve


Εδώ είναι ένα άλλο αγγλική ηθοποιός που χρειάζεται για να πάρει γυμνός πιο συχνά. Alice Eve  είναι απίστευτα σέξι. Έχετε δει στο  Star Trek . Τώρα θα πάρετε για να δείτε την γυμνή εδώ . Αξίζει το χρόνο σας, υποσχόμαστε.

Heather Graham


Boogie Νύχτας  Roller-κορίτσι τον εαυτό της!  Heather Graham  είναι ένα τυπικό καυτή ξανθιά στις περισσότερες από τις ταινίες της και έχει αυτά τορπιλίσουν βυζιά που επαιτεί να fondled. Και ξέρει ότι είναι καλύτερο περιουσιακό στοιχείο της επειδή δείχνει em μακριά τόσο συχνά στην ταινία .

Penelope Cruz


Ισπανική ηθοποιός  Penelope Cruz  έχει πάρει γυμνή σε πολλές ταινίες και δεν είναι ντροπαλός για να απογειωθεί τα ρούχα της. Συλλέξαμε  όλες τις γυμνές σκηνές της ταινίας της  για την ευχαρίστηση εξέτασής σας.

Jessica Biel


Όποιος μερικές φορές μπερδεύει  Jessica Biel  και  Jessica Garner ; Ίσως είναι το παρόμοιο όνομα, επειδή στην πραγματικότητα δεν φαίνονται το ίδιο. Ίσως του ακριβώς μας. Ω σκάσε. Απλά πηγαίνετε να δείτε  όλα τα γυμνά Jessical Biel μας και να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Denise Richards

Ένα από τα πιο hot και πιο σέξι ηθοποιούς στην τρομερή δεκαετία του '90,  Denise Richards ήταν το αγαπημένο μας για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θυμηθείτε περίφημη σκηνή της στο  Wild Things ; Ξαναζήστε το με  έλεγχο από αυτές τις καταπληκτικές εικόνες .

Ντρου Μπάριμορ

Αστέρι παιδί γύρισε προβληματικός έφηβος,  Ντρου Μπάριμορ  έχει πάρει γυμνός σε ορισμένες λησμονήσιμο ταινίες, αλλά δεν έχουμε ξεχάσει.  Δείτε όλα τα γυμνά της εδώ .

Gigi Hadid

Ο Gigi Hadid  έχει ένα καταπληκτικό σώμα. Είναι λεπτό, αλλά με αρκετές στροφές στις σωστές θέσεις.  Και OMG αυτά τα βυζιά . Ακριβώς πάρα πολύ τέλεια.

Halle Berry

Halle Berry  δεν φοβάται να πάρει γυμνή μπροστά από την κάμερα και δεν φοβούνται να δείξουν  όλες γυμνές σκηνές της ταινίας της . Bonus: μερικά γυμνά από σέξι φωτογραφίσεις της περιλαμβάνονται. Είμαστε τόσο ωραία.

Heidi Klum

Αυτή η γερμανική supermodel και ο άγγελος ex-Victoria Secret έχει ηλικίας αρκετά καλά όλα αυτά τα χρόνια. Δείτε την  γυμνό παπαράτσι πλάνα παραλία  και να απολαύσετε arty-farty φωτογραφίσεις nudie της ταυτόχρονα.

Μόνικα Μπελούτσι

Ιταλικά θεά και το θρυλικό καυλιάρα γυναίκα  Monica Bellucci  είναι πέρα από την περιγραφή του κάθε θνητού λέξεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε την ομορφιά, τη γοητεία της και την ερωτική ενέργεια οποιαδήποτε δικαιοσύνη με το στόμα φλυαρία μας. Είναι καλύτερο να απλά  πανηγυρικά μπούφος σε αυτές τις εικόνες .

Νικόλ Κίντμαν

Το πιο καυτό εισαγωγής από κάτω κάτω,  η Nicole Kidman  έχει πράγματι  πάρει γυμνός σε αρκετές ταινίες . Ήμασταν ειλικρινά έκπληκτος ότι υπήρχαν τόσα πολλά. Δεν φοβάται να την καμαρώνω, αυτό είναι σίγουρο!

ΣΑΝΤΡΑ μπουλοκ

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας ο καθένας θέλει να κτυπήσει. Αυτό είναι  Σάντρα Μπούλοκ  σε μια φράση.  Γυμνά της είναι θαυμάσια  και εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε αυτή τη γκόμενα!

Olga Kurylenko

Ήταν ένα Bond Girl. Πήρε την προσοχή μας. Ουκρανικά-γεννημένος γαλλική ηθοποιός  Olga Kurylenko  δεν έχει πρόβλημα  να βγάζει τα ρούχα της  για την τέχνη της και είμαστε πολύ χαρούμενοι για να την προωθήσει. Σοβαρά. Αυτό supermodel-ish σώμα. Grrrr.

Elizabeth Hurley

Για πάντα γνωστή για τα θαυμάσια βαθιά διάσπαση της, αγγλική ηθοποιός Elizabeth Hurley  είναι αρκετά τολμηροί, όταν πρόκειται για την επί της οθόνης γυμνότητα.  Ένας νεαρός τόπλες Liz Hurley  είναι ένα όμορφο πράγμα πράγματι.

Κέιτι Χολμς

Katie Holmes  είναι ένα πραγματικό cutie όπως  αυτές τις εικόνες  θα αποδειχθεί.Είναι κρίμα που δεν είχε γίνει πιο διάσημος από ό, τι είναι. Έχουμε κατηγορήσει τον Tom Cruise.

Tara Reid

Tara Reid  είναι μια αλεπού. Σε σύντομη απόλυτη αιχμή της, ήταν η πιο bangable πράγμα στο Χόλιγουντ. Ότι η ημι-τρελό σεξουαλική ενέργεια είναι άγρια, ο άνθρωπος.  Γυμνά της είναι βλακεία που προκαλεί  ακόμα και τώρα.

Christina Ricci


Christina Ricci  είναι σύντομη, καλά προικισμένο και χαριτωμένο. Υπάρχει κάτι νοσηρά ζεστό γι 'αυτήν όταν  πηγαίνει τόπλες σε μια ταινία . Το αγαπάμε.

Demi Lovato

Αυτή η γκόμενα  Demi Lovato  να legit τραγουδήσει. Ήταν επίσης μια ταξύ Disney αστέρι όπως  Miley Cyrus , πράγμα που σημαίνει ότι  τα γυμνά της είναι εκεί έξω για σας.

Carice van Houten

Ολλανδικά hottie  Carice van Houten  είναι ίσως το πιο hot γκόμενα στο Game of Thrones. Ναι αυτή είναι ακόμη καλύτερα από ό,  Daenerys Targaryen . Δεν μας πιστεύετε; Έχουμε αποδείξεις εδώ  σε αυτή τη σελίδα .

Rachel McAdams

Ναι, αυτή είναι η γκόμενα από  το Notebook .  Εμείς em πήρε γυμνά για σας.

Alyssa Milano

Θεά της δεκαετίας του '90. Επαναστατική βυζιά.  Δηλητηριώδης κισσός. Μαγεμένοι . Alyssa Milano  ήταν ζεστό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν μπορείτε να περιμένετε να  δει γυμνή .

Λέα Σεϊντού

Γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σεϊντού έχει αξιοσημείωτη βυζιά. Είναι όλα τα φυσικά και όμορφα καλά προικισμένη με ένα  βαρύ σύνολο titties . Είναι όλα όσα θα ήθελε ποτέ σε μια γυναίκα.

Rachel Weisz

Rachel Weisz  είναι μια όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός αγγλικά. Έχει επίσης ένα υπέροχο σώμα που αυτή  δεν είναι ντροπαλός για να αναδείξουν  επανειλημμένα στις ταινίες της. Πλήρης μετωπικής; Κανένα πρόβλημα. Μας αρέσει αυτό το κορίτσι και θα πρέπει επίσης. Όπως και καλό κρασί, καταπληκτική μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Demi Moore

Η μεγαλύτερη MILF τα τελευταία χρόνια,  Demi Moore  δεν ήταν ποτέ ντροπαλή για την αποκάλυψη καλούδια της. Νωρίς ταινίες της, μαζί με το περίφημο  Στριπτίζ χαρακτήρισε άφθονες ποσότητες βυζιά. Και έκανε μια γυμνή φωτογράφηση για ένα γαλλικό περιοδικό όταν ήταν έφηβος.  Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ .

Jordana Brewster

Διάσημη για το ρόλο της ως το καυτό κορίτσι στο  Fast και Furious  σειρά,  Jordana Brewster  είναι μια καλή αναζητούν γυναίκα. Έχει κάνει πολλά Maxim photoshoots αλλά έχει μείνει μακριά από την πιο τολμηρός πράγματα ... δηλαδή  μέχρι να βρεθεί αυτές .

Κάρλα Γκουτζίνο

Έχουμε πάντα ένας οπαδός του  Κάρλα Γκουτζίνο  και τα δίδυμα της. Είμαστε, επίσης, ένας τεράστιος ανεμιστήρας του της  πολύ ηδονικός σώμα.  Είναι χτισμένο για πολύ, πολύ κακό πράγματα.

Morena Baccarin

Morena Baccarin  είναι πανέμορφο. Εκείνη βράχια κοντά μαλλιά, καθώς και καιρό.Αυτή είναι λεπτή. Είναι σέξι. Έχει αποπνέει ένα κομψό σεξουαλικότητα στα πρόθυρα της πυρετώδη επιθυμία.  Γυμνές σκηνές της  στην οθόνη είναι τρελό καυτό.

Rebecca Ferguson

Το πραγματικό αστέρι του  Mission Impossible: Rogue Έθνος , σουηδική ηθοποιός Rebecca Ferguson  είναι μια κλασική ομορφιά. Μοιάζει με τους θρύλους της οθόνης του παρελθόντος και έχει ένα πολύ ωραίο σώμα. Μας άρεσε  αυτές τις φωτογραφίες της  στο  Λευκό Queen .

Μπόνους Γύρος - Μια μπορούν μόνο να ονειρεύονται ...

Μέχρι τώρα έχετε δει όλες τις διαρρεύσει γυμνά. Είδατε επίσης τις μη διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες από τα πολλά δημοφιλή celebs. Αλλά πώς για τις διασημότητες που  δεν έχουν καμία γυμνά ΣΕ ΟΛΑ ; Φαίνεται τόσο άδικο να τους αφήσει έξω.Τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθωθεί αυτό;
Ας δούμε πόσο βαθιά αυτή η τρύπα κουνελιών πηγαίνει ..

Έμμα Γουότσον

Emma Watson  είναι πανέμορφη, έξυπνη και πολύ καλό για τους περισσότερους από τους άνδρες που συναντά. Έχετε δει την μεγαλώνουν στις ταινίες του Χάρι Πότερ, τώρα μπορείτε  να θέλετε να δείτε γυμνή  γιατί είναι λίγο πολύ δεν πρόκειται να το κάνω πολύ συχνά (αν όχι ποτέ).

Σελένα Γκόμεζ

Πάρα πολύ χαριτωμένο, πάρα πολύ σέξι. Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθήσουν Selena Gomez  μετάβαση από το γλυκό κορίτσι της Disney σε ένα σύμβολο του σεξ.Αλλά αυτή είναι να είναι προσεκτικοί και να διασφαλίσουμε ότι δεν είναι πάρα πολύ κακό, πάρα πολύ γρήγορα. Αυτές οι  γυμνές φωτογραφίες της Selena Gomez  θα πρέπει να ικανοποιήσει τις παρορμήσεις σας για τώρα.

Κέιτι Πέρι

Katy Perry  είναι όλα σχετικά με τα boobies και αυτό το φοβερό δείγμα μιας γυναίκας έχει ένα ένδοξο ζευγάρι που απαιτεί να δει. Ψάχνουμε σε  αυτές τις εικόνες  και τους αρέσει αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα. Μάλλον θα πάρα πολύ.Παρακαλώ.

Emma Stone

Πω πω.  Emma Stone  γυμνή. Κάποιος μπορεί μόνο να φανταστεί. Κάποιος μπορεί μόνο να ονειρεύονται. Ή θα μπορούσε απλά  να έχει μια ματιά σε μερικά από τα όμορφα εικόνες  που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής.

Taylor Swift

Αμερικανίδα τραγουδίστρια  Taylor Swift  είναι στην κορυφή των καταλόγων των περισσότερων ανθρώπων όταν πρόκειται για διασημότητες-to-βλέπε-γυμνό.  Και δεν θα είναι απογοητευμένοι . Εμείς σίγουρα δεν ήταν.

Nicki Minaj


Αμερικανός τραγουδιστής και hip hop superstar  Nicki Minaj  έχει μια μεγάλη λεία και αγαπά να  αναδείξουν βυζιά της . Δυστυχώς δεν υπάρχουν πάρα πολλές φωτογραφίες από Minaj, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον!

Jennifer Love Hewitt


J-η αγάπη είναι ένα από τα μεγαλύτερα πειράγματα κόκορα γύρω από την τηλεόραση και να της δείξει  τον κατάλογο πελατών  είναι απλά ένα τεράστιο παράδειγμα. Αυτός είναι πιθανώς γιατί  αυτή η συλλογή γυμνών pics της είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Μίλα Κούνις


Raven μαλλιά  Mila Kunis  δεν είναι πάρα πολύ adventuruous, όταν πρόκειται να πάρει γυμνός. Εκείνη δεν το κάνει για την κάμερα και φαίνεται να μισούν την παραλία. Είναι εκπληκτικά συντηρητική με αυτόν τον τρόπο. Αλλά όχι ο φόβος,  αυτό το σύνολο των φωτογραφιών  θα ρυθμίσετε τα πράγματα δεξιά.

Anna Kendrick


Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν  Anna Kendrick  έχει ένα χαριτωμένο πρόσωπο σκύλα ανάπαυσης και εμείς θα συμφωνήσουμε. Αναρωτιόμαστε τι έκφρασης που θα έχουν μετά από να δει  αυτές τις γυμνές φωτογραφίες της .

Sofia Vergara


Αν είστε σαν κι εμάς, που έχετε πεθάνει για να δείτε  τις γυμνές φωτογραφίες της Σόφιας Vergara είναι  για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτή η Λατίνα πρέπει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα cock-πειράγματα ποτέ. Σοβαρά.

Sophie Turner

 

Sophie Turner  γνωστός Sansa Stark στο Game of Thrones είναι ένα hottie. Ο καθένας θέλει να δει γυμνή, αλλά οι πιθανότητες της σκάει ένα βυζί στην τηλεόραση είναι λεπτή. Αλλά κανένας φόβος, έχουμε μια  γενναιόδωρη συλλογή από γυμνά της  για την ευχαρίστηση εξέτασής σας.

Maisie Williams

Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε  Arya Stark γυμνή .

Alison Brie

Είναι πραγματικά αστείο και σέξι. Θα ακριβώς επιθυμώ ότι  Alison Brie  θα πάρει εντελώς γυμνή για έναν ρόλο ταινία ή δύο. Ίσως Playboy πριν παίρνει πολύ παλιά; Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να κάνουμε με  αυτά τα όμορφα εικόνες της  που βρήκαμε βρίσκονται γύρω από το interwebs.

Beyonce

Queen Bee  Beyonce  έχει στην κορυφή της ποπ κόσμο για πολύ καιρό και δεν είναι καμία κατάπληξη γιατί. Έχει μια καταπληκτική φωνή, χορεύει πολύ καλά και φαίνεται super hot γυμνή . Η ζωή είναι καλό αν είσαι τέλειος.

Κόμπι Σμόλντερς

Η πάντα-δημοφιλής αστέρι της  Πώς συνάντησα τη μητέρα σας , έχουμε όλοι περιμένουν να  δουν Κόμπι Σμόλντερς εντελώς γυμνή  για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι μια πραγματική ομορφιά.

Jessica Simpson

Τεξανός μωρό  Jessica Simpson  είναι ζεστό και είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε αυτό το  γη-θραύση συλλογή από σέξι φωτογραφίες . Θα τους αγαπούν. Εμείς υποσχόμαστε.

Lauren Cohan

The Walking Dead  αστέρι χρειάζεται για να πάρει γυμνός πιο συχνά. Σοβαρά. Θα συμφωνείτε μετά  βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες .

Shakira

Hips Μην Lie  και ούτε Shakira. Ο εν λόγω οργανισμός. Αυτό το πρόσωπο. Ότι αιωρούνται πάνω-κάτω κάτι που κάνει με το πισινό της στο πρόσωπό μας. Ότι οι ξαφνικές αμήχανη στύση.  Δείτε όλα τα γυμνά Shakira εδώ .

Avril Lavigne

Avril Lavigne  έχει εξελιχθεί αργά από ένα multi-χρώμα pop-punk πριγκίπισσα σε ένα legit παραδοσιακό hottie.  Αυτά τα καταπληκτικά γυμνά της της  θα σήμαινε ότι αυτή θα παραμείνει ζεστό για να έρθει και πολύ καιρό. Εκείνη ηλικιών και, εάν πολλά σε όλους.

Alyson Hannigan

Πιο γνωστό ή μάλλον για πάντα γνωστή ως  Willow  από  Buffy the Vampire φονιάδες ,  Alyson Hannigan  είναι μια κοκκινομάλλα που έχουμε ήθελε να δει γυμνή για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Φανταστείτε την έκπληξή μας όταν διαπιστώσαμε  αυτές τις γυμνές φωτογραφίες της της .

Elisha Cuthbert

Αυτή η καναδική γκόμενα δεν είχε την καλύτερη καριέρα, αλλά αυτή είναι πάντα ένα hottie, η οποία είναι εντελώς  ο λόγος που βάζουμε αυτές τις εικόνες  για την προβολή σας ευχαρίστηση.

Kristen Bell

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι  Kristen Bell  θα μοιάζει γυμνή; Ναι. Έχουμε σκεφτεί πάρα πολύ.  Αυτή πιθανότατα θα μοιάζει με αυτό . Γιάμ Γιάμ.

Ashley Tisdale

Αμερικανός τραγουδιστής και πρώην Disney αστέρων  Ashley Tisdale  κάνει σέξι αρκετά καλά. Αλλά μερικές φορές σέξι απλά δεν είναι αρκετό. Πιστεύουμε ότι  αυτή φαίνεται καλό γυμνό , έτσι δεν είναι;

Μαράια Κάρεϊ

Η γυναίκα με τη φωνή ενός αγγέλου εκδικητική.  Mariah Carey  έχει ένα αρκετά στοιβάζονται εικόνα και αγαπά να αναδείξουν το σφιχτό φορέματα slinking. Εκείνη δεν φαίνονται άσχημα  στο κοστούμι γενεθλίων της πάρα πολύ .

Chloe Moretz Γκρέις

Chloe Moretz Γκρέις  ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι στην πρώτη  Kick-ass  της ταινίας. Δεδομένου ότι έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη νεαρή γυναίκα. Δεδομένου ότι είναι νόμιμη ηλικία τώρα, θα πρέπει να είναι ΟΚ για να  δούμε γυμνό φωτογραφίες της , έτσι ρε παιδιά;

Willa Holland

Willa Willa Willa! Φλερτ μας από  την Οργανωτική Επιτροπή  έχει  ωριμάσει σε ένα όμορφο πράγμα  που είναι ακόμα ιδιόμορφη, αστείο δροσερό. Ψηφίστηκε πιο διασκεδαστικό κορίτσι να κρεμάσει έξω με στο σπίτι για Netflix μαραθώνιους.

Zooey Deschanel

Η ταλαντούχα κυρία  Zooey Deschanel  δεν θα μπορούσε να κάνει γυμνό πολύ συχνά, αλλά όταν το κάνει,  τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά . Βάλτε σε ένα γλυκό κομμάτι και να απολαύσετε.

Daisy Ridley

Star Wars θεά  Daisy Ridley  έχει γυμνά.  Και είναι πραγματικές . Και δεν είναι τόσο πραγματικό πάρα πολύ. Αν είστε σε τέτοιου είδους πράγματα.

Κέιτ Μάρα

Κέιτ Μάρα  έχει ένα απόλυτα συμμετρικό όνομα. Και έχει επίσης ένα αρκετά συμμετρικό σώμα πάρα πολύ, όπως σύντομα θα μάθετε.  Yummmy yum yum .

Gal Gadot

Ισραηλινή ηθοποιός  Gal Gadot  είναι η Wonder Woman. Ακριβώς σε περίπτωση που δεν ξέρατε. Θα θέλαμε πραγματικά να δει γυμνό και υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα μπορούσε να ταλαντεύεται με αυτόν τον τρόπο στο μέλλον. Αλλά φαίνεται λίγο συντηρητική, έτσι θα πρέπει ακριβώς να  κάνουν με αυτό που έχουμε τώρα.

Fergie

Fergie είναι ένα Hella σέξι MILF που βράχια κοντά φορέματα καθώς και κάθε κορίτσι εκεί έξω. Αν είχατε μια καλή φαντασία, εδώ είναι ό, τι  αυτή θα μοιάζουν γυμνό.

Μαντόνα


Madonna η «Βασίλισσα της Ποπ» κυκλοφόρησε αυτές τις καλλιτεχνικές και γοητευτικό nude φωτογραφίες της στο περιοδικό Playboy - που έξυπνα ονόμασε το χαρακτηριστικό «Madonna: The Lost Γυμνά». Αυτά μαύρο και άσπρο κοκκώδες φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 1979 και εκείνη τους κρατούνται όμηροι από τότε μέχρι σήμερα.
Τα ποτέ πριν δει φωτογραφίες ελήφθησαν σε ένα στούντιο του Μανχάταν από τον φωτογράφο Martin HM Schreiber - αυτό πρέπει να ήταν, ενώ νέοι Madonna παρακολουθούσε σύγχρονη σχολή χορού στο μεγάλο μήλο πριν ήταν διάσημος και επηρεάζει τις νέες γυναίκες παντού, όπως η Britney Spears - ο οποίος έχει μια πολύ ωραία συλλογή κώλο τον εαυτό της θα πρέπει να ελέγξετε έξω!



Ο φωτογράφος έκανε επίσης ένα σουτ μαζί της το 1985, όταν τα φώτα της δημοσιότητας και από τότε «Like a Virgin» ήταν ήδη ένα τεράστιο χτύπημα με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αρκετά με τις λεπτομέρειες, ελέγξτε τριχωτό μουνί και υπέροχα βυζιά σε αυτές τις γυμνές φωτογραφίες των αγαπημένων σας "Material Girl".

www.newssvet.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий