1

Loading...

воскресенье, 13 ноября 2016 г.

De 100 Läckta Naken kändis bilder (18+)




 


Kändis naken = Fame, förmögenhet och smuts.
Läckt kändis nakenfoton inspirera omedelbar tillbedjan och fascination från massorna, varav de flesta är sexuellt frustrerade nog att bry sig. Detta är tillståndet i dagens kändisar.Speciellt om du vill få eller stanna känd.
Kan ni föreställa er stilrena ikoner som Scarlett Johansson eller Madonna, Melania Trump poserar naken för fotografier? De hade åtminstone självrespekt. Men tack vare den underbara tekniska framsteg av mobiltelefoner och dessa kameror de har byggt in dem, är vi nu en planet människor fånga deras nether regioner och skicka dem till andra människor.
Kändisar är inte annorlunda ... bortsett från den lilla faktum att människor vill hacka in sina telefoner och dela dem med resten av världen. Så som  läckt celeb bilder  är bäst?
Nakna kändisar, läckte eller på annat sätt, är överallt nuförtiden. Det är den nya normen. Tillkomsten av sex tape har lagt till en helt annan del av voyeuristiska natur att titta på livet av kända personer.
För första gången, känns det som om vi kan inbördes bakom deras sovrum dörrar och titta på dem på det. Det humaniserar även kändisar och tar dem ner till vår nivå av perversion. Vi har alla bröst och kukar. Vi gillar att stoltsera. Det är normalt!
Dessutom finns det inget bättre sätt för kändisar att öka deras värde och få en utbredd global uppmärksamhet i media genom att släppa några stygga bilder.  Avsikt läckta bilder av nakna kändisar  är vanligare än du tror, trots sina vanliga anklagande fordringar och offer klagan.
Låt oss placera någon form av godtycklig vikt vid dessa fotografier, eftersom, låter inse det, vissa människor får privata bilder läckt och efter att vi har slutat gawping på deras kött, undrar vi vem fan de är.
Och så bestämde vi oss för att komma med en lista över de  mest "viktiga" eller bästa någonsin läckt kändisfotor genom tiderna.

Välkommen till Sordid World of Nude Celebrity Pics ...

De läckta bilder på denna och andra sidor, spänner över ett decennium. Denna smutsiga affär av nakna celeb bilder har pågått ett bra tag. Många av de kändisar på vår lista har haft sina bilder släpptes på internet på olika tidpunkter. Emellertid har två anmärkningsvärda händelser resulterat i en lavin av nakna.
Under 2010, en hacker som heter  Angelina Jolie  hackade sig in i e-postkonton hos många kändisar. Han var ansvarig för  Jennifer Aniston ,  Natalie Portman   och Jennifer Lopez fotoläckor. Efter det hände, många andra bilder av flera andra framstående kändisar som  Alana Blanchard  började sippra nätet.
Efter ett år, dog telefonen ner till en långsam hum .. tills  januari 2017 , när det som nu kallas  "The Fappening"  hände. En massiv Apple icloud hacka resulterat i hundratals nakenbilder blir stulen och laddas upp systematiskt på nätet. Detta omfattade över 80 kändisar, nästan alla av dem kvinnor.
Detta var överlägset, den  mest betydande nakna celeb foto skandal  i mänsklighetens historia. Aldrig tidigare har så många bilder av så många kändisar samtidigt avslöjas och publiceras / reposted på varje hörn av internet. Detta förändrades allt och gav upphov till många frågor om integritet online.
Men nog historia för nu ... låt oss komma igång!
I den här listan hittar du några av de vanliga misstänkta (vi tittar på dig Vanessa Hudgens) och många andra kändisar som sträcker sig från topp Hollywood A-Listers till  vem-är-det-hon-ser-verkligen-bekant-vänta- är-hon-i-att-show-skit-i-kan inte komma ihåg-nu .

Ke $ ha


Möjligen första gången i historien när bilderna läckte av en kändis och alla aktivt ville de inte hade sett dem. Ke $ ha verkade täckt i någons kärleks sås och alla kände sig lite illamående. Detta kan vara en av de mest oattraktiv nakna läckor i ett tag. Det blir bättre från och med nu, lita på oss.

Hayley Williams


Det finns något om rappare, RnB och popsångare som gör att du antar att de är smutsiga svin. Men fina emo blommor som  Paramore  sångare  Hayley Williams var lite mer överraskande när hon "oavsiktligt twittrade" hennes bröst för alla. Om du är i rock and roll flickor med en emo / scen kanten,  kolla in våra sexiga Hayley Williams pics .

Snooki


Bilder på  Snooki Monster  ades loss i 2010 på någon hemsida påstår sig ha verkliga naken av Snooki varelse  om du accepterar att köpa dem . Och sedan i juni 2012, har vissa själv-shot kamerabilder tas till Snooki odjuret i ett hotellrum.
De visade det klädd i en vit dräkt och sitter på en stol, medan blinkande dess förvånansvärt ren slidan till kameran. Intressant. Förresten, det finns inga ocensurerade nakna topless bilder på Snooki monster på nätet. Ja, de är alla censurerade. Hur deprimerande.

 

Miley Cyrus


Miley Cyrus  var bara av intresse för pre-teens, men sedan, efter det att läckage av några bilder, förvandlas hon till en verklig kändis. Bilden till vänster visar Miley naken i ett badkar; Ordet säger att det var en privat fotoserie för Liam Hemsworth, hennes fästman. Bilden till höger är känd på internet; det förment visar Miley ta en naken själv skott under ett hotell i Madrid.
Det finns inga bevis för att dess legit men inget sätt att motbevisa det heller. Tro vad du vill. Miley växte sedan upp, klippa håret kort, gick blond och helt ändrat sin image.Hon började få Nekkid mycket mer. Här är en samling av  alla de verkliga Miley Cyrus nakna bilder vi har samlat  under åren.

Adrienne Bailon


Adrienne Bailon  medverkat i några Disney channel musikal som heter The Cheetah Girls och daterad Rob Kardashian. Hon hade inte heller någon underkläder och  blixtrade hennes grenen offentligt  på röda mattan. Bortsett från detta, ingen egentligen bryr sig om vad hon gör.  Oh ja, om nakna . Läckt 2008, dessa bilder visar Bailon i underkläder och visade hennes rumpa i full prakt. Hon är mycket stolt över det.

trina

En rappare och modell från Miami, var Trina s nakenbilder läckte på nätet mars 2010 efter vissa dude "hackat" hennes mobiltelefon. Snarare tama saker jämfört med några av de andra läckor.

Heather Morris


Glee  skådespelerskan Heather Morris tog några själv sköt mobiltelefon bilder som läckt på nätet i mars 2012. Några av bilderna visar henne klädd i en Britney Spears-stil kläder och det fanns en hel del naken fullständig frontal av henne också. Bra standard vanilj nakna läckor. Ingenting kinky.

Zoe Kazan

Du kanske inte vet vem  Zoe Kazan  är och det är OK. Vi gjorde inte och var tvungen att google henne när hennes härliga naken läckte på nätet. Hon är en amerikansk skådespelerska. Det är förmodligen allt du behöver veta för nu.  Gå nu se hennes läckt bilder hit .

Kelli Garner

Kelli Garner  har en fantastisk kropp. Hon är som en smalare Christina Hendricks men med lika stora bröst. Nu om det är inte förvånande, vet vi inte vad som är. Oh ja, hon är också en amerikansk skådespelerska ... om att frågor.  Vi har hennes nakna bilder hit  och de är härliga.

Alana Blanchard nude

Den sexigaste kvinnliga surfare genom tiderna är händerna nedåt,  Alana Blanchard . Hon har alltid såg fantastiskt i bikini och söta Brasilien shorts som visar upp halv hennes bytet.  Nu får du se henne naken . Är inte livet underbart?

Leven Rambin

En hottie i Terminator tv-serien, naken bilder av  Leven Rambin  läckte på nätet 2014. De är  bara topless spegel selfies  men de är fortfarande hett, hett, hett.

Vida Guerra nude

Det finns förmodligen mer rem bilder och bytet skott av  Vida Guerra  nätet då det av någon annan kvinna vid liv. Denna kubanska födda amerikansk glamour modell är känd för hennes rumpa och  hennes läckta bilder inte kommer att svika . Hon är helt naken och det finns även en muff skott. Wow.

Shiri Appleby

Vi har väntat på detta för en blodig lång tid. Känd för att spela Liz Parker i  Roswell tv-serien,  Shiri Appleby  är söt och bedårande. Alla har buggning oss för hennes nakna under en lång tid och  verkliga bilder av henne slutligen läckt på nätet 2014. De är tråkigt men bättre än ingenting vi säger!

Prins Harry


Läckt mobiltelefon bilder träffade banan i augusti 2012 visar  Prins Harry har några nakna kul med några flickor i Las Vegas. Uppenbarligen spelade band biljard eller något dumt. Vissa människor tror att han är pinsamt men andra faktiskt tror att han ska få ha lite kul sexig tid med flera groupie babes. Sex är bra för en ung man! Låt honom vara!

renee Olstead


Du kanske inte har hört talas om Renee Olstead, men hon är en sångerska och skådespelerska som agerade på  The Secret Life of the American Teenager , en tråkig amerikanska tonåring drama. Hon gör den här listan eftersom hon är den första kändisen att faktiskt sätta en liten ansträngning i hennes Nudey snaps. Läcka i mars 2011 gick Olstead från att vara en ganska-ingen till en kvinna som alla beundrade, om än kortfattat. Vill du veta varför hon är med på listan?  Ta en titt på hennes nakna just nu.
Medan Renee är en total slampa i bilden ovan, är hon faktiskt en  otroligt vacker rödhårig  med en fantastisk kropp.  Vi rekommenderar att du  klickar här för att se mer sexiga bilder . Inga nakna denna gång men det är fortfarande inte säker för-arbete på grund av smaskiga klyvning och kurviga distraktioner.

Cassie


Vi vet inte mycket om den här damen, förutom att hon är en R & B-sångerska av något slag i USA. Hon dök upp i några Lama film om street dans ( Step Up 2 ) och hon uppenbarligen gillar att ta bilder av sig själv naken. I fall du undrar, hon är hälften filippinska och halv afroamerikanska / mexikanska.

 

Evanna Lynch

Du kanske undrar, som är fan är detta jänta?  Evanna Lynch  är ungen som var i alla Harry Potter-filmerna. Hon är ung, söt och begåvade något. Det gör oss glada att  se hennes nakna bilder.

Mary Elizabeth Winstead

Känd för sitt arbete i  Scott Pilgrim vs the World  och  Final Destination 3 , Winstead var ganska förbannad när hennes nakna bilder läckte på nätet. Dessa hipster-ish bilder  visa henne naken på en soffa  medan du tittar helt fundersam och cool. De verkar lite pretentiös men du kan inte förneka att hon är en snygging.

Lea Michele

En av de bästa flickor från  Glee ,  Lea Michele  är en sångare och runt mångsysslare chick. Om du någonsin velat se henne naken,  skulle dessa läckta bilder förmodligen göra din dag . Downer är att de verkliga bilderna inte visar Michele ansikte så att de inte kan verifieras  100%  men vi har hört några rapporter om att de verkligen är äkta.

Winona Ryder

Det freaking Winona tid! Hon är den obestridda pixie Drottning av  90-talet , vår favorit årtionde. Nakenbilder som visar hela bilder av Winona bröst läckte på nätet av en hacker och  du kan se alla av dem här.  Det här är en dröm om bilderna verifieras. Just nu är det allt vi har men vi uppdaterar om några fler bilder visar upp.

Sarah Shahi

Persisk prinsessa  Sarah Shahi  utvecklats från en Dallas Cowboys cheerleader och Maxim  magazine favorit i en skådespelare. Hon har gjort ganska bra för sig själv och vi älskar hur hon ser naken ! Dessa läckt selfies visar Shahi ta många bilder av sig själv med hjälp av en spegel. Hon verkar tycka hennes rumpa är fantastisk och vi tror det också.

Teresa Palmer

Aussie skådespelerskan  Teresa Palmer  är vacker. Hennes läckta bilder  visar henne chilla naken  med en ex-pojkvän. Han har en ganska bra kamera eftersom vissa av bilderna i uppsättningen faktiskt ser tidningen-kvalitet. Det måste vara häftigt att umgås med en vacker kvinna som Palmer. Vi kan bara drömma!

Keke Palmer

Keke Palmer  är en amerikansk skådespelerska och sångerska med en bangin kropp.Hennes läckta bilderna är få till antalet men helt legit: de visar sitt ansikte och hela kroppen med exakt samma tatueringar på sin kropp. Toppen.  Se alla hennes nakna hit .

Kate Bosworth

En helt naturlig skönhet, vi älskar  dessa nakna av  Kate Bosworth . De visar henne utan smink och hon ser fantastisk på alla sätt. Bilderna visar henne slappa runt i sängen med selfies och bilder på hennes rumpa / grenen. Tänk dig att vakna upp bredvid detta prov i sängen!

Cat Deeley

Nakenbilder på engelska TV-presentatör  Cat Deeley  läckte på nätet i september 2014. Det har varit en lång tid kommer. Om du är en Deeley fan,  kommer hennes läckt bilder inte svika . Hon är inte bara begåvad men vacker!

Hannah Davis

Baddräkt modell  Hannah Davis  är en snygging och hon vet det. Inte har en aning om vem hon är? Hon är på omslaget av 2015  Sports Illustrated Swimsuit Issue  och hon är också i  DirectTV  kommersiella med en talande häst. LOL. Innan du börjar googla för att  kolla in hennes läckta bilder i detta galleri .

Erin Heatherton

Fräkne inför  Erin Heatherton  är söt. Den tidigare  Victorias Secret-ängel  är super varm och hennes läckt mobiltelefon nakna visar hennes nakna kropp i alla möjliga vinklar och poser. Detta är verkliga naken som visar både hennes kropp och ansikte.Ingen falska grejer här. Du kan  se  alla Heatherton nakna i detta galleri .

Emily Browning

Kom ihåg ledningen hottie i Sucker Punch? Ja, det är  Emily Browning . Liksom Teresa Palmer, hennes kollega australiensiska skådespelerskan,  Emilys läckt naken bilder  är ganska trevligt. De visar henne naken, solbränd och avslappnad i ett hotellrum. Hon är fräsch, smink gratis och  absolut  vacker. Hon ser ut som en rolig brud att umgås med.

Brie Larson

Vi ärligt talat inte förvänta skådespelerskan  Brie Larson  att se så bra naken.Hennes nakna helt överträffat våra förväntningar på alla sätt. Vi vet att hon är het.Men inte så varm.  Ta en titt hit  för full uppsättning och se själv. Smaskigt, yum yum.

briana Evigan

Professionell dansare / skådespelare  Briana Evigan  har en spänd, tät hardbody som ser fantastiskt när hon dansar. Du kanske har sett henne i  steg upp  filmer. Eller inte. Vi klandrar inte dig.  Se alla Briana Evigan läckte bilder här . Det finns inte mycket men det är väl värt ansträngningen.

Lynne Mccord

Uppkäftig och förföriska på alla sätt,  Annalynne McCord har läckt nakna  är ganska varm. Den  90210  skådespelerskan har en stor samling av bilder. Spegel selfies, naken strand skott, byte pics, badkar selfies ... .. you name it, hon har det. Det finns även spridda närbilder av hennes vagoo. Oj.

Alyson Michalka

Alyson Michalka  är en amerikansk skådespelare i serier som  Easy A ,  Hellcats och  Phil of the Future . Vi har faktiskt aldrig sett någon av dem men som inte hindra oss från  att njuta av hennes läckta naken . Intimt gjort selfies i varm stämningsbelysning är alltid ett nöje att titta på.

chloe Dykstra

Chloe Dykstra  är internet känd för att vara drottningen av nördar. Hon skriver om videospel, cosplays och modellering. Medan hon är en total z-lister, hon är på denna lista eftersom hon är söt och  hennes naken är verkligen häftigt .

Leelee Sobieski

Leelee  Sobieski  brukade vara känd för att se ut som Helen Hunt och vi tror fortfarande att hon ser ut som Hunt men kanske med lite mer Diane Kruger kastas in som hon åldrar. Hennes nakenbilder är sorta roligt eftersom de är riktigt dålig kvalitet bilder. Hon måste ha en dålig kamera eller kanske dess något slags kall hipster filter?Se själv.  Kolla in Sobieski heta kropp hit .

Jessica Brown-Findlay

Engelska skådespelerskan  Jessica Brown-Findlay  är en dam i  Downton Abbey men hon är mer oreserverad personligen  eftersom dessa läckta bilderna skulle avslöja . Vi gillar den här kvinnan. Och du bör också. Hon har stor potential att bli en stjärna.

Doutzen Kroes

Du känner henne som en av de hetaste någonsin Victorias Secret-ängel.  Doutzen Kroes  är en holländsk modell som är rik, söt och faktiskt en riktigt trevlig person (om du tittar på hennes intervjuer). Hon är på vår lista över favorit imaginära BFFs eftersom hon är så trevligt.  Se alla hennes läckt bilder hit .

bar Refaeli

Israeliska super  Bar Refaeli  klär i nästan vad som helst. Underkläder, bikinis, t-shirts och jeans ... men hon ser bättre nakna.  Vi har hennes läckta bilder  och de är ganska stygg.

Melissa Benoist

Den vackraste av alla  Glee  skådespelerskor (enligt vår mening),  Melissa Benoist är en underbart begåvad person och  hennes nakenbilder är otroligt varmt .Hon gör nästan alla andra på denna lista ser tam i jämförelse.

Megan Boone

Skådespelerskan  Megan Boone  stjärnor i en show kallad  den svarta listan . Om du inte har sett det, oroa dig inte ... vi har inte alltför. Men om du vill se henne naken, chef över detta galleri nu .

Krysten Ritter

Krysten Ritter  var i  Breaking Bad , förmodligen den bästa TV-serien varje gjort.Japp, hon var Jesse flickvän. Den som överdoserat i sängen. Ritters nakna verkar vara äkta och visa henne att ta bilder av sig själv. Hon verkar vara särskilt fascinerad med sin väl rakade grenen , att döma av den stora mängden bilder av det.

Kelly Brook

Engelska glamourmodell och legendariska hottie  Kelly Brook  har fått nakna många gånger i tidningar så det är inte en överraskning att se hennes läckt mobiltelefon bilder på nätet också. Vi gillar faktiskt dessa nakna bättre än sin tidskrift saker eftersom  de är varmare, orörd och mer verklig . Massor av selfies noggrant utformade för att visa upp sin gigantiska bröst, många av dem visar Brook med liten eller inget smink på. Mycket hett.  Se dem alla här!

Hilary Duff

Vi älskar  Hilary Duff . Hon är liten och nätt, sexig och charmig. Southern flickor rock.  De läckta bilder ut på webben  inte visa sitt ansikte; de bara visa flera bilder på en oputsad gren och några POV bröstet skott.

Aubrey Plaza

Om du gillar uttryckslöst sarkastiska tjejer som tycker att förolämpa dig vid varje tur, kommer du att älska Aubrey Plaza från  Parks and Recreation . Det finns  tre läckta bilder av Aubrey Plaza  och alla av dem är från midjan och ner på hennes rumpa och grenen. Fortfarande helt fappable. Det finns rykten om en het video ute liksom ..

Hope Solo

Skrämmande.  Hope Solo är läckta bilder  är verkligen aggressiva och in-your-face. De amerikanska kvinnors fotboll målvakt inte slå runt het gröt och hennes nakenåterspegla detta. Spegel selfies med benen sprids och flera extrema närbilder av hennes skäggiga clam? Det var för mycket för oss. Men du kanske gillar det.

Lizzy Caplan

Knäppa, sexig  Lizzy Caplan  är drottningen av besvärliga sexighet. Hon är som en sexigare Zooey Deschanel. Caplan s läckta bilder var ganska häftigt. Massor av selfies, bilder på några killen går ner på henne och bröst, bröst, bröst. Var tacksam  att du får se en cool chick som denna nakna .

Lake Bell

Lake Bell  har förmodligen en av de bästa alla naturliga organ alla läckta kändisar vi har sett hittills. Hon är smal med stora natur mammaries som är perfekt formade.Hon är också otroligt vacker utan smink på. Hennes make är den lyckligaste mannen på jorden. Vem skulle inte älska denna kvinna?  Ta en titt på hennes bilder  och avundas mannen som går till sängs med detta varje kväll. En gudinna!

Rachel Nichols

Hot chick Rachel Nichols var den fantastiska rödhårig tuff tjej i  GI Joe  -filmer.Hennes läckt bilder består av selfies och mestadels mobil bilder tagna av någon annan. Någon som fick se henne naken personligen. Hur lycklig.  Här är hela uppsättningen av bilder så att du kan börja dreglande .

Kim Kardashian

Vi är faktiskt ganska chockad att det bara finns en läckt mobiltelefon bild av  Kim Kardashian  från iCloud hacka. ONE bild. Denna kvinna tar förmodligen tusen selfies i en dag så vi förväntade oss en hel del mer. Men frukta inte, har vi grävt runt och hittade en hel del fler bilder. Här är ett galleri som visar  alla Kim Kardashian nude pics ute .

Jennette McCurdy

iCarly  skådespelerskan Jennette McCurdy växte upp på TV, mognar från en trevlig grabb i en varm kvinna. Nu när hon har fyllt 18, är alla letar efter hennes nakna bilder, eftersom det är bara naturligt att göra i denna sjuka värld. Vi hittade  en uppsättning av hennes läckta bilder här . Ta en titt och har en bra dag.

becca Tobin

Glee  skådespelerskan Becca Tobin gillar att se sig själv naken och hon är inte skäms för det. När  hennes nakna bilder  läckte ut, tog hon det i god steglängd och inte ens blir förbannad. Gott uppförande. Vi gillar.

candice Swanepoel

Vem har inte fantiserat om denna kvinna någon gång i tiden? Förmodligen den största någonsin  Victorias Secret  ängel ( sorry Adriana ),  Candice Swanepoel  är blond, vacker och perfekt. Det är verkligen omöjligt att hitta en dålig bild av denna tjej - lita på oss, har vi försökt. Hennes läckt bilder visar hennes nakna grenen och rumpa.Ta en titt på  alla Candice Swanepoel nakna i detta galleri . Vi har inkluderat några av hennes tidningen arbete och paparrazi skott.

Gabrielle Union

Gabrielle Union nakenstudier  togs ursprungligen för ögonen på sin make Dwayne Wade. De läckte som en del av iCloud hacka och dessa bilder är stora. Massor av spegel selfies, underkläder skott, bröst, rumpa och kudde prata. Unionen är vackra och inte rädd för att dela den!

Yvonne Strahovski

Vad gör Aussie flickor så varmt? Vi har sett Teresa Palmer och Emily Browningnaked hittills. Nu kan du får se Yvonne Strahovski naken. En uppsättning av läckta bilder dykt på nätet som påstår sig vara att Strahovski.  Se dem alla här  och bestäm själv.

Meagan Good

Vi känner henne som flickvän Ron Burgundy i  Anchorman 2  (som var lustiga). Du vet Meagan Good är varm. Du har sett henne. Det är verkligen synd att det inte var så många nudies men  vad vi har i denna uppsättning  är alla verkliga bilder och stekhett.

Jenny McCarthy

Pin-up legend av 90-talet, har Jenny McCarthy har fapped till av så många människor ända sedan interwebs tog fart. Hon har gjort naken fotograferingar i tidningar, så att du har sett henne naken (eller inte). Men hennes läckt nudes inte kommer att svika liksom.  Stor samling av beundransvärda selfies och tredje person bilder som visar allt; bröst, Fanny och även brösten hennes namnlösa vänner. Värt en titt.

Ariana Grande

Ariana Grande  ser så ung. Och oskyldig. Hon är förmodligen en av de mest sökta för kändisar på nätet eftersom alla och deras hund vill se henne naken. Vi vet inte riktigt få det eftersom hon inte riktigt har en fantastisk siffra (även om hennes rumpa är söt). Men vi dömer inte. Här är några  förment läckta bilder på Ariana . Det kan vara henne, det kanske inte. Men spelar det någon roll?

Amber Heard

Amber Heard  är en amerikansk skådespelerska med de mest förföriska selfies. Hon är perfekt flirta med kameran. Ingen gör en  come-fuck-mig  ser bättre ut. Ingen.Period. Hennes läckt nudes är oftast högutbildade selfies, av vilka några var uppenbarligen avsedda för Johnny Depp. Flickor, om du skickar bilder till killar du vill, lära av denna kvinna.  Klicka för att se en komplett uppsättning av läckt Amber Heard nakna .

Kirsten Dunst

Vi visste aldrig Kirsten Dunst hade kul påsar som denna. Är denna verkliga livet? Vad är detta?  Titta på de Chi-Chis . Wow. Det endast en besvikelse är att det inte finns många läckt bilder på Dunst. Vi skulle definitivt vill se mer. Hon behöver göra några arty-farty naken mag shoot ASAP.

Emily Ratajkowski

Liksom Lake Bell, har Emily Ratajkowski en fantastisk alla naturliga kroppen med tuttar som är perfekt utformade för att reta. Vi kunde inte sluta titta på  alla Emilys läckta bilder  eftersom hennes tuttar är bara av denna värld. Här är perfektion. Och det är helt naturligt. Inget konstgjort i den här kvinnan och vi älskar det.

Victoria Justice

När Victoria Justice nakenstudier läckte ut på nätet, förnekade hon att de var verkliga och sade att de var förfalskningar. Sedan vände hon sig om och fick upprörd, något som bekräftar att de var äkta. De såg till att verklig nog för oss. Vi förstår inte varför hon är upprörd men. Hon är en vacker, stark, självständig kvinna som ser friska, välanpassade och vackra nakna. Hon borde vara naken oftare. Kanske en naken FHM fotograferingen inom en snar framtid? Man kan bara hoppas.  Psssh ... se alla Victorias läckta bilder här .

Hayden Panettiere

Låt oss inse det, vi alla hade en crush på  Hayden Panettiere  när hon var en cheerleader i  Heroes . Hon är fortfarande vacker, petite och allas hoppas och ber om en sex-band som förmodligen aldrig kommer att dyka upp för att hon är bara inte den typen. Var inte ledsen.  Vi har åtminstone dessa bilder .

Rosie Huntington-Whiteley

Du vet förmodligen detta brittiska modellen från transformatorn filmer och  Mad Max Fury Road .  Rosie Huntington-Whiteley  är lång, smal, sexig och gillar att få naken mycket ofta.

Adriana Lima

Den legendariska  Adriana Lima . Med all sannolikhet, den största (och hetaste) någonsin Victoria Secret-ängel att gå denna jord. Tyvärr Miranda Kerr. Tyvärr Candice Swanepoel. Lima är underbara, otroligt sensuell och vi har  alla hennes nakenbilder  för bildupplevelsen.

nina Agdal

Danska modellen  Nina Agdal  är varm. Hon har en fin kropp och vara europé, gillar att  ta av sig kläderna mycket . Som är cool med oss, så länge vi får titta på.

Amanda Seyfried

Ibland kan vi inte komma över hur vackra  Amanda Seyfried  verkligen är. Du kan gå vilse i hennes ögon för evigt. Båda inte vilse för länge eftersom du måste  kolla hur hon ser naken.

Sarah Hyland

Amerikanska skådespelerskan Sarah Hyland är bedårande och en stor retas på Modern Family , tv-serien där hon spelar en stereotyp tonårsflicka. Hon har alltid nonchalera klyvning på skärmen så ser hennes läckta bilder ger oss en känsla av nedläggning / tillfredsställelse. Tänk på att  hennes nakna i detta läckt uppsättningen  inte visa sitt ansikte så att de blir obekräftade som nu. Fortfarande värt en titt, tror vi.

irina Shayk

Ryska modell Irina Shayk är nästan alltid finns i sexiga bikini eller underkläder.Eftersom hon ser bra ut i dem, duh. Men ibland får hon topless och  du får se hennes kropp som detta  som gör det helt värt.

Olivia Munn


Geekgudinna  Olivia Munn  hävdade att naken bilder läckt mars 2012 var förfalskningar. Hon fortsatte sedan på Twitter att säga att om någon hackat hennes telefon, skulle man bara bilder på spädbarn och katter, och därmed avslöja hur tråkigt hon är som person. Endast katter och barn? Psssh. Vad en mormor. De  läckta naken av Olivia Munn  dock inte besviken. Det finns några sexiga underkläder bilder och en helt naken bild som inte inkluderar hennes ansikte.

Christina Aguilera


Christina Aguilera  gick från att vara ouppnåeligt känd för en nationalsång glömma, naken berusad inom loppet av en vecka. Tekniskt sett är hon halvnakna på grund av piroger över hennes bröstvårtor, men vem bryr sig, eller hur? Läcka i december 2010, hennes representanter hävdade att bilderna som stulits från hennes stylist dator av en hackare. Vill ha mer? Vi har  fler Xtina naken här .

Amber Rose


Känd för att ha ett färgat blond buzz cut, stora bytet och dejting Kanye West,  Amber Rose  hade hennes nakenbilder läckte på nätet av en medarbetare "2011. Hip hop honung älskare runt om i världen grät av glädje. Se  hela galleriet Amber Rose nakna bilder hit .

Maisie Williams och Sophie Turner


Chris "Game of Thrones" stjärnor Maisie Williams och Sophie Turner har några skandal naken Halloween kul i bilderna nedan.

Som ni kan från dessa bilder, Maisie och Sophie posera för ett badrum selfie tillsammans och sedan fortsätta att fotografera varandra i sina löjligt slampiga Halloween kostymer. Först ut är Maisie som klär upp som en kåt naken katt hora i bilden nedan.

Melania Trump


  
"Detta är skönhet och inte porr. Jag är alltid chockad av porrindustrin eftersom de förstör känslan och essensen av renhet och enkelhet. "


Fotograferingen ägde rum i en Chelsea lägenhet som fördubblats som en fotostudio, sade de Basseville, Paris artist och modefotografen som kortfattat var baserad i New York i mitten av 90-talet.
En del av skott, som de Basseville sade inspirerades av renässansens konst, ägde rum på byggnadens taket, sade en modeindustrin insider som var närvarande vid en av de fotosessioner.
Melania betedde sig "som en riktigt professionell" under en av den nattliga skott med Eriksson, sade källan.
"Hon var charmig hela", sade källan och tillade att bilderna "lesbisk tema inte faze henne. "Hon var alltid leende, med en mycket trevlig personlighet och var artig och mycket välutbildade."
Melania hade nyligen anlänt till staden från modellering snäppa i Paris och Milano på tiden. I Gotham var hon bokad för det mesta kommersiellt arbete och senare med i en annons för Camel cigaretter, sade källan stolpen.
Hennes sexiga foton spridning dök upp i fråga om Max Magazine, vars omslag innehöll ett foto av super Cindy Crawford januari 1996.
Förutom de lesbiska-tema skott, de Basseville tog flera nakenbilder på Melania från olika vinklar.
I ett av dem, pouts Melania på kameran medan klädd endast i stilettklackar. I en annan, är ryggen mot kameran, och armarna höjs som om upp mot en vägg.

"Jag tror att det är viktigt att visa skönheten och frihet kvinnan, och jag är mycket stolt över dessa bilder eftersom de firar Melania skönhet, '' de Basseville sagt.
På frågan om bilderna, Donald Trump sa: "Melania var en av de mest framgångsrika modeller, och hon gjorde många fotograferingar, bland annat för omslag och stora tidningar. Detta var en bild tagen för en europeisk tidskrift före min vetskap Melania.I Europa, bilder som denna är mycket modern och vanliga. "
Den slovenska födda skönhet, nu 46, träffades första Trump på Fashion Week fest 1998. De gifte sig i januari 2005 och har en son, Baron, 10.
Hon har modellat för Sports Illustrated och Vogue bland andra publikationer, poserar för sådana bästa fotografer som Helmut Newton och Mario Testino. .

Leighton Meester


Ja, det finns en  Leighton Meester sexfilm  där ute någonstans presenterar stygga Gossip Girl-stjärnan ha sex med sin pojkvän. Dåliga nyheter är ingen blir att se den sedan blockerad från frisättning av hennes irriterande advokater. Goda nyheter? De nakna sextape bilder från Leighton Meester  är stygg nog att röra upp någons fantasi.

Blake Lively


Och nu har vi  en annan  Gossip Girl skådespelerskan. Miss  Serena van der Woodsen aka  Blake Lively  är en härlig prov och dessa läckt nakna bilder är fantastisk, minst sagt. Naturligtvis, Lively hävdar att de nakna är falska. Om de är falska, dessa är de bästa förfalskningar som vi har sett hittills. Sannolikheten av dem är riktigt? Extremt hög.  Se alla Blake Lively nakna bilder här .
Ett typexempel, några av bilderna visar Blake med falska stjärna tatueringar, samma tatueringar hon bar för filmen  The Town . Läckte under 2011, alla dessa Blake Lively naken togs med en iPhone, en del är hela kroppen nakna och andra är närbilder av bröst och andra stygga bitar.
Du kanske också vill kolla in vår lista över de  bästa 500 sexiga Blake Lively bilder . Japp, icke-nakna men otroligt hot stuff. Ms Lively ser fantastisk i åtsittande klänningar.

Kat Dennings


Under 2010,  naken bilder av naturligt bystiga Kat Dennings  läckte på nätet.Bilderna visade henne i hennes sovrum poserar på sin säng och framför sin webbkamera. Vem fan är Kat Dennings? Hon är en skådespelerska av något slag. Har en amerikansk sitcom kallas  "2 Broke Girls"  och agerat på ett par filmer, främst som ledningen i  Nick och Norah oändliga spellista  mittemot en irriterande Michael Cera.Fler fantastiska icke-nakenbilder på denna kurviga kvinnan kan ses i vår  enorma Kat Dennings galleri .

Jessica Alba


Under 2010, en hacker som erhålls bilder av  Jessica Alba  som var sedan gravid med dottern Honor Marie. De är inte exakt full-on naken men du får se henne dra en skjorta ner för att visa hennes bröstvårtor.  Se alla nakna här . Är det tillräckligt bra för dig, förvanska?

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, stjärnan i High School Musical, blev den klassiska "tonåring stjärna" som var besudlat genom att ha ett liv utanför pipig-ren bubbla av Disney.Hudgens var oturen att ha sina bilder läckt 3 gånger i 3 olika år. Wow. Du kanske vill kolla in några av naken Vanessa Hudgens läckt bilder. Helt ocensurerade så NSFW!

rihanna

Ryktet säger att  Rihannas  nakna bilder läckte på nätet av Chris Brown efter att de splittrades. Piercade bröstvårtor. E'nuff sa.
Rihanna var mycket olycklig när hennes nakenbilder dykt på internet.
"Jag kände precis som hela min integritet togs dessförinnan [av skadan foto] och sedan, när den kom ut, tänkte jag," Åh bra, så nu finns det inget de inte vet om mig och mitt privatliv. " Det var förödmjukande och det var pinsamt. "
Vi har verkligen känner för dig Rihanna. Visa din sympati för genom att kolla in vår kompletta samling av Rihanna naken bilder . Ja, vi har alla nakenbilder.Hurra.

Christina Hendricks


I mars 2012 beslutade Gud att besvara böner 3 miljarder män:  naken bilder av Christina Hendricks  läckte på nätet. De var uppenbarligen stulits från Christinas hackad mobiltelefon. Hennes representanter förnekade att de nakna topless pics var henne, men de ser ganska verkliga. Hennes bröst, menar vi. Ja, titta noga. Stirrar in de massiva mammaries och berätta vad du tycker.

Ashley Greene



Du vet Ashley Greene rätt? Hon är en vampyr i  Twilight  filmerna. Ja, en sexig mörk haired vampyr som kan se in i framtiden. Nakenbilder på Ashley Greene dök upp på internet 2009 och de är ganska smaskiga. Hon är ung, attraktiv, slank och varm.

Scarlett Johansson

Den mest lust till av partiet, Scarlett Johansson lyckades smälta hela internet när hennes bröst bröt gratis. Dessa läckt mobiltelefon selfies är härligt att se och de gjordewww.newssvet.blogspot.com  kända online. I fall du inte inser,  dessa Scarlett Johansson nakna bilder  (ja, klicka på den) är det bästa man kan aldrig hända till internet.

Och vid populär begäran ...

Många andra populära kändisar inte får sina nakenbilder läckt på nätet, men de har blivit nakna inför; sola på stranden, oanständigt allmänhetens exponering, arty naken fotografering eller något omotiverat sexscen i en film.
Till skillnad från läckt / hackade nakenstudier, det finns absolut inget utrymme för tvetydighet. Antingen är naken eller inte. Varje bild du ser är  100% äkta  och  äkta .Inga fler ansiktslösa bröst. Ja för helvete!

Angelina Jolie

Alla minns  Angelina Jolie  på 90-talet och början av 2000-talet. Hon var verkligen den avgörande sexsymbol. Att inte vara blyg för att visa upp sin kropp på film, var hon topless eller helt naken i många filmer. Se  vår komplett uppsättning av Jolies nakna bilder här .

Eva Green

Förmodligen den bästa franska bröst genom tiderna,  Eva Green  är känd för alla naturliga kroppen och är inte blyg om att få naken. Hon har varit naken i de flesta av alla filmer och  vi har alla läckra bilder här.

alexandra Daddario


Efter hennes enorma nakenscen i  True Detective , är alla besatt med  Alexandra Daddario . Och av goda skäl också. Hon har en av de mest otroliga ställningar genom tiderna. Vi är inte överdriver och  du kan se själv .

Margot Robbie


Bet du började googla för  Margot Robbie  bilder efter att du sett  Wolf på Wall Street . Det är ok. Vi gjorde samma sak också. Och vi kommer att hjälpa dig genom att dela hennes berömda naken här .

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston   har funnits ett tag och hon är en lång tid favorit hos många. Hon har inte blivit naken alltför ofta, men tack och lov vi lyckats hitta  dessa underbara bilder av henne  flyter runt.

natalie Dormer


Känd för roller i  Game of Thrones  och  The Tudors , engelska skådespelerskan Natalie Dormer  har  en hel del nakna bilder  flyter runt på internet från sina scener i båda visar.

Cameron Diaz


Ja, det finns nakna av  Cameron Diaz  och vi har dem  här i detta galleri . Om du har undrat hur hon ser ut naken under en lång tid, kommer du att vara nöjd. Eller kanske inte.

Miranda Kerr


Låt oss få detta ur vägen.  Miranda Kerr  är en gudinna. Hon är så otroligt vacker och har en sådan underbart nubile siffra som vi alla evigt tacksam att hon bestämde sig för att göra massor av nakna photoshoots.  Se alla hennes nakna på denna sida  och förbereda sig för att bli kär.

Kristen Stewart


Så hon inte precis känd för att vara sexig. Men vi hittade  Kristen Stewarts nakenbilder  bara av nyfikenhet och de är faktiskt inte så illa. K-Stew är en cool brud och vi älskar henne. Nej verkligen. Vi gör. Hon är unik. Och charmiga.

Natalie Portman


Natalie Portman  har fått naken för en del av sina filmer men det finns aldrig någon full frontal nakenhet eller unobscured bröstet skott. Det har alltid varit mycket coy och återhållsamma. Det finns dock verkliga legit Natalie Portman nudes ute och  vi fann dem för bildupplevelsen .

Jennifer Lopez


Jenny från blocket har en stor kropp och det är synd att hon inte visa den för ofta.Mycket tidigt i sin filmkarriär, gjorde hon några kärleksscener med full nakenhet.Ingen irriterande hand bras eller konstiga vinklar. Bara rakt-på bröst och rumpa.  Vi tror att du kommer att gilla dem mycket .

Amy Adams

Begåvad amerikansk skådespelerska Amy Adams är en riktigt mångsidig skådespelare. Det är synd att vi inte har alltför många naken av denna kvinna, men de bilder vi har hit bör tillfredsställa dina begär.

Emilia Clarke

Khaleesi, moder Dragons. Du har förmodligen sett  Emilia Clarke  naken, liksom de flesta av den vuxna befolkningen. Men  du kanske vill ha en närmare titt . Du vet, för vetenskap och forskning.

Megan Fox

Megan Fox  är sexig och sexuell men hon är förvånansvärt blyg om att gå helt naken.Hittills finns det bara ett par topless bilder och de är inte helt naken också. Som sådan, förblir hon en mäkta skicklig kuk retas.  Se alla hennes nakna hit .

Rosario Dawson

Rosario Dawson s  bröst är underbara. Det är allt vi har att säga. Hon är en vacker skådespelerska som är supersexig också. Har du sett henne med nerd glasögon?Vilken jävla tur på.  Vi älskar hennes fantastiska kropp  och du kommer också.Välkommen till fan club.

Olivia Wilde

Det finns många saker att älska om  Olivia Wilde . Hennes ögon som skriker alla stygga saker som hon ska göra för dig i sovrummet. Och hennes söta lilla kropp. Hon måste vara naken oftare. Vi kräver det. Du kan komma överens efter  att titta på dessa bilder .

Lena Headey

Lena Headey  aka Cersei Lannister har varit naken framför kamerorna i åratal. Hon har gjort en hel del nakna roller sätt innan hon blev känd på  Game of Thrones  och du kan se hennes härliga naken här .

Bryce Dallas Howard

Bortsett från att ha en riktigt porrstjärna-ish namn, den vackra Ms Howard lyckades också  klär av sig bara en gång  i sin karriär hittills. Vi är så lyckliga.

Dakota Johnson

Ja, det är hon Femtio Shades of Grey chick. Och hon är  Fifty Shades of Hot .

Anne Hathaway

Amerikanska skådespelerskan  Anne Hathaway  är verkligen vacker, det är ingen tvekan om det. De stora doe ögon smälter någon hjärta.  Fancy se henne naken?

Pamela Anderson

Ah, gamla goda  Pamela Anderson . En av de största sex ikoner i 90-talet. Vi är inte förvånad över att hon har gjort  en hel del naken fotograferingar  genom åren ... vi får nostalgisk bara titta på dem. Vem skulle inte?

Charlize Theron

Charlize Theron  är ofta namngiven som en av de vackraste kvinnorna i världen och vi kunde inte oense. Hon har blivit naken i så många av hennes filmer som det faktiskt tog oss lite tid att samla alla  screencaps på denna sida .

Elizabeth Olsen

Den hetaste Olsen syster,  Elizabeth Chase Olsen  är konstigt attraktivt på ett okonventionellt sätt. Hon har också en riktigt anmärkningsvärd kropp som du snart ta reda på i våra arkiv  hennes  läckra nakenbilder .

Emmy Rossum

Ända se TV-showen  Shameless ? Nej? Tja,  Emmy Rossum  är i det och hon gillar att  få naken någonsin så ofta .

Sara Jean Underwood

Du har förmodligen sett detta fd Playboy bunny naken innan men bara i fall du inte har, kanske du vill  gå hit  för att se de hundratals nakna vi har samlat hittills.

Arianny Celeste

Mest känd för att vara en UFC ring flicka,  Arianny Celeste  är en sexig halv Filipino / mexikansk brud som gjorde en populär Playboy shoot. Hon gillar också att  umgås topless på en hotellbalkong  när paparazzi är runt.

alicia Vikander

Svenska skådespelerskan  Alicia Vikander  har varit  tyst naken för många filmer  så långt, men hon bara brast i den globala rampljuset med filmen  Ex Machina .

Shailene Woodley

Shailene Woodley  är en vacker kvinna. Hon är lite som Jennifer Lawrence i vissa roller men vi tror att hon är faktiskt cuter.  Kolla in hennes nakenbilder.

Elizabeth Banks

Amerikansk skådespelare  Elizabeth Banks  har gjort massor av filmer som  Zack and Miri Make a Porno, Pitch Perfect, Hunger Games  och har hela TV.  Här är hennes naken  från vissa filmer.

Lucy Liu

Tidigare  Charlies ängel  och stereotypa asiatiska fresterska i  Ally McBeal , har Lucy Liu åldern väl. Tur för oss, gjorde hon den smarta beslut för att göra flera filmer med nakenscener.  Yummy yum yum.

Laura Prepon

Ahhhh.  Laura Prepon . Om vi hade att välja mellan henne och Mila Kunis i  Den 70-Show , kommer vi hämtar henne varje gång. Mila är varmt men Donna har det lockande tom-pojkaktiga stil och djupa sexig röst.  Du kommer att njuta av dessa bilder.  Vi är säkra på det.

Emily Blunt

Engelska steg  Emily Blunt  är känd för sitt arbete med Tom Cruise i  Edge of Tomorrow . Hon är en begåvad skådespelare. Här är ett litet galleri av hennes  nakna filmscener . Det är värt en titt.

ruby Rose

Hon är en snygg kille och en söt flicka på samma gång. Hon är Angelina Jolie och Justin Bieber tillsammans.  Hon är Ruby Rose.

Kate Winslet

Kate Winslet  är inte blyg om nakenhet. Hon har varit  naken i många av hennes filmer  och vi har alla blivit välsignade att se hennes underbara bröst i full skärm.

Rose Leslie

Ja, det är John Snow flickvän i  Game of Thrones . Lätt en av de hetaste tjejerna på showen som bevisas av  hennes nubile nudes.

Kate Hudson

Kate Hudson  var känd och  mycket naken  i  Almost Famous . Det var toppen av sin karriär. Allt var nedförsbacke efter detta.

Sharon Stone

Sharon Stone  var en av de hetaste kvinnliga skådespelerskor någonsin. Hon hade inte de största bröst eller största butt men hon mer än görs upp för det med  sin galna sexualitet och härliga nakenscener.

Brooklyn Decker

Om du gillar magra tjejer med stora natur bröst, kommer du att älska  Brooklyn Decker . Trots att hon hade en super kort karriär som en  baddräkt Illustrerad modell,  hennes sexiga bilder  är inget annat än legendariska.

Milla Jovovich

Välsignad med stor hud, vackra ansiktsdrag och förmåga att åldras väl,  Milla Jovovich är nakna  är vanligt häftigt. Hon gjorde flera en full frontal naken fotografering och har medverkat naken i många filmer.

Jessica Chastain

Vi känner henne som ungen i  Interstellar . Du kanske känner henne på ett annat sätt.  Här är ett galleri av hennes hetaste bilderna.

nathalie Emmanuel

En annan  Game of Thrones  starlet som  visar hennes bröst  och blir känd.Engelsk skådespelerska  Nathalie Emmanuel  är ung, vacker och begåvad.

Kourtney Kardashian

Den äldsta av de Kardashian systrar, Kourtney  dök naken  i några bilder som vi funnit flyter runt på internet.

Carmen Electra

Playboy gudinna av 90-talet, är det inte svårt att hitta  nakenbilder på Carmen Electra  och du har säkert redan sett henne naken. Vi hittade några ganska ovanliga skärmdumpar av hennes nakna mjukporr filmer om.

khloe Kardashian

Khloe Kardashian  har faktiskt en anständig siffra. Hon ska göra en Playboy spred sig som sin syster Kim. Tills dess,  här är alla hennes naken hittills.

Marilyn Monroe

Legenden. Den ursprungliga klassiska Hollywood sexsymbol. Allt förändrades med henne. Ja, det finns  Marilyn Monroe naken  och de är giltiga. Inte falska. Inte foto-handlat.

Sarah Silverman


Den hetaste kvinnliga komiker runt,  Sarah Silverman  är en late bloomer när det gäller att få naken. Men hon har en stor uppsättning av bröst, särskilt för en 40 + år gamla judiska chick.  Se själv här.

Eva Mendes

En av de hetaste latinas någonsin. Period. Så hennes bröst är inte lika stor som Salma Hayekbut  Eva Mendes  verkligen har massor av sex appeal. Vi tänder på bara titta på hennes ansikte ensam. Inget behov av att ens titta på hennes kropp. Men lyckligtvis Mendes  blir naken mycket ofta i hennes filmer  så att vi kan titta på hennes topless bröst när vi känner för det. Livet är bra.

Rita Ora

Engelska sångerskan  Rita Ora  är inte svart och hon är inte en latina. Hon är albanska. Och hon har en av de trevligaste organ runt för sångerskor.  Titta bara på dessa bilder. . Stora hela boobies som förmodligen riktigt? Vi kan inte klaga.

Reese Witherspoon

Legally Blonde  Reese Witherspoon  har en riktigt fin uppsättning bröst. Du kanske inte visste det. Kanske du gjorde. Du kanske vill  friska upp minnet .

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan  var riktigt varmt när hon var yngre. Som under sina  Mean Girlsdagar. Sedan fick hon till droger och det trasslat upp henne. Men hon var fortfarande rimligt attraktiva även efter det. För ett tag, åtminstone. Om du är ett fan eller bara är nyfiken,  ta en titt på hennes utveckling .

Salma Hayek

Salma Hayek  är den hetaste mexikanska skådespelerskan genom tiderna. Hon har uppnått legendarisk status. Speciellt när det gäller nakenhet i film.  Har du sett hennes bröst? De är helt otrolig.

gemma Arterton

Gemma Arterton  fick märkt för att vara en död Bondbrud i  Quantum of Solace och rättmätigt så. Denna engelska skådespelerskan förtjänar att vara bättre känd och vad bättre sätt att främja henne genom  att visa upp sina nakna bilder ? Hurra.

Kendall Jenner


Förmodligen den mest naturligt vackra Kardashian-Jenner genom tiderna,  Kendall Jenner gör high fashion skott och bryggor regelbundet samtidigt  visar upp sin sexiga bröstvårtor . Det är bra att vara vid liv.

Keira Knightley


Drottningen av perioden drama filmer,  Keira Knightley  är mycket populära och vi vet inte riktigt varför. Men om du är ett fan, kanske du vill  se henne naken filmscener.

Lady Gaga


Bakom all makeup och galna outfits,  Lady Gaga  är faktiskt en riktigt vacker kvinna.Hon har bra funktioner och en fin smal kropp. Tro inte oss?  Se hennes nekkid bilder  och bestämmer själv.

Britney Spears


Slå mig älskling en gång till! Oops jag gjorde det igen! Bättre fungerar det, tikar! Britney Spears  är en friggin pop legend och hon är  naken i detta galleri här .Du är välkommen.

Cara Delevingne


Vi älskar  Cara Delevingne  och hennes galna ögonbryn. Vi tror att hon är fantastisk. Sexig och enkelt cool. Troligen den översta super under de senaste 10 åren.Vi önskar att hon skulle  få naken oftare  men eftersom hon är så het.

Kate Beckinsale


Engelska steg  Kate Beckinsale  har en vacker yta som är elegant och sexig på samma gång. Hon har också ett par otroligt lockande ben. Vi någonsin helt överlycklig att hitta  dessa nakenfilmscener  av hennes ... räddar oss från att titta på jävla film.

Jennifer Connelly


Ah ...  Jennifer Connelly . En av våra största krossar från vägen tillbaka. Hon har en fantastisk par naturliga bröst som bara är gjord för film nakenhet. Och vi är så glada  att hon gick topless i många filmer . Det var som en dröm, den allra första gången vi såg henne naken.

Alice Eve


Här är en annan engelsk skådespelerska som behöver få naken oftare.  Alice Eve  är otroligt sexig. Du har sett henne på  Star Trek . Nu ska du få  se henne naken hit .Det är värt din tid, lovar vi.

Heather Graham


Boogie Natts  Roller-Girl själv!  Heather Graham  är en typisk het blondin i de flesta av hennes filmer och hon har dessa torped bröst som tigger att smekt. Och hon vet att de är hennes bästa tillgång eftersom hon  visar em upp så ofta på film .

Penelope Cruz


Spanska skådespelerskan  Penelope Cruz  har fått naken i många filmer och är inte blyg om att ta av sig kläderna. Vi samlade  alla hennes nakna filmscener  för bildupplevelsen.

Jessica Biel


Någon förvirrar ibland  Jessica Biel  och  Jessica Garner ? Kanske är det samma förnamn, eftersom de egentligen inte ser likadana ut. Kanske dess bara oss. Åh håll käften. Bara att gå se  alla våra Jessical Biel naken  och njuta.

Denise Richards

En av de hetaste och sexigaste skådespelerskor i awesome 90-talet,  Denise Richards har varit vår favorit under längst tid. Kom ihåg hennes berömda scenen i Wild Things ? Återupplev det genom  att kolla in dessa fantastiska bilder .

Drew Barrymore

Barnstjärnan vände oroliga tonåring,  Drew Barrymore  har fått naken i vissa forget filmer men vi har inte glömt dem.  Se alla hennes naken här .

gigi Hadid

Gigi Hadid  har en fantastisk kropp. Hon är smal men kurvig på rätt ställen.  Och OMG dessa bröst . Alldeles för perfekt.

Halle Berry

Halle Berry  är inte rädd för att få naken framför kameran och vi är inte rädda för att visa  alla hennes nakna filmscener . Bonus: några naken från hennes sexiga photoshoots ingår. Vi är så trevligt.

Heidi Klum

Denna tyska supermodellen och ex-Victoria Secret ängel har åldrats ganska väl genom åren. Se hennes  nakna paparazzi strand skott  och njuta av hennes arty-farty nudie photoshoots samtidigt.

Monica Bellucci

Italienska gudinna och legendariska sexpot  Monica Bellucci  är bortom beskrivning av eventuella dödliga ord. Vi kan inte göra sin skönhet, charm och erotiska energi någon rättvisa med våra pladdrande munnar. Det är bäst att bara högtidligt gawk på dessa bilder .

Nicole Kidman

Den hetaste import från Down Under,  Nicole Kidman  har faktiskt  fått naken i en hel del filmer . Vi var ärligt förvånad över att det fanns så många. Hon är inte rädd för att stoltsera det, det är säkert!

Sandra Bullock

Flickan-next-door alla vill bang. Det är  Sandra Bullock  i en mening.  Hennes nakna är underbart  och för länge sedan. Det är dags att fira den här tjejen!

Olga Kurylenko

Hon var en Bond Girl. Hon fick vår uppmärksamhet. Ukrainsk-födda franska skådespelerskan  Olga Kurylenko  inte har problem  att ta av sig kläderna  för hennes hantverk och vi är mycket glada över att främja henne. Allvarligt. Det super-ish kropp. Grrrr.

Elizabeth Hurley

Evigt känd för sin underbart djupa klyvning, engelska skådespelerskan  Elizabeth Hurley  är ganska äventyrligt när det gäller nakenhet på skärmen.  En ung topless Liz Hurley  är en vacker sak faktiskt.

Katie Holmes

Katie Holmes  är en riktig sötnos som  dessa bilder  skulle bevisa. Det är synd att hon inte blev mer känd än hon är. Vi klandrar Tom Cruise.

Tara Reid

Tara Reid  är en räv. På hennes kort absolut topp, hon var den mest bangable sak i Hollywood. Det semi-crazy sexuell energi är vild, man.  Hennes nakna är tabbe framkallande  även just nu.

Christina Ricci


Christina Ricci  är kort, välutrustad och söt. Det är något sjukligt varmt om henne när hon  går topless i en film . Vi älskar det.

Demi Lovato

Den här tjejen  Demi Lovato  kan Legit sjunga. Hon var också en interpolering Disney-stjärnan som  Miley Cyrus , vilket innebär att  hennes nakna är ute  för dig.

Carice van Houten

Holländska hottie  Carice van Houten  är förmodligen den hetaste ungen på Game of Thrones. Ja hon är ännu bättre än  Daenerys Targaryen . Tro inte oss? Vi har bevis här  på denna sida .

Rachel McAdams

Ja, hon ungen från  The Notebook .  Vi fick em nakna för dig.

Alyssa Milano

Gudinna av 90-talet. Upproriska bröst.  Giftek. Bewitched .  Alyssa Milano  har varit varmt för en lång tid och du kan inte vänta med att  se henne naken .

Léa Seydoux

Franska skådespelerskan Lea Seydoux har anmärkningsvärda bröst. Hon är helt naturlig och vackert väl utrustad med en  tung uppsättning titties . Hon är allt du någonsin velat i en kvinna.

Rachel Weisz

Rachel Weisz  är en vacker och begåvad engelsk skådespelerska. Hon har också en härlig kropp som hon  är inte blyg att visa upp  flera gånger i hennes filmer. Full frontal? Inga problem. Vi älskar den här tjejen och du bör också. Liksom stora vin, fantastiska efter alla dessa år.

Demi Moore

Den största MILF under de senaste åren,  Demi Moore  var aldrig blyg att avslöja sina godsaker. Hennes tidiga filmer tillsammans med den ökända  Striptease presenterade kopiösa mängder bröst. Och hon gjorde en naken fotografering för en fransk mag när hon var tonåring.  Se alla bilder här .

Jordana Brewster

Känd för sin roll som het tjej i  Fast and Furious  -serien,  Jordana Brewster  är en snygg kvinna. Hon har gjort en hel del Maxim photoshoots men har bott bort från den mer risque saker ... det är  tills vi hittat dessa .

carla Gugino

Vi har alltid varit ett fan av  Carla Gugino  och hennes tvillingar. Vi är också ett stort fan av hennes  mycket vällustig kropp.  Den är byggd för mycket, mycket stygga saker.

morena Baccarin

Morena Baccarin  är underbara. Hon rocks kort hår och så länge. Hon är smal. Hon är sexig. Hon utstrålar en elegant sexualitet på randen till febriga önskan.  Hennes nakenscener  på skärmen är galet varmt.

Rebecca Ferguson

Den verkliga stjärnan i  Mission Impossible: Rogue Nation , svenska skådespelerskan Rebecca Ferguson  är en klassisk skönhet. Hon ser ut som skärmen legender från det förflutna och hon har en riktigt fin kropp. Vi älskade  dessa bilder av henne  i Vita Drottningen .

Bonus Round - Man bara kan drömma ...

Hittills har du sett alla läckta naken. Du såg också de icke-läckt nakna bilder av flera populära kändisar. Men vad sägs om kändisar som  inte har några naken ALLS ?Det verkar så orättvist att lämna ut dem. Vad kan vi göra för att rätta till detta?
Låt oss se hur djupt denna kaninhålet går ..

Emma Watson

Emma Watson  är vacker, intelligent och för bra för de flesta av de män hon möter.Du har sett henne växa upp i Harry Potter-filmerna, nu du  kanske vill se henne naken  eftersom hon är ganska mycket inte kommer att göra det alltför ofta (om någonsin).

Selena Gomez

För söt, för sexig. Det är roligt att titta på  Selena Gomez  övergång från söt Disney flicka i en sexsymbol. Men hon vara försiktig och se till att hon inte alltför stygg, för fort. Dessa  nakenbilder på Selena Gomez  bör tillfredsställa dina begär nu.

Katy Perry

Katy Perry  handlar om bröst och detta enorma exemplar av en kvinna har en härlig par som kräver att ses. Vi tittar på  dessa bilder  och gillar vad vi ser så här långt. Du kommer förmodligen också. Du är välkommen.

Emma Stone

Whoa.  Emma Stone  naken. Man kan bara föreställa sig. Man kan bara drömma.Eller så kan du bara  ha en titt på några av de vackra bilder  som vi har samlat hittills.

Taylor Swift

Amerikansk sångare  Taylor Swift  är rätt på toppen av de flesta människors listor när det gäller kändisar-till-se-naken.  Och du kommer inte bli besviken . Vi var verkligen inte.

Nicki Minaj


Amerikansk sångare och hip hop superstar  Nicki Minaj  har en stor bytet och älskar att  visa upp hennes bröst . Tyvärr finns det inte alltför många bilder av Minaj men förhoppningsvis som kommer att förändras i framtiden!

Jennifer Love Hewitt


J-kärlek är en av de största kuk retar runt på TV och hon visar  kundlistan  är bara en enorm exempel på detta. Det är förmodligen därför  denna samling av hennes nakna bilder är särskilt tillfredsställande.

Mila Kunis


Korp håriga  Mila Kunis  är inte alltför adventuruous när det gäller att få naken. Hon gör inte det för kameran och hon verkar hata stranden. Hon är förvånansvärt konservativ på det sättet. Men ingen rädsla,  denna uppsättning bilder  kommer att ställa allt till rätta.

Anna Kendrick


Vissa människor tror  Anna Kendrick  har en söt vila tik ansikte och vi instämmer.Vi undrar vad uttryck hon skulle ha efter att ha sett  dessa nakenbilder på henne .

Sofia Vergara


Om du är i likhet med oss, har du varit döende att se  Sofia Vergara är nakenbilder  under längst tid. Detta latina måste vara en av de största kuk-retar någonsin. Allvarligt.

Sophie Turner

 

Sophie Turner  aka Sansa Stark i Game of Thrones är en hottie. Alla vill se henne naken, men chanserna att hon dyker upp en tit på TV är smal. Men ingen rädsla, har vi en  generös samling av hennes nakna  för bildupplevelsen.

Maisie Williams

Mina damer och herrar, vi presenterar för dig  Arya Stark naken .

Alison Brie

Hon är verkligen roligt och sexig. Vi ska bara önskar att  Alison Brie  skulle få helt naken för en filmroll eller två. Kanske Playboy innan hon blir för gammal? Under tiden måste du göra med  dessa vackra bilder av henne  som vi funnit ligger runt interwebs.

beyonce

Bidrottning  Beyonce  har varit på toppen av pop världen för åldrar och det är inte undra varför. Hon har en fantastisk röst, dansar riktigt bra och  ser super heta naken . Livet är bra om du är perfekt.

Cobie Smulders

Den ständigt populära stjärnan i  How I Met Your Mother , har vi alla väntat att  se Cobie Smulders helt naken  under längst tid. Hon är en riktig skönhet.

Jessica Simpson

Texan brud  Jessica Simpson  är varmt och vi är glada vi funnit denna omvälvande samling av sexiga bilder . Du kommer att älska dem. Vi lovar.

Lauren Cohan

The Walking Dead  stjärnan behöver få naken oftare. Allvarligt. Du kommer överens efter  att ha sett dessa bilder .

shakira

Hips Do not Lie  och inte heller Shakira. Detta organ. Det ansiktet. Det svänger upp-och-ned sak hon gör med hennes rumpa i vårt ansikte. Det plötsliga obekväma erektion.  Se alla Shakira naken här .

Avril Lavigne

Avril Lavigne  har långsamt utvecklats från en flerfärgade pop-punk prinsessa i en legit traditionell hottie.  Dessa fantastiska nakna hennes  föreslår att hon ska stanna varmt för lång tid framöver. Hon åldras väl, om mycket alls.

Alyson Hannigan

Bättre känd eller snarare evigt känd som  Willow  från  Buffy the Vampire Slayers , Alyson Hannigan  är en rödhårig vi har velat se naken under längst tid. Tänk dig vår förvåning när vi hittat  dessa nakna bilder på henne .

Elisha Cuthbert

Denna kanadensiska chick har inte haft den bästa karriär, men hon har alltid varit en snygging, som är helt  Därför sätter vi upp dessa bilder  för bildupplevelsen.

Kristen Bell

Någonsin undrat vad  Kristen Bell  skulle se ut naken? Ja. Vi tänkte också.  Hon kommer förmodligen se ut så här . Yum Yum.

Ashley Tisdale

Amerikansk sångare och ex-Disney-stjärnan  Ashley Tisdale  gör sexig ganska väl.Men ibland sexig bara räcker inte. Vi tror att  hon ser bra ut naken , inte du?

Mariah Carey

Kvinnan med rösten av en hämndens ängel.  Mariah Carey  har en ganska staplade figur och hon älskar att visa upp det i trånga slinking klänningar. Hon ser inte dåligt  i hennes födelsedag kostym också .

Chloë Grace Moretz

Chloe Grace Moretz  var en söt liten flicka i första  Kick-ass  film. Hon har sedan dess utvecklats till en vacker ung kvinna. Eftersom hon är myndig nu, bör det vara OK att  titta på hennes nakna bilder , rätt killar?

Willa Holland

Willa willa willa! Vår krossa från  The OC  har  mognat till en vacker sak  som fortfarande är udda, rolig cool. Röstat roligaste flicka att umgås med hemma för Netflix maraton.

Zooey Deschanel

Den begåvade Ms  Zooey Deschanel  kanske inte nakenhet mycket ofta men när hon gör,  resultaten är fantastisk . Sätt på en söt spår och njuta.

Daisy Ridley

Star Wars gudinna  Daisy Ridley  har naken.  Och de är äkta . Och inte så verkligt alltför. Om du är i den typen av saker.

Kate Mara

Kate Mara  har en perfekt symmetrisk namn. Och hon har också en ganska symmetrisk kropp också som du kommer snart reda på.  Yummmy yum yum .

gal Gadot

Israeliska skådespelerskan  Gal Gadot  är Wonder Woman. Ifall du inte visste. Vi skulle verkligen älska att se henne naken och det finns en god chans att hon skulle svänga på det sättet i framtiden. Men hon verkar lite konservativ så att du bara måste nöja sig med vad vi har nu.

fergie

Fergie är en hella sexig MILF som vaggar korta klänningar samt någon flicka ute. Om du hade en bra fantasi, här är vad  hon skulle se ut naken.

madonna


Madonna "Queen of Pop" släpptes dessa konstnärliga och lockande naken bilder av henne till Playboy magazine - de skickligt heter funktionen "Madonna: The Lost Naket". Dessa svartvita korniga bilder togs tillbaka 1979 och hon höll dem som gisslan sedan dess, fram till nu.
De aldrig tidigare sett bilder togs i en Manhattan studio av fotografen Martin HM Schreiber - detta måste ha varit när unga Madonna deltog modern dansskola i det stora äpplet innan hon var känd och påverkar unga kvinnor överallt som Britney Spears - som har en ganska trevligt ass samling själv bör du kolla in!



Fotografen gjorde också ett skott med henne 1985 när rampljuset och då "Like a Virgin" var redan en stor hit med människor över hela världen.Tillräckligt med information, kolla in hennes håriga fitta och underbara bröst i dessa nakna bilder av din favorit "Material Girl".

www.newssvet.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий