1

Loading...

суббота, 12 ноября 2016 г.

Mest 100 Lekkede Nude kjendis Bilder (18+)



 


Celebrity nudister = berømmelse, rikdom og skitt.
Lekket kjendis naken bilder inspirere umiddelbar beundring og fascinasjon fra massene, hvorav de fleste er seksuelt frustrert nok til å vare. Dette er status for dagens kjendiser.Spesielt hvis du ønsker å få eller holde berømt.
Kan du forestille deg stilige ikoner som Scarlett Johansson eller Madonna, Melania Trump poserer naken for fotografier? De hadde minst selvrespekt. Men takket være den fantastiske teknologiske fremskritt i mobiltelefoner og kameraer de har fått bygget inn i dem, er vi nå en planet av mennesker fange deres nether-regionene og sende dem til andre mennesker.
Kjendiser er ikke annerledes ... bortsett fra det lille faktum at folk ønsker å banalisere i sine telefoner, og dele dem med resten av verden. Så hvilke  lekket celeb bilder  er best?
Nakne kjendiser, lekket eller på annen måte, er overalt nå til dags. Det er den nye normen. Ankomsten av sex tape har lagt et helt annet element til voyeuristic natur å se på livet av kjente mennesker.
For første gang, føles det som vi kan kikke bak sine soverom dører og se dem på det.Det humanizes også kjendiser og bringer dem ned til vårt nivå av perversjon. Vi har alle pupper og dicks. Vi liker å flaunt. Det er normalt!
Dessuten er det ingen bedre måte for kjendiser å øke sin verdi og få omfattende global medieoppmerksomhet ved å slippe noen slemme pics.  Forsettlig lekket bilder av nakne kjendiser  er mer vanlig enn du tror, til tross for sine vanlige accusatory krav og utsatt klagesanger.
La oss plassere noen form for vilkårlig vekt på disse bildene fordi, lar innse det, noen mennesker får private bilder lekket, og etter at vi har stoppet gawping på deres kjøtt, lurer vi på hvem i helvete de er.
Og så bestemte vi oss for å komme med en liste over de  mest "viktige" eller beste noensinne lekket kjendis bilder gjennom tidene.

Velkommen til Sordid World of Nude Celebrity Pics ...

De lekkede bildene på denne og andre sider, spenner over et tiår. Denne skitten affære av naken celeb pics har pågått en god stund. Mange av kjendisene på listen vår har hatt sine bilder utgitt på internett på ulike tidspunkter. Imidlertid har to bemerkelsesverdige hendelser førte til et skred av nudister.
I 2010, en hacker som heter  Angelina Jolie  hacket seg inn i e-postkontoer til mange kjendiser. Han var ansvarlig for  Jennifer Aniston ,  Natalie Portman   og Jennifer Lopez foto lekkasjer. Etter det som skjedde, mange andre bilder av flere andre prominente kjendiser som  Alana Blanchard  startet sildrende online.
Etter et år, buzz dødd ned til en langsom hum .. til  januar 2017 , da det som nå kalles  'The Fappening'  skjedde. En massiv Apple iCloud hack resulterte i hundrevis av nakenbilder blir systematisk stjålet og lastet opp på nettet. Dette involverte over 80 kjendiser, nesten alle av dem kvinner.
Dette var uten tvil den  mest betydningsfulle naken celeb bilder skandale  i menneskehetens historie. Aldri før var så mange bilder av så mange kjendiser samtidig avslørt og lagt ut / legges ut på nytt på hvert hjørne av internett. Dette forandret alt og reist mange spørsmål om personvern på nettet.
Men nok historie for nå ... la oss komme i gang!
I denne listen finner du noen av de vanlige mistenkte (vi ser på deg Vanessa Hudgens) og mange andre kjendiser som strekker seg fra topp Hollywood A-kjendiser til  hvem-er-dette-hun-ser-virkelig-kjent-vente- er-hun-i-det-show-dritt-i-ikke-huske-nå .

Ke $ ha


Muligens første gang i historien da bildene lekket av en kjendis og alle aktivt ønsket at de ikke hadde sett dem. Ke $ ha dukket opp dekket i noens kjærlighet-saus og alle følte litt kvalm. Dette kan være en av de mest unappealing naken lekkasjer i en stund.Det blir bedre fra her på ut, stoler på oss.

Hayley Williams


Det er noe med rappere, RnB og pop-sangere som gjør at du anta at de er skitne svin.Men delikat emo blomster som  Paramore  vokalist  Hayley Williams  var litt mer overraskende når hun "tilfeldigvis twitret" henne boobies til alle. Hvis du er interessert i rock and roll jenter med en emo / scene kanten,  sjekk ut våre sexy Hayley Williams pics .

Snooki


Bilder av  Snooki Monster  ble sluppet løs i 2010 på noen nettside som hevder å ha reelle nudes av Snooki skapning  hvis du godtar å kjøpe dem . Og så i juni 2012, ble noen selv-shot kamerabilder tatt av Snooki dyret på et hotellrom.
De viste det seg en hvit kjortel og sitter på en stol, mens blinkende sin overraskende rent skjeden til kameraet. Interessant. Forresten, det er ingen usensurert naken topless bilder av Snooki monster online. Ja, de er alle sensurert. Hvordan deprimerende.

 

Miley Cyrus


Miley Cyrus  var bare av interesse for pre-teens, men så, etter lekkasje av noen bilder, hun forvandlet til en faktisk kjendis. Bildet til venstre viser Miley naken i et badekar; ord har det at det var en privat fotoserie for Liam Hemsworth, hennes forlovede. Bildet til høyre er berømt på internett; det angivelig viser Miley tar en naken selvskudd, mens i en Madrid hotellet.
Det 'ingen bevis for at det er legit, men ingen måte å motbevise det heller. Tro hva du vil. Miley da vokste opp, klippe håret kort, gikk blonde og helt forandret hennes image. Hun begynte å bli nekkid mye mer. Her er en samling av  alle de virkelige Miley Cyrus naken pics vi har samlet  gjennom årene.

Adrienne Bailon


Adrienne Bailon  spilte i noen Disney Channel musikalsk kalt The Cheetah Girls og datert Rob Kardashian. Hun også hadde ingen undertøy og  blinket henne skrittet i offentligheten  på den røde løperen. Bortsett fra at ingen egentlig bryr seg om hva hun gjør.  Å ja, om akt . Lekkasje i 2008, disse bildene viser Bailon i undertøy og viste henne rumpe i full prakt. Hun er veldig stolt av det.

Trina

En rapper og modell fra Miami, ble Trina er nakenbilder lekket på nettet mars 2010 etter noen dude 'hacket' hennes mobiltelefon. Heller tam ting i forhold til noen av de andre lekkasjer.

Heather Morris


Glee  skuespiller Heather Morris tok noen selv skutt mobiltelefon bildene som ble lekket på nettet i mars 2012. Noen av bildene viser henne iført en drakt Britney Spears-stil, og det var ganske mange full frontal nudes av henne også. Fin standard vanilje naken lekkasjer. Ingenting kinky.

Zoe Kazan

Du vet kanskje ikke hvem  Zoe Kazan  er og det er OK. Vi gjorde ikke og måtte google henne når hennes vakre nakne ble lekket på nettet. Hun er en amerikansk skuespiller. Det er sannsynligvis alt du trenger å vite for nå.  Nå går se hennes lekket bildene over her .

Kelli Garner

Kelli Garner  har en fantastisk kropp. Hun er som en slankere Christina Hendricks, men med like store boobies. Nå hvis det er ikke fantastisk, vet vi ikke hva er. Oh yeah, hun er også en amerikansk skuespillerinne ... hvis det betyr noe.  Vi har hennes nakne bilder over her  , og de er strålende.

Alana Blanchard naken

Den mest sexy kvinnelige surferen gjennom tidene er hendene ned,  Alana Blanchard . Hun har alltid så fantastisk i bikini og søte små Brasil shorts som viser frem halv hennes booty.  Nå skal du få se henne naken . Er ikke livet herlig?

Leven Rambin

En hottie i Terminator TV-serien, nakenbilder av  Leven Rambin  ble lekket på nettet i 2014. De er  bare toppløse speil selfies  , men de er fortsatt hot, hot, hot.

Vida Guerra naken

Det er sannsynligvis mer thong bilder og booty bilder av  Vida Guerra  på nettet så noen annen kvinne i live. Dette cubansk-fødte amerikanske glamour-modellen er kjent for hennes rumpe og  hennes lekket bilder vil ikke skuffe . Hun er helt naken og det er enda en muffe skudd. Wow.

Shiri Appleby

Vi har ventet på dette i en blodig lang tid. Kjent for å spille Liz Parker på  Roswell  TV-serien,  Shiri Appleby  er søt og bedårende. Alle har blitt avlytting oss for hennes nakne i lang tid og  ekte bilder av henne ble endelig lekket på nettet  i 2014. De er kjedelig, men bedre enn ingenting vi si!

prins Harry


Lekkede mobiltelefon bilder truffet på nettet i august 2012 viser  prins Harry ha litt naken moro med noen jenter i Las Vegas. Angivelig de lekte strippe biljard eller noe dumt. Noen folk tror han er pinlig, men andre faktisk tror han skal få lov til å ha det litt gøy sexy tid med flere groupie babes. Sex er bra for en ung mann! La han være i fred!

Renee Olstead


Du har kanskje ikke hørt om Renee Olstead, men hun er en sanger og skuespiller som handlet på  Mitt hemmelige tenåringsliv , en kjedelig amerikanske ungdoms drama.Hun gjør denne listen fordi hun er den første kjendis til å faktisk sette en liten innsats i hennes Nudey snaps. Lekkasje i mars 2011, Olstead gikk fra å være en ganske-ingen til en kvinne som alle beundret, om enn kort. Vil du vite hvorfor hun er med på denne listen?  Ta en titt på hennes nakne akkurat nå.
Mens Renee er en total ludder på bildet over, hun er faktisk en  utrolig vakker rødhåret  med en fantastisk kropp.  Vi anbefaler at du  klikke her for å se mer sexy bilder . Ingen nudister denne gangen, men det er fortsatt ikke trygt-for-arbeid på grunn av yummy cleavage og svingete distraksjoner.

Cassie Ventura


Vi vet ikke mye om denne damen, bortsett fra at hun er en R & B-sangeren av noe slag i USA. Hun dukket opp i noen halt film om street dans ( Step Up 2 ), og hun tydeligvis liker å ta bilder av seg selv naken. I tilfelle du lurer på, hun er halvt filippinsk og halvt afrikansk-amerikansk / meksikansk.

 

Evanna Lynch

Du kan lure på, som er i helvete er dette lassie?  Evanna Lynch  er den dama som var i alle Harry Potter-filmene. Hun er ung, søt og talent noe. Det gjør oss glade for å se henne naken pics.

Mary Elizabeth Winstead

Kjent for sitt arbeid i  Scott Pilgrim vs. the World  og  Final Destination 3 , Winstead ble ganske forbanna da hennes nakne bilder ble lekket på nettet. Disse hipster-ish pics  vise henne naken på en sofa  mens du ser helt tankefull og kjølig. De synes litt pretensiøs, men du kan ikke nekte for at hun er en hottie.

Lea Michele

En av de beste jentene fra  Glee ,  Lea Michele  er en sanger og alle rundt talentfull chick. Hvis du noensinne har ønsket å se henne naken,  ville disse lekket bildene sannsynligvis gjøre dagen din . Downer er at selve bildene ikke viser Michele ansikt, slik at de ikke kan bekreftes  100%  , men vi har hørt noen rapporter om at de er faktisk ekte.

Winona Ryder

Det er freaking Winona tid! Hun er den ubestridte pixie dronningen av  90-tallet , vår favoritt tiår. Nakenbilder som viser fulle bilder av Winona på puppene ble lekket på nettet av en hacker, og  du kan se dem her.  Dette er en drøm som går i oppfyllelse hvis bildene er verifisert. For øyeblikket er dette alt vi har, men vi vil oppdatere om noen flere bilder dukker opp.

Sarah Shahi

Persisk prinsesse  Sarah Shahi  utviklet seg fra en Dallas Cowboy cheerleader og Maxim  magazine favoritt til en skuespiller. Hun har gjort det ganske bra for seg selv og  vi elsker hvordan hun ser ut naken ! Disse lekket selfies vise Shahi å ta mange bilder av seg selv ved hjelp av et speil. Hun synes å tro hennes rumpe er kjempebra, og vi tror det også.

Teresa Palmer

Aussie skuespiller  Teresa Palmer  er vakker. Hennes lekket bildene  vise henne skremmende ut naken  med en ex-kjæreste. Han har en ganske bra kamera fordi noen av bildene i settet faktisk ser magasin-kvalitet. Det må være fantastisk å henge ut med en vakker kvinne som Palmer. Vi kan bare drømme!

Keke Palmer

Keke Palmer  er en amerikansk skuespiller og sanger med en bangin 'kropp. Hennes lekket bildene er få i antall, men helt legit: de viser ansiktet og hele kroppen med nøyaktig samme tatoveringer på kroppen hennes. Awesome.  Se alle hennes nakne over her .

Kate Bosworth

En helt naturlig skjønnhet, vi elsker  disse nudes av  Kate Bosworth . De viser henne uten sminke, og hun ser fantastisk på alle måter. Bildene viser hennes slapper av i sengen å ta selfies og bilder av hennes rumpe / skrittet. Tenk deg å våkne opp ved siden av denne prøven i sengen!

Cat Deeley

Nakenbilder av engelske TV-programleder  Cat Deeley  ble lekket på nettet i september 2014. Det har vært en lang tid kommer. Hvis du er en Deeley fan,  vil hennes lekket bildene ikke skuffe . Hun er ikke bare talentfull, men vakkert!

Hannah Davis

Badedrakt modell  Hannah Davis  er en hottie og hun vet det. Har du ikke en anelse om hvem hun er? Hun er på forsiden av den 2015  Sports Illustrated Swimsuit Issue og hun er også i  DirectTV  kommersielle med en snakkende hest. Lol. Før du begynner googling for det,  sjekk ut hennes lekket bilder i dette galleriet .

Erin Heatherton

Fregne møtte  Erin Heatherton  er søt. Den tidligere  Victorias Secret Angel  er super hot og hennes lekket mobiltelefon nudes vise henne naken kropp i alle slags vinkler og positurer. Dette er ekte nudister som viser både hennes kropp og ansikt.Ingen falske ting her. Du kan  se  alle Heatherton akt i dette galleriet .

Emily Browning

Husk ledelsen hottie i Sucker Punch? Ja, det er  Emily Browning . Som Teresa Palmer, hennes stipendiat australske skuespilleren,  Emilys lekket nakenbilder  er ganske fin. De viser henne naken, solbrent og avslappet i et hotellrom. Hun er frisk-faced, make-up gratis og  helt  nydelig. Hun ser ut som en morsom chick å henge med.

Brie Larson

Vi ærlig ikke forvente skuespiller  Brie Larson  til å se så bra ut naken. Hennes nudister helt overgått våre forventninger på alle måter. Vi vet at hun er hot. Men ikke så varmt.  Ta en titt over her  for hele settet og se selv. Yummy, nam nam.

Briana Evigan

Profesjonell danser / skuespiller  Briana Evigan  har en stram, stram hardbody som ser utrolig når hun danser. Du har kanskje sett henne i  Step Up  filmene. Eller ikke.Vi vil ikke klandre deg.  Se hele Briana Evigan lekket bilder her . Det er ikke mye, men det er vel verdt innsatsen.

Annalynne Mccord

Sveisen og forførende på alle måter,  Annalynne McCord er lekket nakenbilder er ganske varmt. Den  90210  skuespilleren har en stor samling av bilder. Speil selfies, nudiststrand skudd, booty pics, badekar selfies ... .. you name it, hun fikk den.Det er til og med spredt nærbilder av henne vagoo. Whoa.

Aly Michalka

Aly Michalka  er en amerikansk skuespiller i show som  Easy A ,  Hellcats  og  Phil of the Future . Vi har faktisk aldri sett noen av dem, men det gjorde ikke stoppe oss fra  å nyte hennes lekket nakenbilder . Intimt gjort selfies i varm stemningsbelysning er alltid en glede å se på.

Chloe Dykstra

Chloe Dykstra  er internett kjent for å være dronningen av geeks. Hun skriver om dataspill, cosplays og modellering. Mens hun er en total z-lister, hun er på denne listen fordi hun er søt og  hennes nakne er virkelig fantastisk .

Leelee Sobieski

Leelee  Sobieski  pleide å være kjent for å se ut som Helen Hunt og vi fortsatt tror hun ser ut som Hunt, men kanskje med litt mer Diane Kruger kastet i som hun aldre.Hennes nakenbilder er sorta morsomt fordi de er virkelig dårlig kvalitet pics. Hun må ha et dårlig kamera eller kanskje det en slags kule hipster filtrere? Se selv.  Sjekk ut Sobieskis varme kroppen over her .

Jessica Brown-Findlay

Norsk skuespiller  Jessica Brown-Findlay  er en dame i  Downton Abbey  , men hun er mer uforbeholden i person  som disse lekket bilder ville avsløre . Vi liker denne kvinnen. Og du bør også. Hun har et stort potensial til å bli en stjerne.

Doutzen Kroes

Du kjenner henne som en av de hotteste noensinne Victorias Secret Angel.  Doutzen Kroes  er en nederlandsk modell som er rik, pen og faktisk en veldig hyggelig person (hvis du ser hennes intervjuer). Hun er på vår liste over favoritt imaginære BFFs fordi hun er så hyggelig.  Se alle hennes lekket bildene over her .

Bar Refaeli

Israelske supermodellen  Bar Refaeli  ser bra ut i omtrent alt. Undertøy, bikini, t-skjorter og jeans ... men hun ser bedre ut naken.  Vi har henne lekket bilder  og de er ganske slem.

Melissa Benoist

Den peneste av alle  Glee  skuespillere (etter vår mening),  Melissa Benoist  er en fantastisk talentfull person og  hennes nakenbilder er utrolig varmt . Hun gjør nesten alle andre på denne listen ser tam i sammenligning.

Megan Boone

Skuespiller  Megan Boone  stjerner i et show som heter  The Blacklist . Hvis du ikke har sett det, ikke bekymre deg ... vi har ikke for. Men hvis du ønsker å se henne naken,  hodet over dette galleriet nå .

Krysten Ritter

Krysten Ritter  var i  Breaking Bad , sannsynligvis den beste TV-serien hver gjort.Yup, hun var Jesse kjæreste. Den som overdosert i sengen. Ritters nudister ser ut til å være ekte og vise henne å ta bilder av seg selv. Hun ser ut til å være spesielt fascinert av  henne godt barbert skrittet dømme av selve mengden av bilder av den.

kelly Brook

Norsk glamourmodell og legendariske hottie  Kelly Brook  har fått naken mange ganger i magasiner, så det er ikke en overraskelse å se henne lekket mobiltelefon bilder på nettet også. Vi har faktisk liker disse nudes bedre enn hennes magasin ting fordi  de er varmere, urørt og mer ekte . Masse og masse selfies nøye designet for å vise fram sin gigantiske bryster, mange av dem viser Brook med lite eller ingen sminke på. Veldig varmt.  Se dem alle her!

Hilary Duff

Vi elsker  Hilary Duff . Hun er petite, sexy og sjarmerende. Southern jenter rock. De lekkede bildene sluppet på nettet  ikke vise ansiktet hennes; de viser bare flere bilder av en tilklippet skrittet og noen POV boob skudd.

Aubrey Plaza

Hvis du liker deadpan sarkastiske jenter som liker å fornærme deg på hver tur, vil du elske Aubrey Plaza fra  Parks and Recreation . Det er  tre lekket bilder av Aubrey Plaza  og alle av dem er fra livet og ned av hennes rumpe og i skrittet. Fortsatt helt fappable. Det er rykter om en hot video der ute så vel ..

Hope Solo

Skremmende.  Hope Solo er lekket bildene  er veldig aggressiv og in-your-face.Den amerikanske kvinners fotball keeper slår ikke rundt busken og hennes nakne reflektere det. Speil selfies med bena spredt og flere ekstreme nærbilder av henne skjeggete musling? Det ble for mye for oss. Men kanskje du liker det.

Lizzy Caplan

Quirky, sexy  Lizzy Caplan  er dronningen av klosset sexiness. Hun er som en mer sexy Zooey Deschanel. Caplan er lekket bildene var ganske imponerende. Masse selfies, bilder av noen dude går ned på henne og bryster, pupper, pupper. Være takknemlig  du får se en kul chick som dette naken .

Lake Bell

Lake Bell  har sannsynligvis en av de beste all-naturlige likene av alle de lekkede kjendiser vi har sett så langt. Hun er tynn med store naturlige mammaries som er perfekt formet. Hun er også utrolig vakker uten sminke på. Hennes mann er den heldigste mannen på jorden. Hvem ville ikke elske denne kvinnen?  Bare ta en titt på hennes bilder  og misunner mannen som går til sengs med dette hver kveld. En gudinne!

Rachel Nichols

Hot chick Rachel Nichols var fantastisk rødhårete tøff jente i  GI Joe  -filmer. Hennes lekket bilder består av selfies og stort sett mobiltelefon bilder tatt av noen andre.Noen som fikk se henne naken i person. Hvor heldig.  Her er komplett sett med bilder slik at du kan starte siklende .

Kim Kardashian

Vi er faktisk ganske sjokkert over at det er bare én lekket mobiltelefon bilde av  Kim Kardashian  fra iCloud hack. Ett bilde. Denne kvinnen tar sannsynligvis tusen selfies i en dag så vi forventet mye mer. Men frykt ikke, vi har gravd rundt og fant en masse flere bilder. Her er et galleri som viser  alle Kim Kardashian naken pics der ute .

Jennette McCurdy

iCarly  skuespiller Jennette McCurdy vokste opp på TV, modning fra en fin gutt inn i en varm kvinne. Nå som hun har fylt 18 år, er alle på jakt etter hennes nakne bilder, fordi det er bare naturlig ting å gjøre i denne syke verden. Vi fant  et sett av hennes lekket bilder her . Ta en titt og ha en god dag.

Becca Tobin

Glee  skuespiller Becca Tobin liker å se seg selv naken og hun er ikke skamme seg over det. Når  hennes nakenbilder  ble lekket, hun tok det i god skrittlengde og ikke engang bli forbanna. Gode ​​manerer. Vi liker.

Candice swanepoel

Hvem har ikke fantasert om denne kvinnen på et tidspunkt i tid? Trolig den største noensinne  Victorias Secret  engel ( beklager Adriana ),  Candice Swanepoel  er blond, vakker og perfekt. Det er egentlig umulig å finne et dårlig bilde av denne babe - stol på oss, vi har prøvd. Hennes lekket bildene viser henne naken skrittet og baken.Ta en titt på  alle de Candice Swanepoel akt i dette galleriet . Vi har tatt med noen av hennes magasinet arbeid og paparrazi skudd.

Gabrielle Union

Gabrielle Union er nudister  ble tatt opprinnelig for øynene hennes ektemann Dwayne Wade. De ble lekket som en del av iCloud hack og disse bildene er stor. Masse speil selfies, undertøy skudd, pupper, rumpe og pillow talk. Union er vakker og ikke redd for å dele det!

Yvonne Strahovski

Hva gjør Aussie jenter så varmt? Vi har sett Teresa Palmer og Emily Browningnaked så langt. Nå kan du få se Yvonne Strahovski naken. Et sett med lekkede bilder dukket nettet som hevder å være den av Strahovski.  Se dem alle her  og bestemme selv.

Meagan Good

Vi kjenner henne som kjæresten til Ron Burgundy i  Anchorman 2  (som var morsom). Du vet Meagan Good er varmt. Du har sett henne. Det er en virkelig synd det var ikke så mange nudies men  hva vi har i dette settet  er alle reelle bilder og sizzling hot.

Jenny McCarthy

Pin-up legende av 90-tallet, har Jenny McCarthy blitt fapped til av så mange mennesker helt siden interwebs tok av. Hun har gjort naken photoshoots i blader, slik at du har sett henne naken (eller ikke). Men hennes lekket nakenbilder vil ikke skuffe også.  Stor samling av beundringsverdig selfies og tredje person pics  viser alt; pupper, Fanny og til og med brystene hennes navnløse venner. Verdt en titt.

Ariana Grande

Ariana Grande  ser så ung. Og uskyldig. Hun er trolig en av de mest søkte på kjendiser på nettet fordi alle og deres hund ønsker å se henne naken. Vi har egentlig ikke få det fordi hun ikke egentlig har en fantastisk figur (selv om hennes rumpe er søt). Men vi ikke dømme. Her er noen  angivelig lekket bilder av Ariana . Det kan være henne, det kan det ikke. Men gjør det noe?

Amber Heard

Amber Heard  er en amerikansk skuespiller med de mest forførende selfies. Hun er perfekt flørter med kameraet. Ingen gjør et  come-faen-meg  ser bedre. Ingen.Periode. Hennes lekket nakenbilder er for det meste svært dyktige selfies, hvorav noen var åpenbart ment for Johnny Depp. Jenter, hvis du sender bilder til gutta du liker, lære av denne kvinnen.  Klikk for å se den komplette sett med lekkede Amber Heard nudister .

Kirsten Dunst

Vi visste aldri Kirsten Dunst hadde morsomme poser som dette. Er dette det virkelige liv? Hva er dette?  Se på de Chi-Chis . Wow. Det eneste skuffende er at det ikke er mange lekket bilder av Dunst. Vi ville definitivt ønsker å se mer. Hun trenger å gjøre noen arty-farty naken mag skyte ASAP.

Emily Ratajkowski

Som Lake Bell, har Emily Ratajkowski en fantastisk naturlig kropp med hooters som er perfekt designet for å pirre. Vi kunne ikke slutte å se på  alle Emilys lekket bilder  fordi hennes knockers er bare ute av denne verden. Her er perfeksjon. Og det er helt naturlig. Ingenting kunstig i denne kvinnen, og vi elsker det.

Victoria Justice

Når Victoria Justice er nudister ble lekket på nettet, hun benektet at de var ekte, og sa at de var forfalskninger. Så snudde hun seg rundt og fikk opprørt, noe som bekrefter at de var ekte. De sikkert så ekte nok for oss. Vi forstår ikke hvorfor hun er opprørt skjønt. Hun er en vakker, sterk, selvstendig kvinne som ser sunt, veltilpasset og nydelig naken. Hun bør være naken oftere. Kanskje en naken FHM photoshoot i nær fremtid? Man kan bare håpe.  Psssh ... se alle Victorias lekket bilder her .

Hayden Panettiere

La oss innse det, vi alle var forelsket i  Hayden Panettiere  da hun var en cheerleader i  Heroes . Hun er fremdeles vakker, petite og alle håper og ber om at en sex-tape som trolig vil aldri dukke opp fordi hun er bare ikke den typen. Ikke være trist.  Minst har vi disse bildene .

Rosie Huntington-Whiteley

Du kjenner sikkert denne britiske modellen fra transformatoren filmer og  Mad Max Fury Road .  Rosie Huntington-Whiteley  er høy, tynn, sexy og liker å  komme naken veldig ofte.

Adriana Lima

Den legendariske  Adriana Lima . I all sannsynlighet, den største (og hotteste) noensinne Victoria Secret Angel å gå denne jord. Beklager Miranda Kerr. Beklager Candice Swanepoel. Lima er nydelig, utrolig sensuell og vi har  alle hennes nakenbilder  for å vise glede.

Nina Agdal

Danske modellen  Nina Agdal  er varmt. Hun har en fin kropp og det å være europeisk, liker å  ta av henne klærne mye . Som er kult med oss, så lenge vi får se.

Amanda Seyfried

Noen ganger kan vi ikke komme over hvor vakkert  Amanda Seyfried  egentlig er.Du kan gå seg vill i øynene hennes for alltid. Både ikke blir borte for lenge, fordi du trenger å  sjekke ut hvordan hun ser ut naken.

Sarah Hyland

Amerikanske skuespilleren Sarah Hyland er søt og en stor plage på  Modern Family , TV-show der hun spiller en stereotype tenåringsjente. Hun har alltid flaun cleavage på skjermen så ser hennes lekket bilder gir oss ganske en følelse av nedleggelse / tilfredshet. Husk at  hennes nakne i denne lekket sett  ikke vise ansiktet hennes slik at de er ubekreftet som nå. Likevel verdt en titt, tror vi.

Irina Shayk

Russisk modell Irina Shayk er nesten alltid finnes i sexy bikini eller undertøy. Fordi hun ser bra ut i dem, duh. Men noen ganger får hun toppløs og  du får se kroppen hennes som dette  som gjør det helt verdt.

Olivia Munn


Geek gudinne  Olivia Munn  hevdet at nakenbilder lekket mars 2012 var forfalskninger. Hun gikk på Twitter for å si at hvis noen hacket telefonen hennes, ville man bare finne bilder av babyer og katter, og dermed avsløre hvor kjedelig hun er som person. Bare katter og babyer? Psssh. Hva en bestemor. De  lekket nakenbilder av Olivia Munn  imidlertid ikke skuffe. Det er noen sexy undertøy bilder og en helt naken bilde som ikke inkluderer ansiktet hennes.

Christina Aguilera


Christina Aguilera  gikk fra å være unattainably kjente til en National Anthem glemme, naken beruset i løpet av en uke. Teknisk sett er hun semi-naken på grunn av pasties enn brystvortene hennes, men hvem bryr seg, ikke sant? Lekkasje i desember 2010, hennes representanter hevdet at bildene som stjålet fra hennes stylist datamaskin av en hacker. Ønsker mer? Vi har  flere Xtina nudes her .

Amber Rose


Kjent for å ha en farget blonde buzz cut, big booty og dating Kanye West,  Amber Rose  hadde hennes nakenbilder lekket på nettet av en ansatt "i 2011. Hip hop honning elskere verden rundt gråt av glede. Se  hele galleriet av Amber Rose naken pics over her .

Maisie Williams og Sophie Turner


Chris "Game of Thrones" stjerner Maisie Williams og Sophie Turner har noen skandaløse naken Halloween moro på bildene nedenfor.

Som du kan fra disse bildene, Maisie og Sophie posere for et bad selfie sammen og deretter fortsette å fotografere hverandre i sine latterlig slutty Halloween-kostymer.Først ute er Maisie som kler seg som en kåt naken katt hore på bildet nedenfor.

Melania Trump


  
"Dette er skjønnhet og ikke porno. Jeg er alltid sjokkert av pornobransjen fordi de ødelegger følelser og essensen av renhet og enkelhet. "


Innspillingen fant sted i en Chelsea leilighet som doblet som et bilde studio, sa de Basseville, en Paris artist og motefotograf som ble kort basert i New York på midten av 90-tallet.
En del av innspillingen, som de Basseville sa var inspirert av renessansekunst, fant sted på bygningens tak, sa en mote-industrien insider som var til stede på en av foto økter.
Melania oppførte seg "som en ekte profesjonell" under en av natta skyter med Eriksson, sa kilden.
"Hun var sjarmerende gjennom," sa kilden, og legger til at bildene 'lesbisk tema ikke faze henne. "Hun var alltid smilende, med en svært behagelig personlighet og var høflige og svært godt utdannet."
Melania hadde nylig kommet i byen fra modellering stints i Paris og Milano på den tiden. I Gotham, ble hun booket for det meste kommersielle arbeid og ble senere omtalt i en annonse for Camel sigaretter, fortalte kilden The Post.
Hennes sexy bilde spredning dukket opp i januar 1996 utgaven av Max Magazine, hvis dekselet holdt et bilde av supermodell Cindy Crawford.
I tillegg til de lesbiske tema skudd, de Basseville tok flere nakenbilder av Melania fra forskjellige vinkler.
I en av dem, pouts Melania på kameraet mens kledd bare i stiletthæler. I en annen, er ryggen til kameraet, og armene er hevet som om opp mot en vegg.

"Jeg tror det er viktig å vise skjønnheten og frihet av kvinnen, og jeg er veldig stolt av disse bildene fordi de feirer Melania skjønnhet, sier de Basseville.
På spørsmål om bildene, Donald Trump sa: "Melania var en av de mest vellykkede modeller, og hun gjorde mange foto shoots, blant annet for dekker og store magasiner. Dette var et bilde tatt for et europeisk magasin før jeg visste Melania. I Europa, bilder som dette er svært fasjonable og vanlig. "
Den slovenske fødte skjønnhet, nå 46, først møtte Trump på en Fashion Week fest i 1998. De giftet seg i januar 2005 og har en sønn, Baron, 10.
Hun har modellert for Sports Illustrated og Vogue blant andre publikasjoner, poserer for slike topp fotografer som Helmut Newton og Mario Testino. .

Leighton Meester


Ja, det er en  Leighton Meester sex tape  der ute et sted med den slemme Gossip Girl stjerne å ha sex med kjæresten sin. Dårlige nyheter er ingen som får se den siden den blokkert fra utgivelsen av hennes viltre advokater. Gode ​​nyheter? De  naken sextape bilder av Leighton Meester  er slem nok til å hisse opp noens fantasi.

Blake Lively


Og nå har vi  en annen  Gossip Girl skuespiller. Miss  Serena van der Woodsen  aka Blake Lively  er en nydelig eksemplar og disse lekket naken bilder er imponerende, for å si det mildt. Selvfølgelig Lively hevder at nudister er falske. Hvis de er falske, disse er de beste finter vi har sett så langt. Sannsynligheten for dem å være ekte?Ekstremt høy.  Se alle de Blake Lively naken pics her .
Sak, noen av bildene viser Blake med falske star tatoveringer, de samme tatoveringer hun hadde på seg for filmen  The Town . Lekkasje i 2011, ble alle disse Blake Lively nudes tatt med en iPhone, noen er hele kroppen nudister og andre er nærbilder av boobies og andre slem biter.
Du kan også være lurt å sjekke ut vår liste over de  500 beste sexy Blake Lively bilder . Yup, ikke-nudister men utrolig hot stuff. Ms Lively ser fantastisk i trange kjoler.

Kat Dennings


I 2010  nakenbilder av naturlig busty Kat Dennings  ble lekket på nettet.Bildene viste henne i hennes soverom poserer på sengen hennes og foran henne webcam. Hvem i helvete er Kat Dennings? Hun er en skuespiller av noe slag. Har en amerikansk sitcom som heter  '2 Broke Girls'  og handlet i et par filmer, mest kjent som leder i  Nick og Norah er Infinite Playlist  overfor en irriterende Michael Cera.Flere flotte ikke-naken bilder av denne sensuell kvinne kan sees i vår  kjempebra Kat Dennings galleriet .

Jessica Alba


I 2010, en hacker fått bilder av  Jessica Alba  som da var gravid med datteren Honor Marie. De er ikke akkurat full på nudister, men du får se henne trekke en skjorte ned for å vise deg hennes brystvorter.  Se alle de nakne her . Er det godt nok for deg, pervers?

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, stjernen i High School Musical, ble den klassiske "ungdoms stjerne» som ble besudlet av å ha et liv utenfor squeaky-clean boble av Disney.Hudgens var uheldig nok til å ha henne bilder lekket 3 ganger i 3 forskjellige år. Wow.Du vil kanskje sjekke ut noen av naken Vanessa Hudgens lekket bildene. Helt usensurert så NSFW!

Rihanna

Ryktet har det at  Rihanna  nakne bilder ble lekket på nettet av Chris Brown etter at de brøt opp. Boret brystvortene. E'nuff sa.
Rihanna var veldig fornøyd da hennes nakenbilder dukket opp på internett.
"Jeg følte meg akkurat som hele mitt privatliv ble tatt før det [av skaden bildet] og da, når det kom ut, tenkte jeg:" Oh god, så nå er det ikke noe de ikke vet om meg og mitt eget liv. " Det var ydmykende, og det var pinlig. "
Vi føler virkelig for deg Rihanna. Vis din sympati for ved å sjekke ut vår  komplette samling av Rihanna naken pics . Ja, vi har alle nakne. Hurra.

Christina Hendricks


I mars 2012 besluttet Gud å besvare bønnene til 3 milliarder menn:  nakenbilder av Christina Hendricks  ble lekket på nettet. De ble tilsynelatende stjålet fra Christina hacket mobiltelefon. Hennes representanter benektet at naken topless pics var henne, men de ser heller ekte. Hennes bryster, mener vi. Ja, se nøye. Stirre inn i de massive mammaries og fortell oss hva du synes.

Ashley Greene



Du vet Ashley Greene rett? Hun er en vampyr i  Twilight  -filmene. Ja, en sexy mørkhåret vampyr som kan se fremtiden. Nakenbilder av Ashley Greene dukket opp på internett i 2009, og de er ganske deilig. Hun er ung, attraktiv, slank og varm.

Scarlett Johansson

Den mest begjærte av mye, Scarlett Johansson klarte å smelte hele internett da hennes boobies brøt seg fri. Disse lekket mobiltelefon selfies er herlig å se på og de gjorde www.newssvet.blogspot.com  berømte online. I tilfelle du ikke visste, disse Scarlett Johansson naken pics  (ja, klikk på den) er den beste tingen å skje med internett.

Og etter forespørsel ...

Mange andre populære kjendiser fikk ikke sine nakenbilder lekket på nettet, men de har fått naken før; soling på stranden, uanstendig offentlig eksponering, arty naken photoshoot eller noe umotivert sex scene i en film.
I motsetning lekket / hacket nakenbilder, det er absolutt ikke rom for tvetydighet. De enten er nakne eller ikke. Hvert bilde du ser er  100% ekte  og  legit . Ingen flere ansiktsløse boobies. Helt klart!

Angelina Jolie

Alle husker  Angelina Jolie  på 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Hun var virkelig quintessential sexsymbol. Ikke være sjenert til å vise fram kroppen sin på film, hun var toppløs eller helt naken i mange filmer. Se  vår komplette sett av Jolies nakne bilder her .

Eva Green

Sannsynligvis den beste franske bryster av all tid,  Eva Green  er kjent for alle naturlige kroppen og er ikke sjenert om å være naken. Hun har vært naken i de fleste av alle filmer og  vi har alle de lekre bildene her.

Alexandra Daddario


Etter hennes fantastisk naken scene i  True Detective , alle er besatt med  Alexandra Daddario . Og med god grunn også. Hun har en av de mest utrolige stativer av all tid. Vi overdriver ikke, og  du kan se selv .

Margot Robbie


Bet du begynte googling for  Margot Robbie  pics etter at du har sett  Wolf of Wall Street . Det er greit. Vi gjorde det samme også. Og vi vil hjelpe deg ut ved  å dele hennes berømte nakenbilder her .

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston   har vært rundt på en stund, og hun er en lang tid favoritt av mange. Hun har ikke fått naken altfor ofte, men heldigvis klarte vi å finne  disse fantastiske bilder av henne  flyter rundt.

Natalie Dormer


Kjent for roller i  Game of Thrones  og  The Tudors , engelsk skuespiller  Natalie Dormer  har  ganske mye naken pics  flyter rundt på internett fra hennes scener i begge programmene.

Cameron Diaz


Ja, det er akt av  Cameron Diaz  og vi har dem  her i dette galleriet . Hvis du har vært lurer på hvordan hun ser ut naken i lang tid, vil du være fornøyd. Eller kanskje ikke.

Miranda Kerr


La oss få dette ut av veien.  Miranda Kerr  er en gudinne. Hun er så utrolig vakker og har en så fantastisk nubile figur som vi alle er evig takknemlig for at hun bestemte seg for å gjøre massevis av nakne photoshoots.  Se alle hennes nakne på denne siden  , og forberede seg til å falle i kjærlighet.

Kristen Stewart


Så hun ikke akkurat kjent for å være sexy. Men vi fant  Kristen Stewarts nakenbilder  bare ut av nysgjerrighet, og de er faktisk ikke så ille. K-Stew er en kul dama og vi elsker henne. Nei, egentlig. Vi gjør. Hun er unik. Og sjarmerende.

Natalie Portman


Natalie Portman  har fått naken for noen av hennes filmer, men det er egentlig aldri noen full frontal nakenhet eller unobscured boob skudd. Det har alltid vært veldig sjenert og tilbakeholden. Det er imidlertid nudister ekte legit Natalie Portman der ute og  vi fant dem for å vise glede .

Jennifer Lopez


Jenny fra blokken har en flott kropp, og det er en skam at hun ikke vise den frem for ofte. Veldig tidlig i sin film karriere, gjorde hun noen kjærlighetsscener med full nakenhet. Ingen pesky hånd BH eller rare vinkler. Bare rett på puppene og rumpa.  Vi tror du vil like dem veldig mye .

Amy Adams

Talentfulle amerikanske skuespilleren Amy Adams er en virkelig allsidig skuespiller.Det er synd vi ikke har for mange akt av denne kvinnen, men  bildene vi har over her bør tilfredsstille dine lyster.

Emilia Clarke

Khaleesien, mor til Dragons. Du har sikkert sett  Emilia Clarke  naken, som har det meste av den voksne befolkningen. Men  du vil kanskje en nærmere titt . Du vet, for vitenskap og forskning.

Megan Fox

Megan Fox  er sexy og seksuell men hun er overraskende sjenert om å gå helt nakne.Til dags dato er det bare et par topless bilder, og de er ikke helt naken også. Som sådan, forblir hun en mektig dyktig kuk tease.  Se alle hennes nakne over her .

Rosario Dawson

Rosario Dawson er  pupper er nydelig. Det er alt vi har å si. Hun er en vakker skuespillerinne som er super sexy også. Har du sett henne med nerd briller? Hva en friggin sving på.  Vi elsker henne fantastisk kropp  , og du vil også. Velkommen til fanklubben.

Olivia Wilde

Det er mange ting å elske om  Olivia Wilde . Øynene hennes som skriker alle slemme ting hun vil gjøre for deg i soverommet. Og hennes søte lille kroppen. Hun trenger å være naken oftere. Vi krever det. Du kan være enig etter  å se på disse bildene .

Lena Headey

Lena Headey  aka Cersei Lannister har vært naken foran kameraene i årevis. Hun har gjort en masse nakne roller måte før hun fikk kjent på  Game of Thrones  , og  du kan se hennes strålende nudes her .

Bryce Dallas Howard

Bortsett fra å ha en virkelig pornostjerne-ish navn, den vakre Ms Howard klarte også å  komme naken bare en gang  i sin karriere så langt. Vi er så heldige.

Dakota Johnson

Ja, hun er den Femti Shades of Grey chick. Og hun er  Femti Shades of Hot .

Anne Hathaway

Amerikansk skuespiller  Anne Hathaway  er virkelig vakker, er det ingen tvil om. De store doe øyne vil smelte ethvert hjerte.  Jobb med å se henne naken?

Pamela Anderson

Ah, gode gamle  Pamela Anderson . En av de største sex ikonene på 90-tallet. Vi er ikke overrasket over å høre at hun har gjort  en masse nakne photoshoots gjennom årene ... vi får nostalgisk bare se på dem. Hvem ville ikke?

Charlize Theron

Charlize Theron  er ofte nevnt som en av de vakreste kvinnene i verden, og vi kunne ikke uenig. Hun er blitt naken i så mange av hennes filmer som det faktisk tok oss litt tid til å samle alle  screen på denne siden .

Elizabeth Olsen

Den hotteste Olsen søster,  Elizabeth Chase Olsen  er merkelig attraktiv på en ukonvensjonell måte. Hun har også en virkelig bemerkelsesverdig kropp som du vil snart finne ut i våre arkiver av  hennes  deilige nakenbilder .

Emmy Rossum

Helt se TV-serien  Shameless ? Nei? Vel,  Emmy Rossum  er i det, og hun liker å komme naken aldri så ofte .

Sara Jean Underwood

Du har sikkert sett denne ex Playboy Bunny naken før, men bare i tilfelle du ikke har, kan det være lurt å  gå over her  for å se hundrevis av nakne vi har samlet inn så langt.

Arianny Celeste

Best kjent for å være en UFC ringen jente,  Arianny Celeste  er en sexy halv filippinsk / meksikanske dama som gjorde en populær Playboy photoshoot. Hun liker også å  henge ut toppløs på et hotell balkongen  når paparazzi er rundt.

Alicia Vikander

Svenske skuespilleren  Alicia Vikander  har vært  stille naken for mange filmer så langt, men hun bare brøt ut i den globale rampelyset med filmen  Ex Machina .

Shailene Woodley

Shailene Woodley  er en vakker kvinne. Hun er litt som Jennifer Lawrence i noen roller, men vi tror hun er faktisk søtere.  Sjekk ut hennes nakenbilder.

Elizabeth Banks

Amerikansk skuespiller  Elizabeth Banks  har gjort massevis av filmer som  Zack og Miri Foreta en Porno, Pitch Perfect, Hunger Games  og har vært over TV.  Her er hennes nakne  fra noen filmer.

Lucy Liu

Tidligere  Charlies Angel  og stereotype asiatiske fristerinne i  Ally McBeal , har Lucy Liu alderen godt faktisk. Heldig for oss, gjorde hun det smart beslutning om å gjøre flere filmer med nakenscenene.  Yummy yum yum.

Laura Prepon

Ahhhh.  Laura Prepon . Hvis vi måtte velge mellom henne og Mila Kunis i  That 70 Show , vil vi hente henne hver gang. Mila er varmt, men Donna har det forlokkende tom-gutteaktig stil og dyp sexy stemme.  Du vil nyte disse bildene.  Vi er sikker på det.

Emily Blunt

Norsk rose  Emily Blunt  er kjent for sitt arbeid med Tom Cruise i  Edge of Tomorrow . Hun er en talentfull skuespiller. Her er et lite galleri av hennes nakenfilmscener . Det er verdt en titt.

Ruby Rose

Hun er en kjekk fyr og en pen jente på samme tid. Hun er Angelina Jolie og Justin Bieber sammen.  Hun er Ruby Rose.

Kate Winslet

Kate Winslet  er ikke sjenert om nakenhet. Hun har vært  naken i mange av filmene hennes  , og vi har alle blitt velsignet med å se henne nydelig bryst i full skjerm.

Rose Leslie

Ja, dette er John Snows kjæreste i  Game of Thrones . Enkelt en av de hotteste jentene på showet som påvist av  hennes nubile nudister.

Kate Hudson

Kate Hudson  var berømt og  veldig naken  i  Almost Famous . Det var toppen av sin karriere. Alt var nedoverbakke etter det.

Sharon Stone

Sharon Stone  var en av de hotteste kvinnelige skuespillerne noensinne. Hun hadde ikke de største puppene eller største rumpe, men hun mer enn gjort opp for det med henne gal seksualitet og herlige nakenscenene.

Brooklyn Decker

Hvis du liker tynne jenter med store naturlige bryster, vil du elske  Brooklyn Decker . Selv om hun hadde en super kort karriere som  Swimsuit Illustrated  -modellen,  hennes sexy bilder  er intet mindre enn legendarisk.

Milla Jovovich

Velsignet med flott hud, vakre ansiktstrekk og evnen til å eldes godt,  Milla Jovovich er nudister  er ren awesome. Hun gjorde flere en full frontal naken photoshoot og har dukket opp naken i mange filmer.

Jessica Chastain

Vi kjenner henne som dama i  Interstellar . Du kjenner henne kanskje på en annen måte.  Her er et galleri av hennes hotteste bilder.

Nathalie Emmanuel

En annen  Game of Thrones  starlet som  viser hennes bryster  og blir berømt.Norsk skuespiller  Nathalie Emmanuel  er ung, vakker og talentfull.

Kourtney Kardashian

Den eldste av de Kardashian søstre, Kourtney  dukket opp naken  i noen bilder som vi fant flyter rundt på internett.

Carmen Electra

Playboy gudinnen av 90-tallet, er det ikke vanskelig å finne  nakenbilder av Carmen Electra  og du har sikkert allerede sett henne naken. Vi fant noen ganske sjeldne skjermbilder av henne naken softcore filmer skjønt.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian  har faktisk en anstendig figur. Hun skal gjøre en Playboy spredte seg som søsteren Kim. Inntil da,  her er alle hennes nakne så langt.

Marilyn Monroe

Legenden. Den opprinnelige klassiske Hollywood sex symbol. Alt endret seg med henne. Ja, det er  Marilyn Monroe nudes  , og de er autentiske. Ikke fake. Ikke foto-shoppet.

Sarah Silverman


Den hotteste kvinnelige komiker rundt,  Sarah Silverman  er en sen Bloomer når det gjelder å komme naken. Men hun har et stort sett med pupper, spesielt for en 40 + år gamle jødiske chick.  Se selv over her.

Eva Mendes

En av de hotteste Latinas noensinne. Periode. Så hennes bryster er ikke så stor som Salma Hayekbut  Eva Mendes  virkelig har massevis av sex appeal. Vi får slått på bare å se på ansiktet hennes alene. Du trenger ikke å engang se på kroppen hennes.Men heldigvis Mendes  får naken svært ofte i sine filmer  , slik at vi kan se på hennes topless bryster når vi føler for det. Livet er godt.

Rita Ora

Norsk sangeren  Rita Ora  er ikke svart, og hun er ikke en latina. Hun er albansk. Og hun har en av de fineste kroppene rundt for kvinnelige sangere.  Bare se på disse bildene. . Store fulle boobies som sannsynligvis er ekte? Vi kan ikke klage.

Reese Witherspoon

Legally blonde  Reese Witherspoon  har en veldig hyggelig sett med pupper.Kanskje du ikke visste det. Kanskje du gjorde. Du ønsker kanskje å  friske opp hukommelsen .

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan  var veldig varmt da hun var yngre. Som under hennes  Mean Girlsdager. Da fikk hun til narkotika, og det messed henne opp. Men hun var fortsatt rimelig attraktiv selv etter det. For en stund, i hvert fall. Hvis du er en fan, eller bare er nysgjerrig,  ta en titt på hennes utvikling .

Salma Hayek

Salma Hayek  er den hotteste meksikanske skuespilleren gjennom tidene. Hun oppnådd legendarisk status. Spesielt når det kommer til nakenhet i filmen.  Har du sett puppene? De er helt tankeleser blåser.

Gemma Arterton

Gemma Arterton  fikk lagt merke til for å være en død Bond pike i  Quantum of Solace  og rette det. Denne engelske skuespilleren fortjener å bli bedre kjent og hvilken bedre måte å markedsføre henne ved  å vise frem hennes nakne bilder ?Hurra.

Kendall Jenner


Trolig den mest naturlig vakre Kardashian-Jenner av all tid,  Kendall Jenner gjør high fashion shoots og catwalken regelmessig mens  viser av hennes sexy brystvortene . Det er godt å være i live.

Keira Knightley


Dronningen av perioden drama filmer,  Keira Knightley  er svært populære og vi er ikke helt sikker på hvorfor. Men hvis du er en fan, vil du kanskje  se henne naken filmscener.

Lady Gaga


Bak all sminken og sprø antrekk,  Lady Gaga  er faktisk en veldig pen kvinne. Hun har flotte funksjoner og en fin slank kropp. Ikke tro oss?  Se hennes nekkid bilder og bestemme selv.

Britney Spears


Hit me baby en gang til! Oops jeg gjorde det igjen! Bedre fungerer det, bitches! Britney Spears  er en friggin pop legende og hun er  naken i dette galleriet her .Værsågod.

Cara Delevingne


Vi elsker  Cara Delevingne  og hennes gale øyenbrynene. Vi synes hun er kjempeflott. Sexy og uanstrengt kule. Sannsynligvis den øverste supermodell i de siste 10 årene. Vi skulle ønske hun ville  komme naken oftere  , men fordi hun er så varmt.

Kate Beckinsale


Norsk rose  Kate Beckinsale  har en nydelig ansikt som er elegant og sexy på samme tid. Hun har også et par utrolig forlokkende ben. Vi gang helt overlykkelig for å finne  disse nakenfilmscener  av hennes ... sparer oss fra å måtte se de jævla filmer.

Jennifer Connelly


Ah ...  Jennifer Connelly . En av våre største knuser fra vei tilbake. Hun har en fantastisk par naturlige pupper som er bare laget for film nakenhet. Og vi er så glad hun gikk toppløs i mange filmer . Det var som en drøm, den aller første gangen vi så henne naken.

Alice Eve


Her er en annen engelsk skuespiller som trenger å komme naken oftere.  Alice Eve er utrolig sexy. Du har sett henne på  Star Trek . Nå vil du komme til å  se henne naken over her . Det er verdt tiden din, lover vi.

Heather Graham


Boogie natts  Roller-jente selv!  Heather Graham  er en typisk hot blonde i de fleste av filmene hennes, og hun har disse torpe bryster som ber om å bli kjælte. Og hun vet at de er hennes beste ressurs fordi hun  viser dem av så ofte på film .

Penelope Cruz


Spansk skuespiller  Penelope Cruz  har fått naken i mange filmer og er ikke sjenert om å ta av henne klærne. Vi har samlet  alle hennes nakenfilmscener  for å vise glede.

Jessica Biel


Noen ganger forvirrer  Jessica Biel  og  Jessica Garner ? Kanskje er den samme fornavn fordi de ikke faktisk se det samme. Kanskje det bare oss. Åh hold kjeft. Bare gå og se  alle våre Jessical Biel nudes  og kos deg.

Denise Richards

En av de hotteste og mest sexy skuespillere i den utrolige 90-tallet,  Denise Richards har vært vår favoritt for lengst. Husk hennes berømte scenen i  Wild Things ? Gjenopplev det ved  å sjekke ut disse fantastiske bilder .

Drew Barrymore

Barnestjerne slått plaget tenåring,  Drew Barrymore  har fått naken i noen forgettable filmer, men vi har ikke glemt dem.  Se alle hennes nakne her .

Gigi Hadid

Gigi Hadid  har en fantastisk kropp. Hun er slank, men svingete på de riktige stedene.  Og OMG disse bryster . Litt for perfekt.

Halle Berry

Halle Berry  er ikke redd for å komme naken foran kamera, og vi er ikke redd for å vise  alle hennes nakenfilmscener . Bonus: noen nudister fra hennes sexy photoshoots inkludert. Vi er så hyggelig.

Heidi Klum

Denne tyske supermodellen og ex-Victoria Secret Angel har alderen ganske godt gjennom årene. Se hennes  nakne paparazzi strandbilder  og nyte hennes arty-farty Nudie photoshoots samtidig.

Monica Bellucci

Italiensk gudinne og legendariske sexpot  Monica Bellucci  er utenfor beskrivelse av eventuelle dødelige ord. Vi kan ikke gjøre hennes skjønnhet, sjarm og erotisk energi rettferdighet med våre klaprende munn. Det er best å bare  høytidelig glaner på disse bildene .

Nicole Kidman

Den hotteste import fra Down Under,  Nicole Kidman  har faktisk  fått naken i ganske mange filmer . Vi var ærlig overrasket over at det var så mange. Hun er ikke redd for å flaunt det, det er sikkert!

Sandra Bullock

Den girl-next-door alle ønsker å banke. Det er  Sandra Bullock  i en setning. Hennes nudes er flott  og lang forfallen. Det er på tide å feire denne dama!

Olga Kurylenko

Hun var en Bond-jente. Hun fikk vår oppmerksomhet. Ukrainsk-fødte franske skuespilleren  Olga Kurylenko  har ikke et problem  å ta av henne klærne  for henne håndverket, og vi er veldig glad for å promotere sin. Alvor. At supermodell-ish kroppen. Grrrr.

Elizabeth Hurley

Alltid kjent for sin vidunderlig dyp cleavage, engelsk skuespiller  Elizabeth Hurley er ganske spennende når det kommer til nakenhet på skjermen.  En ung toppløs Liz Hurley  er en vakker ting faktisk.

Katie Holmes

Katie Holmes  er en ekte søta som  disse bildene  skulle vise seg. Det er en skam at hun ikke blir mer kjent enn hun er. Vi skylde Tom Cruise.

Tara Reid

Tara Reid  er en rev. På hennes korte absolutte topp, hun var den mest bangable ting i Hollywood. Det semi-gal seksuelle energien er vill, mann.  Hennes nudes er boner-induserende  selv akkurat nå.

Christina Ricci


Christina Ricci  er kort, godt utrustet og søt. Det er noe sykelig varmt om henne når hun  går toppløs i en film . Vi elsker det.

Demi Lovato

Denne dama  Demi Lovato  kan legit synge. Hun var også en tween Disney-stjernen som  Miley Cyrus , som betyr at  hun akter er der ute  for deg.

Carice van Houten

Nederlandsk hottie  Carice van Houten  er trolig den hotteste dama på Game of Thrones. Ja hun er enda bedre enn  Daenerys Targaryen . Ikke tro oss? Vi har bevis her  på denne siden .

Rachel McAdams

Ja, hun dama fra  The Notebook .  Vi fikk dem nakne for deg.

Alyssa Milano

Gudinnen av 90-tallet. Opprørske bryster.  Poison Ivy. Bewitched .  Alyssa Milano har vært varmt i lang tid, og du kan ikke vente med å  se henne naken .

Léa Seydoux

Franske skuespilleren Léa Seydoux har bemerkelsesverdig bryster. Hun er helt naturlig og vakkert godt utstyrt med en  kraftig sett med pupper . Hun er alt du noen gang ønsket i en kvinne.

Rachel Weisz

Rachel Weisz  er en vakker og talentfull engelsk skuespiller. Hun har også en vakker kropp som hun  er ikke sjenert til å vise frem  flere ganger i hennes filmer. Full frontal? Ikke noe problem. Vi elsker denne jenta, og du bør også. Som god vin, fantastisk etter alle disse årene.

Demi Moore

Den største MILF i de senere år,  Demi Moore  var aldri sjenert om å avsløre sine godbiter. Hennes tidlige filmer sammen med den beryktede  Striptease  holdt store mengder bryster. Og hun gjorde en naken photoshoot for en fransk mag da hun var tenåring.  Se alle bildene her .

Jordana Brewster

Berømt for sin rolle som den varme jenta i  Fast and Furious  -serien,  Jordana Brewster  er en god jakt kvinne. Hun har gjort en rekke Maxim photoshoots, men har holdt seg unna de mer dristige ting ... det er  før vi fant disse .

Carla Gugino

Vi har alltid vært en fan av  Carla Gugino  og hennes tvillinger. Vi er også en stor fan av hennes  svært sensuell kropp.  Det er bygget for veldig, veldig slemme ting.

Morena Baccarin

Morena Baccarin  er nydelig. Hun rocker kort hår samt lang. Hun er slank. Hun er sexy. Hun utstråler en stilig seksualitet på randen av febrilsk ønske.  Hennes nakenscenene  skjermen er sprøtt varmt.

Rebecca Ferguson

Den store stjernen i  Mission Impossible: Rogue Nation , svensk skuespiller Rebecca Ferguson  er en klassisk skjønnhet. Hun ser ut som skjermen legender fra fortiden, og hun har en veldig fin kropp. Vi elsket  disse bildene av henne  i  White Queen .

Bonus Round - en bare kan drømme ...

Så langt du har sett alle de lekket nakenbilder. Du så også de ikke-lekket naken bilder av flere populære kjendiser. Men hva med kjendiser som  ikke har noen nudister i det hele tatt ? Det virker så urettferdig å la dem ut. Hva kan vi gjøre for å rette på dette?
La oss se hvor dypt dette kaninhullet går ..

Emma Watson

Emma Watson  er nydelig, intelligent og for god for de fleste av mennene hun møter. Du har sett henne vokse opp i Harry Potter-filmene, nå kan  det være lurt å se henne naken  fordi hun er ganske mye ikke til å gjøre det for ofte (om noen gang).

Selena Gomez

For søt, altfor sexy. Det er morsomt å se  Selena Gomez  overgangen fra søt Disney jente inn i en sex symbol. Men hun er å være forsiktig og gjør at hun ikke er for slem, for fort. Disse  nakenbilder av Selena Gomez  bør tilfredsstille dine lyster for nå.

Katy Perry

Katy Perry  handler om boobies og denne awesome eksemplar av en kvinne har et strålende par som krever å sett. Vi ser på  disse bildene  , og liker det vi ser så langt.Du har sannsynligvis også vil. Værsågod.

Emma Stone

Whoa.  Emma Stone  naken. Man kan bare forestille seg. Man kan bare drømme.Eller du kan bare  ha en titt på noen av de flotte bildene  vi har samlet inn så langt.

Taylor Swift

Amerikanske sangeren  Taylor Swift  er på toppen av de fleste menneskers lister når det gjelder kjendiser-å-se-naken.  Og du vil ikke bli skuffet . Vi absolutt ikke var.

Nicki Minaj


Amerikanske sangeren og hip hop superstjernen  Nicki Minaj  har en stor booty og elsker å  vise frem hennes bryster . Dessverre er det ikke så mange bilder av Minaj men forhåpentligvis som vil endre seg i fremtiden!

Jennifer Love Hewitt


J-kjærlighet er en av de største kuk erter rundt på TV og hennes viser  The Client List er bare et stort eksempel på det. Det er nok derfor  denne samlingen av hennes nakne bilder er spesielt tilfredsstillende.

Mila Kunis


Raven haired  Mila Kunis  er ikke for adventuruous når det gjelder å komme naken.Hun gjør det ikke for kameraet, og hun ser ut til å hate stranden. Hun er overraskende konservativ på den måten. Men frykt ikke,  dette sett bilder  vil sette ting riktig.

Anna Kendrick


Noen mener  Anna Kendrick  har en søt hvile tispe ansikt, og vi vil bli enige. Vi lurer på hva uttrykket hun ville ha etter å ha sett  disse nakenbilder av henne .

Sofia Vergara


Hvis du er som oss, du har vært døende å se  Sofia Vergara er nakenbilder  for lengst. Dette latina må være en av de største kuk-teases noensinne. Alvor.

Sophie Turner

 

Sophie Turner  aka Sansa Stark i Game of Thrones er en hottie. Alle ønsker å se henne naken, men sjansene for henne spratt ut en pupp på TV er slank. Men frykt ikke, vi har en  rikholdig samling av hennes nakne  for å vise glede.

Maisie Williams

Mine damer og herrer, presenterer vi deg  Arya Stark naken .

Alison Brie

Hun er virkelig morsomt og sexy. Vi får bare ønske at  Alison Brie  ville få helt naken for en filmrolle eller to. Kanskje Playboy før hun blir for gammel? I mellomtiden må du gjøre med  disse herlige bildene av henne  som vi funnet liggende rundt interwebs.

Beyonce

Queen Bee  Beyonce  har vært på toppen av pop verden for aldre, og det er ikke rart hvorfor. Hun har en fantastisk stemme, danser veldig bra og  ser super hot naken .Livet er bra hvis du er perfekt.

Cobie Smulders

Den stadig populære stjernen i  How I Met Your Mother , har vi alle ventet å  se Cobie Smulders helt naken  for lengst. Hun er en ekte skjønnhet.

Jessica Simpson

Texan babe  Jessica Simpson  er varmt, og vi er glad vi fant dette  banebrytende samling av sexy bilder . Du vil elske dem. Vi lover.

Lauren Cohan

The Walking Dead  stjerne må komme naken oftere. Alvor. Du vil være enig etter å ha  sett disse bildene .

Shakira

Hips Do not Lie  og heller ikke Shakira. At kroppen. Det ansiktet. Det svinger opp og ned ting hun gjør med hennes rumpe i ansiktet vårt. At plutselig pinlig ereksjon.  Se alle Shakira nudes her .

Avril Lavigne

Avril Lavigne  har sakte utviklet seg fra en multi-farge pop-punk prinsesse i en legit tradisjonell hottie.  Disse fantastiske nudes av hennes  skulle tilsi at hun vil bli varm i lang tid framover. Hun aldre vel, hvis mye i det hele tatt.

Alyson Hannigan

Bedre kjent eller rettere sagt evig kjent som  Willow  fra  Buffy the Vampire Slayers,  Alyson Hannigan  er en rødhåret vi har ønsket å se naken for lengst. Tenk deg vår overraskelse da vi fant  disse naken bilder av henne .

Elisha Cuthbert

Denne kanadiske dama har ikke hatt den beste karriere, men hun har alltid vært en hottie, som er helt  hvorfor vi satt opp disse bildene  for å vise glede.

Kristen Bell

Noen gang lurt på hva  Kristen Bell  ville se ut naken? Yeah. Vi tenkte på det også. Hun vil trolig se slik ut . Nam nam.

Ashley Tisdale

Amerikansk sanger og ex-Disney-stjernen  Ashley Tisdale  gjør sexy ganske godt.Men noen ganger sexy er bare ikke nok. Vi synes  hun ser bra ut naken , ikke sant?

Mariah Carey

Kvinnen med stemmen til en hevnende engel.  Mariah Carey  har en ganske stablet figur og hun elsker å vise det fram på trange slinking kjoler. Hun ser ikke dårlig  i hennes bursdag dress også .

Chloë Grace Moretz

Chloe Grace Moretz  var en søt liten jente i første  Kick-ass  film. Hun har siden blomstret til en vakker ung kvinne. Siden hun er myndig nå, bør det være OK å  se på hennes nakne bilder , rett folkens?

Willa Holland

Willa Willa Willa! Vår knuse fra  The OC  har  modnet til en vakker ting  som fortsatt er quirky, morsom kul. Kåret mest morsom jente å henge med hjemme for Netflix maraton.

Zooey Deschanel

Den talentfulle Ms  Zooey Deschanel  kanskje ikke nakenhet veldig ofte, men når hun gjør det,  resultatene er forbløffende . Sett på en søt spor og nyte.

Daisy Ridley

Star Wars gudinne  Daisy Ridley  har nudes.  Og de er ekte . Og ikke så ekte også.Hvis du er i den slags ting.

Kate Mara

Kate Mara  har et perfekt symmetrisk navn. Og hun har også en ganske symmetrisk kropp også som du vil snart finne ut.  Yummmy nam nam .

gal Gadot

Israelske skuespilleren  Gal Gadot  er Wonder Woman. Bare i tilfelle du ikke visste.Vi ville virkelig elsker å se henne naken og det er en god sjanse for at hun kan svinge på den måten i fremtiden. Men hun virker litt konservativ, så du må bare  gjøre med hva vi har nå.

Fergie

Fergie er en hella sexy MILF som rocker korte kjoler så vel som hvilken som helst jente der ute. Hvis du hadde en god fantasi, her er hva  hun ville se ut naken.

Madonna


Madonna "Queen of Pop" sluppet disse kunstneriske og forlokkende nakenbilder av henne til Playboy magazine - de kløktig heter funksjonen "Madonna: The Lost Nudes". Disse svarte og hvite kornete bildene ble tatt tilbake i 1979, og hun holdt dem som gisler siden da, før nå.
De aldri før sett bildene ble tatt i en Manhattan studio av fotografen Martin HM Schreiber - dette må ha vært mens ung Madonna var til stede moderne danseskole i big apple før hun ble berømt og ble påvirke unge kvinner overalt som Britney Spears - som har en ganske fin rumpe samling selv du bør sjekke ut!



Fotografen gjorde også en shoot med henne i 1985 da søkelyset og da "Like a Virgin" var allerede en stor hit med mennesker over hele verden.Nok med detaljene, sjekk ut hennes hårete fitte og flotte pupper i disse nakne bilder av din favoritt "Material Girl".

www.newssvet.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий